2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

evet karnımda oluyo.çocugun oldugu yerde yani o yüzden çok rahatsız oluyorum.Gerçi kızımda da öyleydi.bir gece rahat uyuduğumu hatırlamam,hep sancım olurdu.hele son iki ay artık dayanamaz duruma gelmiştim ki 8. ayda doğum yaptım :)

Kızlar face grubunu bulamamanızın nedeni grup açılırken gizli grup olarak açılıyor bu yüzden bulunmuyor.girmenin tek yolu grubu açan kişiye mail adresini vermek.o ekliyor sonra girmiş oluyorsunuz.

Evet aklimangeldi. Cunku 2010 ekim anneleri grubm da oyle.

aslında annem dun gece burda kaldı ancak sabah 6 da hacılıga gıdecek olan akrabayı gecırneye gıdecektı yetısememıs o yuzden evıne gıtmıstı sonra gerı kahvaltı hazırladılar yedık oglum tuvalet cok pıskokuyor dıye aglamaya basladı gırmıyordu aldım elıme cıfı gırıstım banyoya klozetı bastan asagı yıkadım lavbaboyu banyoyu sonra oturdum tabure dolaplarını sıldım bır guzeloda pğarfdumu sıktım bunu yaparkende asagısını tutuyorum bır elımle neyı engelleyeceksem tovbe yarabbım Allah yardımcımız olsun bugun kahve lekeleırmoldu bıraz ona ragmen yaptım

gece olmıus sabah kalktıgımdapecete koydum oyle yanı Allah yardım etsın ya bırıleırne muhtac olmak zor annemde bulasık yıkadı yemek yapıyordu oyle yanı

Tut sen yine . Cok guldurdun beni . Ah su tehlikeli donemler atlatilsa. Benim artik olmuyor kanamam vs. Bulantim az oluyor o kadar

Annelik içgüdüsü işte dediğin gibi sanki bişey olsa tutabilicez :) ben de bugün temizliğe girişicem eşimle,ince temzilik hem de,ama bunu henüz ona söylemediim :)

Canim bende sana dua edicem bol bol.Mutlaka haber veririm nolursa.Ama sende bana haber ver ben hep burda takiliyorum ama cok yazmiyorum.Okumak daha cok hosuma gidiyor.Sen nerde yasiyosun?

annemlerde onumuzdekı hafta temızlık yapıcaklar perdeler vs yıkancakbende oturdugum yerden utu yaparım

annemdedıyor netutuyosun seyını erkekler gıbı

Ben de kahvLtimiyapim banyo yaptim oturuyorum.
Yarin is basi simdiden stresi sardi

10 gunarapor almıstındımıraporunbıtmeden gıdıyosun

Canim 10 gun rapor almistim o bitti.sonra ise basladim.
Kanamam olu ca bu kez 5 gun rapor aldim o da cuma bitti.

Yarin baslayacagim iste.
Evde cok bnaldim aspinda yavas yavas gideyim de.birsey olursa agrim vs.gene alirim.

Canim 10 gun rapor almistim o bitti.sonra ise basladim.
Kanamam olu ca bu kez 5 gun rapor aldim o da cuma bitti.

Yarin baslayacagim iste.
Evde cok bnaldim aspinda yavas yavas gideyim de.birsey olursa agrim vs.gene alirim.

iş yerındekılersorunetmıyormu canım rapor paranı henuz almadındımı

Rapor parasi almiyoruz ki cnm.tam tersi hem ek dersim hemde 7 gunun uzerinde rPor aldigimiz icin maas kesintisi oluyormus sordum okuldak ogretmenlere.
Ilk kez bu kadar rapor aliyorum ben de yeni öğreniyorum.

Aslinda heyet raporunda maastan kesinti olmuyormus keske heyet alsaydim 1 ay.

Ozelis yeri olsa belki problem cikarirlardi ama simdi cikaramyorlsr canim.

Kendileri rPorsuz cekip gidiyorlar ben raporumla gidiyorum.problem cikaramazlar.

Son düzenleme:
Kizlar ayarlari yaptim 2014 Nisan Anneleri yazdiginiz zaman karsiniza cikiyo grup.Bi deneyin.Olmuyorsa
Tekrar haber verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…