günaydın canım ben 07.30da kalkıyorum sonra uyuyamıyorum karnındamı sancııın var o çok kötüdür ikidebi uyanırsın beendede oluyor erken kalkıncada insan çok sıkılıyor zaten gün boyu yatıyorum yapacak bişeyde yok keşke öğğlene kadar yatabilseydim diyorum
Kızlar face grubunu bulamamanızın nedeni grup açılırken gizli grup olarak açılıyor bu yüzden bulunmuyor.girmenin tek yolu grubu açan kişiye mail adresini vermek.o ekliyor sonra girmiş oluyorsunuz.
aslında annem dun gece burda kaldı ancak sabah 6 da hacılıga gıdecek olan akrabayı gecırneye gıdecektı yetısememıs o yuzden evıne gıtmıstı sonra gerı kahvaltı hazırladılar yedık oglum tuvalet cok pıskokuyor dıye aglamaya basladı gırmıyordu aldım elıme cıfı gırıstım banyoya klozetı bastan asagı yıkadım lavbaboyu banyoyu sonra oturdum tabure dolaplarını sıldım bır guzeloda pğarfdumu sıktım bunu yaparkende asagısını tutuyorum bır elımle neyı engelleyeceksem tovbe yarabbım Allah yardımcımız olsun bugun kahve lekeleırmoldu bıraz ona ragmen yaptım
aslında annem dun gece burda kaldı ancak sabah 6 da hacılıga gıdecek olan akrabayı gecırneye gıdecektı yetısememıs o yuzden evıne gıtmıstı sonra gerı kahvaltı hazırladılar yedık oglum tuvalet cok pıskokuyor dıye aglamaya basladı gırmıyordu aldım elıme cıfı gırıstım banyoya klozetı bastan asagı yıkadım lavbaboyu banyoyu sonra oturdum tabure dolaplarını sıldım bır guzeloda pğarfdumu sıktım bunu yaparkende asagısını tutuyorum bır elımle neyı engelleyeceksem tovbe yarabbım Allah yardımcımız olsun bugun kahve lekeleırmoldu bıraz ona ragmen yaptım
Canim ya mutlaka haberdar et beni senin icin dua edeceyim bu gece... korkma INSALLAH bu sefer hic bir sey olmaz mucizen gelecek sana deli edecek seni yaramazliklariyla dua et sen de .. ben ramazan ayinda hep her gun dua etdim ALLAHIM onu bana hediyye etdi... demek ki sen de sabirla beklemissin RABBIM de seni sinamish mukafatlandirmish.. shukurler olsun.... bebeyin dogana kadar yaz bana merak ederim yoksa
10 gunarapor almıstındımıraporunbıtmeden gıdıyosunBen de kahvLtimiyapim banyo yaptim oturuyorum.
Yarin is basi simdiden stresi sardi
annemlerde onumuzdekı hafta temızlık yapıcaklar perdeler vs yıkancakbende oturdugum yerden utu yaparım
annemdedıyor netutuyosun seyını erkekler gıbı[/QUOT
ay çok güldüm :)
10 gunarapor almıstındımıraporunbıtmeden gıdıyosun
Canim 10 gun rapor almistim o bitti.sonra ise basladim.
Kanamam olu ca bu kez 5 gun rapor aldim o da cuma bitti.
Yarin baslayacagim iste.
Evde cok bnaldim aspinda yavas yavas gideyim de.birsey olursa agrim vs.gene alirim.
iş yerındekılersorunetmıyormu canım rapor paranı henuz almadındımı
iş yerındekılersorunetmıyormu canım rapor paranı henuz almadındımı
Aysunaycim kacirdim canim yine mu kanaman oldu simdi nasilsin
Kizlar ayarlari yaptim 2014 Nisan Anneleri yazdiginiz zaman karsiniza cikiyo grup.Bi deneyin.Olmuyorsa
Tekrar haber verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?