Merhaba kizlar napiyosunuz bakalimm bizde durunlar pek degisik rgil sabah aksam igbe arti hapida icicem bol bol su bu kadar
Bugun gordugum hastane ortamindan sonra ferah icindd yatiyorum yatagimda
İnşallah yiyebilirsin canım =) bende senin gibiyim ama nedense ilave olarak bir de nefes darlığı çekiyorum...
Hiç sigara içmemiş biri olarak tedirgin oluyorum bu nefes darlığına...
11 haftalık bir bebeğin boyu aşağı yukarı ne kadardır. Netten bakıyorum ama farklı farklı şeyler çıkıyor.
kizlar cutemom dan haberiniz var mi?
durumu nasil acaba?
nefes darlığı normalmi kalbinde sıkışma oluyomu peki bazen çarpıntım oluyo benim o zaman nefes darlığı olabiliyor dr danıştınmı cnm
Kalp çarpıntım yok şükürler olsun ama derin derin nefes alınca oksijeni hissediyorum ... Bugün çağırdı doktorum aslında ama geç bir saatte ilettiler bana .. Yarın sabah gideceğim artık.. Hamile kaldığımı bildiğimden beri mide sorunu yaşıyorum, tahminim nefes darlığını da mideden dolayı yaşadığım yolunda ama yarın belli olur artık.
canim nasilsin? eve cikmissin duruun nedir? merak ediyorum10+5 benim bebek 4.83 boyu
eve çıkmış ama durumunu tam bilmiyorum canım
Kizlar fena degilim Allaha teslim olmak lazim dr lar bi yere kadar yatip dinleniyorum dinlenicemde
Insallah yarin baska bir gun olur kizlar insallah buarada ege burda kalmiyor cunku beni birakmiyo cagriyo tuvalete banyiya yemek yemiyo illa kalkiyorum o yizden gun icinde geliyo 5_6 saat duruyo aksam annemlerdr uyuyo annem ege uyuyunca aksam oturmasina gekiyo ben uyiyom uyanoyom kaynanaminda cani sikiliyo haliyle
geçmiş olsun evet mideden kaynaklı olabilir midedeki gaz probleminde böyle şeyler olabiliyor hamilelikte mide için renni çiğneme tableti kullanılabiliyor ben bikaç defa kullandım rahatlama sağlıyor ama fazla sürmüyor istersen deneyebilirsin bebeğe bi zararı yok
Çok teşekkür ederim tavsiyen için balım.ilaç falan vermezse dediğini deniyeceğim.
rica ederim cnm bebeğe en zararsızı bu diye biliyorum reçetesinde gebeler rahatlıkla kullanabilir yazıyor ben midem çok kötü olunca arada alıyorum hatta birazdan içsemmi diyorum bugun beni çok zorladı
Burcucum o vuruldugunux igneden dun banavurdular cok zor vuruluyo kac mg o igne acaba
Benimde bi saat sonra hemsirem gelicek gunluk ignem icin insallah sifa olsun yarabbim
İstanbullu anneler kimler? Ben avrupa yakasındayım.
İstanbullu anneler kimler? Ben avrupa yakasındayım.
Bende Anadolu yakasında, Ataşehir civarındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?