renk ne olcak peki :):) erkek mi kızmı belli olana kadar ohooooo yetişmez benim battaniye. mor ve yeşil yapsam orta ve sıcak renkler babında :)
Ben de o yuzden beklemek istiyorum. Oglumda ara renkler almistim bide mavi ara renk istemiyorum simdi kizsa pembe istiyorumbeklesem mi ama dedigin gibi yetismez mi acaba
şimdi ben gündüz çalışıyorum akşam evde oğlumlayım. onun uyuması 0900-0930 gibi olduğundan o uyuduktan sonra yaptığımı ve benim de yarım saate gardımın düşüp uyuyakalacağımı düşünürsek günde maksimum yarım saat örgüyle ehih benim yetişmez bacım
bebekle alakalı sıkıntılarda genelde ilk12 haftada düşük oluyo diye biliyorum ben 13 haftanın sonundayım nerdeyse 14 haftalık oldu bebeğim bu kadının böyle konuşması saçma bikere bebekle alakalı sorun olmayıp rahimle alakalı sorun oluncada kanama olabiliyor stres mideme vurdu bugun hiçbişey yiyemedim o doktoru Allaha havale ediyorum Allah nasıl biliyosa öyle yapsın ne güzel karın ağrım kanamam kesilmişti şimdi yine başladı çok korkuyo
ama sen selam vermeye bile değmez bir kadın için hem kendini hemde bebeğini mi üzeceksin.hakediyor mu bebeğin bunu.
tedbirini alacaksın ,gerisi Allah a emanet.sadece kanaması olanlar için ,sorunlu gebeliği olanlar için değil. her şey yolunda hiçbir sorun olmadan doğuma kadar gelenler ve bebeğini kaybedenler var.
bu dünyada yiyecek ekmeği varsa doğar.
kadının biri bebeğini aldırmak için kürtaj olmuş,doktor bebeğini aldığını söylemiş ama kadın bebeği yarım almış.bebek gelişmeye devam etmiş. ama tek bacağı ve kolu doktorun bebeği aldım dediği kısmı yokmuş bebek tek kolu ve bacağı yok ,öyle dünyaya gelmiş.yani yaşayacak o bebek.
Biraz yao baktin bitmiycek orgu bilen birine devamini yaptirirsinben basliyim bitmezse kaynanama anneme birine devretcem
bebekle alakalı sıkıntılarda genelde ilk12 haftada düşük oluyo diye biliyorum ben 13 haftanın sonundayım nerdeyse 14 haftalık oldu bebeğim bu kadının böyle konuşması saçma bikere bebekle alakalı sorun olmayıp rahimle alakalı sorun oluncada kanama olabiliyor stres mideme vurdu bugun hiçbişey yiyemedim o doktoru Allaha havale ediyorum Allah nasıl biliyosa öyle yapsın ne güzel karın ağrım kanamam kesilmişti şimdi yine başladı çok korkuyo
ama sen selam vermeye bile değmez bir kadın için hem kendini hemde bebeğini mi üzeceksin.hakediyor mu bebeğin bunu.
tedbirini alacaksın ,gerisi Allah a emanet.sadece kanaması olanlar için ,sorunlu gebeliği olanlar için değil. her şey yolunda hiçbir sorun olmadan doğuma kadar gelenler ve bebeğini kaybedenler var.
bu dünyada yiyecek ekmeği varsa doğar.
kadının biri bebeğini aldırmak için kürtaj olmuş,doktor bebeğini aldığını söylemiş ama kadın bebeği yarım almış.bebek gelişmeye devam etmiş. ama tek bacağı ve kolu doktorun bebeği aldım dediği kısmı yokmuş bebek tek kolu ve bacağı yok ,öyle dünyaya gelmiş.yani yaşayacak o bebek.
Tüylerim diken diken oldu. Ne kötü bir şey. Öldürmeyen Allah öldürmüyor. O kadın hayat boyu o çocuğun vicdan azabıyla yaşayacak ama tabi olan yavrucağa olmuş
kızlar battaniyeye bayıldım. örgü pek bilmem iki ters bir yüz yani Türkan Şoray kirpiği, Zeki Müren dudağı yapamam ama ben de heveslendim bebişime yapsam el işi göz nuruma sarsam onu. zaten şimdik başlasam doğuma anca bitiririm gibi :)
hayatımdaki en yüksek kiloda hamile kalınca böyle oldu , hayat boyu 60,70'lerdeydim ne güzel aah ah
Nisan anneleri göbüş fotoları bölümü var ya,oraya koyucam ki kimse üzülmesin haline
Kizlar steteskopla kalp sesini dinledigni soylemisti birisi bebisinin
Kacinci haftsda dinlenebilir ki.alsamolmuyo boyle cok özlüyorum
ben de bi ara çok sarmıştım örgüye geçen kış. şimdi hiç yapasım gelmiyor. ama hep bebek kazakları yaptım. ben de çok iyi bilmiyorum örgüyü ama güzel şirin şeyler ortaya çıktı.
hamburger yesemmi:26:çokmu zararlıdırki:26:
Benim bu cumartesi canım çiğ köfte istedi. Dayanamayıp yedim. Çok mu istiyor canın?
evet hemde çookk sanki ne yersem doymıcakmışım gibi
ama ya zararı olursa diye korkuyorum
evet hemde çookk sanki ne yersem doymıcakmışım gibi
ama ya zararı olursa diye korkuyorum[/QUOTE
Canım kendin yap evde. Ya da ye. Benim arkadaşım tüm hamileliği boyunca sigara içmiş zararlı ne varsa yiyip içmiş biri. Bunu tasvip etmiyorum ama canın bir şeyi çektiği zaman ne hissettiğini anlayabiliyorum. Çok istiyorsan ye. Ben dayanamayıp iki kere çiğ köfte bir kere döner yedim.
Canım kendin yap evde. Ya da ye. Benim arkadaşım tüm hamileliği boyunca sigara içmiş zararlı ne varsa yiyip içmiş biri. Bunu tasvip etmiyorum ama canın bir şeyi çektiği zaman ne hissettiğini anlayabiliyorum. Çok istiyorsan ye. Ben dayanamayıp iki kere çiğ köfte bir kere döner yedim.
ben de ben de bugün canım çiğ köfte çekti hemde etli yalnız ve ben yediiiim hem de çoook yedim. sonra çok pişman oldum. dün de acı kısır yemiştim gece boyu uyuyamadımbugün de aynı şeyi yaşıycam zannedersemevet hemde çookk sanki ne yersem doymıcakmışım gibi
ama ya zararı olursa diye korkuyorum[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?