2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
renk ne olcak peki :):) erkek mi kızmı belli olana kadar ohooooo yetişmez benim battaniye. mor ve yeşil yapsam orta ve sıcak renkler babında :)

Ben de o yuzden beklemek istiyorum. Oglumda ara renkler almistim bide mavi ara renk istemiyorum simdi kizsa pembe istiyorum beklesem mi ama dedigin gibi yetismez mi acaba

Ben de o yuzden beklemek istiyorum. Oglumda ara renkler almistim bide mavi ara renk istemiyorum simdi kizsa pembe istiyorum beklesem mi ama dedigin gibi yetismez mi acaba

şimdi ben gündüz çalışıyorum akşam evde oğlumlayım. onun uyuması 0900-0930 gibi olduğundan o uyuduktan sonra yaptığımı ve benim de yarım saate gardımın düşüp uyuyakalacağımı düşünürsek günde maksimum yarım saat örgüyle ehih benim yetişmez bacım

Biraz yao baktin bitmiycek orgu bilen birine devamini yaptirirsin ben basliyim bitmezse kaynanama anneme birine devretcem

çok kötü bir durum bence allah o kadını cezalandırmış insan ona nasıl kıyar ya o senin canından bir parça allahın sana bir emaneti hiçmi vicdan yok anlamıyorum ya

Son düzenleme:

ben de bi ara çok sarmıştım örgüye geçen kış. şimdi hiç yapasım gelmiyor. ama hep bebek kazakları yaptım. ben de çok iyi bilmiyorum örgüyü ama güzel şirin şeyler ortaya çıktı.

hayatımdaki en yüksek kiloda hamile kalınca böyle oldu , hayat boyu 60,70'lerdeydim ne güzel aah ah

Nisan anneleri göbüş fotoları bölümü var ya,oraya koyucam ki kimse üzülmesin haline

Simcaaa

Nerde o göbiş fotoları şeker, ben de koyayım gazlı göbişimi:))

Kizlar steteskopla kalp sesini dinledigni soylemisti birisi bebisinin
Kacinci haftsda dinlenebilir ki.alsam olmuyo boyle cok özlüyorum

Ben de almak istiyorum o aleti. Ama fiyatları çok değişken 70'e de var, 270'e de .. Aslında onunla dinlemek de ayrı bir stres. Duyamazsın , ses gelmez, bir sorun olur hayyddiiii bakalım doğru doktoraa

evet hemde çookk sanki ne yersem doymıcakmışım gibi
ama ya zararı olursa diye korkuyorum

Ye ne olacak sanki =) ben evdeyim şu an mutfağa giremiyorum midem bulandığı için... Sipariş verdim dürüm diyeceğim =) canın ne istiyorsa ye.. Çok yememek koşuluyla tabi =)

be hergün öğle işyerime çok yakın avm var..ordaki markete gidip yoğurt alıyorum...her öğlen...ve her öğlen fastfood cuların ordan geçiyorum..üniverste öğrencileri çağ çoluk resmen gözlereim yediklerinde..ellerinde kocamn burgerler kızartmalar soslara batırp batırıp yiyolar..ve inan kokusu iime işliyo..canım da istiyo..ama eminmki yediğim zaman bin pişman olucam..tutyorum kendimi...seni iyi anluıyorum..iştahım aslında çok şükür yok ama hamburger kadr canım hiç bişeyi istemedi....
ve tutyorum ....elbet sayılı gün geçicek..yiyecem o zman diyorum..

yada daha sağlıklo bişey yapsak mı ona benzer evde..düşünmüştüm ben..tma buğday iki diidlim ekmeğin arasında ızgara et koysak marul filan..yanına ayran..:)

hamburger yesemmi:26:çokmu zararlıdırki:26:

iyi piştikten sonra zararı olacağını düşünmüyorum. köftesini alıp evde kendin bildiğin malzemelerle hazırlayabilirsin. fast foodda en kötüsü gereğinden fazla kalori alacağın ve "yararsız" olacağı olabilir. Yani ben bir zararı olacağını düşünmüyorum

ben o kadar rahat besleniyorum ki bu konuda, canımın istediğini yiyorum vallahi... pişmemiş et, yıkanmamış sebze olmadıktan sonra bebeğe kötü bir etkisi olmaz yediklerimin diye düşünüyorum.

ama tabi aramızda çok dikkat etmeye çalışanlar da var. bu konu herkesin kişisel tercihine kalıyor galiba. Ben gıda mühendisi olduğum için iyi kötü biliyorum sektörü... ama şu ara zaten canımın istediği şeyler kısıtlı. öğlen işyerimde yemekhanede çorba salata ana yemek derken daha düzenli besleniyorum. akşamsa canım hep kuru fast food tarzı şeyler istiyor. ne yapayım, yiyorum ben de

pide pizza ve döner hamile kaldığımdan beri beni kurtaran yiyecekler
sulu salçalı yemeği o kadar istemez olmuştum ki canım sadece bunları çekiyordu. neyse ki şimdi yiyorum birçok şeyi...ama hala böyle kuru şeylerin yeri ayrı

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…