Sila_doruk
Tesekkurler pek bi degisiklik yok Allah esirgesin fenasindan gunbe gun selametteyim insallah duzelicem
ay ben bu koş koş çalışma ile nerde hergün havuç sıkayım portakal sıkayım canım ya. ama tarhana çorbası iyi olurdu babaneme söyliyeyim de yapsın akşama. bir de ben onun yanında siyah zeytin yemeye bayılıyorum ya :) mandalin aldırttım manavdan onu yemekle başlayayım küre ben :)
tamam canım bunu denicem sağolasın
decevit ne ki? ne işe yarıyor?
Princess bende sistim sanki bu ara siskinligim var ye ic yat nere kadar
kizlar 2 gundur hic gecmeyen sideetli bir basagrim var dayanamiyorum ne yapmam lazim
ilac icsem mi?
minoset icebilirsin demisti bir arkadasim ama plus degil
doktorumu da aramadim ne yapmamliyim acaba?
gecmiyor uyaninca tekrar basliyor
kizlar 2 gundur hic gecmeyen sideetli bir basagrim var dayanamiyorum ne yapmam lazim
ilac icsem mi?
minoset icebilirsin demisti bir arkadasim ama plus degil
doktorumu da aramadim ne yapmamliyim acaba?
gecmiyor uyaninca tekrar basliyor
Canım nane yağı alına ve enseye sürünce çok iyi geliyormuş. Forumda yazmışlardı karden marka almış aktardan faydasını görmüş. Ben de kaydetmiştim ilaç kullanmak istemediğimden işime yarar diye.. Umarım sana iyi gelir. Çin yağı da etkiliymiş ama mentollü olduğu için nane yağı çok da rahatlatıyormuş.
Az uyudum ve rüyamda gördüğüm şey.. Şu seyyar pilavcının önünde eşimle oturmuş pilav yiyorum =)
Ahh ahh gelde şimdi mideye söz geçir
Mutfağa giriyorum yapmak için ama kesmez beni biliyorum..
iLLa seyyar olacak =) eşimi yine yollara düşüreceğim anlaşılan..
Midemden gurultular geliyor
Güzel bilgi. Karanfil yağı da iyimiş azck tuz karştrp masaj yapıyomuşsn.
Daha neler öğrenicez bakalım bebişlerimiz sayesinde :) keşke kendimiz için de hep böyle doğal yollara başvurabilsek... Annelik böyle bir şey demek ki:)
Az uyudum ve rüyamda gördüğüm şey.. Şu seyyar pilavcının önünde eşimle oturmuş pilav yiyorum =)
Ahh ahh gelde şimdi mideye söz geçir
Mutfağa giriyorum yapmak için ama kesmez beni biliyorum..
iLLa seyyar olacak =) eşimi yine yollara düşüreceğim anlaşılan..
Midemden gurultular geliyor
Kizlar uykum bozuldu ya aksam bi saat uyumusym iki uyanik kaldim guc bela uyudum simdide 3.20 ddn beri ayaktayim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?