Benimde ki zim olursa kokos olur
Oglum olursa sportif olur
Canim haslama yumrta yyemiyorsan omlet ye melemen ye ama yemeye cals yumurtayı
Ben yumurta salatasini.omleti.meleneni cok severim.yunurtayi oyle yiyorum.
aynen bende tayt uzun tsort idare ediyorum sanirim gaz bunlar :)
o kelebeklenmeyi bende hissediyorum bebek diye dusunmek istiyorum
ya gaz olmasın amahbende bebek diye duşunuyorum ama çok da eren bılıyorum
bnm de kız kokoş olur ay kızlar için çok güzel şeyler varBenimde ki zim olursa kokos olur
Oglum olursa sportif olur
Bir derdim,var daki konuyu goren yok,galiba benim konum
By sabah agri ve kanamayla acile hittik yatis yaptilar iki dr bakti rahimde kanama alani gormustu dr persembe gunu orasi yok belirsiz kanama ve ahri var
Idrar tahlili yapamadilar kanama var diye progesteron sabah aksam igne tuvalet harici,yatis verdiler agrilarimda bir iki gune gecermis antibiyotik ve telk kullanimlik,ilaclar,verdi
Boyle yani kizlar
canım çok buyuk gecmiş olsun..dualarımız seınle..çok çektın yaa
Ben de bu sekilde yemeye calisiyorum. Bi tek menemeni bi yedim hamileykem daha yiyemiorum severdim halbuki. Omlet kumpir yapiyorum bol peynirli. Tost yapiyorum bol oeynirli. Yumurta ve peyniri boyle seyler sayesinde tuketmeye calisiuorum.
ben hergun yumurta yıyorum ama sivilce yapt sanırım ı yaa yuzum cok kotuu sizin nasıl
Canim haslama yumrta yyemiyorsan omlet ye melemen ye ama yemeye cals yumurtayı
Ben yumurta salatasini.omleti.meleneni cok severim.yunurtayi oyle yiyorum.
By sabah agri ve kanamayla acile hittik yatis yaptilar iki dr bakti rahimde kanama alani gormustu dr persembe gunu orasi yok belirsiz kanama ve ahri var
Idrar tahlili yapamadilar kanama var diye progesteron sabah aksam igne tuvalet harici,yatis verdiler agrilarimda bir iki gune gecermis antibiyotik ve telk kullanimlik,ilaclar,verdi
Boyle yani kizlar
Boyle yani kizlar
yaaa evet bende onu soracaktım..ben de 12.haftanın içindeyim hani hamilelik takvimi var ya bgn bende bebeğiniz hareketlerini farketedebilirisniz demiş:) ayyy nasıl sevindim..daha çokküçük ama hissedebilirmiyiz yani...Allahııım super bişey olur hissetmek..işin aslı ben artık hamile olduğumu hissetmek istiyorum.....
kilo konusuna gelince kızlar..normalde ben 5o kiloydum..ramazan girdi oruç filen derken hafilediğimi hissettim..bu arada ben dışarıdan zayıf görünürüm amaaaa kimsenin ayrıntılı incelemeden farketmediği nur topu gibi basenlerim var..belim incedir ama lakin vüzcu yapım tam armut..sinir olurum üst bacak kısmım öne doğru çıkıntılı sanki futbolcu bacağı..bunun kasmı yoksa yağmı olduğu tartışılır:) sanırım ben gençlil yıllarımda çok bisiklet sürdüm ondan kaldı..mesela pantalon alırım malesef belden bol amacak bacak kısımlarım zıpçıkkk gibi çıkar....ç
işte herneyse...ben ramazana 50 kilo ile girdim...ve ramazanda hamile kaldım 48 düştüm..48 rakamı beni mutlu etti tabi..tartıma güvenmedim gitti şu hassas dijitallerden aldım..sabah aç karnına tarıtlıyorum 48,100 ve 48,300 arasındayım..akşam yatarken en fazla 49,100 gördüm..dışarıdan zayıfladığım söyleyenler var..ama asıl beni mutlu eden ve biraz önce kıyafetlerimle tastiklediğim ben basenlerimden kilo vermişim..:) minicik bir göbeğim var dışarıdan belli olmuyor ama ben çıplakken görüyorum..ama bana basenlerimden dar gelen pantalonlarımı giydim hepsi bacak kısmı bol..inanamadım..onca yılll eritmek için uğraştım..neler yaptım sauna şortlar pilatesler vs..ama gitemeyen basenler şimdi eskiye oranla küçülmüş..mesela tayt gibi pantalonlarım vardı...alıp ama hiç bir zaman giyemediğim..bolll:) şaka gibi..sanırım benim bebiş depodan basen yağlarından kullandı..:)..çook mutluyum..ama belim kalınlaşıyorrr ve göbeğim pırtlama nokatsında..beli sıkan yok şimdilik zaten tüm pantalonlarım beli bol olduğu için şimdi tam kıvamında..
ama siz de öylesinidze ben çok sağlıklı besleniyorumm...yada beslenmeye çalışıyorum....
bir kere bulantım olmadı en büyük şensım bu...
karbonhidratı tamamennn çıkardım hayaımdam..U(basenlerimin erimesinin sebebi bu bence)..
