2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Zayifsin diye mi tum bunlar. Boyun kac

bizde bugun 11+0 olduk haftaya randevu almaya çalıştım ama uni hastanesinden randevu almak çok zor galiba özelde yaptırıcam ikili testi
maşallah canımmm..
ben de özelde yaptırıcam üni.hastanesine gittim o sırayı beklemek gerçektende çok zor.
haftaya p.tesi benimde heyecanlıyım..
inş.hepimizin herşeyi yolunda gider canım..

bebeğinin iyi olmasına ço sevindim canım maşallah ona
ama senin için de üzüldüm mide bulantın çok sanırım bir şey yiyemiyorsun değil mi.
vücudun zayıf düştü.
inşallah bu günleri atlatıcaksın..bebeklerimiz iyi olsun yeter ki

Bilmiyorum ki ne sancisi karnimin etrafi kasiklarimsa snci.

canım ihmal etme doktoruna bir danış istersen.
enfeksiyondan olabilir..ama sancın rahatsız edecek kadar çoksa dr görünmende fayda var antibiyotik vs verir.

Antibiyotik kullaniyorum. Sancim surekli degil arada oluyor. Gece cok oldu amadayanilmiycak bisey. Bugun olursa esimi ariycam gidicez. Gece oglumu uyandirmiyim diye direndim yoksa cok sancim vardi.

saol canım teşekkur ederım çubuk krakerle su içme iyi fikir

terslık olmamasına sevındım canım umarım hiçbir sorun çıkmaz

evetttt bakalım bugün ki bebeğimizin gelişimine..şu alttaki yazıları okumaya bayılıyorum

doğru canımm benım burda doğum tarihim 11.04.2014 gözüküyor bu adet tarıhıme göre. Fakat ultrasyonda 16.04.2014 çıkıyor arada 5 gun fark var

benimde ultrasona bakınca bebiş 4 gun geride
geç yumurtlamış da olabilirim ben o ay öyle hatırlıyorum gerçi çok da önemli değil ultrasondan ultrasona farkeder diyolar

He cizelge filan mi var sizde. Ben tabletten girdigim icin goremiyorum bisey.

evet canım hamilelik takvimi bak bende bugun ne yazıyo :)

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 04-04-2014

Hamileliğimin 11. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 203 gün kaldı.

Bebeğinizin cildi artık daha kalın ve daha az şeffaf duruma geldi. Kız bebeklerde vajina gelişmeye başladı. Erkek bebeklerin penisi artık ayırt edilebiliyor. 1 hafta gibi kısa bir sürede bebeğinizin ağırlığı iki katına çıktı. Bebeğiniz yaklaşık 7,6 gr. ağırlığında. Hamile anneler daha fazla oksijene ihtiyaç duyarlar, bundan dolayı hamilelik boyunca nefes darlığı hissedebilirsiniz.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 8 gr. - Yaklaşık boyu : 31 mm. (Baştan Popoya)

benımde 5 gun ılerıde bebek ona goremı artık hesaplamam gerek zamanı?

Kıxzlar dün demiştim ya mandalinaya aşeriyorum.Dün eşim almış yeşil kabuklu.Önce çok ekşidir dedim ama bi cesaret soydum.Aman allahım bal gibi 3 tane birden yedim.Şimdi burnumda tütüyo.Bian önce akşam olsa da eve gidip saldırsam

aşermek nasıl bişey ben hala anlayamıyorum.ama geçen mantıcının önünden geçerken canım mantı istedi ama karnım toktu.bu gecede rüyamda mantı yediğimi gördüm..eşim bugün cuma dönüşü mantı alıcak.aşermek bu mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…