2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Sen de mi ben de iki gundur yiyebiliyorum yumurta

Kizlar 2014 nisan anneleri diye bi grup kurdum facebookta hepinizi bekliyorum grubuma.Beraber dertlesir tanisir sohbet ederi.Guze paylasimlarda bulunuruz.

Benim oglum vardi bir oglum olsun daha cok istiyodum birbirlerine omuuuuur boyu sahip ciksinlar diye cok sukur rabbim nasip etti :) tabi degismezse kiz olsada uzulmen saglikli dogsunda uzun omurlu birde heo dua ediyorum ogluma benzesin diye cunku cok guzel ya masallah
Uyku tutmuyo beni kahve ictim gec vakit

Buarada bende akisveris icin sabirsixaniyorum ben bi takim seyleri iki evladim icinde yapicam ortuydu yorgandi battaniye nevresim buyuklu kucuklu pijemalar hirkalar cok isyiyorum oyle yapmak 4 yas 2 aylik olacak oglum ikixi gibi olsun kardesi insallah dusuj tehdidim biterde gonul rahatligiyla baslarim almaya

Canim ya mutlaka haberdar et beni senin icin dua edeceyim bu gece... korkma INSALLAH bu sefer hic bir sey olmaz mucizen gelecek sana deli edecek seni yaramazliklariyla dua et sen de .. ben ramazan ayinda hep her gun dua etdim ALLAHIM onu bana hediyye etdi... demek ki sen de sabirla beklemissin RABBIM de seni sinamish mukafatlandirmish.. shukurler olsun.... bebeyin dogana kadar yaz bana merak ederim yoksa

Kızlar merhaba uzun süredir nete giremedim(Detaylı Kış temizliği yaptık).Bu arada bu saatte bi kaç kişi şuan burada şaşırdım doğrusu.Bu saatlerde pek bulunmuyordunuz.
Bugün özel doktora gittim bebeğim iyiymiş ama cinsiyeti belli değil dedi.Oysa iki hafta önce başka doktora gitmiştim o %90 erkek demişti.bende alışveriş yapmaya başlayacaktım ama belirsizlikten dolayı başlayamadım. Yine de bebek mağzalarını dolaştım.Kız bebekleri için harika şeyler var ve seçenek o kadar çok ki anlatamam. ama erkek bebekler için doğru düzgün bi şey yok.o yüzden moralim bozuldu. Yine de hayırlısı bakalım.

kızlar günaydın, yine erkencisinizdir diye geldim ama kimsecikler yok ben gece uyuyamadım, grip bikaç gün daha devam edecek sanırım burun tıkanıklığı çok fena, naapsam açamadım
alışveriş için can atan anneler, çok haklısınız, ben de ilk bebeğimde öyleydim, hatta hamile olduğumu öğrendiğim gün hemen 2 tane çıtçıtlı body , bornoz falan almıştım, hem kıza hem erkeğe olacak renklerden..annem kızmıştı, uğursuzluk getirirmiş, bişey olursa üzülürmüşüm...napalım tutamamıştım kendimi...şu an pek o kadar hevesim yok hatta erkek olursa abisinden kalanları giyer diyorum, fazla fazla var..kız olursa alıcam tabi pembe pembe...bi de insan ikinci çocuğu olunca yine birinciyi düşünüyo sanırım...oğlumun bebek odası mobilyaları artık ona küçük gelmeye başladı,biz hiç büyümeyecek zannettik herhalde hayvanlı, renkli , sevimli halı,perde, nevresim vb almıştık....şu an neyse de 2 yıl sonra olmaz zaten.....o nedenle biz büyüğe yeni yatak, perde, halı, nevresim, bi de çalışma masası alıcaz, gömme dolaplı boş bi odamız var, ona yeni oda yapıcaz...eskilerde kardeşin olacak

bende erkenciyim 6 da uyandim gene yaaa
Ben esya olarak hevesloyim ama abisindende cok seyleri olacak zaten odasinida faha yeni almistik 1 sene once bebek odasi annemde duruyor buyuyen besik almayi dusunmuyorum cok cavuk kiriliyolar ikeadan besik alicam o yuzden 3.5 yasinda ohlum onla ikisine bir ornrk almayi dusunuyorum

Buarada cok gecmis olsun hamilelite soguk alginligi ckk sikici oluyor

al tabi annesi güle güle kullansınlar..bu arada benim oğlumun adı da ege

Buarada cok gecmis olsun hamilelite soguk alginligi ckk sikici oluyor
teşekkür ederim, yiyememek ve uyuyamamak sıkıcı...senin kanama nasıl?

Sağol canm sen de güle güle giy. Öğretmen misin?
Evet canim.ogretmenim
Ayni duygulardayim
Kizlar 2014 nisan anneleri diye bi grup kurdum facebookta hepinizi bekliyorum grubuma.Beraber dertlesir tanisir sohbet ederi.Guze paylasimlarda bulunuruz.

Ben de bulamadim

Kızlar face grubunu bulamamanızın nedeni grup açılırken gizli grup olarak açılıyor bu yüzden bulunmuyor.girmenin tek yolu grubu açan kişiye mail adresini vermek.o ekliyor sonra girmiş oluyorsunuz.

bu arada günaydın :) ben de erkenciyim,geceleri gec yatmama rağmen sabahın nurunda diriliyorum ayağa.kendime sinir oluyorum,ama kalkmamın nedeni de biraz sancıdan gece sürekli sancım oluyo uykum bölük pörçük,en son sabah uyanınca bi daha uyuyamıyorum.önceden kızım biraz uyusa da bende uyusam diodum.şimdi 9 a kadar uyuyo şükür ama ben uyuyamıyorum :)

sağolasın canım inşalah bende arkadaşın gibi bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma alabilirim ben ikili testi yaptırmadım kendi isteğimle çünkü aldırmayı kesinlikle düşünmedim kötü bişey çıkarsa sonuç 9 ay kahrolurum diye düşündüm bide arkadaşındada olduğu gibi çevremde o kadar çok örnek varki down sendromlu denilip sağlıklı doğan bebekler... bugun daha iyiyim moralmen inşalah bugunlerde geçecek...

günaydın canım ben 07.30da kalkıyorum sonra uyuyamıyorum karnındamı sancııın var o çok kötüdür ikidebi uyanırsın beendede oluyor erken kalkıncada insan çok sıkılıyor zaten gün boyu yatıyorum yapacak bişeyde yok keşke öğğlene kadar yatabilseydim diyorum

ben de erken uyananlardanım. rüyamda doktor oğlan gibi görünüyor ultrasonda dedi. çok mutlu oldum. kız deseydi de mutlu olacaktım ama niye öyle oldu bilmiyorum. sabah kalkar kalkmaz ben de internetin başına geçip bebişime sitelerden ciciler beşikler e falan bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…