ya bebeğim zayıf kucuk mu benımm:2::2:
aynı kaderi paylaşıyoruz desene canım evet randevu alması ayrı bi mesele ben cerrahpaşaya ilk gittiğimde 6 ay sonraya gün vermişlerdi randevu günümde gittim sabah 8 de orda oldum akşam 4 te çıktım bide gidip sıra numarası alıyoosun akşama kadar bekliyorsun insanın gidesi gelmiyor ben bidaha cerrahpaşaya gitmicem 1 senedir kontrol yaptırmadım şimdi hiç gidemem düşük riskim var hep yatıyorum ben ilacı normaldede içemiyorumki keşke yan etki yapmasamda içsem geçen sene ilaçtan ötürü hastalandığımı bilmiyorken kolonoskopi yapıldı onda bişey çıkmayınca ilaç yapıyo olabilir dediler ilacı bıraktım o şikayetim şükür geçti ama üzüleyim stres yapayım bişeyden korkayım atağım tutuyor bu hastalık üzülmeye gelmiyor
Kızlarr günaydın çok çok çooookk mutluyummm çünkü bir oğluşum olacağını öğrendimmm.Ne kadar farklı bir duyguymuş aslında Allah yalanı sevmez kız istiyodum ama ultrasonda kıpırtılarını hareketlerini gördüm yaaa bide doktorum erkek dedi o anki mutluluğumu gözlerimdeki ışığı anlatamamm..Allah herkese böyle güzel duygular nasip etsin inşallahhhh:)))
yeni doğum yapan bi arkadaşım bunları yazmış bana bende sizinle paylaşıyım kızlar
geniş geniş konuşamadık ben yazayım
aklımdakileri
hamilelik esnasında mutlaka bebe yağı kullan en geç 4 . ayda başla bol bol sür karnına ve göğüslerine doğum yapana kadar mutlaka kullan
beim hiç çatlağım olmadı bu şekilde yapınca
asla tek tarafına yatma bide sürekli değiştir yönünü
bide kegel egzersizleri yapmaya çalış
doğumu kolaylaştırıyıor
doğuma 2 ay kala lansolin krem al her gün mutlaka 2 kez göğüs uçlarını kremle bu emzirme dönemi için çok iyi gelecek inan hamilelik ve doğumdan daha zor bi dönem emzirme
mutlaka emzirme minderi al emzirirrken belin kopacak çünkü
mide bulantıların varsa tuzlu leblebi ye
kıyafet alırken cocuğun doğucagı dönemi mutlaka hesapla en az 50 cm bebeğin doğacaktır
kıyafetlerin içindeki cm lere dikkat et
bebek arabası alacaksan mutlaka çift yönlü tek tekerlikli araba al
annene mutlaka pazen kundaklar yaptıtır
doğum sonrasında hemen sütün gelmeyecektir. moralini bozma 3 gün içinde herşey düzelecek
şimdilik bu kadar aklına bişey gelirse sorabilirsin öptüm canım bye
kızlar ya ben hiç sulu yemekler yiyemiyorum ne kızarmış tavuk ne iyi pişmiş et sadece kuru yemekler.... benim gibi olanlar var mı ya? Çok şükür bulantıya dair hiç bişeyim kalmadı ama sulu yemekler tavuklar ve etler aklıma geldikçe tiksiniyorum ve eşimde çok kızıyor bana ne yapcağımı bilmiyorum
Kizlar nasilsiniz ben az once biraz fenalastim bayilcak gibi elim ayagim bosaldi
Hemen kayinvalideme ciktim kapiya yigiliyodum nerdeyse
Kv limonlu su verdi bi komsu da geldi tansiyon olctu 13-10 cikti
Dinlendim orda biraz eve indim daha iyiyim de samki kafamda bi agirlik var
Esimde geliyim seni doktora gotiriym dedi biraz daha bekliyim dedim napsam sizce gitsem mi doktora
Kizlarr ankarada randevu aldigim koru hastanesi de bu harmony testi yapiyormus..
Doktor umit beyin hemsiresini aradim sonuclarimi faxladim umit bey beni aradi..yarin gelin riskiniz yuksek dedi..hem ultrasondsn bakalim hem kan testini yaptiralim dedi...sagolsun cok iyi bir dr imis..randevusuz kabul rtti beni bu stresle durulmaz gelin dedi.
