2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Az uyudum ve rüyamda gördüğüm şey.. Şu seyyar pilavcının önünde eşimle oturmuş pilav yiyorum =)
Ahh ahh gelde şimdi mideye söz geçir
Mutfağa giriyorum yapmak için ama kesmez beni biliyorum..
iLLa seyyar olacak =) eşimi yine yollara düşüreceğim anlaşılan..
Midemden gurultular geliyor

Son düzenleme:

vitamin ilacı canım

Henuz degil yavrum on is gunu rapor acik rapor ama muhtemelen kurban bayrami is basi goaterilir 9 gunde tatil var,malum kurbandan sonra is basi yaparim anca ayin kaci oluyodu ?

Herhalde 21 ekim is basi olur dr en son kanamadan 15 gub gecmesi lazimmis ise baslamam icin insallah artik biter

kizlar 2 gundur hic gecmeyen sideetli bir basagrim var dayanamiyorum ne yapmam lazim
ilac icsem mi?
minoset icebilirsin demisti bir arkadasim ama plus degil
doktorumu da aramadim ne yapmamliyim acaba?
gecmiyor uyaninca tekrar basliyor

kizlar 2 gundur hic gecmeyen sideetli bir basagrim var dayanamiyorum ne yapmam lazim
ilac icsem mi?

Minoset değil parol iç canım. Benim doktorum parol verdi başm agryo bnm de bazen içiyorum.

ilac icsem mi?

Canım nane yağı alına ve enseye sürünce çok iyi geliyormuş. Forumda yazmışlardı karden marka almış aktardan faydasını görmüş. Ben de kaydetmiştim ilaç kullanmak istemediğimden işime yarar diye.. Umarım sana iyi gelir. Çin yağı da etkiliymiş ama mentollü olduğu için nane yağı çok da rahatlatıyormuş.

Güzel bilgi. Karanfil yağı da iyimiş azck tuz karştrp masaj yapıyomuşsn.

Canım ne yaptın yedin mi seyyar pilav:) aldırsaydın eşine, 'Bulunmayacak bir şey de aşerebilirdim şanslısın' deseydin eşine)

Güzel bilgi. Karanfil yağı da iyimiş azck tuz karştrp masaj yapıyomuşsn.

Daha neler öğrenicez bakalım bebişlerimiz sayesinde :) keşke kendimiz için de hep böyle doğal yollara başvurabilsek...Bebişleri daha çok düşünüyoruz.. Annelik böyle bir şey demek ki:)

Son düzenleme:
Kizlar uykum bozuldu ya aksam bi saat uyumusym iki uyanik kaldim guc bela uyudum simdide 3.20 ddn beri ayaktayim ya

Seyardakinin tadı gibi olmaz tabii..: ))
Bende dün kızartılmış balık gördüm nefislerdii

Cubuk kraker ve erik suyu takiliyorum :) bugun tum gun uyurum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…