2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
erkek sayıları artmış ..benim bebeğimde %70 erkek dedi doktorum geçen hafta bu hafta oğlum pipisini bize öyle bir gösterdi ki 'alın size pipi ' der gibi %70 dememize alınmış olacak ki :) ikili testim normal çıktı arkadaşlar darısı tüm yaptıracak olanlara

Günaydın kızlar,

Aysuncum nasıl olun. doktorunu bi arasan sorsan
simca'cım tüp bebek tedavisine başlarken 58 kılo idim. Tedavi sırasından 6 kılo verdim.52 oldum. Şu an 53. 1 kilo almışım üç ayda:))

kizlar 2 gundur hic gecmeyen sideetli bir basagrim var dayanamiyorum ne yapmam lazim
ilac icsem mi?
minoset icebilirsin demisti bir arkadasim ama plus degil
doktorumu da aramadim ne yapmamliyim acaba?
gecmiyor uyaninca tekrar basliyor
hamilelere sadece parol öneriyor doktorlar.başın dişin ağrırsa içebilirsin demişti

Günaydın kızlar

aysunayy kanaman k.reniye döndüyse iyi. sanırım artık ilk zamanlarda olduğu kadar da paniklemiyorsun, bu da güzel.

cutemom canım iyi dinlenmeler sana

Sdtve evet canim alistim artık hep kanli olunca surec ilk gunlerki halimi düşünüyorum da. Dunya kadsr fark var

Gldusum canim hep kanamali gecti gunlerim doktrlarin yaptigi soyledigi tek sey igne ilac verip gondermek.onlarda evde var iciyorum igne de oluyorum zaten.

Ultrasona girip bebeg gormek kaliyo geriye o da yarn insallahhh. Bugun dr yok burada. Insallah iyidir kuzum

Kızlar dün size bedava detaylı ultrason için hastaneye gidiceğimden bahsettim.Hastane özel hastanelere taş çıkarır cinsten.Çok güzel.Gelin görün ki doktor yerine asistan bakıyor.Gitmişken randevu almıştım bebeği görürüm diye.İçeri girdim benim yaşlarım da bi kız önce hostes sandım.Asıl doktor gelcek heralde bu beni hazırlıyo dedim kendi kendime.Bi baktım ultrasonla bakıyo.Aletleri eski bebeğin ne başı belli ne poposu hiçbşy belli olmuyo.Dedim cinsiyeti belli oluyo mu.Şuan çok küçük dedi.İlacın var mı dedi var dedim.Tamam dedi.1 dk anca baktı.Ne bebeğin boyunu ne iyimi kötümü hiçbşy demedi.Nese dedimki detaylı için yönlendirirmsn.Perinatolojide git ordan randevu al dediler.Gittim kaç haftalıksın dedi.13 olduğumu deyince çok geç kalmışsın bizde randevular dolu.Sinir oldum o kadar yolu boşa gittim üstüne orda o kadar bekledim ki hiçbi işe yaramadı.kağıttan baktım bebeğim 6,5 cm olmuş.

Canım benim gönlünü ferah tut. Bebişin şimdi geziniyordur annesinin karnında:))))
Of o iğneleri deme ya. Hala yerler acıyor bende. Ama en faydalısıda o.

Canım benim gönlünü ferah tut. Bebişin şimdi geziniyordur annesinin karnında:))))
Of o iğneleri deme ya. Hala yerler acıyor bende. Ama en faydalısıda o.

Günlük iğneler ah ah ne fenaydi.
Simdi onun haftalik olanindan vuruluyorum canim 500 mg. Suzgec gibi oldu popo

Bu asistanlara niye bırakırlar ki her şeyi. Sonuçta yanlarında birde uzman dr un olması lazım. Anlamıyorlar anlamadıkları gibi bide bilmişlik yapıyorlar.

Kızlar ikili test ultrason diğer aletlere göre daha mı detaylı gösteriyor? Eğer öyleyse eşimle gitmek istiyorum. O da görsün detayları :)) diğerinden farkı yoksa tek gideceğim hafta içi..

Günlük iğneler ah ah ne fenaydi.
Simdi onun haftalik olanindan vuruluyorum canim 500 mg. Suzgec gibi oldu popo

Hemde ne fena 36 tane vuruldum. Artık son dönemlerde yatamıyordum.
Canım biliyorsundur ama buz koy kaşıntısını, acısını beze oluşmasını engelliyor.
sonra sıcak havlu, bebe yağı ıle beze uzerı masaj çok iyi geliyor. Banyoda duş alırkan kalçana basınçlı su tut:))

devlet hastaneleri maalesef çok yoğun

Kızlar ikili test ultrason diğer aletlere göre daha mı detaylı gösteriyor? Eğer öyleyse eşimle gitmek istiyorum. O da görsün detayları :)) diğerinden farkı yoksa tek gideceğim hafta içi..
gittiğin yerin cihazına bağlı aslında onun için ayrı bir cihaz olması lazım.bir hastane var orada bütün cihazlar 3 boyutlu.devlet hastanelerinde sadece ayrıntılı 4 lü taramada renkli 3 boyutluya giriyorsun diğer kontrollerde zaten sen bebeği göremezsin doktor bakıyor ve siyah beyaz eski cihazlar.özele gidiyorsan sor cihazlarını ona göre git eşinle

Bizimkinin diger ulfltrasondan farki yoktu canim.ayni ultrasonla burun oluşumu ve ense kalınlığı na bakiliyo.

Hadi yaa,tüh,neyse kötü bişey yok en azından bak,bebiş de büyümüş

Şifaya gideceğim canım ikili test için,orası doğum hastanesi olduğu için iyidir diye düşünüyorum ama sorayım yine de. O dediğin hastane, 3 boyutlu olan İstanbul'da mı? Ona gideriz detaylı görmek için:)

Ben gunluk ignelerdeb vuruluyotunda sag kabamin yanina bile donemiyorum agriyo

yok ben ankara dayım .ama internetten baktım.3 boyutlu renkli ultrason cihazları olan hastaneler tıp merkezleri falan.hatta arayıp sordum.sen de istersen öyle bak.ben cinsiyetini öğrenmek için gidicem ayrıntılı gösterene.çünkü testler özelde çok pahalı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…