Jitensha
Haklisin canim hamile kiyafeti bulmak zor..lcw ve defacto da var bi reyon ama guzel bisey bulursan.
Bende bi gomlek bi bluz bi pantolon bulabildim ama okulda giymelik.
Gunluk guzel biseyler yoktu
Gule gule giy aldiklarini
Ben lcw sitesinden baktim pantolonlari begenmedimboru pacalar,dar paca yok ki, ustleridd pek begenmedim esprili tshirtleri komik buluyorum ben taut almak isyiyorumda pantolonlarim oluyo ustte cesitli magaxalardan m beden almayi dusunuyorum simdilik
Ben lcw sitesinden baktim pantolonlari begenmedimboru pacalar,dar paca yok ki, ustleridd pek begenmedim esprili tshirtleri komik buluyorum ben taut almak isyiyorumda pantolonlarim oluyo ustte cesitli magaxalardan m beden almayi dusunuyorum simdilik
Mağazadan aldım ben dar paça da var, bol paçada.. Çok spor.. Ama dediğin gibi üstte çok çeşit yok.. Bir de her lcw de çok çeşit yok
Evet hep geniş paçalar var hiç yakışmıyo bana:) esprili tişörtleri ben de hiç sevmiyorum.
tatlım emin ol yalnız değilsin her an görmek istiyor insan şimdilik hareketlerini hissetmedğimiz için biz öyle düiünüyoruz :)
Selam guzeller beni de alsaniza araniza ...
Benim ilk hamileliyimden aci bir tecrubem var 6 haftalikken kaybetmistim.2 ay sonra tekrar hamile kaldim. kizlar ya hamileyim ama hic bir sey hiss etmiyorum nedendir acaba? hic bir hamilelik belirtim yok. 2 hafta once ultrasonda her sey normaldi kalp atisini da duydum ama eve de bir ultrason cihazi alicam nerdeyse cok korkuyorum ona da bi sey olur die. benim gibi olanlar varmi? paylasirmisiniz dusuncelerinizi benimle de
Garip bir hiss var icimde insan hic gormedigi bebegini ozlermi? onu cok ozluyorum burnumda tutuyor derler ya aynen oyle iste.. cabucak kucagima alayim istiyorum.. ama anne olan arkadaslarim da dio ki bu gunlerinin tadini cikar cunki mumla arayacaksin bu gunleri o uykusuz gecelerde ama ben bebegimin beni asla uzmeyeceyine eminim...
Canim senin yasadiklarinin aynisini bende yasadim.Ben senin gibi 2 ay sonrada hamile kalamadim.3 sene sonra hamile kaldim.Ayni kuskulari bende yasiyorum.doktora sordum benim belirtilerim kayboldu hicbisey hissetmiyorum o yuzden korkup her hafta ultrasona geliyorum kalbi atiyo mu diye dedim.Artik belirtiler gecer dedi bana doktor.Tekme atmadini bekliycez artik.Benimde 12 hafta bitti hala karnim sismedi ve hic kiloda almamisim.3. Ayim bitti 1 kilo vermisim hatta.Hic mi sismez insanin karni.Sinirlerim en cok sismemesine bozuluyo zaten.
Garip bir hiss var icimde insan hic gormedigi bebegini ozlermi? onu cok ozluyorum burnumda tutuyor derler ya aynen oyle iste.. cabucak kucagima alayim istiyorum.. ama anne olan arkadaslarim da dio ki bu gunlerinin tadini cikar cunki mumla arayacaksin bu gunleri o uykusuz gecelerde ama ben bebegimin beni asla uzmeyeceyine eminim...
Keşke doğsa da kucağıma alsam=)
Uykusuz kalmaya razıyım..
Kızlar piyasada bi test var ..
10. haftadan sonra cinsiyet belirleme testi, adı 'Boy or Gril' ....
Hiç deneyen var mı aranızda ?
Bahseden olmustu yapmam ben 10. Haftayi bekleyen 13 u 14 u de bekler
=))) dayanamıyorummmmmmmmmmmmm
Bahseden olmustu yapmam ben 10. Haftayi bekleyen 13 u 14 u de bekler
Ya aslinda var ya cinsiyeti ogrendikten sonra o kadaaaar uzun zamanimiz var ki hem alisveris hem orgu icin. Merak cok ediyorum ben de tabi. Oglum oldugu icin kiz da cok istiyorum ama ne kaldi ki ogrenmeye...
ne güzel ya hamile olup olmadığınızı anlamayacak kadar rahat geçiyor hamileliğiniz. ben de her gün kusmaktan mahvoldum. kusmadığım anlarda da mide bulantım bir nebze olsun azalmıyor.bari bundan sonrası rahat geçse allahım. hiçbir şey yiyemiyorum, dayanamıyorum da. ne bebeğimin cinsiyetini düşünüyorum ne alışveriş. sadece kendi derdimdeyim şu an. çok duygusuzum. daha doğrusu mahvolmuş durumdayım. her şey her yer kokuyor. kendi kokumu bile alıyorum artık. şampuan kokusundan banyo yapmak istemiyorum. of of. sabır allahım..
ne güzel ya hamile olup olmadığınızı anlamayacak kadar rahat geçiyor hamileliğiniz. ben de her gün kusmaktan mahvoldum. kusmadığım anlarda da mide bulantım bir nebze olsun azalmıyor.bari bundan sonrası rahat geçse allahım. hiçbir şey yiyemiyorum, dayanamıyorum da. ne bebeğimin cinsiyetini düşünüyorum ne alışveriş. sadece kendi derdimdeyim şu an. çok duygusuzum. daha doğrusu mahvolmuş durumdayım. her şey her yer kokuyor. kendi kokumu bile alıyorum artık. şampuan kokusundan banyo yapmak istemiyorum. of of. sabır allahım..
Canim benim INSALLAH ikimiz de bu sefer muradimiza ereriz bebeklerimizi kucagimiza aliriz... ben karnimin alt kisimlarinda az bir az sertlik hiss ediyorum ama o kadar aserme felan hic bir sey yok.Nazar degmesin bebeklerimize ALLAH korusun onlari... 3 yil ya dile kolay ben 2 ayi 100 yil gibi gecirdim .. cok sabirliymissin... ben bu 2 ayda neler denemedim ovulasyon testi bile denedim
Ya şu internette olan cinsiyet belirleme testi yapıyorum kız çıkıyor...
Beni gören erkek diyor...
Doktor birşey demiyor..
Rüyalarımda hem kız çocuk, hem erkek çocuk görüyorum :S
EEE ikizlik bir durumum yok...
Blaa blaa blaa...
Gelde içimee anlat...
Sabah gözümü açıyorum yüzümde bir tebessüm...
Eşime dönüyorum bi öpücük konduruyorum, gözlerimde tarifsiz bir ışık..
Sonra elimi göbeğime koyuyorum, bütün ilgili alakamı oraya yönlendiriyorum..
Pıt pıt pıt birşeyler hissediyorum... ( Belki de, kendi kalp atışlarım ama =) )
Bütün günüm böyle geçiyor..
Ne edim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?