Canim benden bahsediyordan ben daha gormedim.Bayramdan sonra gidicem ben.2 temmuz benim adet tarihim.18temmuzda iliski oldu.insalah bayramdan sonragorur ve duyarim
canım stres yapma 6 haftalıkkende görünenler var
Hosgeldin.. Canim bende ayin 13 de oldum henüz çok erken bayramdan sonrayı beklemelisiniz ben keseyi bile görmedim daha stresyapmaarkadaslar selam herkese yardiminiza cok ihtiyacim var...
benim bebegim tup bebek...11 temmuzda transferim oldu..ayin 27 sinde 5 mmlik kese gorundu cok sukkur..vajinal ultrasonda..bugun cagirmisti doktor kese 15 mm olmus ama kalp atisi henuz yoktu. vajinal ultrason ile bakti.. bir daha 16 sina gun verdi..siz kalp atisini duydunuzmu? kafam beynim cok karisik lutfen bana yardim edin
Hamdolsun çok şükür Rabbim tamamına erdirsin darısı tum isteyenlerecanim benim insallah...sayisiz tedavi ve artik sayisini unuttugum tup denemelerinden sonra son kez tup denemeye karar verdim ve bebisimi elde ettim..umarim sevincim kursagimda kalmaz...insallah bayramdan sonra hepimiz goruruz bebislerimizi...Rabbim hic kimseyi evlatsizlik ile sinamasin
herkese selam kızlar..
sanırım İnşallahhhh bende bu topikde olucam inşallahh..
Perşembe akşamı idrarda pozitifi gördüm,cuma günü de kan değerim 624 ..
kısmetse yarın dr gidicem..
ben kalp atışını duyunca yazayım diyodum ama dayanamadım..
11.aybekledik 12.ayda pozitifi gördüm..çok mutluyum..ama gerçekten iş hamileliği öğrendikten sonra bitmiyomuş....kaygılı stressli bir bekleyişteyim. keseyi görücem mi ,boş mu, dış mı....
Allah büyük çok şükür bu günleride gösterdi bize..
burak herkesi tebrik ediyorum ayrıca Rabbim tamamına erdirir inşallahh..
Hosgeldin.. Canim bende ayin 13 de oldum henüz çok erken bayramdan sonrayı beklemelisiniz ben keseyi bile görmedim daha stresyapma
Hamdolsun çok şükür Rabbim tamamına erdirsin darısı tum isteyenlere
Hoşgeldin Canim çok şükür Rabbim tamamına erdirsin
Ayyyyy hadi bakalimmmmmmslm kızlar liste yaptım ama tekrar düzenleyemıyorum anlamadım beceremedim bu işi zaten tablo gibide olmamıştı bilen biri düzeltme yapsa keşke
sağlık ocağı benı arayıp duruyomuş banka diye meşgule alıyodum eşimi aramışlar gelsin diye gittim kan aldılar kan ve demir düşük cıktı her zamanki gibi haftaya bugün inş yavrum görecem günleri sayıyorum
rüyamdada ikiz bebek gördüm eltimde görmüş aynı rüyayı hayır olsun
gercktn mı buna cok sewndım :)
canim benim....insallahh hepimiz iyi haberler veririz..inan ayin 16 sina kadar nasil gun gececek bilmiyorum...insallah hepimizi icin hayirlisi olsun..birbirimizin guzel haberlerini duyalim insALLAH..bu arada hosbulduk canim..cok incesin cok tesekkur ederim..
bu arada senin tup bebekmi canim? bana hep vajinal muayene yapti dr.kucuk oldugu icin boyle daha iyi goruruz dedi
Asilama Canim ben henüz keseye bile baktirmadim ayin 12 sinde gel keseye ve kalp atışlarına bakalım dedi
Hakkımızda hayırlısı olsun insaallah
fefilifa ben de 12 sinde gidicem doktora kalp atışını dinlemek için bir hafta kaldı. o gün bütün testler de yapılacakmışAsilama Canim ben henüz keseye bile baktirmadim ayin 12 sinde gel keseye ve kalp atışlarına bakalım dedi
Hakkımızda hayırlısı olsun insaallah
TAtlim çok endiseliysen taksi tut bitane :26:
Apikobal coraspin folbiol ve progesteron jel adını hatirlayamadim bide dioformin kullanıyorum insulin direncim icin
benimde tedavi ile oldu ben 3 yıldır uğraşıyorum çok şükür ilk asilamamda tuttu senin tup mü asilama mi
ayyy maşallah beyaz meleğim darısı göremeyen annelere ve kalp atışını duymaya diyelim.merhaba ben geldimmm çok şükür..
ilk doktor kontrolumuz vardı son adete göre 4+4 günlük hamişim yani 5.haftada..
kesemiz hemen göründü kocamandı ben de şaşırdım doktor gayet net ve iyi dedi kesemize..
hayırlı olsun inşallah dedi..
4-5 tüp kan aldılar bütün kan testlerim yapılıyor
bir de idrar aldılar..
bebek aspirini ve folic plus kullanıyorum...
rabbim sana şükür bebeiş ve kalp atışını da duyurmayı bayramdan sonra nasip et inşallah
ayyy maşallah beyaz meleğim darısı göremeyen annelere ve kalp atışını duymaya diyelim.
Kanamam var
merhaba ben geldimmm çok şükür..
kesemiz hemen göründü kocamandı ben de şaşırdım doktor gayet net ve iyi dedi kesemize..
bir de idrar aldılar..
rabbim sana şükür bebeiş ve kalp atışını da duyurmayı bayramdan sonra nasip et inşallah
İnsaallah duyarsın Canim bebisinin sana ilk seslenişinifefilifa ben de 12 sinde gidicem doktora kalp atışını dinlemek için bir hafta kaldı. o gün bütün testler de yapılacakmış
Olsun cnm tutmuş ya çok şükür eskileri unutalım bebislerimiz bizimle çok şükürtüp bebk benimiki aşılamada sonuç alamadık biz... milyonlarca hızlı sperme sağlıklı yumurtalara rağmen tutmadı bunca zaman. vardır bir hayır dedik ne yapalım. inşallah sağlıkla doğar bebişlerimiz
Hayirli olsun TAtlim Hoşgeldin aramızaarkadaşlar tüp bebekle hamile kaldım
sanırım 4+6 haftalık hamileyim
bugün dr a gittim ama dr keseyi göremedi
yarın kendi tüp bebek dr umda randevum var
Harikaaaamerhaba ben geldimmm çok şükür..
bir de idrar aldılar..
Canim stres yapma progesteron içeren ilaç fitil yada jelin varsa kullan ve yat ayaklarını yukarı kaldır doktorunu ara ins bişey olmazKanamam var
gözünaydın canım
aspirin ne için kullanıyorsun
resmen geçmiyor günler normalde hemen akıp gider hamile olduğumu öğrendiğimden beri akmıyor sanki
Kanamam var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?