arkadaslar selam herkese yardiminiza cok ihtiyacim var...
benim bebegim tup bebek...11 temmuzda transferim oldu..ayin 27 sinde 5 mmlik kese gorundu cok sukkur..vajinal ultrasonda..bugun cagirmisti doktor kese 15 mm olmus ama kalp atisi henuz yoktu. vajinal ultrason ile bakti.. bir daha 16 sina gun verdi..siz kalp atisini duydunuzmu? kafam beynim cok karisik lutfen bana yardim edin
yok canım burdan beninci dışında kalp atışını duyan olmadı oda bizden önde gidiyor zaten
daha hepimiz yeni yeni keseyi görüyoruz kalp atışlarımız bayramdan sonra rahat ol
benim doktorum bana kesenin boyunu bile söylemedi
bişey sorucam bu ilk utrason görüntüsünü veriyolarya bize ordaki nokta gibi olan şey bebek değil kese dimi?
senn nekdrlık cnm?
ewt cnm alttan baktı ama gremedı5+3 oldum bgun 5 haftalıkkn grunmus kımınnkı
cnm bn en son 1agustsda kan testı sonucumu aldım.387 cıkmıstı kan testı sonucum.aradan 5 gn gctı.doktor bgun bllı olması gerkıyo dedı.ama carsamba tkrr gl dedı. cok stres yaptım uzuluyorumdınlenmem gerekıyo mu acaba.ztn yumurtalıklarımda ara ara agrı oluyo 43:
inşallah canım benim inan hepimiz kucağımıza alıcaz inşallah.Rabbim nasip etmiş kursağında kalmaz rahat ol canımcanim benim insallah...sayisiz tedavi ve artik sayisini unuttugum tup denemelerinden sonra son kez tup denemeye karar verdim ve bebisimi elde ettim..umarim sevincim kursagimda kalmaz...insallah bayramdan sonra hepimiz goruruz bebislerimizi...Rabbim hic kimseyi evlatsizlik ile sinamasin
daha minnacık kesesi bile yerim ben onucanim benim evet o kese ...
bana doktor ne yolk kesesini nede kesenin boyutunu söyledi benimde sormak hiç aklıma gelmediKeseleri gorup korkanlara soyluyorum kesenin icinde yolk kesesi diye birsey vardir int bakin o gorsel gebeligin sagliklifi olduguna isarettir ha bu gorunmuyordur ama yokundadir isler oylede oluyor ben ilk gebeliginde 5+4 kese yolk kesesi var sorun yok demisti tup bebek drum hepte ona gittim 6+4 kalp atislarini gordum
Ondam sobra kurtajla sonlanan gebeligimde 4+2 kese yine yolk kesesiyle goruntulenmis o gun kurtaj olmusfum yani kan degeri si bu onun gozuktu benim gorunmedi gibi kiyaslamalara girmek sadece sizleri uzer
Biraz akisina birakmak gerek bazi seyleri
Buarada bulanti 6 haftadan sonra baslar ama baslamayabilirde
Bunuda illa olmasi gerek gibide dusunmeyib
Kasik agrisi gecincede uzulmeyin sevinin vucut gebelige alismaya calisiyor beyinde kurdugunuz her sey sizin tum hucrelerinizi etkiliyor
TAtlim çok endiseliysen taksi tut bitane :26:benim gıcık kocam çalışıyo izin alamaz şimdi kendim arabasızda gidemem.içim içimi kemiriyor resmen
Apikobal coraspin folbiol ve progesteron jel adını hatirlayamadim bide dioformin kullanıyorum insulin direncim icinkızlar hangi ilaçları verdi doktorunuz size benim şimdiden 3 ilacım oldu hiç de sevmem ilacı
İlk bebek... 1,5 yıl denedik tutturamadıkher türlü test tetkik yapıldı, şükür ikimiz de bomba gibiyiz ama bir patlayamadık en sonunda tedaviyle geldi bebiş. buna da şükür
ben hep hamile kaldığım anda anlarım, belirtim olur şu olur bu olur diyordum ama bir cacık olmadı kızlarhiç bir belirtim yok. daha çok yeni sayılırız hepimiz. bunları düşünüp de kendinizi strese sokmayın. bebişler iyiler
inşallah canım benim inan hepimiz kucağımıza alıcaz inşallah.Rabbim nasip etmiş kursağında kalmaz rahat ol canım
daha minnacık kesesi bile yerim ben onu
bana doktor ne yolk kesesini nede kesenin boyutunu söyledi benimde sormak hiç aklıma gelmedi
umarım yolundadır herşey
canım sen çok rahatlatıyosun sağol gerçekten
ama bi türlü akışına bırakamıyorum
Bana 2 ay onceden verdi hala kullanıyorum..kızlar bgun doktora gttım 5+3 gunluğum bna folık asıt verdı basak kullanan varmı???cvp yazarmsınz?:2:
cnm bnm sat 28 hzrn bgun gttım kesem daha grnmedı
Bana 2 ay onceden verdi hala kullanıyorum..
Sat larımız aynı görünmemesi çok normal bana ayin 12 sinde gel kesin olsun dedi doktorum
Yaa benimde 1 Ağustos'ta 387 çıkmıştı aynı gidiyoruz demek ki :26:cnm bn en son 1agustsda kan testı sonucumu aldım.387 cıkmıstı kan testı sonucum.aradan 5 gn gctı.doktor bgun bllı olması gerkıyo dedı.ama carsamba tkrr gl dedı. cok stres yaptım uzuluyorumdınlenmem gerekıyo mu acaba.ztn yumurtalıklarımda ara ara agrı oluyo 43:
topikte hepimizde gerginli var
kimimiz kese için
kimimiz belirtimiz yok diye
kimimiz kalp atışı için
ah bi alışveriş faslına geçsek artık
hepimiz çok endişeliyiz
dualarımızda birbirimize yer verelim kızlar
1 ağustosta 387 ise 3 ağustosta 800 civarıdır, bugün yani 5 ağustosta yeni 1500 olmuştur. bence görünmemesi çok normal. hiç stres yapma canım sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?