- 15 Temmuz 2013
- 4.606
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.854
- 358
Hoşgeldin canim sen nasilsin..
Ben bugun ystmaktan hasta gibi oldum.her yanm ağrıyor. ..p.tesi ise gdecem olmuyo boyle.
iiyiyiz cnm sen nasılsınn
Hoşgeldin canim sen nasilsin..
Ben bugun ystmaktan hasta gibi oldum.her yanm ağrıyor. ..p.tesi ise gdecem olmuyo boyle.
kızlar cilt kuruluğu için hamilelikte kullanabilceğimiz kremler nelerdir
Canım lcw de çok spor hamile pantolonları var, çok rahat.. Ama elbiseler benim de istediğim gibi durmuyor. Çok fazla uzun geliyor:) ilerde yukarı çıkınca şirin olur eminim..hoşgeldin aramıza..
kızlar ya ben kendime birtürlü hamile kıyafeti beğenemedim çok büyük ben minyon ve zayıfım sanırım normal kıyafetlerle devam etçem
Yarın kuaförde manikür yaptırsam sorun olur mu acaba? :S
yuzunmu vucudunmu neren kuru cnm
özellikle elleirm ve yüzüm kurudu:26:
hoşgeldin aramıza..
kızlar ya ben kendime birtürlü hamile kıyafeti beğenemedim çok büyük ben minyon ve zayıfım sanırım normal kıyafetlerle devam etçem
Canım lcw de çok spor hamile pantolonları var, çok rahat.. Ama elbiseler benim de istediğim gibi durmuyor. Çok fazla uzun geliyor:) ilerde yukarı çıkınca şirin olur eminim..
Canım hiç riske atma derim, kanar falan dert edersin sonra. Ben pens aldırdım manikürcüme, onu kullanıyor. Kullandıktan sonra yanımda götürüyorum eve, ona da güvenemiyorum..
Ben lcw sitesinden baktim pantolonlari begenmedimboru pacalar,dar paca yok ki, ustleridd pek begenmedim esprili tshirtleri komik buluyorum ben taut almak isyiyorumda pantolonlarim oluyo ustte cesitli magaxalardan m beden almayi dusunuyorum simdilik
canım benım de yuzum ılk baslarda cok kurumustu
avon'un gece gunduz kremını kullandım duzenlı olarak sımdı duzeldı
ellerınede her yıukadıktan sonra nemlendırıci sür
Hoşgeldin
Evet canim gittim. Kanamam olunca.
O kanamayla kanama alanin bitmis dedi dr.sanirim orasi patladi zaten gelen kan boyle beklemis gibi siyaha yakin kirmiziydi.ama coktu
Korkmustim ama dr oyle deyi ce cok rahstladim..dusuk riskin kalmamis dedi.
Bebegim iyiydi bacak bacak ustune atms uyuyordu gene
Bu arada p.tesi gunu koruyu arayip bayram so rasi icin randevu alcam umit beyden.
Ins c.tesileri oradadir.
Bir de ayda bir çağırıyor degil mi.
Selam guzeller beni de alsaniza araniza ...
Benim ilk hamileliyimden aci bir tecrubem var 6 haftalikken kaybetmistim.2 ay sonra tekrar hamile kaldim. kizlar ya hamileyim ama hic bir sey hiss etmiyorum nedendir acaba? hic bir hamilelik belirtim yok. 2 hafta once ultrasonda her sey normaldi kalp atisini da duydum ama eve de bir ultrason cihazi alicam nerdeyse cok korkuyorum ona da bi sey olur die. benim gibi olanlar varmi? paylasirmisiniz dusuncelerinizi benimle de
Çok sevindim canım çok şükür atlatmışsın. Uyuyor muymuş senin bebek :) ctesi günleri de orda. Bugüne kadar 3 haftada bir gittim. Bi dahaki randevu bayram tatiline denk geliyor diye bir ay sonrasına aldık. Selamımı da söyle:)
Bepanthol dogrumu yazdim pnun losyonunu aldirdim onu suruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?