pide pizza ve döner hamile kaldığımdan beri beni kurtaran yiyecekler
sulu salçalı yemeği o kadar istemez olmuştum ki canım sadece bunları çekiyordu. neyse ki şimdi yiyorum birçok şeyi...ama hala böyle kuru şeylerin yeri ayrı
ben de ben de bugün canım çiğ köfte çekti hemde etli yalnız ve ben yediiiim hem de çoook yedim. sonra çok pişman oldum. dün de acı kısır yemiştim gece boyu uyuyamadımbugün de aynı şeyi yaşıycam zannedersem
Bol ekşili kısır mı yesem bende bu akşam. Eşim spora gidiyor. Tekim evde en iyisi bol ekşili kısır
be hergün öğle işyerime çok yakın avm var..ordaki markete gidip yoğurt alıyorum...her öğlen...ve her öğlen fastfood cuların ordan geçiyorum..üniverste öğrencileri çağ çoluk resmen gözlereim yediklerinde..ellerinde kocamn burgerler kızartmalar soslara batırp batırıp yiyolar..ve inan kokusu iime işliyo..canım da istiyo..ama eminmki yediğim zaman bin pişman olucam..tutyorum kendimi...seni iyi anluıyorum..iştahım aslında çok şükür yok ama hamburger kadr canım hiç bişeyi istemedi....
ve tutyorum ....elbet sayılı gün geçicek..yiyecem o zman diyorum..
yada daha sağlıklo bişey yapsak mı ona benzer evde..düşünmüştüm ben..tma buğday iki diidlim ekmeğin arasında ızgara et koysak marul filan..yanına ayran..:)
Al işte benden bi tane dahaBaşından beri iştahım yok. Ama canım sürekli böyle acaip şeyler istiyor. Turşu, kokoreç, hamburger, lahmacun hep ıvır zıvır. Dayanamadım eşime akşam gelirken çiğ köfte al dedim. Ben tutmuyorum kendimi valla ne istiyosam yiyorum. Zaten hiç iştahım yok. Doğru düzgün sulu yemek yiyemiyorum. Bunlarıda yemesem ölcem açlıktan. Herkes hamile kalır kilo alır. Ben veriyorum.
Kizlar size guzel bi haberim var.Bebegim 6 gun geriden geliyomus ama sebebi gec dollenmeymis.Bugun ultrasonda elini ayagini gordum.Kipir kipir oynuyodu.Ense olcumu falan hersey super dedi doktor.Artik endise etmene gerek yok dedi.Bide kalp atisini zorla dinletti.Kalbini dinletmeye basladi birden ses kesildi durmuyo ki yerinde kerata dinletmiyo sesini dedi.Gercektende cok asiri hareketliydi.Benim daha afyonum patlamamisti ama onun coktan patlamisti belliydi :)Cinsiyeti onumuzdeki ay goruruz dedi.Cok sukur bebegim saglikli.Bide bebegimiz bize ugurlu geldi.Kocam ona bi cocuk verecegim icin bana sifir araba aldi bugun.Yani cok mutluyum.Allah hepinize bu mutlulugu tattirsin.Ama sunu soluyum bebegimin iyi olmasi beni arabadan bin kat daha mutlu etti.Ayrica sizlerde iyi ki varsiniz.Cunku moralim bozuk oldugu zaman sizlerle paylasip moral buluyorum.Hep moralsizligimi paylasmak istemedim.Bugunde mutlulugumu paylasmak istedim.Bugun bebegimin hareketlerini gorunce icimdeki canlinin bi ruhu olduguna ve gercekten anne olacagima inandim.Bebegim beni mutluluk sarhosu etti masallaaaahhhh.
