2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canımm ne güzell ikizlerin var demekk maşallahh.Yarın sabah benimde kontrolüm var bende çook heyecanlıyım.Hem bebişimi görcem hem cinsiyetini öğrenme şansım var bakalım hayırlısı:))
Evet canım ikizlerim olacak kısmetse. Bugün gördüm meleklerimi, herşey yolunda çok şükür. Sen öğrendin mi cinsiyetini? Geçmiş o kadar yoğun ki okuyamadım :26:
bizde de aynen dediğin gibi turşular salata suları derken iki tane pipi gördük, kesin değil dedi doktorum ama ben de zaten kızmış gibi hissetmiyordum hiç. son durumu ctesi öğlen öğreneceğim ben
Oooo hayırlı olsun canım Ben de hep biri kız diğeri erkek hissediyorum ama dün gece rüyamda 2 erkek olduğunu gördüm. Bakalım kısmet önemli olan sağlıklı olmaları...
arkadaşlar bu saatlerde karnımın alt tarafında sancı gibi bişi oluyor normal midir

dr rahim büyümesi falan demişti ama siz tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim

tüp bebek ve ikiz bebek bekliyorum
Ben de aynı durumdayım canım. Ağrıyla birlikte akıntı olursa sorun olabilir dedi benim dr.um yoksa normalmiş endişelenme..

Prensesin hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin inşallah. Sakın olumsuz düşüncelere kapılma ama gerekli incelemeleri de yaptır elbette... Benim abimin eşinin 2 hamileliğinde de değerler kötü çıktı ve amniyosentez yaptırdı ikisinde de ama çok şükür pırlanta gibi 2 kızımız var.
Bizim ikiz oluğu için test falan yapılmaz dedi dr. Çünkü sonuç yanıltıcı olurmuş. O yüzden ense kalınlıklarına bakacaksadece haftaya.

Herşey yolunda canım çok şükür 4 cm olmuş miniklerim:) Bence de kadın olmak bir ayrıcalık her yönüyle

aminn canım inşALLAHHH

Ben nihayet eksik listemizi hazırladım. Biraz netten baktım biraz çevremdekilere danıştım. Akşam panoya asarım. Önümüzdeki ay ufaktan almaya başlarız artık.

bende bayram sonrrası başlayacağım gerçi ablamla kardeşim başlamış. ablam doğum için şeker pasta kalıbı alıp yapacak. biberon olmasına karar verdim dün

Cok haklisin canim..
Inan bizde tup bebek yaptirdik borcla o kadar pahali ki.
Tam onu toparlar bebegimize dogana kadar rahatlariz dedik.
Bu cikti test cok pahali koru daha uygunms Allah'tan.

Ama ne yapalim borc harc gidecegiz...uc gundur uykum yok gib bisey bu stres herseyden kotu.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Son düzenleme:

canım yine söylüyorum,negatif sonuç 0.1 ya da 0,01 oluyo,2li sonuç yükselir bence,ihtimal yüksek,tekrarlamalısın testi sonra.

bende bayram sonrrası başlayacağım gerçi ablamla kardeşim başlamış. ablam doğum için şeker pasta kalıbı alıp yapacak. biberon olmasına karar verdim dün

Ufaktan ufaktan başlamak daha iyi hep birlikte alırsak biraz maddi olarak yorabilir. Hatta eşim aralıkta oda takımını alırız diyor. Doğuma kadar oda bekleyecekmiş. Ben artık o odadan çıkmam

aminnnn..canım seni çok ii anlıyorum..benimde tüp bebek ve riskli gebelik..çok korkuyorum tek arzum kuzucuğumu sağ salim kucağıma almak..inşALLAH Rabbim hepimizin kuzucuğunu sağ salim kucağımıza almak nasip eder

aysun harmony test i ne için yaptırıyorsun ve kesin sonuç veriyor mu

sadece kandan mı bakılıyor yada nasıl bakılıyor fiyatı nedir

hoş geldin.ben ilk oğlumda başından beri oğlum olacak diyordum. sonrasında da kendimi hiç kız annesi gibi hissetmiyorum falan demiştim. hakkaten de öyle çıktı ikinci bebeğim de erkek olacak Allah izin verirse. ayrıca oğlumu rüyamda da görmüştüm.

stres asla direk bebeğini etkıler benım ıcın cok rahat güzel haberlerle geleceksın ınan bana o yuzden rahat ol annesı bebeğinde uzulmesın

canım benim...çoğumuz aynı şeyleri yaşadık senin gibi... Stresten falanda geçikebilirsin hem hamile olduğun zamanda adet olacakmış gibi belirtilerin olur ama adet kanaman olmaz. Sen 2-3 gün sabret (bunu diyende hergün test yapan ..ben )ama kaç tane test yaptın çizgi çıktı yani ben okadar test yapmıştım hiç birinde çizgi çıkmamıştı .hamile olduğumu öğrendiğim testte senin ki gibi çok ince bir çizgi çıktı kan testi yaptırdım hemen pozitifti.
Bak bizi görüyorsun oluncada başka streslerin başlıyor..sürekli bekliyorsun bişeyleri.
Allah nasip ederse olur inşallah.
Inşallah hamilesin hayırlısıyla...

ay demın butıkbebege gırdım ay cok guzel seyler vardı cınsıyetı bellı olsayd kesın kac takım almıstım cok uygundu ...ayyyy masallah kızlarla erkekler aynı sayıya ulastılar kızlar atak yaptı erkeklere yetısmısler benım melegım ne olacak acaba bende haftaya gıdıcem 12. haftamda olmus olacagm acaba cınsıyetı bellı olurmu:):) catlamak zuzerıyım merktan ay saglıklı olsunda kızlar ben ıkılı test yaptırsam mı yaptırmasam mı cok arada kaldım yaptırmk ıstemıyorum bı yandanda bebegın ıcın yaptır dıyor sonuc kotu cıkarsa kendımı uzup duracagım bana ne olur akıl verın

aysun harmony test i ne için yaptırıyorsun ve kesin sonuç veriyor mu

sadece kandan mı bakılıyor yada nasıl bakılıyor fiyatı nedir

Evet canim sadece anneden bir tupkan aliniyor ve kan yurt disina gidiyor 15 gunde sonuc veriyor.
Ve % 99.1 kesin sonuc veriyormus.

Cvs ve amniyosentez gibi az da olsa dusuk riski yok yani sadece kan veriyorsun..hemde amniyo icin 16. Haftsyi beklemen gerekiyor ve sonuc dahs gec cikyor..bunda daha erken ve erken gebelik haflslarinda da yapiliyor.

Birde ankarada bu yaptiracagim yerdeki ucreti amniyosentez sentezle ayni neredeyse..her yonden daha iyi görünüyor yani.

canım daha oncede sormustum ama arada karıstı tekrar sorym ben ortopedıye gıdıcem cunku bu gıdısle..s
kalça agrın hakkında bı test yaptrmstn sonucu ne oldu

yok canım kafamızı şişirmiyorsun aksine seni de görünce mutlu oluyoruz
hadi bakalım inşallah hamişsindir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…