2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

dün gece benimde hererim titredi hemen geçmedi yarım saat sürdü çok korktuğumuzdan oluyor ben çok panik oldum bebek konusunda çok hassasım başka konularda böyle değilimdir bebeğime bişey olursa kafayı yerim heralde inş. olmaz ya hala üstümden atamadım aklıma gelince tüylerim ürperiyor

canım benim emin ol çok üzülüyorum bu duruma nasıl doktor kanama göremezken kan geliyor. inşallah bebeklerimizi kuağımıza alacağız. ani hareketlerde bulunma ama uzun süreli de yatma bence

Su cok onemlinhamilelikte zaten. Ne kadar su icersen o kadar da sutun olur dogumdan sonra. Ben oglumda 4 litre iciyordum bunda 2 anca

4 lt mi çok zor canım o kaddar..belki son aylarda zorla içilebilir de şimdi zor.

bende ancak 2-2.5 içabiliyorum daha fazla içmek lazım aslında.

4 lt mi çok zor canım o kaddar..belki son aylarda zorla içilebilir de şimdi zor.

bende ancak 2-2.5 içabiliyorum daha fazla içmek lazım aslında.

Ben zaten oglumda yavas yavas arttirmistim son 3 ay 4 litre ictim. 2 litreyle baslamistim uzun bi sure 3.5 litrede takilmistim zor 4 litreye cikmistim. Ama habire tuvalet

Burcucum merhaba. yazdıklarının bir kısmını okudum. benim arkadaşımın hamileliğine o kadar benziyor ki durumun. o da 2 bebeğini kaybetmiş. daha sonra 2. düşüğün hemen arkasına hamile kalmış. ve hamileliği boyunca da kanama yaşamış. bebeği 2li tarama testinde down sendromlu çıkmış hem de %99 demişler. ama şimdi 7 yaşında bir kızı var, hem de sınıfının en başarılı öğrencisi. yaşadığım stres yanıma kaldı diyor. yani sen moralini yüksek tutmaya çalış canım. bu durum o kadar sık yaşanıyor ki. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Allah yardımcın olsun.

bol bol dua et canım...yazdığım gibi o kadar çok tanıdık var ki amniyosentez olan, hepsinin bebeği sağlıklı

burcu anlat tabi, birbirimize anlatmıycaz da kime anlatıcaz, hastaneye gittiğinde oturanlardan rica etsen ya canım durumunun tehlikeli olduğunu söylesen yer verirler, hepsi aynı durumda değildir herhalde....geçmiş olsun
Su cok onemlinhamilelikte zaten. Ne kadar su icersen o kadar da sutun olur dogumdan sonra. Ben oglumda 4 litre iciyordum bunda 2 anca

evet önemli ama benim su bile midemi bulandırıyor, içemiyorum

Kızlar bugün 2 li test için bir tıp merkezine gittim...
Bebeğin boyutu küçükmüş :S
Pazartesi kendi doktorum gayet iyi gelişmiş bu hafta 2 li test yaptırabilirsin demişti..
Ama tıp merkezinde ki, doktor küçük diye haftaya perşembeye gün verdi =)
Herkes gider mersine ben gider tersine anlamadım...

Dizi izliyorummmmm :) sudan benimde midem bulaniyo

Ssstttt bugun nisan anneleri çok tembel nerelerdesiniz

Ayyy aysuncum canım benim..
Yokluğum o kadar belli miydi yaa
Şaka bir yana yarın eşimin akrabasının düğünü var, kıyafet bakındım ayakkabı takı derken saat oldu 20:00
yeni girdim eve =)

Canim p.tesi iiymis de simdi nasil kucukmus bebek..
Crl kac cikti.
Hem kendi doktorun iyi dediyse iyidir otek dr bosverm

kızlaaaaar çok güzel uzun hikaye sinemada da izlemiştim ama yine izliyorum tavsiye ederim hepinize

Canim p.tesi iiymis de simdi nasil kucukmus bebek..
Crl kac cikti.
Hem kendi doktorun iyi dediyse iyidir otek dr bosverm

Allaha şükür kalp atışlarını falan duydum sorun yok onda, güzel güzelde oynuyordu yavrum =)
Pazartesi 42mm idi boyu bugün 40mm dedi =) nasıl küçüldü bu çocuk anlamadım..

Ayyy aysuncum canım benim..
Yokluğum o kadar belli miydi yaa
Şaka bir yana yarın eşimin akrabasının düğünü var, kıyafet bakındım ayakkabı takı derken saat oldu 20:00
yeni girdim eve =)

Belliydi tabi.bundan boyle aksam 20.00 da yoklama alicam: herkes burada olsun

Canim benimde esimin akrabasinin dgunu var hemde 1ay sonra ama ben gitmeyecegim esimi gondericem..bende o ara anneme giderim
Yoksa simdi elbise vs icin bi suru gezmem lazim.bana yürüyüş yaramiyo kan gormek istemiyorum . hemde gidedim yyok

Son düzenleme:

Ben yeni evliyim pek tanımıyorum daha eşimin akrabalarını gideyim de boy göstereyim diyorum =)
Hem ailece gelmişler bizim düğüne gitmek şart oldu.

Allaha şükür kalp atışlarını falan duydum sorun yok onda, güzel güzelde oynuyordu yavrum =)
Canim bnde simdiye kadsr 5-6 doktora gittim simdi bu dr lar crl olcuyorlar ya..
Bazilari bebegin poposunun tam dbinde bitiriyor kimisi taaa disinda.oyle olunca benim kontrollerdede bebek bi gunuyle uyumlu cikiyo
Bi 4-5 gun ileride
Doktordan kaynaklı o.takma kafana hic.

yok canım o doktorun ölçmesiyle ilgili kimi başın azıcık üstünden ölçüyor kimi aşağıdan merak etme sen

Bizimde bir ay sonra esimin amcasinin oglunun dugunu var ne giycem gobus cikcak iyice oyyyy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…