şeker ve şekerli ürünleri hiç yemiyorum..şekerimi meyvelerden ve kurutulmuş meyvelerden alıyorum ..(ama sayılı ölçülü..)
yemeğim yağını çok azaltım..genelde haşlama,fırında yada döküm tavada ızgara gibi yapıyorum..
iş yerimde kendim öğle yemeğini görütüyorum..önceden yemekhaneden yerdim gene dikkat ederdim makarna pilav almazdım ama şimdi evde yaptığım bir çeşit sebze yemeğini (4-5 kaşık kadr) götüryorum yaoğurtla yiyorum..her öğlen istisnasız...
akşam 7.30 sonra hiç bişey yemiyorum..meyvelerimi ikindi vakti yoğurtla yiyorum..
haa sbh kahvaltıda sadece bir dilim (tam tahıllı ekmek) yumurta kaşar peyniri yiyorum..günde 2 tane ceviz,2 tane incir kurusu...
haaa bu arada midemim kazındığı olmadı,aç hissetmiyorum hiç bir zamamn ve midemi hiç bir zaman doldurmuyorum....
ama dedim ya şansım iştahımın açık olmaması..belki bir iki haftaya kalmaz iştah tam gaz açılır eritdiğim basenlerim hoplaya hoplaya gelir..ama gelmesin..şimdilik çokk mutluyumm:).
yaa çok uzun yazdım güya temizlik yapıydum ara verdim kaldım forumda:)
merhaba 2014 nisanının güzel anneleri bugün platese başladım 3 ay boyunca çok kilo alınca çok iyi geldi bu. hem bebeğe de çok yararı varmış kordon dolanmasını falan engelliyormuş hem de normal doğum düşüneneler için çok iyiymiş. kendimi çok iyi hissediyorum inşallah yararını görürüm
bi siteden yapıyorum canım çok güzel bi arkadaş önerdi o çok memnun kalmış onu yapıyorum ben debi spor merkezine mi gittin yoksa evde mi yapiyorsun cnm bende dusunuyorum hamilelere ozel bir program var diye duydum ama sen nasil yapiyorsun?
cutemom sen kan durultucu kullanıyor musun canım ondan da olabilirmiş kanamaBurcu 153 senin neyin var kanama nerde yani
Bendende bugun gelen kirmiziydi bana gore ama dr gore degilmis benimde agrilarim her an sokulecekmisim gibi
Bir saat sonra hemsire gelecek progestan vurmaya igneler kesicek drdi dr kanamayida agriyida
Bende hergun 1 umurta mulaka yiyorum canim salatasini yaparsam iki rahat gidiyooBen de bu sekilde yemeye calisiyorum. Bi tek menemeni bi yedim hamileykem daha yiyemiorum severdim halbuki. Omlet kumpir yapiyorum bol peynirli. Tost yapiyorum bol oeynirli. Yumurta ve peyniri boyle seyler sayesinde tuketmeye calisiuorum.
Ayy canim cok tiksinmssin sen inşallah gecer bir an evvel.ayyyyy yumurta giren keki bile yiyemiyorum o kadar yani
sut icemiyorum sutlac yiyim dedim firin sutlac uzerine yumurta sarisi surmusler onu da yiyemedim
oyle yani yumurta yiyen birisine bile sarilamiyorum yumurta yenmis hatta yikanmis tabakta yemek bile yiyemedim gecen ne yapacagim bilmem
merhaba 2014 nisanının güzel anneleri bugün platese başladım 3 ay boyunca çok kilo alınca çok iyi geldi bu. hem bebeğe de çok yararı varmış kordon dolanmasını falan engelliyormuş hem de normal doğum düşüneneler için çok iyiymiş. kendimi çok iyi hissediyorum inşallah yararını görürüm
Ben kıyafetten çok bebek taşıma araçlarıyla ilgileniyorum şuaralar ..
Sling, kanguru, bebek arabası araştırmasındayım
Nereye gidersem bebeğimle gideceğim için kıyafetten çok şu an bunu araştırıyorum.Hem uygun fiyatlı hemde kullanışlı ve bebeğe zararı olmayan ürünlere bakıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?