- 15 Temmuz 2013
- 4.606
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.854
- 358
Allaha şükür kalp atışlarını falan duydum sorun yok onda, güzel güzelde oynuyordu yavrum =)
Pazartesi 42mm idi boyu bugün 40mm dedi =) nasıl küçüldü bu çocuk anlamadım..
ben de katıldım aranıza hepinize merhaba:)
ben de katıldım aranıza hepinize merhaba:)
:))) Hoşgeldiiinnn :)
Hosgeldin ne kadarliksin takvim varsa ben goremiyorum da
hoşbulduk :) 10 haftalık hamileyim yalnız iki gündür yorgunluktan mı nedir bilmiyorum kasıklarımda hafif bir ağrı hissediyorum zaman zaman sizce neden olabilir iki büklüm oturduğumda böyle bir ağrı oluyor:26:
Rahim buyudugu icin olormus sanirim seninde ondan.
:))) küçülmüş müü :))) Ultrasandan fark ediyor. 4,5 cm olması gerekiyor ölçülebilmesi için.. Çok az fark var yani. Kendi doktoruna güven sen canımm benimm
Kizlar bu elevit v ferra sanol icinde b12 var diyo o olmaz mi yani..
Canim bnde simdiye kadsr 5-6 doktora gittim simdi bu dr lar crl olcuyorlar ya..
Bazilari bebegin poposunun tam dbinde bitiriyor kimisi taaa disinda.oyle olunca benim kontrollerdede bebek bi gunuyle uyumlu cikiyo
Bi 4-5 gun ileride
Doktordan kaynaklı o.takma kafana hic.
yok canım o doktorun ölçmesiyle ilgili kimi başın azıcık üstünden ölçüyor kimi aşağıdan merak etme sen
hoşgeldin aramıza..ben de katıldım aranıza hepinize merhaba:)
Canım kaç gündür bakıp çıkıyorum yazacak vaktim olmadı. Doktora gitmişsin galiba nasıl geçti? Bebeğin resmini gördüm maşallah Rabbim sana bağışlasın kucağına al sağlıkla inşallah. Ben de bugün hamile kıyafeti falan aldım:) yarın bi kaç yere daha bakcam bakalım. Stresli bi alışveriş. Hep klasik şeyler var.
Hoşgeldinben de katıldım aranıza hepinize merhaba:)
Canım kaç gündür bakıp çıkıyorum yazacak vaktim olmadı. Doktora gitmişsin galiba nasıl geçti? Bebeğin resmini gördüm maşallah Rabbim sana bağışlasın kucağına al sağlıkla inşallah. Ben de bugün hamile kıyafeti falan aldım:) yarın bi kaç yere daha bakcam bakalım. Stresli bi alışveriş. Hep klasik şeyler var.
hoşgeldin aramıza..
kızlar ya ben kendime birtürlü hamile kıyafeti beğenemedim çok büyük ben minyon ve zayıfım sanırım normal kıyafetlerle devam etçem
Hoşgeldin
Evet canim gittim. Kanamam olunca.
O kanamayla kanama alanin bitmis dedi dr.sanirim orasi patladi zaten gelen kan boyle beklemis gibi siyaha yakin kirmiziydi.ama coktu
Korkmustim ama dr oyle deyi ce cok rahstladim..dusuk riskin kalmamis dedi.
Bebegim iyiydi bacak bacak ustune atms uyuyordu gene
Bu arada p.tesi gunu koruyu arayip bayram so rasi icin randevu alcam umit beyden.
Ins c.tesileri oradadir.
Bir de ayda bir çağırıyor degil mi.
öyle mi ben de tedirgin olmuştum birden çok şükür bu zamana kadar hamilelikle ilgili bi sıkıntı yaşamadım iki gündür böle olunca da neden diye aklımı taktım durdum :26: teşekkür ederim aydınlattığınız için sürekli uzanmak istiyorum sanki öyle rahat ediyorum... bu arada bebeğinizin doğum tarihi benmkiyle aynı :)
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?