2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

aynen bende aşermenın ne demek oldugunu hiç bilmiyorum aksıne hamıle oldugumu öğrenelı aşırı iştahsızlık ve hiçbir şey yememe isteği var. Dün akşam ilk defa canım dondurma istedi eşime söyledım saat 11 di adam bı sevınçle gidip aldı ohh be sonunda bişeyler istemeye başladın dıyo

maşallah canımmm..
ben de özelde yaptırıcam üni.hastanesine gittim o sırayı beklemek gerçektende çok zor.
haftaya p.tesi benimde heyecanlıyım..
inş.hepimizin herşeyi yolunda gider canım..

başardım başardımmm uni hastanesinden randevu aldım nasıl oldu anlamadım valla :)
çarşamba gunu sata göre 11+5 hastanedeki ultrasona göre 11+1 :)
inşallah canım ben pek korkmuyorum açıkçası yinede aman neden yaptırmadım dememek için yaptırıyorum

Kızlar kilolar ne alemde.Ben 2,5 aylık oldum.2,5 kilo almışım.Fazla geldi bana.Ama yapıcak bişey yok aslında abartı bişeyde yemiyorum niye böyle oldu anlamadım.Galiba hareketsizlikten.Normalde her akşam 20 dakka yürüyüş yapıyodum.Şimdi temizlik bile yapmıyorum.Doktora gittiğimde sorcam ne gibi egzersiz yapabilirim diye.

Son düzenleme:

mandalina diye diye benimde canımı çektirdiniz ya
aslında ben pek mandalinacı değilimdir ne zamandır canım taze sıkılmış portakal suyu istiyo eşimde portakallar kötüdür diyo biraz daha sabret

Arkadaşlar nasılsınız? Bu enfeksiyonla ilgili munorol şase kullanan var mı aranızda?
ben birazdan doktora gitcem canım bakalım çişim :) ne kadar kültürlüymüş ona göre tedavi verim dedi doktor

benimde genelde pek bişey istemiyo canım hatta hiç bişey istemiyo bazen bazı şeylerin lafı geçio hemen millet aman canın çeker yapıo ama yok
şimdiye kadar 2-3 şey istedim

Bence aynen bu canım ihmal etmeyin yemeyi afiyet olsun

Afiyet olsun canım

benımde 5 gun ılerıde bebek ona goremı artık hesaplamam gerek zamanı?

Maşallah canım, bence değiştirme çünkü birkaç gün ileri sonra geri vs gidedebilir sanırım bizde bu arada 4-5 gün gerideydik 3 güne düşmüş:)

Antibiyotik kullaniyorum. Sancim surekli degil arada oluyor. Gece cok oldu amadayanilmiycak bisey. Bugun olursa esimi ariycam gidicez. Gece oglumu uyandirmiyim diye direndim yoksa cok sancim vardi.
Geçmiş olsun canım ama ihmal etme doktora hemen git bu kadar sancı normal değil bence bende de biraz sancı oluyor ama benimki iye den

uzun bı raradan sonra herkese merhabaa...umarım tum annişler iyidir..ben bulantılarla basetmeye calısıyorumm bıan once gecse su gunlerrr..

inşallah canım çoğumuzun isteği bu yönde geçer bir iki haftaya kadar

Ne güzel sabahları çok fazla bulantım olmuyordu ama son iki gündür doğru dürüst kahvaltı bile edemiyorum.Midem bir tuhaf bulanıyor mu bulanmaya mı çalışıyor anlamadım:)

geçmiş olsun önünde ki bir hafta zor geçeceğe benziyor bana da başlarken öyle olmuştu

bizde bugun 11+0 olduk haftaya randevu almaya çalıştım ama uni hastanesinden randevu almak çok zor galiba özelde yaptırıcam ikili testi

en iyisi özel canım hastanelere randevu alırken insan helak oluyor hele allerji vs gibi özellik arzeden durumlarda

Geçmiş olsun canım evet düşük kilo ile hamile kalmak çok önerilmiyor lakin benim normal kilolu bir arkadaşımda ilk hamileliğinde hastanede yatmış sürekli serum almıştı çok zor biliyorum benimde bulanıyor hastanelik olmadım henüz umarım senin de çabucak geçer

canım troitten dolayı takibini daha sıkı yaparlar ama o kadarcık şekerden bir şey çıkmaz doktor önlem amaçlı istemiş belliki... Şeker şeker yemeyle alakalımı bilmiyorum ama hamilelik şekeri olup çok güzel hamilelik geçiren ve bebişini kucağına çok sağlıklı şekilde alanlar çoğunlukta o nedenle canın istiyorsa abartmadan her şeyi yiyebilirsin bence...[/QUOTE]

İlk 50gr şeker yüklememi yaptırdım bu hafta. Aç iken 98, şekerli sudan 1 saat sonra 138 çıktı. Dr sorun yok dedi...:) evt sanırım metabolik bi durum şekerin yüksek çıkması, sadece veya şeker yemee bağlı değil galiba..

ben 1.5 kilo aldım hatta ikiydi de biraz verdim 1.5 şimdi
bende temizlik falan yapmıyorum hiç elim varmıyıor
senin de öyle mi yoksa düşük tehlikesi var ondan mı (Allah korusun)

İlk 50gr şeker yüklememi yaptırdım bu hafta. Aç iken 98, şekerli sudan 1 saat sonra 138 çıktı. Dr sorun yok dedi...:) evt sanırım metabolik bi durum şekerin yüksek çıkması, sadece veya şeker yemee bağlı değil galiba..[/QUOTE]

şeker yüklemesi için erken değil mi canım

Nasil yapcammpeki

Arkadaşlar nasılsınız? Bu enfeksiyonla ilgili munorol şase kullanan var mı aranızda?

Ben kullandim canim.. Kasiklarimda inanilmaz bi agri vardi.. Yapilan testde idrar yollarinda enfeksiyon cikmisti.. Aksam son tuvaletten sonra ic ve sabaha kadar tuvalete cikma.. Agri falan kalmiyor insanda =) ve ayrica bol bol su ic..

Bende 1.5 kilo almısim..

slm kızlar öğlen yemeğinde fırında tavuk kanat vardı. menüyü sorduğumda canım çok istemişti ama yemekte o tavuk burnuma bir koktu bir koktu çıkaracaktım az kalsın daha tavuk yemem herhalde kızlar çok bahsedilince canım mandalina çekti :13:

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım bakarsın cinsiyeti belli olur ilk sen öğrenirsin gerçi daha çok erken ama

Sorrma canim bend cok fenayim .3 gunde 2 kilo yedim nerdeyse gittim geldim yedim banamisin demedi
Bgun buranin pazari esim gelsin 3-4 kilo aldirsyim

canım bence doktorunu danışmadan alıp içme..

Ben kullandim canim.. Kasiklarimda inanilmaz bi agri vardi.. Yapilan testde idrar yollarinda enfeksiyon cikmisti.. Aksam son tuvaletten sonra ic ve sabaha kadar tuvalete cikma.. Agri falan kalmiyor insanda =) ve ayrica bol bol su ic..

Saol canım doktor kontrolüm haftaya da bende erkenden gitmek istemiyorum müzbin bir iye m olduğu için alıp kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…