Şimdilik iyi gidiyoruz maşallah... Ben İzmir'de oturuyorum, istediğim doktordan en erken bugüne randevu alabilmiştim. Doktor da bugün iyi gittiğimizi onayladı. 2,5cm olmuş boyu. Kalp atımı da 185.Sen ne durumdasın??
10 cm kadar,var gelen seycok korkuyorum abimde burdaydi burdaysi kafasini dyvara vurdu aldirin bu cocugu bida olsun dedi gitti onun harucinde herkez ben abartiyomusum gibi davranuyor pihtiynis o bilmem neymid
benim adetlerım duzensız oldugundan gec döllenme benım bende ızmırdeyım 7+5 kalbını duyduk sükür bu cumada kontrolüm var bakalım hayırlısı ıns hersey yolundadır
Dr geleli daha 4_5 saat oldu zaten napicami sasirdim ben
Aysuncum sana ne sorcam bu istiratten kasit arada oturmakta olmazmi ? Yatagin icunde cunku sirtim agriyo
Sonracima arada tuvalete giderken mutfaga su icmeye girdim balkondan iki sn nefes aldim filan
Yanlis yapmismiyim ki
Adamolacak kix sen neden raporlusun canim ?
aaa bende anodolu yakası ataşehirdeyim :)
cnm arada otur çok az yürü..ve az önceki akıntıyı kafanda kuranda kadar git dr a.yeni gelmen bişeyi değiştirmez bence..
ve buakşam bizde giitik dra
spam amuda durmuş resmen ya..sallıyodu ayaklarını..ellerine ayaklarına baktık.parmakları bile var çok şükür
ense kalınlıgı1,16 çıktı iyi dedi dr.burnu göz yerleri ağızını gösterdi..ayakları hiç durmadan sallıyodu sıpam..bende cinsiyet sordum çıkıntı var gibi ama bilmiyorum 15 gün sonraa kesinleştiririz inş dedi..bende kız yani dimi dedim oda güldü sizin orada kızlarda mı çıkıntı oluyo diyebende kızdır o kızdır dedim:) kontrolde belli olur dedi..
clexanı hep kesti..progestanı 3*2 den 3*1 e düşürdü ama haftada 1 proluton verdi sonra iğneyi kescez inş sonrada progestanları dedi kısmetse 20.haftadan sonra.. işte böyle..cuma da devletteki drumuza gidecez inş enfeksiyonumuza bakacak ilaçlara son şeklini verecek inş ..hakımızda hayırlısı
maşallah ,süper haberler,darısı başımıza,ben de çok merak ediyorum,bebiş halini hiç görmedim,hareket edişini görmek ne şahane bişeydir
Futbolla çok ilgisi olmayan ben biraz önce Fatih Terim'e ağladımSeverim kendisini ama bu kadar da değil, ahh şu hormonlarrr
Eşim akşamdan beri haber izliyor. 'Yazık oldu' , 'Haketmedi' , 'Haberi bile yokmuş' diye söylenip duruyor.. Tv'de de eski videolar dönüyor,
gol sevinçleri falan. ' Kim böyle sevinebilir bir gole' dedi eşim. Ben de 'ağlıcam artık, yeter' deyip hüngür hüngür ağladım. Eşim de şoka girdi. Unuttu Terim'i falan :)) Zor sustum.
Töbee tööbbeee
Hastaneye gidiyoruz gelen o seyleherkez bikti bensen abinde geliyorum simdi seni bu halde nasil birakiyolarda baska hast gidip duruyosun diyo bakalim nolcak
Bugun kendime ilk hamile pantolonjmu aldim bir bluz birde gömlek.
Giyerken bile cok duygulandim .bu gunleri gordum ya benim icin ruya gibi biseydi
Cok sukur bugunumuze.
Birde yol o kadar uzek geldi ki birde Karadeniz yollari virajlidir don don başım midem döndü ilk kez m dem bulandi ve cikardim.ne zormus surekli bulanti cekenleri yasayinca daha iyi Anladim . insallah bir an evvel gecer bulantilariniz kzlar.
sağol tatlım darısı sana ve tüm annişlere olsun..
Ben de okurum. Belirli bir sayı mı okuyacağız yoksa herkes 70 bin mi okuyacak? Sayı verirsen, cumaya kadar bitirelim...
çok iyi düşünmüşsün canım ben okurum
bende okurum canım...
Canım ben okurum, Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
inşallah canım seninde. Ben eskiden doruk tıp aysel hanıma gıdıyordum doruk kapanınca da aysel hanımı bırakamadım medifema hast ayrancılara gıdıyorum bıraz uzak ama muhtesem bır doktor ılgılı hasta psıkolojısınden anlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?