bunların hepsi yakında hafiflicek.bende çok fenaydım.yumurta yiyemiyordum.bulaşık makinasına bulaşıkları koyamıyordum öğürmekten.ama bugün ilk kez yumurta yiyebildim.zamanla bünye hormonlara alışıyo ve normale dönüyo.
Kizlar 2014 nisan anneleri diye bi grup kurdum facebookta hepinizi bekliyorum grubuma.Beraber dertlesir tanisir sohbet ederi.Guze paylasimlarda bulunuruz.
Evet yeni actim 1 saat olmadi.Ama henuz bisey paylasmaya baslamadim.Yarin baslayacagaim insallah.
Tabi zor ama basa gelen cekiliyo.En son 4 ay boyunca tedavi gordum yine olmayinca olmuycaksa olmasin dedim.Kendmi yiprattigim yeter dedim.Hayattan hic bi zevk almiodum.Ve tedavide o kadar dikkat ediyosun ki herseye sank hailesin bebek duser dikkat etmezsen psikolojisine giriosn.Adet oluncada dusuk yaptim psikolojisi oluyo.Tedaviyi biraktim ve ay buyuk temizik yaptim.Denize gittim hep.Bav tasidim.Lunaparkta gondola ve kamikazeye bindim.SonrA bi baktim adetm geckti.Sanmam dedim ama o ay hamile kalmism.Bebegim benim mucizem.Gec dollenme oldug icin 1 hafta geriden geliyo ama olsn.Kalbi atsin buyusn saglikli olsun.Bu yeter bana cinsiyeti hc oneml degil.Bana anne diyen bi evladim olsun yeter ki.Ama tekme atsinda istiyorum.Varligini hissedince rahatliycam cunku ne karnim sisiyo ne midem bulanio ne basim donuyo.Nede tekme var.Ultrasona girmek icin her hafta bi bahaneyle doktora gidiorum.Yakin kovcak doktOrlar beni :)Ama napiyim daha onceki karnimda oldu.Korkuyorum ayni seyi yasarsam diye.Annelik iste.
al tabi annesi güle güle kullansınlar..bu arada benim oğlumun adı da egebende erkenciyim 6 da uyandim gene yaaa
Ben esya olarak hevesloyim ama abisindende cok seyleri olacak zaten odasinida faha yeni almistik 1 sene once bebek odasi annemde duruyor buyuyen besik almayi dusunmuyorum cok cavuk kiriliyolar ikeadan besik alicam o yuzden 3.5 yasinda ohlum onla ikisine bir ornrk almayi dusunuyorum
teşekkür ederim, yiyememek ve uyuyamamak sıkıcı...senin kanama nasıl?Buarada cok gecmis olsun hamilelite soguk alginligi ckk sikici oluyor
Evet canim.ogretmenimSağol canm sen de güle güle giy. Öğretmen misin?
Ayni duygulardayimYa şu internette olan cinsiyet belirleme testi yapıyorum kız çıkıyor...
Beni gören erkek diyor...
Doktor birşey demiyor..
Rüyalarımda hem kız çocuk, hem erkek çocuk görüyorum :S
EEE ikizlik bir durumum yok...
Blaa blaa blaa...
Kizlar 2014 nisan anneleri diye bi grup kurdum facebookta hepinizi bekliyorum grubuma.Beraber dertlesir tanisir sohbet ederi.Guze paylasimlarda bulunuruz.
Burcucum merhaba. yazdıklarının bir kısmını okudum. benim arkadaşımın hamileliğine o kadar benziyor ki durumun. o da 2 bebeğini kaybetmiş. daha sonra 2. düşüğün hemen arkasına hamile kalmış. ve hamileliği boyunca da kanama yaşamış. bebeği 2li tarama testinde down sendromlu çıkmış hem de %99 demişler. ama şimdi 7 yaşında bir kızı var, hem de sınıfının en başarılı öğrencisi. yaşadığım stres yanıma kaldı diyor. yani sen moralini yüksek tutmaya çalış canım. bu durum o kadar sık yaşanıyor ki. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini. Allah yardımcın olsun.
bu arada günaydın :) ben de erkenciyim,geceleri gec yatmama rağmen sabahın nurunda diriliyorum ayağa.kendime sinir oluyorum,ama kalkmamın nedeni de biraz sancıdan gece sürekli sancım oluyo uykum bölük pörçük,en son sabah uyanınca bi daha uyuyamıyorum.önceden kızım biraz uyusa da bende uyusam diodum.şimdi 9 a kadar uyuyo şükür ama ben uyuyamıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?