2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ben başladım 1000 tane çektim bile evde raporlu olduğum için bol bol çekicem.yazarım sana

Kizlar nadilsiniz aglama krizim gecti ) yorum yapan arkadaslara tessekkugler..sizler demir ilaclariniz nasil sliyorsunuz ac karnina degilmi bna oyke dedi doktor

bende devlet hastanesine gittim bugün ayrıntılı ultrason yapıldı herşey yolunda dedi doktor ense kalınlığı 1.5 mm çıktı doktor iyi dedi.kanama alanı için bol bol dinleniceksin dedi.rapor aldım dinleniyorum.bi şey sorucam ense kalınlığı normal çıktığına göre ikili testin kan testini yaptırmama gerek yok heralde de mi özelde en az 100 tl devlette yaptıramıyoruz.ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz

Canim kandaki hormonlara da bakiyorlar cunku doktor masallah bebegimizin cok saglikli hormonlarinda bi sorun uoksa risk tasimiyoruz dedi sanirim yaptirmalisin tamamlamak icin taramayi

Benim kanamam var okuyabilirmiyimki
O pihti genr geldi iliklerime kadar titriyorum Allahim aklima mukyyet olsun

Ben rutin kontroller için Egepol'de Hakan Bey'e gidiyordum ve muhtemelen kendisi ile devam edeceğim, insanı rahat hissettiriyor. Bi de Egepol evime 100 metre, acil bişey olursa diye yakın olması iyi olur diye düşündüm.

haklısın benimde isyerime yakın ama doktorumdan vazgecemıyorum mıde bulantıların yada siskınlıgın varmı?

ben başladım 1000 tane çektim bile evde raporlu olduğum için bol bol çekicem.yazarım sana
Gonlune saglik canim.sayini aldim yalniz mumkunse bundqn sonra okudugun sayiyi ozelden mesaj atar misin calismaya basladim.sayfalari kolay takip.edemeyebilirim

Benim kanamam var okuyabilirmiyimki
O pihti genr geldi iliklerime kadar titriyorum Allahim aklima mukyyet olsun
canim senin icinden geliyosa oku cunku bu Esmaul Husnadir ve adetliyken bile zikir cekilebiliyor sen elini karnina koy bebisine de oku bizlerde Rabbime sizin icin el acacagiz Allahim saglikli gunlere
ulasmak nasip olsun bol bol.dinlen kendini Rabbime birak.icini ferah tut.insallah boseycik olmayacak mucizene

Kzlar az onve bisey oldu kandan akinti gibi bisey geldi uzayan cigligi bastim kuzenlerim vardi yatirip aldilar kan pigtisi bu diyolar durcaktir kan diyolar ben ise hasyaneye goturelim istiyorum psikolojim darma duman oldu
canım ne olur moralini yüksek tutmaya çalış biliyorum söylemesi kolay ama bebeğini de strese sokuyorsun iyi olacaksınız ben buna inanıyorum
gözün aydın canım
çok sevindim canım gözün aydın

Bitaz uyumusum ilacimi icerkem kustum :) esim diyoki koy verdin gittin arttik
Simdi iyi geceler kizlar yarin insallah daha guzrl olacak mi

Kızlar İstanbul-Anadolu yakasında 2 li tarama testi yaptıran oldu mu içinizden ?
Tıp merkezi ve ya özel hastane olabilir...
Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Gunaydinnnnnnnnn...

O derinnn uyku hallerim gecti ya.hemen uyaniyorum artik acliktan olma ihtimali cok

Bugun baska bur gun olsun Yarabbim insallah ruyamda lise yillarimi gordum hatta yasanmis bir kac olay cok tuhaf geldi neyse

Bugun baska bir gub insallah Allahim

Gunaydin hanimlar
Gebeligimin 6. Haftasindan beri asiri bulantilarim oluyordu
Dun ogleden beri neredeyse yok denecek kadar azaldi korkuyorum
Bebegime biseymi oldu acaba yada 12+2 olduk bulantilar beni terkmi ediyor insallah
Ne zor ismis bu bulansan bi dert gecse bi dert poffff
Yarin dr kontrolum var icim icimi yiyor

Bugun baska bur gun olsun Yarabbim insallah ruyamda lise yillarimi gordum hatta yasanmis bir kac olay cok tuhaf geldi neyse

Canim Allahim korusun bebegine bisey olmaz insallah kotu dusunme
Ne stresler yasadigini tahmin edebiliyorum ama sakin olmaya calis bolbol
Dua edelim rabbim kimseyi ewladiyla sinamasin amin.

Benimde kanamam dursun on iki de gecelim ikili testleim temiz olsun insallah,battaniye orecegim bebisime

günaydın cnm inşallah rabbim gönlüne göre verir stresten uzak güzel günler yaşarın bu günden itibaren dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…