2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim ej son çarşamba oldu.cuma dr gittik
Kanama alanim btmis.oyle dedi dr..simdi kanamam yok lekelenmem var
Insallah ta bir daha olmaz.

Sen nasilsin.

İyi canim cok sukur sevindim..iyiyim canim bende bgn bogaz agrisi basladi nasil geciririm iuice yakalanmadan onu dusunuyorum..onun disinda 13+2 olduk ne cabuk geciyo zaman

Ekledigin fotograf ekrandaki yani ultrason goruntusu olan mi yoksa bebegin basinda papatyadan tac var o mu?

Bende facebook yok o sebebten gruba katilamiyorum

İyi canim cok sukur sevindim..iyiyim canim bende bgn bogaz agrisi basladi nasil geciririm iuice yakalanmadan onu dusunuyorum..onun disinda 13+2 olduk ne cabuk geciyo zaman

Haklisin buyuduk gercektende :) cinsiyetlerimizi de bi ogrensedik meraktayim cok ♡♥

Canim bogaz agrisina zencefil bal limonlu sicak su iyi gelebilir ben bogazimla ilgili bişey olsa hemen icerim..grip oksuruk agr vs.
Bi dene stersen

Ne bilim ilk bebeginde hissedigini soyleyenler var karistiriyolar dimi 5 cm sey ne cani varda tekme atcak dimi ama

canım kesinti çok fazla olmuyor dert etme. ben bu dönem hiç başlamadım okula. 2 hafta 5 er günlük rapor aldım seminer dönemi için. sonra 1 hafta hastanede yattım. şimdide 1 ay heyet raporu verdi doktor. bayramdan sonra başlamam lazım ama başlamayı düşünmüyorum normal rapor almaya devam etcem hakkım bitesiye kadar...ek ders zaten fazla bir şey almayacaktım.15 saat maaş karşılığı gircektim. aman zaten bebişim iyi olsun yeterki hiç bir şey istemiyorum. hatta doğum öncesi ücretsiz izin hakkı varsa almayı düşünürümmmmmmm

Ben ozelde calisiyorun maasimdan kesinti olacak 19 izne ayrildim 7 ekimde baslicam galiba iki gunde eylul basibdan iznim vardi raporlar odenmiyo bizde 800 tl filan alirim anca

kızlar mrbbb dün benim açık kahve çok az leke oldu çok korktuk dr gittik çok şükür herşey normal dedi dr bebişim 13+2 olmuş boyu 7,1 cm ayy çok şekerdi ya hareketliydi haftaya yine gidicez bakalım ozaman belki cinsiyet söyleyebilirim dedi dr :))gerçi hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsun ama sadece merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…