2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

bende suan sopalıya gıdıyorum banada mehmet ataman onerıyolar ama ınt den randevu yok baktım da..cocuk buyuycek ben hala doktorsuzm sopalıda kıme gttn begenmedın mı

Gunaydinn kizlarrrr.

Kanamam k.rengiye dondu ama cpk geliyor gene de...sanki adet oluyorum..insallah bebegim iyidir..yarin gorucem inşallah

Bu arada ankette erkekler one gecmis.surekli bakiyorum ogrenen sayimiz artiyor.

bende suan sopalıya gıdıyorum banada mehmet ataman onerıyolar ama ınt den randevu yok baktım da..cocuk buyuycek ben hala doktorsuzm sopalıda kıme gttn begenmedın mı

Canim sopalida ilk gebelik testi icin gokhan demirayak a gittim kesinlikle tavsiye etmem aklima geldikce sinirim bozuluyo
Sonrasinda ozkan hayita devam ettim iyi bi insan ama ben rica etmesem ekrani ceviripde ultrasonda bebegi gostermiyo ya ve genel olarak muayne. suresi o kadar kisa ki ve normalde her kontrolde tansiyon kilo olcumu yapilmasi lazim bana hic yapilmadi
Bi gun de benm doktor yoktu sonuc gostermeye hasan terziye gittim o da cok iyi bi doktora benziyo ama muayne olmadim randevusu biraz zor bulunuyo galiba
Senin soyledigin doktoru duymadim ama konak hastanesinde erkan beyi cok 9neriyolar fakat o da cok yogunmus randevu saatindede gitsen en az 1-2saat bekliyomussun
Sen kime gidiyosun?

kızlar kimse fotoğraf koymuyo,ben koydum,zaten düz bir karnım yoktu ama gaz göbeği nasıl olur buyrun bakın,hiç de canınızı sıkmayın,hamile pantolonundan şaşmayın,belimiz de kalınlaşıyo çünkü

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...lerinin-gobekleri-icindeki-mucizelerle-3.html

canım ne alaka,yaşa mı bağladın riskli diye,sana bunu biri dediyse bir daha görüşme kanımca ben de 80'liyim,ilk gebelik,riskli sınıfına girmiyoruz,risk dedikleri 35 yaş üstü için ki o yaşlarda hatta 37 de doğuran arkadaşım var.takılma böyle şeylere,evhamlı hamile olursan bebiş de mutsuz olur unutma

çok merak ettim,bu süper beslenmeyle kaç kg aldın ilk 3 ayda? ben söylemiyim

benim de benzer ağrı oluyo,mesela uyanınca gerilirdim,şimdi hemen kramp giriyo,hızlı dönersem yatakta bebişin olduğu yere,kasık ağrısı giriyo,azıcık yürüsem yoruluyorum,bi de ayaklarımda yük varmış gibi zor yürüyorum.Vücudumuzda birsürü şey değişiyo tabi,normaldir bence

benim de yok hiç bulantım,yatıp kalkıp şükrediyorum,böyle daha iyi boşver

günaydınlar..
kızımı okula bıraktım geldim kahvaltı etim sizlere bakayım dedim umuyorum hepimiz için iyi bir gun olur

Aysuncum Insallah kesilir
Bugun kshvaltida keci bacagi yapacak anneler bisi deniyor turkiyelilerde sanirim buyuk bi kahvalti bizi bekliyo :)

günaydın kızlar,

Nasılsınız bugün? benim bulantılar baya azaldı yaa çok şükür.Mide ağrım da azalsa benden mutlusu olmaz herhalde.Herşeyi yemeye başlasam artık.Çünkü vitamin kullanmıyorum folik asit filan progestanı da bıraktım.Mide ağrım hafifledi biraz.iyi mi yaptım bilmiyorum ama 3 ay bitti nasılsa diye düşündüm.

Bide sabahları erkenden kahvaltı yapamıyorum ya 11 i buluyo.Bazen kendimi çok zorluyorum 10 gibi yapıyorum anca.o da zorla yani.BEbişe bi zararı var mıdır acaba.Bi türlü kendimi toparlayıp yiyemiyorum.Cumartesi doktora gidicem tam 1 ay oldu gitmeyeli.Bakalım ne durumda velet...

Tesekkur ederim kizlar
Pc ve int ok ama ege jurassic park izliyo yine telefondan giriyorum

Aktar83 gece uykum dagildi gercektrn bugun oglen uyuklarim artik dedemde memleketten burda oda kahvaltiya gelicek insallah keyfim birax daha yerinde agrim sizim olmasinda Allahim
Insallah gunbe gun bitecek sikintilarim insallah
Rehuma dogrumu yazdim acaba :) bizde o saatlerde yiyoruz ama benim midrm bulaniyir acliktan annemler bana erik kaybatti o sabah iyi geliyor mandalina filan yiyorum

Günaydın nisan anneleri, geçmişe çok bakamadım. İnşalah her şey yolundadır. Ben yine bu sabah bulantılarla uyandım. Sanki doğduğumdan beri hep böyle yaşıyormuşum gibi alıştım artık. Hep böyle mide bulantısı, ağız acılığı varmış gibi geliyor.

Son düzenleme:
Duru arkadasim yasi hiç c takma kafaya.32 yas cok degil ki.
Benim mudur yardimcim 41 yasinda doğurdu kzi sapasaglam hic bir seyi yok.

Valla mide bulantısı eskisi kadar yok bende ama şu acı tat bitirdi beni.Ağzım resmen zehir gibi ne zaman geçecek bilmiyorumda

Burda nerdeyse 1000 sayfa yazı var,o kadar kalabalığız,ama kimse foto yüklemiyo,ne göbüş bölümüne, ne ultrason :26:

Günaydın kızlar

aysunayy kanaman k.reniye döndüyse iyi. sanırım artık ilk zamanlarda olduğu kadar da paniklemiyorsun, bu da güzel.

cutemom canım iyi dinlenmeler sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…