günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı bebiş turp gibi maşşallah 4gün önden gidiyor ama ben ii değilim maalesef haftada 1 gün hastanede yatıp serum alıcam. Aman çevrenizde benim gibi düşük kilolular varsa (ben 45dim) kilo almadan hamile kalmasınlar, neler çekiyorum bilemezsiniz. Allah hepimize yardım etsin neyseki bebişim çok iyi Allah'ıma şükürler olsun.
Kizlar selamlar.cutemom dan heber var mi?Goremedimmerak ettim
maşallah canımmm..bizde bugun 11+0 olduk haftaya randevu almaya çalıştım ama uni hastanesinden randevu almak çok zor galiba özelde yaptırıcam ikili testi
bebeğinin iyi olmasına ço sevindim canım maşallah onagünaydın kızlar dün kontrolümüz vardı bebiş turp gibi maşşallah 4gün önden gidiyor ama ben ii değilim maalesef haftada 1 gün hastanede yatıp serum alıcam. Aman çevrenizde benim gibi düşük kilolular varsa (ben 45dim) kilo almadan hamile kalmasınlar, neler çekiyorum bilemezsiniz. Allah hepimize yardım etsin neyseki bebişim çok iyi Allah'ıma şükürler olsun.
Bilmiyorum ki ne sancisi karnimin etrafi kasiklarimsa snci.
Ahsen canim bende de ayni sorun vardi doktorumun onerisi suya biraz limon sikip iç yada nane çiyneyebilirsin dedi ama ben naneden cekindim limonu sanada tavsiye ederim bir de suyu cubuk krakerle tuketiyorum tuzun ardindanve evet su bebek için çok değerli senin içinde tabi
bir hafta öndeyim ben senden
günaydın kızlar
suanda bır terslık yok
dun fıtıl fılanda attım belkı yıne kan gelır dıye tum gece boyle put gıbı uyudum sabah korka korka tuvaleet gıdıpğ baktım ped koydum kendıme ne olup bıttıgını ıyıce anlıyayım dıye camasırlarım renklı fılan benı yanıltmasın dıye
doğru canımm benım burda doğum tarihim 11.04.2014 gözüküyor bu adet tarıhıme göre. Fakat ultrasyonda 16.04.2014 çıkıyor arada 5 gun fark var
evetttt bakalım bugün ki bebeğimizin gelişimine..şu alttaki yazıları okumaya bayılıyorum
evetttt bakalım bugün ki bebeğimizin gelişimine..şu alttaki yazıları okumaya bayılıyorum
Günaydın canim.
Ikilin yarin mi . inşallah guzel gecer guzel haberle gelirsin canim.
Ne cabuk buyuduk ne cabuk geciyo zaman..
Benimde 23unde 11+6 da ikiki testim.
Sen yarin kac oluyorsun.
He cizelge filan mi var sizde. Ben tabletten girdigim icin goremiyorum bisey.
He cizelge filan mi var sizde. Ben tabletten girdigim icin goremiyorum bisey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?