2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim haslama yumrta yyemiyorsan omlet ye melemen ye ama yemeye cals yumurtayı

Ben yumurta salatasini.omleti.meleneni cok severim.yunurtayi oyle yiyorum.

Oc den bakarim ben o ankete. Ama ankette kimin kizi erkegi olacagi belli olmuyor dimi. % orani cikiyor

Son düzenleme:

Ben de bu sekilde yemeye calisiyorum. Bi tek menemeni bi yedim hamileykem daha yiyemiorum severdim halbuki. Omlet kumpir yapiyorum bol peynirli. Tost yapiyorum bol oeynirli. Yumurta ve peyniri boyle seyler sayesinde tuketmeye calisiuorum.

ayyyyy yumurta giren keki bile yiyemiyorum o kadar yani
sut icemiyorum sutlac yiyim dedim firin sutlac uzerine yumurta sarisi surmusler onu da yiyemedim
oyle yani yumurta yiyen birisine bile sarilamiyorum yumurta yenmis hatta yikanmis tabakta yemek bile yiyemedim gecen ne yapacagim bilmem

Ben de sivilce cikmaz ki yumurta sivilce yapsin

Fefilifa ben de sut icemiyorum firin sutlac yaparim ben ama icine koyarim yumurtayi piser biraz. Ama hic yumurta koymadan da yapilir yine kizarir az da olsa. Oyle tapip yiyebilirsn.

geçmiş olsun canım..Rabbim bir an önce şifa versin..ama bak rahimdeki kanama alanı görülmediğine göre küçülmüş demekki..moraliniz yüksek tutmaya çalış..herşey düzelicek en yakın zamanda eminim..

geçmiş olsun bende dün gece acillik oldum ikimizde aynı durumdayız ama benim karın ağrım iyice coğaldı adet olacaktan beter ağrıyor korkutuyor beni benden kıpkırmızı avuç dolusu kan boşaldı dün akşam bugunde biraz devam ediyor hep yatıyorum psikolojik olarak insanı çok etkiliyor bebeğini kaybetme korkusu yaşıyorsun Allah bebeklerimizi korusun sende yat dinlen işgüç yapma ilaçlarını ihmal etme canım inşalah bu kötü günleri atlatırız

Foruma girince riskleri olanları görüyorum, üzülüyorum çok geçmiş olsun arkadaşlar tez vakitte atlatırsınız inşallah dualarım sizinle..

Ben herşeyi yiyorum günlük mutlaka kahvaltıda yumurta yiyorum midem bulanmıyor.

Dün balık aldım yaptım. ilk defa balığa elimi sürdüm kendim pişirdim çok güzel olmuştu, haftada iki kere yaparım artık..

Bol bol meyve sebze tüketmeye çalışıyorum.bi tek süt içmiyorum geçen gün sütlaç yapıp öyle yedim..

Ben kıyafetten çok bebek taşıma araçlarıyla ilgileniyorum şuaralar ..

Sling, kanguru, bebek arabası araştırmasındayım

Nereye gidersem bebeğimle gideceğim için kıyafetten çok şu an bunu araştırıyorum.Hem uygun fiyatlı hemde kullanışlı ve bebeğe zararı olmayan ürünlere bakıyorum..

Şuan sanırım iştahınız olmadığı için bu şekilde besleniyorsunuz.

İştah arttıkça insan kendine engel olamıyor..En azından benim iştahım baya açık o yüzden kendimi engellemiyorum .hazır gıdalar yemediğim için bi sıkıntı olmaz sanırım :26:

merhaba 2014 nisanının güzel anneleri bugün platese başladım 3 ay boyunca çok kilo alınca çok iyi geldi bu. hem bebeğe de çok yararı varmış kordon dolanmasını falan engelliyormuş hem de normal doğum düşüneneler için çok iyiymiş. kendimi çok iyi hissediyorum inşallah yararını görürüm

bi spor merkezine mi gittin yoksa evde mi yapiyorsun cnm bende dusunuyorum hamilelere ozel bir program var diye duydum ama sen nasil yapiyorsun?

Burcu 153 senin neyin var kanama nerde yani
Bendende bugun gelen kirmiziydi bana gore ama dr gore degilmis benimde agrilarim her an sokulecekmisim gibi
Bir saat sonra hemsire gelecek progestan vurmaya igneler kesicek drdi dr kanamayida agriyida

Burcu 153 senin neyin var kanama nerde yani
Bendende bugun gelen kirmiziydi bana gore ama dr gore degilmis benimde agrilarim her an sokulecekmisim gibi
Bir saat sonra hemsire gelecek progestan vurmaya igneler kesicek drdi dr kanamayida agriyida
cutemom sen kan durultucu kullanıyor musun canım ondan da olabilirmiş kanama

Ben de bu sekilde yemeye calisiyorum. Bi tek menemeni bi yedim hamileykem daha yiyemiorum severdim halbuki. Omlet kumpir yapiyorum bol peynirli. Tost yapiyorum bol oeynirli. Yumurta ve peyniri boyle seyler sayesinde tuketmeye calisiuorum.
Bende hergun 1 umurta mulaka yiyorum canim salatasini yaparsam iki rahat gidiyoo
Ayy canim cok tiksinmssin sen inşallah gecer bir an evvel.
2 bardak sut ve yumurta mutlaka yiyorum hergun ben..
Mden bulaniyorsa yemen zor ama gececrk bu gunlerin.

Cok iyi yapmissin canim.tabi iyi geoir mutlaka
Benim icin zor

cidden onlar cok onemli.

0glumda iyi kaliteli seyler aldim , bizim bebek arabasi hem yazlik hem kislikti. yanliz oglan bi bucuk yasindayken havaalindan unnutmustuk arabamizi, gittigimiz yerde yeni bir tane aldik.. su minik tekerlekli, onlu arkali toplamda 8 tekerlek, tovbe ettim bir daha..

size tavsiyem bebek arabaniz buyuk tekerliklilerden olsun.. oyle minik tekerlekli 4 -8 tekerlliklerden olmasin..

ben oglumun butun esyalarini verdim, sadece besigimiz yorganimiz var bir :))) iki ay oncede bebek arabasini vermistik, cok ihtiyaci olan bir aileye vermistik.. gecen bebek arabalarina bir gos gezdirdim. fiyati tam 2.500 ytl di :O

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…