aşermek nasıl bişey ben hala anlayamıyorum.ama geçen mantıcının önünden geçerken canım mantı istedi ama karnım toktu.bu gecede rüyamda mantı yediğimi gördüm..eşim bugün cuma dönüşü mantı alıcak.aşermek bu mu ki?
maşallah canımmm..
ben de özelde yaptırıcam üni.hastanesine gittim o sırayı beklemek gerçektende çok zor.
haftaya p.tesi benimde heyecanlıyım..
inş.hepimizin herşeyi yolunda gider canım..
Kıxzlar dün demiştim ya mandalinaya aşeriyorum.Dün eşim almış yeşil kabuklu.Önce çok ekşidir dedim ama bi cesaret soydum.Aman allahım bal gibi 3 tane birden yedim.Şimdi burnumda tütüyo.Bian önce akşam olsa da eve gidip saldırsam
ben birazdan doktora gitcem canım bakalım çişim :) ne kadar kültürlüymüş ona göre tedavi verim dedi doktorArkadaşlar nasılsınız? Bu enfeksiyonla ilgili munorol şase kullanan var mı aranızda?
benimde genelde pek bişey istemiyo canım hatta hiç bişey istemiyo bazen bazı şeylerin lafı geçio hemen millet aman canın çeker yapıo ama yokaşermek nasıl bişey ben hala anlayamıyorum.ama geçen mantıcının önünden geçerken canım mantı istedi ama karnım toktu.bu gecede rüyamda mantı yediğimi gördüm..eşim bugün cuma dönüşü mantı alıcak.aşermek bu mu ki?
aşermek nasıl bişey ben hala anlayamıyorum.ama geçen mantıcının önünden geçerken canım mantı istedi ama karnım toktu.bu gecede rüyamda mantı yediğimi gördüm..eşim bugün cuma dönüşü mantı alıcak.aşermek bu mu ki?
Kıxzlar dün demiştim ya mandalinaya aşeriyorum.Dün eşim almış yeşil kabuklu.Önce çok ekşidir dedim ama bi cesaret soydum.Aman allahım bal gibi 3 tane birden yedim.Şimdi burnumda tütüyo.Bian önce akşam olsa da eve gidip saldırsam
benımde 5 gun ılerıde bebek ona goremı artık hesaplamam gerek zamanı?
Geçmiş olsun canım ama ihmal etme doktora hemen git bu kadar sancı normal değil bence bende de biraz sancı oluyor ama benimki iye denAntibiyotik kullaniyorum. Sancim surekli degil arada oluyor. Gece cok oldu amadayanilmiycak bisey. Bugun olursa esimi ariycam gidicez. Gece oglumu uyandirmiyim diye direndim yoksa cok sancim vardi.
uzun bı raradan sonra herkese merhabaa...umarım tum annişler iyidir..ben bulantılarla basetmeye calısıyorumm bıan once gecse su gunlerrr..
Ne güzel sabahları çok fazla bulantım olmuyordu ama son iki gündür doğru dürüst kahvaltı bile edemiyorum.Midem bir tuhaf bulanıyor mu bulanmaya mı çalışıyor anlamadım:)
bizde bugun 11+0 olduk haftaya randevu almaya çalıştım ama uni hastanesinden randevu almak çok zor galiba özelde yaptırıcam ikili testi
günaydın kızlar dün kontrolümüz vardı bebiş turp gibi maşşallah 4gün önden gidiyor ama ben ii değilim maalesef haftada 1 gün hastanede yatıp serum alıcam. Aman çevrenizde benim gibi düşük kilolular varsa (ben 45dim) kilo almadan hamile kalmasınlar, neler çekiyorum bilemezsiniz. Allah hepimize yardım etsin neyseki bebişim çok iyi Allah'ıma şükürler olsun.