Aksama ankaraya gidiyoruz..yarin sabahta hastaneye...dua edin kizlar bebegim iyidir inşallah. .cok ama cok korkuyorum
Cok sagol canim.cok güzel bılgıler sağol bırde doğuma 3 ay kala gögüs kremınden önce kolanya sürün kuruyunca kremı sürün gögüs uçları sertleşiyor ve emzırmede çatlamıyor bırde emzirdikten sonra muhakkak papatya çayıyla ucun silip kurutun nemlı kalmasın bebeğinizi her emzırmeden sonra tülbent mermerşanla ağzının içini temızleyın yara ve pamukcuk olmasın ayşe öner bılgisi
canım bende tavuk et yemıyorum mıdem bulanıyor peynır yumurta salata meyve yıyorum ve kızım olacak benımde doktora bunları yemeğimi söyledim balık ye dedı haftada 2 kez somon yıyorum
canım benım hiç ihmal etme eşin gelince doktora hemen git tansıyonun şakası yok
aysunaycım canım benım hıc korkma allahın ıznıyle hıc bırsey olmaz koru cok ıyı bır hastane balgat mı sincan tarafındakıne mı gıdeceksın
Canım ama ilacı kullanmazsan daha tehlikeli. Allah korusun böbrek yetmezliğine kadar gidebiliyor sonuç. Bence şu riskli dönemi atlatınca ihmal etme. Bide kolsin i dene. Ben colchium dispert olanı değilde kolsin olanı kullanıyorum 5tl filan kutusu. Evet ishal durumum hep var ama sinir stres zaten bende çok fazla. Ve muhakkak her olay hemen bağırsaklarıma vurur benim. İlaca hiç yormuyorum ishal durumumu. Ayrıca facebookta bu hastalıkla ilgili gruplar var. Onlarıda takip etmeni tavsiye ederim.
canım geçen yazdım görmedin sanırım herşey yolundaymış bebişin kızmış. çok sevindim. sağlıcakla doğuralım inş. :)cok güzel bılgıler sağol bırde doğuma 3 ay kala gögüs kremınden önce kolanya sürün kuruyunca kremı sürün gögüs uçları sertleşiyor ve emzırmede çatlamıyor bırde emzirdikten sonra muhakkak papatya çayıyla ucun silip kurutun nemlı kalmasın bebeğinizi her emzırmeden sonra tülbent mermerşanla ağzının içini temızleyın yara ve pamukcuk olmasın ayşe öner bılgisi
canım bende tavuk et yemıyorum mıdem bulanıyor peynır yumurta salata meyve yıyorum ve kızım olacak benımde doktora bunları yemeğimi söyledim balık ye dedı haftada 2 kez somon yıyorum
canım benım hiç ihmal etme eşin gelince doktora hemen git tansıyonun şakası yok
aysunaycım canım benım hıc korkma allahın ıznıyle hıc bırsey olmaz koru cok ıyı bır hastane balgat mı sincan tarafındakıne mı gıdeceksın
Cok sagol canim.
Evet benyazin gitkistim cok memnun kaldim hastsneden.
Umit beyde işin ehli.kendimi guvende hissediyorum.
Balgattaki canim.
canım geçen yazdım görmedin sanırım herşey yolundaymış bebişin kızmış. çok sevindim. sağlıcakla doğuralım inş. :)
evet ben iş yerine cok yakın aydan bırı var orda türkiyede sayılı doktorlardan bırı ama cok pahalı oda
canım benım ınan görmedim bıtanem kusura bakmaağol canım benım evet kız artık süreklı takıp altında olacağım bantın bebeğe dolanıp dolanmadına bakacaklar allaha emanet kızım sen nasılsın
evet ben iş yerine cok yakın aydan bırı var orda türkiyede sayılı doktorlardan bırı ama cok pahalı oda
canım benım ınan görmedim bıtanem kusura bakmaağol canım benım evet kız artık süreklı takıp altında olacağım bantın bebeğe dolanıp dolanmadına bakacaklar allaha emanet kızım sen nasılsın
suayyyy canım çok şükür herşey yolundaymış...inşALLAH sağ salim kucağına alırsın kuzucuğunu
ne kusuru canım ya hani seni görmedim sanma çok mutlu oldum okuyunca. takip edilsin sıkıntı olmaz Allah ın izni ile canım. ben de iyiyim dün kontrole gittim bebişimin eşi yukarı çıkmaya başlamış şükürler olsun. çok sıkıntı olmıcak gibi dedi doktor. yine de biz de takipteyiz :) bu arada benim de oğlum oluyor. 2.errrrkek :)
Canim bazen para cok onemsizlesiyo.bzim içinde öyle su an.
Pahali olsun iyi dr olsun da.
suayyyy canım çok şükür herşey yolundaymış...inşALLAH sağ salim kucağına alırsın kuzucuğunu
ne kusuru canım ya hani seni görmedim sanma çok mutlu oldum okuyunca. takip edilsin sıkıntı olmaz Allah ın izni ile canım. ben de iyiyim dün kontrole gittim bebişimin eşi yukarı çıkmaya başlamış şükürler olsun. çok sıkıntı olmıcak gibi dedi doktor. yine de biz de takipteyiz :) bu arada benim de oğlum oluyor. 2.errrrkek :)
Canim bazen para cok onemsizlesiyo.bzim içinde öyle su an.
Pahali olsun iyi dr olsun da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?