Kizlar size guzel bi haberim var.Bebegim 6 gun geriden geliyomus ama sebebi gec dollenmeymis.Bugun ultrasonda elini ayagini gordum.Kipir kipir oynuyodu.Ense olcumu falan hersey super dedi doktor.Artik endise etmene gerek yok dedi.Bide kalp atisini zorla dinletti.Kalbini dinletmeye basladi birden ses kesildi durmuyo ki yerinde kerata dinletmiyo sesini dedi.Gercektende cok asiri hareketliydi.Benim daha afyonum patlamamisti ama onun coktan patlamisti belliydi :)Cinsiyeti onumuzdeki ay goruruz dedi.Cok sukur bebegim saglikli.Bide bebegimiz bize ugurlu geldi.Kocam ona bi cocuk verecegim icin bana sifir araba aldi bugun.Yani cok mutluyum.Allah hepinize bu mutlulugu tattirsin.Ama sunu soluyum bebegimin iyi olmasi beni arabadan bin kat daha mutlu etti.Ayrica sizlerde iyi ki varsiniz.Cunku moralim bozuk oldugu zaman sizlerle paylasip moral buluyorum.Hep moralsizligimi paylasmak istemedim.Bugunde mutlulugumu paylasmak istedim.Bugun bebegimin hareketlerini gorunce icimdeki canlinin bi ruhu olduguna ve gercekten anne olacagima inandim.Bebegim beni mutluluk sarhosu etti masallaaaahhhh.
11 haftalık bir bebeğin boyu aşağı yukarı ne kadardır. Netten bakıyorum ama farklı farklı şeyler çıkıyor.
11 haftalık bir bebeğin boyu aşağı yukarı ne kadardır. Netten bakıyorum ama farklı farklı şeyler çıkıyor.
canım beniim hayırlı olsun bebeğin de bebeğini addalara götüreceğin arabanda. inşallah mutluluğumuz hiç sönmezKizlar size guzel bi haberim var.Bebegim 6 gun geriden geliyomus ama sebebi gec dollenmeymis.Bugun ultrasonda elini ayagini gordum.Kipir kipir oynuyodu.Ense olcumu falan hersey super dedi doktor.Artik endise etmene gerek yok dedi.Bide kalp atisini zorla dinletti.Kalbini dinletmeye basladi birden ses kesildi durmuyo ki yerinde kerata dinletmiyo sesini dedi.Gercektende cok asiri hareketliydi.Benim daha afyonum patlamamisti ama onun coktan patlamisti belliydi :)Cinsiyeti onumuzdeki ay goruruz dedi.Cok sukur bebegim saglikli.Bide bebegimiz bize ugurlu geldi.Kocam ona bi cocuk verecegim icin bana sifir araba aldi bugun.Yani cok mutluyum.Allah hepinize bu mutlulugu tattirsin.Ama sunu soluyum bebegimin iyi olmasi beni arabadan bin kat daha mutlu etti.Ayrica sizlerde iyi ki varsiniz.Cunku moralim bozuk oldugu zaman sizlerle paylasip moral buluyorum.Hep moralsizligimi paylasmak istemedim.Bugunde mutlulugumu paylasmak istedim.Bugun bebegimin hareketlerini gorunce icimdeki canlinin bi ruhu olduguna ve gercekten anne olacagima inandim.Bebegim beni mutluluk sarhosu etti masallaaaahhhh.
Kızlar ben de nisan annesi oluyorum inşallah. 9+2'deyim bugün. Hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşuruz umarım.
Merhaba kizlar napiyosunuz bakalimm bizde durunlar pek degisik rgil sabah aksam igbe arti hapida icicem bol bol su bu kadar
Bugun gordugum hastane ortamindan sonra ferah icindd yatiyorum yatagimda
Merhaba kizlar napiyosunuz bakalimm bizde durunlar pek degisik rgil sabah aksam igbe arti hapida icicem bol bol su bu kadar
Bugun gordugum hastane ortamindan sonra ferah icindd yatiyorum yatagimda
bugun acayip mide bulantım var sabah beri aç geziyorum habire öğürüyorum ne güzel azaldı diyordum ama bugun fit seviyede midemden sırtıma vuran bi ağrıda mevcut yoğurtlu makarna yapıyo anne belki onu yerim inş. yiyebilirim sizde mide bulantısı durumu nasıl hamie bayanlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?