Canim Allahim korusun bebegine bisey olmaz insallah kotu dusunme
Ne stresler yasadigini tahmin edebiliyorum ama sakin olmaya calis bolbol
Dua edelim rabbim kimseyi ewladiyla sinamasin amin.
Amim canim insallah bu dunyada yiyecek ekmegi varsa dogar insallah hic bisey ddgilde bisey olsun istemiyorum bu yasananlarin golgesinde tekrar hamile kalmak istemeyecegimdir ben
Birde erkekmis gep tahmin ettigim gibi gerci son gunlerdr kixmi olsa acaba diyodum ama hayirlidi dilerim allah bana nasip eder,yavrumu bu kadar acisini cekiyorum insallah kotu olmasin bugun baska bir gun olucak insallah
Vuarada bende cok erkrn kalkiyorum gun icinde iki uc saat uyuyorum ondan sanirim
Gunaydin hanimlar
Gebeligimin 6. Haftasindan beri asiri bulantilarim oluyordu
Dun ogleden beri neredeyse yok denecek kadar azaldi korkuyorum
Bebegime biseymi oldu acaba yada 12+2 olduk bulantilar beni terkmi ediyor insallah
Ne zor ismis bu bulansan bi dert gecse bi dert poffff
Yarin dr kontrolum var icim icimi yiyor
benımde altıncı hafta basladı ve suan 11 hafta kesıldı bulantılarım derd etme yeterınce cekmedıkmı bıtmıstır artık bence canım stres yapma
alıntı bıraz uzun oldu ama,derınce canım:)ben hep konuşuyoum ya en baştan beriçunku benim doktor betahcg 25,9 çıkınca doktor bebeğime inanamaıştı ama ben ona inadım maşallah herşeyimiz de çok iyi
hımm güzel bilgiler
yaşasın ya sonunda kocaeliden biri hoşgeldinn neresimdem
maşallah canım bende seni merak ediyodum
benim gibi gitmeden çikolata yeseydin fır fıtr dönerdi
memleketimdennn hoş geldin
canım cildin kuruyosa erkek derler benimde yaz gunu elerim kuruyo kış olsa anlıcam da yaz gunu normal değil yani vazelin kullanıyorum
ben ne rolon ne nemlendirici ne duş jeli artık herşeyin en katkısızını kullanmaya çalışıyorum
Gunaydin kizlar..Demir hapi alan arkadaslar nasil aldiklarinin yazarlarsa cok sevincem yoksa bn sabah alinca hic bisi yiyemiyorum dr da ac karnina al dedi
Bende icemiyorumm ac karnina zaten bulantim var. Gece kalktiginda ic dedi dr ac oluyorsun zatenn
Fazlasiyla cektim hemde valla bittigini bile sevinemez oldumkafayi yemeseydik bari senindemi birden kesildi
Bu arada acikinca hala bulanacak gibi oluyor
Gunaydin kizlar..Demir hapi alan arkadaslar nasil aldiklarinin yazarlarsa cok sevincem yoksa bn sabah alinca hic bisi yiyemiyorum dr da ac karnina al dedi
Ben gece yatmadan once cip yatıyorum canim.
tatlım ya topic takibini nasıl yapıyorduk yani nasıl abone oluyordukbulamadım bi türlü
Bi sorun olmuyor dimi ?gece uykudan uyandircak gibi?
Insallah canim yarin guzel haberler alirsam rahatlayip tadini cikaracagim insallahevet bı anda kesıldı dıyebılırım ama senın gıbı ara ara yokluyo sankı korkuyorum baslıycak dıye ama cok ıyıyım,bende cok fazla cektım o yuzden nıye bıttı dıye sorgulamıyorum bıle cok normalmıs azalmaya basladıgı haftalara geldık zaten artık eskısı gıbı olmaz bulantı olsada..ınsallahh olmaz tabı canımtadını cıkaralım
evdemi dusuk yapton benim korkum o ama dr anlarsin bunu diyor allah esirgesin
10+6 ama dr yaniliyorda olabolirmi bilmiyorum bakalim senin dusuklerin kac hafyalikti
Insallah canim yarin guzel haberler alirsam rahatlayip tadini cikaracagim insallah
Yok hic biri ewde dusmedi benim durumum farkli pihtilasma varmis kalbi duruyordu kendi dusmuyor kurtaj oluyorum canim
Ikisi 10 birisu 14 haftalikti
Hayır hic bir sorun olmuyor canim
Uykuya daldigin icinde mide bulantısı vs de olmuyor.
Sadece ilaci icmeden 1 saat oncesinde falan sut ve urunleri icmemeye calis emilimi azalması n
Sagol canim gercektwn cok tesekkurler bu gece de oyle denicem ..eleviti nasil kullaniyorsun sen vitamin hapini daha almadim tok karnina yaziyo sadece?Oda bisi yapmiyo dimi
Amin saol canim evet haklisin dogurana kadar diken ustunde olacazRabbim bir daha yasatmasin canim.
Bende de pihtilasma var.korkuyorum bisey olacak diye..dogana kadar bu tedirginlik bitmez sanirim.
Sagol canim gercektwn cok tesekkurler bu gece de oyle denicem ..eleviti nasil kullaniyorsun sen vitamin hapini daha almadim tok karnina yaziyo sadece?Oda bisi yapmiyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?