prolutan depot 500 mg en yükseği ağır bi iğne ilk zamanlar daha çok zor oluyodu ama vucudum şimdi alıştı gibi bazen vurulduğun yer şişiyor 3 gün topalladığım zamanlar oluyo ama vuran kişiylede çok alakalı bu iğne çok ii ben çok memnunum
bugun acayip mide bulantım var sabah beri aç geziyorum habire öğürüyorum ne güzel azaldı diyordum ama bugun fit seviyede midemden sırtıma vuran bi ağrıda mevcut yoğurtlu makarna yapıyo anne belki onu yerim inş. yiyebilirim sizde mide bulantısı durumu nasıl hamie bayanlar :)
Kızlar ben de nisan annesi oluyorum inşallah. 9+2'deyim bugün. Hepimiz sağ salim bebişlerimize kavuşuruz umarım.
cutemom hemşireyi senmi tuttun benim arada teyzem gelip vuruyo o olmassa hastanede yaptırıyorum ama teyzemin eli çok ağır o vurunca 3 gün pert oluyorum sağlık ocağından hemşire gelip yaparmı acaba
ya kizlar bu ciğer meselesi gerçek midir sizce.hani çocugun vücudunda leke yapiyo olayi var ya onu diyorum.ya ben ciğerden nefret eden biri olarak ilk kez gecen yil bi arkadaşimda yemiştim.o zaman beğenmiştim ama daha yememiştim.3 haftadir o ciğerden canim nasil çekiyor anlatamam yaa niye boyle oldu bilmiyorum.
Peki baska ne kullaniyosun surekli kanaman olmuyor dimi benim gibi benimde ah bi dursa hayirlisiyla dun vuruldu bu igne ama gene gekiyor belkide daha cok gelecekteignedenmi azaliyo dicemde azalan bisi yok bu igneler ne icin ya hala cozemedim
Dun bana vurdular cok zor vuruldu sanki kastimda krndimi
Çooook geçmiş olsun, uzun sürmez inşallah. Ben 5. ve 6. haftalarımda alarm kurmuş gibi her sabah 7buçukta bulantı ile uyanıyordum. Gün boyu da sürüyordu. Yemek yapmayı bırak, pişmiş yemek görmeye bile dayanamıyodum. Sabah akşam çubuk kraker yiyodum. Garip garip kokular geliyordu burnuma evin içinde ama benden başka duyan yok tabi. Evin içinde tazı gibi halıları, koltukları, perdeleri, dolap içlerini kokluyodum kaynağını bulmak için. 6. haftada ne olduysa o kabus bulantılar sonlandı çok şükür :) Hala soğan, sarımsak kokusu, pişen et balık kokusu çok rahatsız ediyor ama bişeyler yiyebiliyorum en azından... Senin de tez zamanda geçer umarım. Bana doktorumun tavsiyesi yiyemiyorsan çok zorlama, yiyebildiğin şeyleri seçmeye çalış oldu. Bilmiyorum, belki de onun faydası olmuştur. Şimdi çok daha rahatım, yakında daha da rahat olurum diye umuyorum. Geçmiş olsun şimdiden, içini rahat tut.
Tatlım ben bugün gittim dr.a. Leke olayını duymadım hiç ama her tür sakatatın ve kabuklu deniz mahsüllerinin, derin su balıklarının özellikle 20. haftaya kadar zararlı olduğunu, tüketmemem gerektiğini söyledi. Eğer isteğin aşerme boyutunda değilse yeme bence. Ya da isteğini biraz geçiricek kadar bir iki lokma ye. Aşırıya kaçma derim ben.
hoşgeldin aramıza bende 9+2 yim ınsallah bebıslerımıze saglıkla kavuşuruz varmı bir degısıklıgın?
Canim hemsire bizim mahalleden artik hast calismiyo ama tum mahalleye yetiyo receteyle vuruyo saglik ocagindaki grlmez eve gidersen vururlar ama igneyi sen eczanedenmi aliyosun kac lora ilacin ?
senin bebek kaç haftalık cnm yazmıyor benim 14. haftaya giriyor bulantılarım hala geçmedi azalmıştı sevindim ama bugun yine çok fena yaptı beni yemek kokuları banada çok kötü geliyor hatta eşimin kokusundan bile huylanıyorum:)
ilk hamileliğimde hiç bişey aşermemiştim bunda da aşermiyordum ta ki aklima ciğer gelene kadar...baya baya canm çekiyo yani :)
ilk hamileliğimde hiç bişey aşermemiştim bunda da aşermiyordum ta ki aklima ciğer gelene kadar...baya baya canm çekiyo yani :)
Ben 9+2 deyim. Hatta erkenden azalıverince bulantılarım korkmuştum bi sorun mu var acaba diye, yokmuş çok şükür. Sen de kurtulursun inşallah...
bu progesteron eksikigi oldugunasil ablasiliyor benim kanama alani goruldu dun canim bebegin ayagindan agzina kadar herhalde 4 cm kadar saniyorumbu iğneler herkeste aynı etkiyi göstermiyor eğer vucudunda progesteron eksikliği varsa bundan dolayı kanaman oluyorsa vurulunca bi kaç günde etkisini gösterip kanamayı kesiyor ama progesteron eksikliği değilde kanamanın sebebi başkaysa o kanamayı kesmeyebilir benimki progesteron eksikliğinden kaynaklanıyor onun için bu iğne bana çok ii geldi ama geçenki kanama neden oldu bilmiyorum bugun yine karnım çok ağrıdı heran kanamam olcakmı korkusuyla yaşıyorum psikolojisi çok zor seni anlıyorum inş. senin kanamanında nerden kaynaklandığını bulurlar sen iğnelerini ihmal etme bana dr bırakcaz dedi ama ben bırakmadım parayla alıyorum artık çünkü iğnenin saati gecikince kanamam olabiliyor onun için devam ediyorum bende gebeliğimin 6. haftasında senin gibi olmuştum acayip kanamam vardı hatta pıhtılar bile ben düşük yapıyorum diye hastaneye gittim bebeğin kesesi üstünde çok büyük kanama alanları vardı o kanama alanları haftalarca geçmedi çok zor günlerdi hep yattım hiç kalkmadım haftalarca hala daha yatıyorum bebeğin inş. galip gelir o kanamarın biter benimde daha geçmiş değil 14. haftaya geldim hala risk devam ediyor bebeklerimiz Allaha emanet rabbim onlara sahip çıkar...
bu progesteron eksikigi oldugunasil ablasiliyor benim kanama alani goruldu dun canim bebegin ayagindan agzina kadar herhalde 4 cm kadar saniyorum
Kanama hic kesilmicek gibi gekiyor gulum ya Allahim yarabbim insallah kesilir kanama alanin hala duruyomu senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?