2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Benimde canım hep ekşi ve hamur işi şeyler istiyor. Tatlıyla sulu yemeklerle pek aram yok.

Al işte benden bi tane daha Başından beri iştahım yok. Ama canım sürekli böyle acaip şeyler istiyor. Turşu, kokoreç, hamburger, lahmacun hep ıvır zıvır. Dayanamadım eşime akşam gelirken çiğ köfte al dedim. Ben tutmuyorum kendimi valla ne istiyosam yiyorum. Zaten hiç iştahım yok. Doğru düzgün sulu yemek yiyemiyorum. Bunlarıda yemesem ölcem açlıktan. Herkes hamile kalır kilo alır. Ben veriyorum.

Kizlar size guzel bi haberim var.Bebegim 6 gun geriden geliyomus ama sebebi gec dollenmeymis.Bugun ultrasonda elini ayagini gordum.Kipir kipir oynuyodu.Ense olcumu falan hersey super dedi doktor.Artik endise etmene gerek yok dedi.Bide kalp atisini zorla dinletti.Kalbini dinletmeye basladi birden ses kesildi durmuyo ki yerinde kerata dinletmiyo sesini dedi.Gercektende cok asiri hareketliydi.Benim daha afyonum patlamamisti ama onun coktan patlamisti belliydi :)Cinsiyeti onumuzdeki ay goruruz dedi.Cok sukur bebegim saglikli.Bide bebegimiz bize ugurlu geldi.Kocam ona bi cocuk verecegim icin bana sifir araba aldi bugun.Yani cok mutluyum.Allah hepinize bu mutlulugu tattirsin.Ama sunu soluyum bebegimin iyi olmasi beni arabadan bin kat daha mutlu etti.Ayrica sizlerde iyi ki varsiniz.Cunku moralim bozuk oldugu zaman sizlerle paylasip moral buluyorum.Hep moralsizligimi paylasmak istemedim.Bugunde mutlulugumu paylasmak istedim.Bugun bebegimin hareketlerini gorunce icimdeki canlinin bi ruhu olduguna ve gercekten anne olacagima inandim.Bebegim beni mutluluk sarhosu etti masallaaaahhhh.

Oh afiyet olsun sende bendensin. Çiğ köfte, midye, kokoreç vs vs bunlar benim hamile kalmadan öncede favori yiyeceklerimdi. Hala çok seviyorum

Masallah bebisine... arabanda hayirli'olsun kazasiz belasiz ins...

Canım gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına alacağın günleride gösterecektir. Yeni arabanda hayırlı olsun. Kazasız belasız kullan.

11 haftalık bir bebeğin boyu aşağı yukarı ne kadardır. Netten bakıyorum ama farklı farklı şeyler çıkıyor.

Bir de şunu atlamamak lazım her bebişin farklı olabilir.. Dün ultrasondan sonra baktım yaklaşık 5 cm idi.. Bi de göbekliymiş benim evlat =) kocaman bi göbişi varmış eşimin heyecanını izlemekden ben göremedim ama =) öyleymiş.

Kızlar ben de nisan annesi oluyorum inşallah. 9+2'deyim bugün. Hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşuruz umarım.

canım beniim hayırlı olsun bebeğin de bebeğini addalara götüreceğin arabanda. inşallah mutluluğumuz hiç sönmez

Merhaba kizlar napiyosunuz bakalimm bizde durunlar pek degisik rgil sabah aksam igbe arti hapida icicem bol bol su bu kadar

Bugun gordugum hastane ortamindan sonra ferah icindd yatiyorum yatagimda

Merhaba kizlar napiyosunuz bakalimm bizde durunlar pek degisik rgil sabah aksam igbe arti hapida icicem bol bol su bu kadar

Ev gibisi yoktur zaten. Bol bol dinlen ilaclarini da ihmal etme

evde yatmak en güzeli hastane ortamı çok sıkıcı ve rahat değil insanın kendi evi gibisi yok hele oranın yemekleri kötü oluyo hamileyken hiç çekilmez evde mis gibi istediğini ye

bugun acayip mide bulantım var sabah beri aç geziyorum habire öğürüyorum ne güzel azaldı diyordum ama bugun fit seviyede midemden sırtıma vuran bi ağrıda mevcut yoğurtlu makarna yapıyo anne belki onu yerim inş. yiyebilirim sizde mide bulantısı durumu nasıl hamie bayanlar :)

İnşallah yiyebilirsin canım =) bende senin gibiyim ama nedense ilave olarak bir de nefes darlığı çekiyorum...
Hiç sigara içmemiş biri olarak tedirgin oluyorum bu nefes darlığına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…