ben zaten korkmasam tıtızım kalkmısgtımbugun ama ıcımden kalkmak gelmıyor annen senınletuvalete gelsın arkasını donsun benklozetehıc bakmıyorumkangorcem dıye bırde vbenı kan tutuyor benden nelergeldı neler canım benıde en korkutan parcageldıgını sandıgımandı benı yatırdılar yere alıcaklaronu dusun ben zangır zangırtıtrıyorum bunlararagmen gıtmedıyse gıtmez oglum dıyorum Allah kotu yazgılar yazmamıstırınsallah bızlere canım
sende zor sahip olmuşsun benim 3. bebeğim ilk defa hamileliğim 14. haftaya kadar ilerledi ama sürekli kanamam var dolayısıyla düşük riskim bu haftadan sonra böyle bişey yaşamak beni çok fazla yıpratır Allah yavrularımızı korusun bizlere bağışlasın o kadar çok dua ediyorumki benim gibi olan hamilelere Allah şifa versin bian önce bizde hamileliğimizin tadını çıkaralım ben 3.5 aydır hastane dışı hiçbiyere çıkmadım o yeterki iyi olsun ben 6 ay daha çıkmam
Su cok onemlinhamilelikte zaten. Ne kadar su icersen o kadar da sutun olur dogumdan sonra. Ben oglumda 4 litre iciyordum bunda 2 ancakızlar bol su için bir de dr bana 3 lt su iç en az dedi..özellikle kanaması olan bizler.
Su cok onemlinhamilelikte zaten. Ne kadar su icersen o kadar da sutun olur dogumdan sonra. Ben oglumda 4 litre iciyordum bunda 2 anca
4 lt miçok zor canım o kaddar..belki son aylarda zorla içilebilir de şimdi zor.
bende ancak 2-2.5 içabiliyorum daha fazla içmek lazım aslında.
sağol canım bana wc dışı yataktan çıkmak yasak oldu belki benimde bebeğin eşi asağıdadır o yüzden kanamam çok oluyodur bilemiyorumki ama öyle bir durum varsa doğuma kadar risk var hep yatmak gerekiyomuş Allah bizlere kolaylık versin kendine dikkat et sende yat kalkma kanama çok kötü yapıyo insanı inş.kanaman olmaz
bol bol dua et canım...yazdığım gibi o kadar çok tanıdık var ki amniyosentez olan, hepsinin bebeği sağlıklıBenimde ikili testim riskli çıktı amniyosentez yapılcak bir ay sonra ilk duyunca çok kötü hissettim.şimdi pek düşünmüyorum rabbime bıraktım dua ediyorum.inş bütün bebekler saglıklı dogsun anneler üzülmesin.
burcu anlat tabi, birbirimize anlatmıycaz da kime anlatıcaz, hastaneye gittiğinde oturanlardan rica etsen ya canım durumunun tehlikeli olduğunu söylesen yer verirler, hepsi aynı durumda değildir herhalde....geçmiş olsunslm kızlar dün gece çok kötü bi manzarayla karşılaştım aslında sizlere bunları anlatıp canınızı sıkmak istemiiyorum kanamam iyce şiddetlendi şakır şakır aktı öyle korktumki gece allahtan eşim yanımdaydı tek değildim yoksa wcde bayılıp kalmıştım birden o kanamayı görünce panik yaptım hiç bu kadar çok gelmemişti kıpkırmızı 2 ped dolusu birden bire aktı klozetin heryanı kıpkırmızı oldu bana bi ateş bastı su gibi terleme geldi gözlerim karardı heryerim titremeye başladı çok panikledim düşük yapıyorum diye düşünmeye başladım eşim beni kucağına alıp yatağa götürdü karnımda öyle bi ağrı olduki... hüngür hüngür ağladım çok korktum kanama devam etti yataktan hiç kalmadan sırtüstü yattım sabah kalktım yine kanama devam ediyor ama allahtan geceki kadar çok değil inş. öyle olmaz bu sefer dayaanabilirmiyim bilmiyorum daha dün doktordaydım heralde hastanede ayakta kalmaktan böyle oldum artık hastaneyede sık sık gitmicem araba çok sarsıyor ve hastane çok kalabalık ayakta kalıyorum bebeğim iyidir inş. bundan sonra çok daha dikkatli olmam gerekecek yoksa bu gidişle 3. defa bebeğimi kaybedicem heralde ondan sonrada tımarhanelik olurum ne kadar zormuş çocuk doğurmak (bana göre) napacağımı bilmiyorum sürekli dua ediyorum Allahım nolur bebeğimi bize bağışla...
Su cok onemlinhamilelikte zaten. Ne kadar su icersen o kadar da sutun olur dogumdan sonra. Ben oglumda 4 litre iciyordum bunda 2 anca
Ssstttt bugun nisan anneleri çok tembelnerelerdesiniz
Kızlar bugün 2 li test için bir tıp merkezine gittim...
Bebeğin boyutu küçükmüş :S
Pazartesi kendi doktorum gayet iyi gelişmiş bu hafta 2 li test yaptırabilirsin demişti..
Ama tıp merkezinde ki, doktor küçük diye haftaya perşembeye gün verdi =)
Herkes gider mersine ben gider tersine anlamadım...
Canim p.tesi iiymis de simdi nasil kucukmus bebek..
Crl kac cikti.
Hem kendi doktorun iyi dediyse iyidir otek dr bosverm
Ayyy aysuncum canım benim..
Yokluğum o kadar belli miydi yaa
Şaka bir yana yarın eşimin akrabasının düğünü var, kıyafet bakındım ayakkabı takı derken saat oldu 20:00
yeni girdim eve =)
Belliydi tabi.bundan boyle aksam 20.00 da yoklama alicam: herkes burada olsun
Canim benimde esimin akrabasinin dgunu var hemde 1ay sonra ama ben gitmeyecegim esimi gondericem..bende o ara anneme giderim
Yoksa simdi elbise vs icin bi suru gezmem lazim.bana yürüyüş yaramiyo kan gormek istemiyorum . hemde gidedim yyok
Canim bnde simdiye kadsr 5-6 doktora gittim simdi bu dr lar crl olcuyorlar ya..Allaha şükür kalp atışlarını falan duydum sorun yok onda, güzel güzelde oynuyordu yavrum =)
Pazartesi 42mm idi boyu bugün 40mm dedi =) nasıl küçüldü bu çocuk anlamadım..
yok canım o doktorun ölçmesiyle ilgili kimi başın azıcık üstünden ölçüyor kimi aşağıdan merak etme senAllaha şükür kalp atışlarını falan duydum sorun yok onda, güzel güzelde oynuyordu yavrum =)
Allaha şükür kalp atışlarını falan duydum sorun yok onda, güzel güzelde oynuyordu yavrum =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?