ikili testim salı günüMERHABALAR KIZLAR KEYIFLER NASIL?
NASIL GECIYOR BAKALIM HAMILELIKLERINIZ?
UZUN ZAMANDIR GIREMIYORUM BIR COK SORUM OLACAK SIZLERE
- IKILI TESTE GIRENLER VAR MI?
- RENKLI ULTRASONA GIRDINIZ MI?
- BEBIS CINSIYETI OGRENEN VAR MI?
- MIDE BULANTILARINIZ NASIL ?
- NE TUR FARKLILIKLAR HISSEDIYORSUNUZ?
- BEBISIN ILK HARAKETLERINI HISSEDENLER VAR MI VE NASIL?
- KIYAFETLERI DARLASAN ANNE ADAYLARI KENDILERINE CICILER ALDILAR MI?
AY COK DAHA FAZLA VAR AMA SIMDILIK BU KADAARRRRR HADI BAKALIM CEVAPLARI BEKLIYORUMMMM
inşallah canım seninle haftamız aynı senin ilk bebeğinmi?
Çok sağol canım inan ilaç gibi geldin... Kendimi daha iyi hissediyorum şu an.. İnşallah senin riskinde ortadan kalkar sağlık bir hamilelik geçirirsin.. Allahımın hepimizin yardımcısı olsun. Atlatalım şu günleri..
MERHABALAR KIZLAR KEYIFLER NASIL?
AY COK DAHA FAZLA VAR AMA SIMDILIK BU KADAARRRRR HADI BAKALIM CEVAPLARI BEKLIYORUMMMM
evet cnm ilk bebis
yaaa evet bende onu soracaktım..ben de 12.haftanın içindeyim hani hamilelik takvimi var ya bgn bende bebeğiniz hareketlerini farketedebilirisniz demiş:) ayyy nasıl sevindim..daha çokküçük ama hissedebilirmiyiz yani...Allahııım super bişey olur hissetmek..işin aslı ben artık hamile olduğumu hissetmek istiyorum.....
kilo konusuna gelince kızlar..normalde ben 5o kiloydum..ramazan girdi oruç filen derken hafilediğimi hissettim..bu arada ben dışarıdan zayıf görünürüm amaaaa kimsenin ayrıntılı incelemeden farketmediği nur topu gibi basenlerim var..belim incedir ama lakin vüzcu yapım tam armut..sinir olurum üst bacak kısmım öne doğru çıkıntılı sanki futbolcu bacağı..bunun kasmı yoksa yağmı olduğu tartışılır:) sanırım ben gençlil yıllarımda çok bisiklet sürdüm ondan kaldı..mesela pantalon alırım malesef belden bol amacak bacak kısımlarım zıpçıkkk gibi çıkar....ç
işte herneyse...ben ramazana 50 kilo ile girdim...ve ramazanda hamile kaldım 48 düştüm..48 rakamı beni mutlu etti tabi..tartıma güvenmedim gitti şu hassas dijitallerden aldım..sabah aç karnına tarıtlıyorum 48,100 ve 48,300 arasındayım..akşam yatarken en fazla 49,100 gördüm..dışarıdan zayıfladığım söyleyenler var..ama asıl beni mutlu eden ve biraz önce kıyafetlerimle tastiklediğim ben basenlerimden kilo vermişim..:) minicik bir göbeğim var dışarıdan belli olmuyor ama ben çıplakken görüyorum..ama bana basenlerimden dar gelen pantalonlarımı giydim hepsi bacak kısmı bol..inanamadım..onca yılll eritmek için uğraştım..neler yaptım sauna şortlar pilatesler vs..ama gitemeyen basenler şimdi eskiye oranla küçülmüş..mesela tayt gibi pantalonlarım vardı...alıp ama hiç bir zaman giyemediğim..bolll:) şaka gibi..sanırım benim bebiş depodan basen yağlarından kullandı..:)..çook mutluyum..ama belim kalınlaşıyorrr ve göbeğim pırtlama nokatsında..beli sıkan yok şimdilik zaten tüm pantalonlarım beli bol olduğu için şimdi tam kıvamında..
ama siz de öylesinidze ben çok sağlıklı besleniyorumm...yada beslenmeye çalışıyorum....
bir kere bulantım olmadı en büyük şensım bu...
karbonhidratı tamamennn çıkardım hayaımdam..U(basenlerimin erimesinin sebebi bu bence)..
