Valla mide bulantısı eskisi kadar yok bende ama şu acı tat bitirdi beni.Ağzım resmen zehir gibi ne zaman geçecek bilmiyorumda
hamilelere sadece parol öneriyor doktorlar.başın dişin ağrırsa içebilirsin demiştikizlar 2 gundur hic gecmeyen sideetli bir basagrim var dayanamiyorum ne yapmam lazim
ilac icsem mi?
minoset icebilirsin demisti bir arkadasim ama plus degil
doktorumu da aramadim ne yapmamliyim acaba?
gecmiyor uyaninca tekrar basliyor
Günaydın kızlar
aysunayy kanaman k.reniye döndüyse iyi. sanırım artık ilk zamanlarda olduğu kadar da paniklemiyorsun, bu da güzel.
cutemom canım iyi dinlenmeler sana
Günaydın kızlar,
Aysuncum nasıl olun. doktorunu bi arasan sorsan
simca'cım tüp bebek tedavisine başlarken 58 kılo idim. Tedavi sırasından 6 kılo verdim.52 oldum. Şu an 53. 1 kilo almışım üç ayda:))
Sdtve evet canim alistim artık hep kanli olunca surecilk gunlerki halimi düşünüyorum da. Dunya kadsr fark var
Gldusum canim hep kanamali gecti gunlerim doktrlarin yaptigi soyledigi tek sey igne ilac verip gondermek.onlarda evde var iciyorum igne de oluyorum zaten.
Ultrasona girip bebeg gormek kaliyo geriye o da yarn insallahhh. Bugun dr yok burada. Insallah iyidir kuzum
Burda nerdeyse 1000 sayfa yazı var,o kadar kalabalığız,ama kimse foto yüklemiyo,ne göbüş bölümüne, ne ultrason :26:
Canım benim gönlünü ferah tut. Bebişin şimdi geziniyordur annesinin karnında:))))
Of o iğneleri deme ya. Hala yerler acıyor bende. Ama en faydalısıda o.
Kızlar dün size bedava detaylı ultrason için hastaneye gidiceğimden bahsettim.Hastane özel hastanelere taş çıkarır cinsten.Çok güzel.Gelin görün ki doktor yerine asistan bakıyor.Gitmişken randevu almıştım bebeği görürüm diye.İçeri girdim benim yaşlarım da bi kız önce hostes sandım.Asıl doktor gelcek heralde bu beni hazırlıyo dedim kendi kendime.Bi baktım ultrasonla bakıyo.Aletleri eski bebeğin ne başı belli ne poposu hiçbşy belli olmuyo.Dedim cinsiyeti belli oluyo mu.Şuan çok küçük dedi.İlacın var mı dedi var dedim.Tamam dedi.1 dk anca baktı.Ne bebeğin boyunu ne iyimi kötümü hiçbşy demedi.Nese dedimki detaylı için yönlendirirmsn.Perinatolojide git ordan randevu al dediler.Gittim kaç haftalıksın dedi.13 olduğumu deyince çok geç kalmışsın bizde randevular dolu.Sinir oldum o kadar yolu boşa gittim üstüne orda o kadar bekledim ki hiçbi işe yaramadı.kağıttan baktım bebeğim 6,5 cm olmuş.
Günlük iğneler ah ah ne fenaydi.
Simdi onun haftalik olanindan vuruluyorum canim 500 mg. Suzgec gibi oldu popo
Kızlar dün size bedava detaylı ultrason için hastaneye gidiceğimden bahsettim.Hastane özel hastanelere taş çıkarır cinsten.Çok güzel.Gelin görün ki doktor yerine asistan bakıyor.Gitmişken randevu almıştım bebeği görürüm diye.İçeri girdim benim yaşlarım da bi kız önce hostes sandım.Asıl doktor gelcek heralde bu beni hazırlıyo dedim kendi kendime.Bi baktım ultrasonla bakıyo.Aletleri eski bebeğin ne başı belli ne poposu hiçbşy belli olmuyo.Dedim cinsiyeti belli oluyo mu.Şuan çok küçük dedi.İlacın var mı dedi var dedim.Tamam dedi.1 dk anca baktı.Ne bebeğin boyunu ne iyimi kötümü hiçbşy demedi.Nese dedimki detaylı için yönlendirirmsn.Perinatolojide git ordan randevu al dediler.Gittim kaç haftalıksın dedi.13 olduğumu deyince çok geç kalmışsın bizde randevular dolu.Sinir oldum o kadar yolu boşa gittim üstüne orda o kadar bekledim ki hiçbi işe yaramadı.kağıttan baktım bebeğim 6,5 cm olmuş.
gittiğin yerin cihazına bağlı aslında onun için ayrı bir cihaz olması lazım.bir hastane var orada bütün cihazlar 3 boyutlu.devlet hastanelerinde sadece ayrıntılı 4 lü taramada renkli 3 boyutluya giriyorsun diğer kontrollerde zaten sen bebeği göremezsin doktor bakıyor ve siyah beyaz eski cihazlar.özele gidiyorsan sor cihazlarını ona göre git eşinleKızlar ikili test ultrason diğer aletlere göre daha mı detaylı gösteriyor? Eğer öyleyse eşimle gitmek istiyorum. O da görsün detayları :)) diğerinden farkı yoksa tek gideceğim hafta içi..
Kızlar ikili test ultrason diğer aletlere göre daha mı detaylı gösteriyor? Eğer öyleyse eşimle gitmek istiyorum. O da görsün detayları :)) diğerinden farkı yoksa tek gideceğim hafta içi..
Şifaya gideceğim canım ikili test için,orası doğum hastanesi olduğu için iyidir diye düşünüyorum ama sorayım yine de. O dediğin hastane, 3 boyutlu olan İstanbul'da mı? Ona gideriz detaylı görmek için:)gittiğin yerin cihazına bağlı aslında onun için ayrı bir cihaz olması lazım.bir hastane var orada bütün cihazlar 3 boyutlu.devlet hastanelerinde sadece ayrıntılı 4 lü taramada renkli 3 boyutluya giriyorsun diğer kontrollerde zaten sen bebeği göremezsin doktor bakıyor ve siyah beyaz eski cihazlar.özele gidiyorsan sor cihazlarını ona göre git eşinle
yok ben ankara dayım .ama internetten baktım.3 boyutlu renkli ultrason cihazları olan hastaneler tıp merkezleri falan.hatta arayıp sordum.sen de istersen öyle bak.ben cinsiyetini öğrenmek için gidicem ayrıntılı gösterene.çünkü testler özelde çok pahalıŞifaya gideceğim canım ikili test için,orası doğum hastanesi olduğu için iyidir diye düşünüyorum ama sorayım yine de. O dediğin hastane, 3 boyutlu olan İstanbul'da mı? Ona gideriz detaylı görmek için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?