2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Merhaba kizlar napiyosunuz bakalimm bizde durunlar pek degisik rgil sabah aksam igbe arti hapida icicem bol bol su bu kadar

Bugun gordugum hastane ortamindan sonra ferah icindd yatiyorum yatagimda

Cancazım çok ama çok geçmiş olsun... İnşallah düzelirsin.. Bol bol uzan ve çok sıvı tüket... Egeyi de al yanına, anne-oğul uzanıp belki keyif yaparken film izlersiniz =) hem küçük beye de moral olur. Tekrar çok ama çok geçmiş olsun.

İnşallah yiyebilirsin canım =) bende senin gibiyim ama nedense ilave olarak bir de nefes darlığı çekiyorum...
Hiç sigara içmemiş biri olarak tedirgin oluyorum bu nefes darlığına...

nefes darlığı normalmi kalbinde sıkışma oluyomu peki bazen çarpıntım oluyo benim o zaman nefes darlığı olabiliyor dr danıştınmı cnm

arkadaşlar bu problemler yüzünden tüp bebek yaptırıp pozitif bir şekilde hamileliği devam eden var mı

nefes darlığı normalmi kalbinde sıkışma oluyomu peki bazen çarpıntım oluyo benim o zaman nefes darlığı olabiliyor dr danıştınmı cnm

Kalp çarpıntım yok şükürler olsun ama derin derin nefes alınca oksijeni hissediyorum ... Bugün çağırdı doktorum aslında ama geç bir saatte ilettiler bana .. Yarın sabah gideceğim artık.. Hamile kaldığımı bildiğimden beri mide sorunu yaşıyorum, tahminim nefes darlığını da mideden dolayı yaşadığım yolunda ama yarın belli olur artık.

Kizlar fena degilim Allaha teslim olmak lazim dr lar bi yere kadar yatip dinleniyorum dinlenicemde
Insallah yarin baska bir gun olur kizlar insallah buarada ege burda kalmiyor cunku beni birakmiyo cagriyo tuvalete banyiya yemek yemiyo illa kalkiyorum o yizden gun icinde geliyo 5_6 saat duruyo aksam annemlerdr uyuyo annem ege uyuyunca aksam oturmasina gekiyo ben uyiyom uyanoyom kaynanaminda cani sikiliyo haliyle

geçmiş olsun evet mideden kaynaklı olabilir midedeki gaz probleminde böyle şeyler olabiliyor hamilelikte mide için renni çiğneme tableti kullanılabiliyor ben bikaç defa kullandım rahatlama sağlıyor ama fazla sürmüyor istersen deneyebilirsin bebeğe bi zararı yok

bol bol dua et canım bende bebeğimi Allaha emanet ediyorum kanama korkusundan bugun iğnemi erkenden oldum inşalah bu sıkıntılı günleri biran önce atlatırız

Çok teşekkür ederim tavsiyen için balım. ilaç falan vermezse dediğini deniyeceğim.

Çok teşekkür ederim tavsiyen için balım. ilaç falan vermezse dediğini deniyeceğim.

rica ederim cnm bebeğe en zararsızı bu diye biliyorum reçetesinde gebeler rahatlıkla kullanabilir yazıyor ben midem çok kötü olunca arada alıyorum hatta birazdan içsemmi diyorum bugun beni çok zorladı

rica ederim cnm bebeğe en zararsızı bu diye biliyorum reçetesinde gebeler rahatlıkla kullanabilir yazıyor ben midem çok kötü olunca arada alıyorum hatta birazdan içsemmi diyorum bugun beni çok zorladı

iyi geliyor ve rahatlıyorsan iç tabi

Burcucum o vuruldugunux igneden dun banavurdular cok zor vuruluyo kac mg o igne acaba

Benimde bi saat sonra hemsirem gelicek gunluk ignem icin insallah sifa olsun yarabbim

Burcucum o vuruldugunux igneden dun banavurdular cok zor vuruluyo kac mg o igne acaba

Benimde bi saat sonra hemsirem gelicek gunluk ignem icin insallah sifa olsun yarabbim

prolutan depot 500 mg en yükseği ağır bi iğne ilk zamanlar daha çok zor oluyodu ama vucudum şimdi alıştı gibi bazen vurulduğun yer şişiyor 3 gün topalladığım zamanlar oluyo ama vuran kişiylede çok alakalı bu iğne çok ii ben çok memnunum

cutemom hemşireyi senmi tuttun benim arada teyzem gelip vuruyo o olmassa hastanede yaptırıyorum ama teyzemin eli çok ağır o vurunca 3 gün pert oluyorum sağlık ocağından hemşire gelip yaparmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…