bende 2 hafta sonra gidicem erkeğe benziyo demişti ama o zaman tam kesin olur heralde
dun oğlıuşum diye seviyorum kocam kızıyo daha tam belli değil belli olunca seversin diye :)
canım ben sopalı hastanesine gidiyodum ama artık özel izmit kadın doğum merkezi var orda Ahmet doğruöze gidiyorum çok da memnunum tavsiye ederim
hatta istersen birgun beraber gidelim :)
ssklıya 35 tl muayne
bende suan sopalıya gıdıyorum banada mehmet ataman onerıyolar ama ınt den randevu yok baktım da..cocuk buyuycek ben hala doktorsuzmsopalıda kıme gttn begenmedın mı
ya kızlar benim 1 haftadır midemin alt kısmında ağrı oluyor. sanki içten gerilme gibi... birde artık düğmeli pantalonlar sıkıyor. Kızkardeşimde normalde bu ayda çıkmaz karın ama senin çıkmaya başladı sanki diyor Sizdede böyle durum varmı? :26:
ben çok oturduğum zaman ,zaten bağırsaklarım yavaş birde hareketsiz kalınca aynı bölgede bende de ağrı oluyor.benim karnım 2 hafta önce çıktı.ama çoğu gaz. Otobüste bile yer veren oldu bende saklıyorum, daha küçük bebeğim ama göbeğim öyle görünmüyor.4 aylıkmı diyorlar.bende cevap vermemek için bol giyiniyorum artık. Hemile pantolonu al. Bebekğin için değilse bile miğdeni karnını bu gaz şişkinliği sıkıyor gerçekten .
kızlar merhaba ,
bir sorum var , ikil testte ultrasonu radyoloji uzamanı mı yapıyor ? Birde bu ultrasonda nelere bakılıyor sadece ense kalınlığına mı bakılıyor ? Benim ikili testim yarın sabah yapılacka , çok korkuyorum , nasıl sabah edicem bilemiyorum gerçi geçtiğimiz perşembeden beri günler geçmek bilmedi saatler hiç geçmiyor.Ben 32 yaşındayım ve ilk gebeliğim , benim riskli çıkabilir ikili test sonucu((((
Haklısın canım ama dotordan doktora farkediyor. Bende çok okudum araştırdım. Hatta doktora bile sordum.
Haftada en az iki kez balık yemen lazım dedi. Benimde balıkla pek aram yok. O yüzden balık yağını verdi.
Son bir ay kalaya kadar devam edeceksin dedi.
Dediğini gibi dip balığı yememem gerektiğini söyledi.
Özellikle yediklerime dikkat ediyorum.
Sabahları 2 ceviz, bır dılım ekmek,peynır,yumurta,zeytin,bal ve gerçek inek sütü bir bardak.
Öğlen iş yerinde yemeğimi yiyorum yağlılardan kaçınıyorum.
İkindide elma,armut meyvelerden yiyorum. badem yiyorum 10 tane.
Akşamda Balık,et,tavuk,yeşil mercimek,semizotu dönüşümlü yiyorum. yanında salata ile
Akşam yatmadan önce yine bir bardak inek sütü.
kızlar size bişey sorcam
benim adetin ilk gunu bacakların çekilir gibi olurdu fena agrı ve sanki bacaklarımdan kan çekiliyo gibi
şimdi yine arasıra oluyo bunu doktora sormasım henüz ama
sizin de başınıza geliyor mu veya duydunuz mu böyle bişey neden olabilir acaba?
bazen kendime şaşırıyorum bir kez bile midem bulanmadı ya bir kez istifra etmedim diyorum ya ultrasona girmesem kendime hamile diyemem hiç ne tiksinti ne bulantı çok rahat geçirdim allaha çok şükür bu hamileliğimi..her şeyi yiyebiliyorum birşeyden tiksinmedim bazen dolabı açıp kokluyorum bazen bulaşık makinesini bakalım midem bulancak mı diye ama tık yok :26:
Bu arada ankette erkekler one gecmis.sureklibakiyorum ogrenen sayimiz artiyor.
Cubuk kraker ve erik suyu takiliyorum :) bugun tum gun uyurum artik
Aysuncum Insallah kesilir
Bugun kshvaltida keci bacagi yapacak anneler bisi deniyor turkiyelilerde sanirim buyuk bi kahvalti bizi bekliyo :)
Günaydın nisan anneleri, geçmişe çok bakamadım. İnşalah her şey yolundadır. Ben yine bu sabah bulantılarla uyandım. Sanki doğduğumdan beri hep böyle yaşıyormuşum gibi alıştım artık. Hep böyle mide bulantısı, ağız acılığı varmış gibi geliyor.
Burda nerdeyse 1000 sayfa yazı var,o kadar kalabalığız,ama kimse foto yüklemiyo,ne göbüş bölümüne, ne ultrason :26:
ya ben biraz çekiniyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?