Kızlar kilolar ne alemde.Ben 2,5 aylık oldum.2,5 kilo almışım.Fazla geldi bana.Ama yapıcak bişey yok aslında abartı bişeyde yemiyorum niye böyle oldu anlamadım.Galiba hareketsizlikten.Normalde her akşam 20 dakka yürüyüş yapıyodum.Şimdi temizlik bile yapmıyorum.Doktora gittiğimde sorcam ne gibi egzersiz yapabilirim diye.
canım troitten dolayı takibini daha sıkı yaparlar ama o kadarcık şekerden bir şey çıkmaz doktor önlem amaçlı istemiş belliki... Şeker şeker yemeyle alakalımı bilmiyorum ama hamilelik şekeri olup çok güzel hamilelik geçiren ve bebişini kucağına çok sağlıklı şekilde alanlar çoğunlukta o nedenle canın istiyorsa abartmadan her şeyi yiyebilirsin bence...
evet canım hamilelik takvimi bak bende bugun ne yazıyo :)
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 04-04-2014
Hamileliğimin 11. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 203 gün kaldı.
Bebeğinizin cildi artık daha kalın ve daha az şeffaf duruma geldi. Kız bebeklerde vajina gelişmeye başladı. Erkek bebeklerin penisi artık ayırt edilebiliyor. 1 hafta gibi kısa bir sürede bebeğinizin ağırlığı iki katına çıktı. Bebeğiniz yaklaşık 7,6 gr. ağırlığında. Hamile anneler daha fazla oksijene ihtiyaç duyarlar, bundan dolayı hamilelik boyunca nefes darlığı hissedebilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 8 gr. - Yaklaşık boyu : 31 mm. (Baştan Popoya)
aynen canımm bebişlerimiz sağlıklı olsunda 3 aya kadar sabretcez. En geç bayramda büyümüş mıde bulantılarımz geçmiş olcak inşallaaah
Ben de tabletten giriyorum ama görüyorum. Profil ayarlarından ayarlayabilirsin canım
Arkadaşlar nasılsınız? Bu enfeksiyonla ilgili munorol şase kullanan var mı aranızda?
Kızlar kilolar ne alemde.Ben 2,5 aylık oldum.2,5 kilo almışım.Fazla geldi bana.Ama yapıcak bişey yok aslında abartı bişeyde yemiyorum niye böyle oldu anlamadım.Galiba hareketsizlikten.Normalde her akşam 20 dakka yürüyüş yapıyodum.Şimdi temizlik bile yapmıyorum.Doktora gittiğimde sorcam ne gibi egzersiz yapabilirim diye.
kızlar karnımızın büyümesi için henuz erken mi ben kendımde hiç bi değişiklik göremıyorum. KArnında genışleme, büyüme hısseden var mı
mandalina diye diye benimde canımı çektirdiniz ya
aslında ben pek mandalinacı değilimdir ne zamandır canım taze sıkılmış portakal suyu istiyo eşimde portakallar kötüdür diyo biraz daha sabret
ben birazdan doktora gitcem canım bakalım çişim :) ne kadar kültürlüymüş ona göre tedavi verim dedi doktor
benimde genelde pek bişey istemiyo canım hatta hiç bişey istemiyo bazen bazı şeylerin lafı geçio hemen millet aman canın çeker yapıo ama yok
şimdiye kadar 2-3 şey istedim
Sorrma canim bend cok fenayim .Kıxzlar dün demiştim ya mandalinaya aşeriyorum.Dün eşim almış yeşil kabuklu.Önce çok ekşidir dedim ama bi cesaret soydum.Aman allahım bal gibi 3 tane birden yedim.Şimdi burnumda tütüyo.Bian önce akşam olsa da eve gidip saldırsam
ama şöyle bir şey var kızlar 10 gün önce olmuştu çok kötüydüm durumumu doktora söyledim doktor tek kullanımlık antibiyotik verdi geçti. ama 2 gündür yine başladıhergün sık su içmeye çalışıyorum ama tekrar doktorumu arasammı acaba ? verdiği tek kullanımlıktan eczaneden alsam yine içsem bişi olurmu ? :18: yaa neden böle oluyoki
Ben kullandim canim.. Kasiklarimda inanilmaz bi agri vardi.. Yapilan testde idrar yollarinda enfeksiyon cikmisti.. Aksam son tuvaletten sonra ic ve sabaha kadar tuvalete cikma.. Agri falan kalmiyor insanda =) ve ayrica bol bol su ic..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?