2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
iiyiyiz cnm sen nasılsınn

Teşekkürler canım bende iyiym çok iükür.
Bakayım dedim napıyorsunuz:)

Hoşgeldin canim sen nasilsin..
Ben bugun ystmaktan hasta gibi oldum.her yanm ağrıyor. ..p.tesi ise gdecem olmuyo boyle.

Hoşbulduk canım iyiym şükür sende iyisin:)
Fazla yatınca hasta gıbı oluyor ınsan
bende bugun yattım durdum her yerım agrıyor:))))
pazartesı demek ıs bası hadı hayırlısı olsun bakalım canım

kızlar cilt kuruluğu için hamilelikte kullanabilceğimiz kremler nelerdir

Ben lcw sitesinden baktim pantolonlari begenmedim boru pacalar,dar paca yok ki, ustleridd pek begenmedim esprili tshirtleri komik buluyorum ben taut almak isyiyorumda pantolonlarim oluyo ustte cesitli magaxalardan m beden almayi dusunuyorum simdilik

Bepanthol dogrumu yazdim pnun losyonunu aldirdim onu suruyorum

hoşgeldin aramıza..

kızlar ya ben kendime birtürlü hamile kıyafeti beğenemedim çok büyük ben minyon ve zayıfım sanırım normal kıyafetlerle devam etçem
Canım lcw de çok spor hamile pantolonları var, çok rahat.. Ama elbiseler benim de istediğim gibi durmuyor. Çok fazla uzun geliyor:) ilerde yukarı çıkınca şirin olur eminim..
Yarın kuaförde manikür yaptırsam sorun olur mu acaba? :S

Canım hiç riske atma derim, kanar falan dert edersin sonra. Ben pens aldırdım manikürcüme, onu kullanıyor. Kullandıktan sonra yanımda götürüyorum eve, ona da güvenemiyorum..

hoşgeldin aramıza..

kızlar ya ben kendime birtürlü hamile kıyafeti beğenemedim çok büyük ben minyon ve zayıfım sanırım normal kıyafetlerle devam etçem

Pantolona çok ihtiyaç duyuyorum. Normalde tayt giymem ama tayt aldım bugün mecburen. Aslında elbise bulsam bole cicili bişy alcam. Bulmak çok zor ya şimdiden dar kotlarımı özledim

Bende mi o şekil yapsam acaba... Yarın düğün var erkende zaten en iyisi şimdi kendim yapayım..
Araştırdım zaten pek olumlu şeyler yazmadı en iyisi kendim halledeyim..
Çok teşekkür ederim pınarcım..

Selam guzeller beni de alsaniza araniza ...

Benim ilk hamileliyimden aci bir tecrubem var 6 haftalikken kaybetmistim.2 ay sonra tekrar hamile kaldim. kizlar ya hamileyim ama hic bir sey hiss etmiyorum nedendir acaba? hic bir hamilelik belirtim yok. 2 hafta once ultrasonda her sey normaldi kalp atisini da duydum ama eve de bir ultrason cihazi alicam nerdeyse cok korkuyorum ona da bi sey olur die. benim gibi olanlar varmi? paylasirmisiniz dusuncelerinizi benimle de

Ben lcw sitesinden baktim pantolonlari begenmedim boru pacalar,dar paca yok ki, ustleridd pek begenmedim esprili tshirtleri komik buluyorum ben taut almak isyiyorumda pantolonlarim oluyo ustte cesitli magaxalardan m beden almayi dusunuyorum simdilik

Mağazadan aldım ben dar paça da var, bol paçada.. Çok spor.. Ama dediğin gibi üstte çok çeşit yok.. Bir de her lcw de çok çeşit yok

meraba kızlarr nasılsınız ben de nısan annesı olcam nsallah allah nasıp kısmet ederse ama sankı bıraz fazla kılo almay basladım gbıme gbı gelıyo yoksa bebısten mı bılmıyorum ama sankı vucudumu yag kaplıyo gbı cok kılo alıcam dıye korkuyorum derım hızlıca gerılıp catlıcak gbı hıssedıyorum doktorlar hangbı ayda catllak kremı verıyo bılenınz var mı acaba

canım benım de yuzum ılk baslarda cok kurumustu
avon'un gece gunduz kremını kullandım duzenlı olarak sımdı duzeldı
ellerınede her yıukadıktan sonra nemlendırıci sür

ya her kremi de kullanmak istemiyorum evdekileri kullanıydum ama içinde o var bu var baktım zararlı bebeğe bıraktm artık

Çok sevindim canım çok şükür atlatmışsın. Uyuyor muymuş senin bebek :) ctesi günleri de orda. Bugüne kadar 3 haftada bir gittim. Bi dahaki randevu bayram tatiline denk geliyor diye bir ay sonrasına aldık. Selamımı da söyle:)

Bepanthol dogrumu yazdim pnun losyonunu aldirdim onu suruyorum

tatlım emin ol yalnız değilsin her an görmek istiyor insan şimdilik hareketlerini hissetmedğimiz için biz öyle düiünüyoruz :)

Cok sagol canim
Cumartesileri orada olmasina cok sevindim.bizim icin cok iyi olacak.c.tesi muayene olur pazar evjmize doneriz.

3 hafta bizi zorlar ama ayda bir gideriz ins.
26 ekime alicam bende.hem esimin akrabasinin dugunu de var ozaman..esimi oraya gonderirim ben anneme giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…