2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Allerjiye bagli odemde olabiliyor burumda canim o tikanikliga sebep veriyo olabilir.

Hayirli kandiller kizlar..dunden beri ufakligin atesi var..dus aldirmak fayda etmiyo..dort saate bir atesdusurucu veriyorum.bugum dr goturdum bademcikleri sis desi antibiyotiksiz atlatabilir dedi..ama xok agrisi oluyo yutkunamiyo agliyo cook fazla salyasi var.dunden uykusuzum bugunde oyle ..ilik ballimon su yaptim once yutkunamaigndan agladi sonra rahatladi..dr kalbinde ufurum var gibi once niye farketmemisiz dedi canim sikkin..bide gozunde hafif sasilik var gibi dedi..ne oluyo ya benim kuzuya kafayi yiycem..hatirlarsiniz bayginlik geciriyo gibi oluyo demistim..hafta ixi kalpciye sonra gozxuye..haa bide ayaklar disa basiyo onun icinde kalca ve ayak filmi istedi..sistemler calismiyodu yaptiramadik..yarim goturecem.

herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar, rabbim hepimizi görünür görünmez tüm hastalıklardan kazalardan belalalrdan kuru iftiralardan korusun, rızkımızı bol versin, ama şaşırtmasın hep Allah yolunda olalım inşallah,yavrularımızı bizsiz bizi onlarsız bırakmasın,hepimiz adına amin diyelim hadii
ardanın annesi çok geçmiş olsun, bi arkadaşımın kızınada öyle söylemişlerdi ama büyüdükçe kapanıyormuş hiç bir sıkıntı yaşamadı ara ara kontrole gidiyor okadar, şu mübarek günde Allah ım senide korktuğuna uğratmasın inşallah, şifalar versin oğluşuna,
benimkilerinde ikiside hasta oğlanın gözü kızarık , ayrıca burnu akıyor ateşi var, kız dersen 2 gündür ateş üşüme bugün kreşe yollamadık, sabah evden çıktım da nasıl çıktım aklımı evde bırakıp çıktım neyse rabbimin koruduğuna hiiç birşey olmaz rabbime emanetler,ya şafi ya ALLAH diyelim,,,
öptüm hepinizi

Selam guzeller Bir yagmur yagiyor burada, tam seyirlik

Yarem oglan iyi canim. Delikanli oldu Cabuk sikilan bir yapisi var, uzun sure mutlu etmek imkansiz. Kosturuyor ortada tum gun

Ardaannesi gecmis olsun guzelim. 1 yas goz muayenesine gotur canim. "Gibi" ile olmaz. Iyi bir muayene olsun. Diger tetkikleri de iyi cikar insallah, guzel haberlerini bekluyoruz.

Mucize gecmis olsun canim. Biran once iyilesirler insallah.

Mucize ve ardaninannesi sizlerede geçmiş olsun bu gün kızıma dok götürdüm alerjik burun ve geniz akintisi birde burnunun filmini çektik geniz eti çok buyuk tıkanmış dexi ondan dolayı geniz tikali 15 günlük tedavi verdi iyi gelmezse kesinlikle ameliyat dedi spreyi kullandım biraz önce hayırlısı bakalım Rabbim dumansız dert vermesin.hırsız canım sende zaman kaybetmeden iyi bir kbb uzmanına götür senin kızdada vardır bir sorun yoksa niye burnu tikansin

Ameliyat icin cok kucuk degilmi uc dort yasi nekliyolar diyr biliyorum..bizimkindede vardi..kbbci emmsi rahat olsun diye her bebekte olur buyudukce kuculur dedi..allerjide o sisiyo demisti..emerken genzine kacmasin diye..bana mantikli gelmisti...

Ameliyat icin cok kucuk degilmi uc dort yasi nekliyolar diyr biliyorum..bizimkindede vardi..kbbci emmsi rahat olsun diye her bebekte olur buyudukce kuculur dedi..allerjide o sisiyo demisti..emerken genzine kacmasin diye..bana mantikli gelmisti...
Canim biraz araştıracam bir kaç dok daha gösterecem gece çok tikaniyor filmini gösterdi kocaman bir şey tamamen kaplamiş gündüz daha iyi alerjisi de var bu alerjisi kökten tedavisi yok mu ya senin kuzuda gece tikaniyor mu

Gecmis olsun yarem. Bazen bizim oglanin da burnu tikaniyor geceleri. Biz usuttuk herhalde diyoruz serum fiz. Ve otri bebe ile aciyoruz. Gecede 2 defa actigimiz da oluyor hic acmadigimiz da. Degisiyor yani.
Emre nin boyu sanirim bir cm uzadi biz babasiyla oyle olctuk firsat bulabilirsem bu hafta saglik ocagina goturecegim.
Herkese iyi aksamlar...

İyi akşamlar bugun bir yaş aşılarını olduk hemşire ateş yapabilir dedi acaba sizlerde ates oldumu teşekkürler

Yok
gece cok tikanmiyo..gribal donemde oda buhar verince rahatliyodu..buyudukce duzelecek insaalah annesi.

Yok

gece cok tikanmiyo..gribal donemde oda buhar verince rahatliyodu..buyudukce duzelecek insaalah annesi.
Kızımın bu aralar gündüz bilenefes almada zorlandığı belli sanki genizi dolu dolu gecede aynı kış boyu hep burun akintisi vardı bir kaç dok görüşecem kesinlikle alınması gerek derseler kışa doğru yapariz

Gumaydin kizlar..dun kalca ultrasonu cekildi alparslani n..bi sorun yokmus cok sukur..bide goze gidecez gucumu topliyim..bi gittikmi dr uc oglan bide ben..baba geliyo ailece yollardayiz..dun otobuse bindim uc cocuk..i..universite ogrencisi coktu bana hepsi nasil bakti..guldumm.bir zamanlarlar bende yurtta kalir bu otobusle giderdim okula..gelecginizi gorun dedim icimden..bi an ogunlere gittimm..insan hiicc tahmin edemez bu halleri..kendime guldum sonra..yalnizdim busehirde..simdi dort erkegim var..rabbim yokluklarini gostermesin.

Selam guzeller Mutfaktaki kap kacagi odasina tasiyip gardrobuna ozenle yerlestiren bir yaramazla ugrasiyorum. "Oglum suzgeci getirir misin lutfen" diyorum. Kosa kosa dolabindan ilk buldugu kabi getiriyor

Ardaannesi gozun aydin canim. Bosuna siktin canini. Gozunde de birsey yoktur insallah. Op minigini yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…