2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Allaha şükür kalp atışlarını falan duydum sorun yok onda, güzel güzelde oynuyordu yavrum =)
Pazartesi 42mm idi boyu bugün 40mm dedi =) nasıl küçüldü bu çocuk anlamadım..

:))) küçülmüş müü :))) Ultrasandan fark ediyor. 4,5 cm olması gerekiyor ölçülebilmesi için.. Çok az fark var yani. Kendi doktoruna güven sen canımm benimm

Son düzenleme:
:))) Hoşgeldiiinnn :)

Hosgeldin ne kadarliksin takvim varsa ben goremiyorum da

hoşbulduk :) 10 haftalık hamileyim yalnız iki gündür yorgunluktan mı nedir bilmiyorum kasıklarımda hafif bir ağrı hissediyorum zaman zaman sizce neden olabilir iki büklüm oturduğumda böyle bir ağrı oluyor:26:

Rahim buyudugu icin olormus sanirim seninde ondan.

öyle mi ben de tedirgin olmuştum birden çok şükür bu zamana kadar hamilelikle ilgili bi sıkıntı yaşamadım iki gündür böle olunca da neden diye aklımı taktım durdum :26: teşekkür ederim aydınlattığınız için sürekli uzanmak istiyorum sanki öyle rahat ediyorum... bu arada bebeğinizin doğum tarihi benmkiyle aynı :)

:))) küçülmüş müü :))) Ultrasandan fark ediyor. 4,5 cm olması gerekiyor ölçülebilmesi için.. Çok az fark var yani. Kendi doktoruna güven sen canımm benimm

Aynen bana da öyle dedi pınarcım =) içim rahat bebeğim benimle..

Kizlar bu elevit v ferra sanol icinde b12 var diyo o olmaz mi yani..

Canım kaç gündür bakıp çıkıyorum yazacak vaktim olmadı. Doktora gitmişsin galiba nasıl geçti? Bebeğin resmini gördüm maşallah Rabbim sana bağışlasın kucağına al sağlıkla inşallah. Ben de bugün hamile kıyafeti falan aldım:) yarın bi kaç yere daha bakcam bakalım. Stresli bi alışveriş. Hep klasik şeyler var.

=) tokatlarım ben bu doktoru ama...
Valla keyfim tıkır bebeğim benimle yaşıyorsa no problem

yok canım o doktorun ölçmesiyle ilgili kimi başın azıcık üstünden ölçüyor kimi aşağıdan merak etme sen

Gelde bekle şimdi perşembeyi demi =) sanırım randevum 9 daydı, park edicek yer bulamadık diye 15 dk geçiktim =)
Bende gün içinde aldığı son hastaymışım..
Büyük bir ihtimal geç kalmamak için başından saldı..

ben de katıldım aranıza hepinize merhaba:)
hoşgeldin aramıza..

kızlar ya ben kendime birtürlü hamile kıyafeti beğenemedim çok büyük ben minyon ve zayıfım sanırım normal kıyafetlerle devam etçem

ben de katıldım aranıza hepinize merhaba:)
Hoşgeldin

Evet canim gittim. Kanamam olunca.
O kanamayla kanama alanin bitmis dedi dr.sanirim orasi patladi zaten gelen kan boyle beklemis gibi siyaha yakin kirmiziydi.ama coktu
Korkmustim ama dr oyle deyi ce cok rahstladim..dusuk riskin kalmamis dedi.
Bebegim iyiydi bacak bacak ustune atms uyuyordu gene

Bu arada p.tesi gunu koruyu arayip bayram so rasi icin randevu alcam umit beyden.
Ins c.tesileri oradadir.
Bir de ayda bir çağırıyor degil mi.

Son düzenleme:
hoşgeldin aramıza..

kızlar ya ben kendime birtürlü hamile kıyafeti beğenemedim çok büyük ben minyon ve zayıfım sanırım normal kıyafetlerle devam etçem

hoşbuldukkk :)

hoşbulduk

Oyle mi ne guzel ayniyiz

Jitensha
Haklisin canim hamile kiyafeti bulmak zor..lcw ve defacto da var bi reyon ama guzel bisey bulursan.
Bende bi gomlek bi bluz bi pantolon bulabildim ama okulda giymelik.
Gunluk guzel biseyler yoktu

Gule gule giy aldiklarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…