2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
showdaki programı izledim hüngür hüngür ağladım olup olmadık şeylere ağlıyorum sulugöz oldum çok alıngan oldum normalde böyle değildim hormonlardan oluyo galiba ünlü bi kadın vardı oğlu özürlü doğmuş o anlattıkça ben ağladım durdum tutamadım kendimi Allah bebeklerimize sağlık sıhat versin en önemlisi bu gerisi boş çocuğunun tedavisi için 4 trilyon harcamış gerççekten çok zor şeyler yaşamışlar inş. rabbim bizleri böyle imtihanla sınamasın

ya bebeğim zayıf kucuk mu benımm:2::2:

Eger bu degerler 1 hafta oncesininse normal.Seninle aramizda 1 hafta var tam benim bebegimde 6 cm bugun girdigim ultrasonda.Ikili testten oncedir tahminim senin ultrasonun.O yuzden normal bence.Takma kafaya minik degil bebegin.Hem son 3 ayda ortaya cikar bebegin minik mi degil mi simdi belli olmaz pek.

Canım ama ilacı kullanmazsan daha tehlikeli. Allah korusun böbrek yetmezliğine kadar gidebiliyor sonuç. Bence şu riskli dönemi atlatınca ihmal etme. Bide kolsin i dene. Ben colchium dispert olanı değilde kolsin olanı kullanıyorum 5tl filan kutusu. Evet ishal durumum hep var ama sinir stres zaten bende çok fazla. Ve muhakkak her olay hemen bağırsaklarıma vurur benim. İlaca hiç yormuyorum ishal durumumu. Ayrıca facebookta bu hastalıkla ilgili gruplar var. Onlarıda takip etmeni tavsiye ederim.

yeni okudum canım.hayırlı olsun oğluşun ... senin adına sevindim sağlıkla doğar inşallah..

Son düzenleme:

cok güzel bılgıler sağol bırde doğuma 3 ay kala gögüs kremınden önce kolanya sürün kuruyunca kremı sürün gögüs uçları sertleşiyor ve emzırmede çatlamıyor bırde emzirdikten sonra muhakkak papatya çayıyla ucun silip kurutun nemlı kalmasın bebeğinizi her emzırmeden sonra tülbent mermerşanla ağzının içini temızleyın yara ve pamukcuk olmasın ayşe öner bılgisi

canım bende tavuk et yemıyorum mıdem bulanıyor peynır yumurta salata meyve yıyorum ve kızım olacak benımde doktora bunları yemeğimi söyledim balık ye dedı haftada 2 kez somon yıyorum

canım benım hiç ihmal etme eşin gelince doktora hemen git tansıyonun şakası yok

aysunaycım canım benım hıc korkma allahın ıznıyle hıc bırsey olmaz koru cok ıyı bır hastane balgat mı sincan tarafındakıne mı gıdeceksın

Battaniye altinds yatiyorummm bi usuyorumm off bizim evimiz cok buyuk korumali ama genede isinmiyor zaten pazar gubu bitecek soguklar kombiyi acmiyorum hirkayla ayamda corap sosan ve pandofla duruyorum

Cok sagol canim.
Evet benyazin gitkistim cok memnun kaldim hastsneden.
Umit beyde işin ehli.kendimi guvende hissediyorum.

Balgattaki canim.

biliyorum canım ama ilaçda bana zarar veriyor inan şaşırdım kaldım ben ikisinide denedim sonuç aynı bünyem çok hasas zaten fmf ten sonra hep hasta olur oldum ben 4 senedir hastayım 22 yaşımda ortaya çıktı ondan önce hiçbi şikayetim yoktu rabbim daha beterinden korusun bizim imtihanımızda demekki böyle bebeğime zarar vermesin şuan başka bişey istemiyorum ishalin ilaçtan olabilir reçetesidede yazıyor

canım geçen yazdım görmedin sanırım herşey yolundaymış bebişin kızmış. çok sevindim. sağlıcakla doğuralım inş. :)

Cok sagol canim.
Evet benyazin gitkistim cok memnun kaldim hastsneden.
Umit beyde işin ehli.kendimi guvende hissediyorum.

Balgattaki canim.

evet ben iş yerine cok yakın aydan bırı var orda türkiyede sayılı doktorlardan bırı ama cok pahalı oda

canım geçen yazdım görmedin sanırım herşey yolundaymış bebişin kızmış. çok sevindim. sağlıcakla doğuralım inş. :)

canım benım ınan görmedim bıtanem kusura bakma ağol canım benım evet kız artık süreklı takıp altında olacağım bantın bebeğe dolanıp dolanmadına bakacaklar allaha emanet kızım sen nasılsın

selam nisan anneleri bende aranızdayım bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenleriniz var mı ben 13 haftalıgım 14. haftada gidicem insallah ögrenebilirim.. bu arada annenin içine doğarmış benimkisi biraz karmaşık sizde duruumlar nasıl evet içime doğmuştu gerçekten doğruymuş diyebileniniz var mı yada ruyasını görmüştüm tuttu diyecek olan merak ediyorum..

ne kusuru canım ya hani seni görmedim sanma çok mutlu oldum okuyunca. takip edilsin sıkıntı olmaz Allah ın izni ile canım. ben de iyiyim dün kontrole gittim bebişimin eşi yukarı çıkmaya başlamış şükürler olsun. çok sıkıntı olmıcak gibi dedi doktor. yine de biz de takipteyiz :) bu arada benim de oğlum oluyor. 2.errrrkek :)

Canim bazen para cok onemsizlesiyo.bzim içinde öyle su an.
Pahali olsun iyi dr olsun da.

Arkadaşlar iki de bir kafanızı şişiriyorum bu topiği rahatsız ediyorum kusura bakmayın :26: Adet olmadım çoktan olmam gerekirdi bi belirti de yok üstelik ne bi akıntı ne ağrı.inşallah hamileyimdir dünki kan sonucuna ragmen umarım geç döllenmedir

Ben nihayet eksik listemizi hazırladım. Biraz netten baktım biraz çevremdekilere danıştım. Akşam panoya asarım. Önümüzdeki ay ufaktan almaya başlarız artık.

suayyyy canım çok şükür herşey yolundaymış...inşALLAH sağ salim kucağına alırsın kuzucuğunu

amın canım ınsallah hep beraber sağlıkla alırız yavrularımızı

ayyy maşallah yukarı tırmanıyor demek bende perşembe soracağım cuma akşam yola cıkacağız tatıl başlıyor tebrıkler desene 2 prens geliyor bızde ısım telaşına düştük şimdi

aklısın aysuncum belkı sen ben bazıları gıdıyor ama gıdemıyenlerde var bazen para sağlığın önune geçiyor devletde doğru düzgün doç prof. kalmadı hepsi özelde kımse düşünmüyor tabı gıdemıyenlerın halı ne olacak

suayyyy canım çok şükür herşey yolundaymış...inşALLAH sağ salim kucağına alırsın kuzucuğunu

amın canım ınsallah hep beraber sağlıkla alırız yavrularımızı

ayyy maşallah yukarı tırmanıyor demek bende perşembe soracağım cuma akşam yola cıkacağız tatıl başlıyor tebrıkler desene 2 prens geliyor bızde ısım telaşına düştük şimdi

aklısın aysuncum belkı sen ben bazıları gıdıyor ama gıdemıyenlerde var bazen para sağlığın önune geçiyor devletde doğru düzgün doç prof. kalmadı hepsi özelde kımse düşünmüyor tabı gıdemıyenlerın halı ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…