2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

benim adetlerım duzensız oldugundan gec döllenme benım bende ızmırdeyım 7+5 kalbını duyduk sükür bu cumada kontrolüm var bakalım hayırlısı ıns hersey yolundadır

Kzlar az onve bisey oldu kandan akinti gibi bisey geldi uzayan cigligi bastim kuzenlerim vardi yatirip aldilar kan pigtisi bu diyolar durcaktir kan diyolar ben ise hasyaneye goturelim istiyorum psikolojim darma duman oldu

10 cm kadar,var gelen sey cok korkuyorum abimde burdaydi burdaysi kafasini dyvara vurdu aldirin bu cocugu bida olsun dedi gitti onun harucinde herkez ben abartiyomusum gibi davranuyor pihtiynis o bilmem neymid

10 cm kadar,var gelen sey cok korkuyorum abimde burdaydi burdaysi kafasini dyvara vurdu aldirin bu cocugu bida olsun dedi gitti onun harucinde herkez ben abartiyomusum gibi davranuyor pihtiynis o bilmem neymid

Çok geçmiş olsun, önemli bişey yoktur ama abinin tepkisi yersiz olmuş. Bence doktoruna git panik olmadan mümkünse gelen akıntı ile birlikte. Geçmiş olsun şimdiden.

Dr geleli daha 4_5 saat oldu zaten napicami sasirdim ben

O akinti benden hp geliyo..kanama alanim daralmaya basladigindan beri. Boyle Afedersiniz uzun sumuksu bir akinti.
Korkulacak bisey degil eminim.kanaman kesilcek buyuk ihtimalle.
Igne ilac devam.

Son düzenleme:
Hastaneye gidiyoruz gelen o seyle herkez bikti bensen abinde geliyorum simdi seni bu halde nasil birakiyolarda baska hast gidip duruyosun diyo bakalim nolcak

cnm arada otur çok az yürü..ve az önceki akıntıyı kafanda kuranda kadar git dr a.yeni gelmen bişeyi değiştirmez bence..

ve buakşam bizde giitik dra
spam amuda durmuş resmen ya..sallıyodu ayaklarını..ellerine ayaklarına baktık.parmakları bile var çok şükür
ense kalınlıgı1,16 çıktı iyi dedi dr.burnu göz yerleri ağızını gösterdi..ayakları hiç durmadan sallıyodu sıpam..bende cinsiyet sordum çıkıntı var gibi ama bilmiyorum 15 gün sonraa kesinleştiririz inş dedi..bende kız yani dimi dedim oda güldü sizin orada kızlarda mı çıkıntı oluyo diyebende kızdır o kızdır dedim:) kontrolde belli olur dedi..
clexanı hep kesti..progestanı 3*2 den 3*1 e düşürdü ama haftada 1 proluton verdi sonra iğneyi kescez inş sonrada progestanları dedi kısmetse 20.haftadan sonra.. işte böyle..cuma da devletteki drumuza gidecez inş enfeksiyonumuza bakacak ilaçlara son şeklini verecek inş ..hakımızda hayırlısı

Cok sevindim canim..hersey iyi maşallah
Clexane ne zamana kadar kesti.ne zaman baslayacaksin.

maşallah ,süper haberler,darısı başımıza,ben de çok merak ediyorum,bebiş halini hiç görmedim,hareket edişini görmek ne şahane bişeydir

Slm kizlar bugun ikiki taramya gittim sukurker olsun bi aksilik yok ense kakinligi nirmal urun kemigi olusmys boyu6,66 cm kipir kipirdi.ilk sirt ustu yatiyodu sonra sirtini dondu bise en sin namaz kkilargibi durdu cok guzeldi.kan verdim 2 3 güne cikarmis sonuc, cinsiyeti doktor gordu bise ama demedi cok erken dedi yanilma ihtimali cok ollabiliyomus cok mutluyum saatlerce bebegimi seyredebilirdim ultrasonda

inşallah canım seninde. Ben eskiden doruk tıp aysel hanıma gıdıyordum doruk kapanınca da aysel hanımı bırakamadım medifema hast ayrancılara gıdıyorum bıraz uzak ama muhtesem bır doktor ılgılı hasta psıkolojısınden anlıyor

Çok yaşa sen pınarım ya =)))) fena güldüm.. Yanlış anlama aynı durum bende de var çizgi filme gözü dolar mı insanın yaa bende öyle bi durumdayım yani..

Hastaneye gidiyoruz gelen o seyle herkez bikti bensen abinde geliyorum simdi seni bu halde nasil birakiyolarda baska hast gidip duruyosun diyo bakalim nolcak

ya kuzum git doktora tabi..bak bir arkadaşında kanama alanı durmuş aıntı gelmiş..belkide iyi birşeydir..
off cutemmm biran önce iyileş inş bebeğimm

ben de bu gün aldım Allahıma bin şükür bu anı yaşamak mükemmell Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldığımızı da göstersin

sağol tatlım darısı sana ve tüm annişlere olsun..

amin canım sağlıkla inşallah

Ben de okurum. Belirli bir sayı mı okuyacağız yoksa herkes 70 bin mi okuyacak? Sayı verirsen, cumaya kadar bitirelim...

çok iyi düşünmüşsün canım ben okurum

bende okurum canım...

Canım ben okurum, Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

güzel yürekli nisan anneleri toplamda 70.000 tane Ya Mübdi okuyalım ben okula başladığım için topiğe giremedim sizden ricam okuyanlar okudukça sayıyı bana özel mesajla bildirsin ben de okuyacağım sayıyı tamamlayalım sonrasında topiğimizdeki düşük tehlikesi yaşayan annelerin adına bağışlarız Allahım hepimizin evladını korusun hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım mucizelerimizi

aysuncumn ikinci bir vakaya kadar ki ins olmaz kesti..
ayy sormayın ya o ses izlerken agliyorum reklamlara ağlıyorum.cok komigim ya..
haa birde kizlar benim gibi olmayin alti kilo almisiz.....dikkat kizlardr sen takma ilaclardanda oluyo desede almisiz iste.dr dayanim daalti aylik hamile vardi benim kadar di iste

Akinti gibi degil aslinda kirmizi siyah gibi on cm kadar uzyb bi parmak kadar kalin geldik hastaneye bakalim nolcak

Dr bakti etti bisey yok pihti gelmesi normsl diyo o gelirken agri olur diyo filan fistik adam benim cok kirtugumu anlayinca tuvalate gir bekliyorum neydrn korkuyosun dedi ufak bi pihti geldi gosterdim bisey yok drdi sen gunluk cikardigin pedleri posete topla bakalim azaliyomu cogaliyomu dedi

Ben rutin kontroller için Egepol'de Hakan Bey'e gidiyordum ve muhtemelen kendisi ile devam edeceğim, insanı rahat hissettiriyor. Bi de Egepol evime 100 metre, acil bişey olursa diye yakın olması iyi olur diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…