- 30 Mart 2013
- 77
- 2
- 48
ben de bu gün aldım Allahıma bin şükür bu anı yaşamak mükemmell Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza aldığımızı da göstersin
amin canım sağlıkla inşallah
güzel yürekli nisan anneleri toplamda 70.000 tane Ya Mübdi okuyalım ben okula başladığım için topiğe giremedim sizden ricam okuyanlar okudukça sayıyı bana özel mesajla bildirsin ben de okuyacağım sayıyı tamamlayalım sonrasında topiğimizdeki düşük tehlikesi yaşayan annelerin adına bağışlarız Allahım hepimizin evladını korusun hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım mucizelerimizi
bende devlet hastanesine gittim bugün ayrıntılı ultrason yapıldı herşey yolunda dedi doktor ense kalınlığı 1.5 mm çıktı doktor iyi dedi.kanama alanı için bol bol dinleniceksin dedi.rapor aldım dinleniyorum.bi şey sorucam ense kalınlığı normal çıktığına göre ikili testin kan testini yaptırmama gerek yok heralde de mi özelde en az 100 tl devlette yaptıramıyoruz.ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
Benim kanamam var okuyabilirmiyimki
O pihti genr geldi iliklerime kadar titriyorum Allahim aklima mukyyet olsun
Ben rutin kontroller için Egepol'de Hakan Bey'e gidiyordum ve muhtemelen kendisi ile devam edeceğim, insanı rahat hissettiriyor. Bi de Egepol evime 100 metre, acil bişey olursa diye yakın olması iyi olur diye düşündüm.
Gonlune saglik canim.sayini aldim yalniz mumkunse bundqn sonra okudugun sayiyi ozelden mesaj atar misin calismaya basladim.sayfalari kolay takip.edemeyebilirimben başladım 1000 tane çektim bile evde raporlu olduğum için bol bol çekicem.yazarım sana
canim senin icinden geliyosa oku cunku bu Esmaul Husnadir ve adetliyken bile zikir cekilebiliyor sen elini karnina koy bebisine de oku bizlerde Rabbime sizin icin el acacagiz Allahim saglikli gunlereBenim kanamam var okuyabilirmiyimki
O pihti genr geldi iliklerime kadar titriyorum Allahim aklima mukyyet olsun
canım ne olur moralini yüksek tutmaya çalış biliyorum söylemesi kolay ama bebeğini de strese sokuyorsun iyi olacaksınız ben buna inanıyorumKzlar az onve bisey oldu kandan akinti gibi bisey geldi uzayan cigligi bastim kuzenlerim vardi yatirip aldilar kan pigtisi bu diyolar durcaktir kan diyolar ben ise hasyaneye goturelim istiyorum psikolojim darma duman oldu
gözün aydın canımcnm arada otur çok az yürü..ve az önceki akıntıyı kafanda kuranda kadar git dr a.yeni gelmen bişeyi değiştirmez bence..
ve buakşam bizde giitik dra
spam amuda durmuş resmen ya..sallıyodu ayaklarını..ellerine ayaklarına baktık.parmakları bile var çok şükür
ense kalınlıgı1,16 çıktı iyi dedi dr.burnu göz yerleri ağızını gösterdi..ayakları hiç durmadan sallıyodu sıpam..bende cinsiyet sordum çıkıntı var gibi ama bilmiyorum 15 gün sonraa kesinleştiririz inş dedi..bende kız yani dimi dedim oda güldü sizin orada kızlarda mı çıkıntı oluyo diyebende kızdır o kızdır dedim:) kontrolde belli olur dedi..
clexanı hep kesti..progestanı 3*2 den 3*1 e düşürdü ama haftada 1 proluton verdi sonra iğneyi kescez inş sonrada progestanları dedi kısmetse 20.haftadan sonra.. işte böyle..cuma da devletteki drumuza gidecez inş enfeksiyonumuza bakacak ilaçlara son şeklini verecek inş ..hakımızda hayırlısı
çok sevindim canım gözün aydınbende devlet hastanesine gittim bugün ayrıntılı ultrason yapıldı herşey yolunda dedi doktor ense kalınlığı 1.5 mm çıktı doktor iyi dedi.kanama alanı için bol bol dinleniceksin dedi.rapor aldım dinleniyorum.bi şey sorucam ense kalınlığı normal çıktığına göre ikili testin kan testini yaptırmama gerek yok heralde de mi özelde en az 100 tl devlette yaptıramıyoruz.ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
Bitaz uyumusum ilacimi icerkem kustum :) esim diyoki koy verdin gittin arttik
Simdi iyi geceler kizlar yarin insallah daha guzrl olacak mi
Canım öyle güzel anlatmışsın ki bana da daha iyisi olamaz gibi geldi :)) Merak ettim ben de resmini paylaşır mısın?
Ayrıca fikrine de bayıldıımm araştırmaya başlayalım şimdiden
:) Canım ben de hissedeceğine inanıyorum bebişlerimizin.. Konuşmaya başlamadım henüz ama sık sık dokunup okuyorum...
Canım ben daha vitamin haplarına başlamadım.
Allah hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn
Sat tarihlerimiz aynı, hogeldiinn[/ günaydın canım çok sevindim inşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız. bu arada sende hoş geldin
Bugun baska bur gun olsun Yarabbim insallah ruyamda lise yillarimi gordum hatta yasanmis bir kac olay cok tuhaf geldi neyse
Bugun baska bir gub insallah Allahim
Gunaydinnnnnnnnn...
O derinnn uyku hallerim gecti ya.hemen uyaniyorum artikacliktan olma ihtimali cok
Bugun baska bur gun olsun Yarabbim insallah ruyamda lise yillarimi gordum hatta yasanmis bir kac olay cok tuhaf geldi neyse
Bugun baska bir gub insallah Allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?