şeker ve şekerli ürünleri hiç yemiyorum..şekerimi meyvelerden ve kurutulmuş meyvelerden alıyorum ..(ama sayılı ölçülü..)
yemeğim yağını çok azaltım..genelde haşlama,fırında yada döküm tavada ızgara gibi yapıyorum..
iş yerimde kendim öğle yemeğini görütüyorum..önceden yemekhaneden yerdim gene dikkat ederdim makarna pilav almazdım ama şimdi evde yaptığım bir çeşit sebze yemeğini (4-5 kaşık kadr) götüryorum yaoğurtla yiyorum..her öğlen istisnasız...
akşam 7.30 sonra hiç bişey yemiyorum..meyvelerimi ikindi vakti yoğurtla yiyorum..
haa sbh kahvaltıda sadece bir dilim (tam tahıllı ekmek) yumurta kaşar peyniri yiyorum..günde 2 tane ceviz,2 tane incir kurusu...
haaa bu arada midemim kazındığı olmadı,aç hissetmiyorum hiç bir zamamn ve midemi hiç bir zaman doldurmuyorum....
ama dedim ya şansım iştahımın açık olmaması..belki bir iki haftaya kalmaz iştah tam gaz açılır eritdiğim basenlerim hoplaya hoplaya gelir..ama gelmesin..şimdilik çokk mutluyumm:).
yaa çok uzun yazdım güya temizlik yapıydum ara verdim kaldım forumda:)
bence ikili testin sonucunun kötü çıksa da çıkmasa da bebeklerine bir müdehale yaptırmak istemeyen annelerin yaptırmak istemediğini düşünüyorum.ama hiç bir zararı yok ultrasondan ense kalınlığını ölçüyorlar ve kan alıyorlar o kadar.bende haftaya cuma yaptıracağım inşallah o zaman 12+3 olacağızkızlar bazıları ikili testi yaptırmak istemiyor. neden? zararı falan mı var acaba?
ben de henüz yaptırmadım ama doktora pazartesi gidicem ne dicek bilmiyorum.
kızlar bazıları ikili testi yaptırmak istemiyor. neden? zararı falan mı var acaba?
ben de henüz yaptırmadım ama doktora pazartesi gidicem ne dicek bilmiyorum.
İkili teste girdim, sonuçlar çok güzel çıktı. Doktor bebeğin büyük ihtimalle kız olduğunu söyledi (inşallah). Mide bulantısı hiç olmadı ama artık alt karında bir gerginlik-doluluk hissi var. Özellikle sabahları sanki bebek hareket ediyormuş gibi bir his duyuyorum ama, ilk bebek olunca hissettiğimin ne olduğundan da pek emin değilim doğrusu. Kıyafetler iyi şimdilik ama haftaya alışveriş yapacağım, hem kendime hem kızıma
harika beslenme duzenine hayran kaldim ben bi kac haftadir saglikli beslenemiyorum tavuk et sut yiyemiyor icemiyorum ne yapacagim bilmiyorum ama cevizimi sebzemi meyvemi eksik etmiyorum balik yiyorum kilo vermistim sonra toparladim ama hala hamile kaldigim kilodayim cok cukur 18 haftaya kadar almasam cok iyi olacak saglikli olsun da bebis gerisi onemli diil
ben tabletten hazirladim ama :26:
safariden mi giriyorsun yoksa kk app uygulamasini mi indirdin?
İkili teste girdim, sonuçlar çok güzel çıktı. Doktor bebeğin büyük ihtimalle kız olduğunu söyledi (inşallah). Mide bulantısı hiç olmadı ama artık alt karında bir gerginlik-doluluk hissi var. Özellikle sabahları sanki bebek hareket ediyormuş gibi bir his duyuyorum ama, ilk bebek olunca hissettiğimin ne olduğundan da pek emin değilim doğrusu. Kıyafetler iyi şimdilik ama haftaya alışveriş yapacağım, hem kendime hem kızıma
ayyy Allahimmmm yaaa yerim fistigi al annesi al ciciler al kokos olur herhalde benim kizim olursa :116::116:
aynen bende tayt uzun tsort idare ediyorum sanirim gaz bunlar :)başlıyım cvplamaya ozaman ç:)
ikili testi ptesi giricem heyacanlıyım:)
renklı ultrasona gırmedım bebegimim cinsiyetinide bılmıyorum ama kız hissedıyorum bakalım ne olcak sağlıklı olsunda..
mide yanmam zaman zaman hala devam ediyor..
kıyafetlerim daralmaz mı kılo almaadım ama şişim galıba taytla elbısyle ıdare ediyotum..
karnımda ben kelebek uçuşur gıbı kıpırtılar hıssedıyorum ama bebek hreketleri mi yoksa bağırsak hareketlerimi bilmiyorumm :)
yaaa oyle mi dersinnnnn :26:öyle düşünme bence sende gayet sağlıklı besleniyosun..maşallah .bak en azından zararl şeyleri almıyosun vücuda..süt içemiyosan ki (bende süt içemiyorum ,ama yoğurta dadandım..yoğurtdan alırsın kalsiyumu..et yiyemiyosam muhakkak baklagil yeşilmercimek yersin..bak balık yiyosun superrr bence gayet başarılı...:)..
canim ya cok gecmis olsun dkkat et kendineBir derdim,var daki konuyu goren yok,galiba benim konum
By sabah agri ve kanamayla acile hittik yatis yaptilar iki dr bakti rahimde kanama alani gormustu dr persembe gunu orasi yok belirsiz kanama ve ahri var
Idrar tahlili yapamadilar kanama var diye progesteron sabah aksam igne tuvalet harici,yatis verdiler agrilarimda bir iki gune gecermis antibiyotik ve telk kullanimlik,ilaclar,verdi
Boyle yani kizlar
anladim neyse gorursun belkim :26:Bisey indirmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?