canımsın kıyamam
progestan kullanmıyormusun tatlım
doktorunu ara hemen
yat dinlen tutunsun bebiş
benim doktorum niye bana folik asit harici birşey vermedikikan sulandırıcı
bebek daha rahat oluşsun diye dedi doktor kan pıhtılaşma fln olmasın diye
Kesinlikle katılıyorum.
Kızlar bir de bir şey sormak istiyorum. Benim kahverengi akıntım oldu bugün, iç çamaşırıma da geçmiş.
Çok endişelendim, malum 1.si hüsranla sonuçlanmıştı. Daha doktora da gitmedim çok küçük diye. Böyle bir şey yaşayan ya da duyan arkadaşlarım bildiklerini paylaşabilirler mi? Galiba Nisan annelerinde 2 kişi daha bunu yaşamış. Of kızlar, çok korkuyorum!!!
Geçen sefer ki gebelikte iğnesini kullandım ilaçkullandım yine tutmadı beş aylıkken gitti yavrum, o halde çok daha fazla canım acıyor. o Yüzden beklicem şimdi ne gelirse Rabbimden , ama yinede insan üzülüyor
benim doktorum niye bana folik asit harici birşey vermediki
ama kan testlerim falan yapıldı pıhtılaşma olsa çıkardı dimi
Kesinlikle katılıyorum.
Kızlar bir de bir şey sormak istiyorum. Benim kahverengi akıntım oldu bugün, iç çamaşırıma da geçmiş.
Çok endişelendim, malum 1.si hüsranla sonuçlanmıştı. Daha doktora da gitmedim çok küçük diye. Böyle bir şey yaşayan ya da duyan arkadaşlarım bildiklerini paylaşabilirler mi? Galiba Nisan annelerinde 2 kişi daha bunu yaşamış. Of kızlar, çok korkuyorum!!!
Canim benimde olmuştu yerleşme kanı olabilir dediler daha sonra olmadı hiç tam adet günlerimden birine rast geliyordu
Stres yapma kötü düşünme birşey olmaz ins genelde hep boyle lekelenmelerle karsilasiliyormus
bendende gelmişti kahverengi akıntı ama ben hiç takmamıştım bişey olmaz heralde ondan
biz cuma günü gördük keseyi, hatta resmini cüzdanımda saklıyorum. bayramdan sonra da kalp atışını duycaz inşallah. umarım sende görmüşsündür canım.
yok canım estağfrullah sen çıtır annesincanım tedbir için verdi bana da
zaten normal insanların bile kan slandırıcı aspirin içmesi iyiymiş günde bir tane hele 30 yaştan sonra
bebeğe rahat kan gidiyormuş ben,im ıkınci gebeliğim ilkinde kullanmadım bunda verdi belki yaşla alakalıdır yaşlandım artık galiba :)))))
Çarşamba keseyi görmeye gideceğim. Aşılama ile hamile kaldım. Asilamada olsa sat tan hesaplıyoruz degil mi gebeligi yani yarin 5 hafta olacakumarım yanilmiyorumdur
ama ben çok korkuyorum keseyi göremediğim için 4+6 da karından baktı bunun bir etkisi var mıdır
allah korusun yoksa oluşmadı mı dış gebelik mi
ay herşeyin kötüsünü düşünmeye başladım
aynı cnm hayırlısıyla görürsün inşallah rabbim gönlüne göre versin
4+6cok erken degil mi carsamba 5+1 olacağım vajinadan görünmeme ihtimali var dedi
Asilama Canim ben henüz keseye bile baktirmadim ayin 12 sinde gel keseye ve kalp atışlarına bakalım dedi
Hakkımızda hayırlısı olsun insaallah
fefilifa ben de 12 sinde gidicem doktora kalp atışını dinlemek için bir hafta kaldı. o gün bütün testler de yapılacakmış
Canim doktorun ne diyor ulasamadin mi?Kanamam var
Kesinlikle katılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?