Evet canım ikizlerim olacak kısmetse. Bugün gördüm meleklerimi, herşey yolunda çok şükür. Sen öğrendin mi cinsiyetini? Geçmiş o kadar yoğun ki okuyamadım :26:Canımm ne güzell ikizlerin var demekk maşallahh.Yarın sabah benimde kontrolüm var bende çook heyecanlıyım.Hem bebişimi görcem hem cinsiyetini öğrenme şansım var bakalım hayırlısı:))
Oooo hayırlı olsun canımbizde deaynen dediğin gibi turşular salata suları derken iki tane pipi gördük, kesin değil dedi doktorum ama ben de zaten kızmış gibi hissetmiyordum hiç. son durumu ctesi öğlen öğreneceğim ben
Ben de aynı durumdayım canım. Ağrıyla birlikte akıntı olursa sorun olabilir dedi benim dr.um yoksa normalmiş endişelenme..arkadaşlar bu saatlerde karnımın alt tarafında sancı gibi bişi oluyor normal midir
dr rahim büyümesi falan demişti ama siz tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim
tüp bebek ve ikiz bebek bekliyorum
biz geldik kızlar.doktora kötü sonucu da götürdük önemsedi.hatta gözleri açıldı yüksek riskli dedi...bende dedim ne yükseği neredeyse %100 dawn sendromlu demişler dedim...siz direk ayrıntılı usg ye gidin dedi ve ankarada hacettepede bir hoca klinik açmış hem de iyi bir perinatologmuş araştırdım.onun adını verdi o doktora gideceğiz.detaylıda da dawn olup olmadığı belli oluyormuş kafasında vs değişik oranlar oluyormuş Allah korusun.sonrasında gerekirse amniyosentez..
inşallah iyidir meleğim..o zamana kadar nasıl zaman geçecek bilmiyorum
tekrar burnuna vs baktı iyi baya belli oluyo..normal
yediğim çikolata pek işe yaramadı ama genede yavaş ta olsa hareketliydi...
bu arada teyzeleriiiiiii prensesim geliyor %100 kız dediiiii :119::119: eşimle sadece tebessüm edebildik sevincimizi yaşayamadık bile korkumuzdaninşallah sağlıkla gelsin prensesim...
bir hafta önde çıktı 8.1 cm olmuş
Prensesin hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin inşallah. Sakın olumsuz düşüncelere kapılma ama gerekli incelemeleri de yaptır elbette... Benim abimin eşinin 2 hamileliğinde de değerler kötü çıktı ve amniyosentez yaptırdı ikisinde de ama çok şükür pırlanta gibi 2 kızımız var.kızlar doktor birde dedi ki..ense kalınlığınız güzel burun oluşumunuz güzel ben kötü bişey olduğunu sanmıyorum düşünmüyorum dedi.. ama gidin ayrıntılıya haftası gelince dedi..zaten bizde ankara düşünüyorduk..
bu testlerde %100 bile dese dawn sendromlu olduğunu göstermez dedi...
prensesim çok iyi iç sesim öyle diyor..ama insan gene de korkuyor işte..
kızımmm olacak ve sağlıklı inşallahhh
Gözün aydın canım. Kızın da seni düşünüyor bak meraklandırmadan göstermiş
Kutsal damacana:118:
Onlar da olaya bir şekilde dahil olmaya çalışıyorlar işte. Empati yaparsak, düşünün bebeğiniz eşinizin karnında. Siz ne hareket hissediyorsunuz ne de başka bir belirti. Ayda bir siyah-beyaz ekranda işte bu sizin bebeğiniz deniyor birkaç dakika. Bitti...
Kadın olmak bir ayrıcalık
Güzel haberlerle gel inşallah
amın canım ınsallah hep beraber sağlıkla alırız yavrularımızı
ayyy maşallah yukarı tırmanıyordemek bende perşembe soracağım cuma akşam yola cıkacağız tatıl başlıyor tebrıkler desene 2 prens geliyor bızde ısım telaşına düştük şimdi
aklısın aysuncum belkı sen ben bazıları gıdıyor ama gıdemıyenlerde var bazen para sağlığın önune geçiyor devletde doğru düzgün doç prof. kalmadı hepsi özelde kımse düşünmüyor tabı gıdemıyenlerın halı ne olacak
Ben nihayet eksik listemizi hazırladım. Biraz netten baktım biraz çevremdekilere danıştım. Akşam panoya asarım. Önümüzdeki ay ufaktan almaya başlarız artık.
Cok haklisin canim..amın canım ınsallah hep beraber sağlıkla alırız yavrularımızı
ayyy maşallah yukarı tırmanıyordemek bende perşembe soracağım cuma akşam yola cıkacağız tatıl başlıyor tebrıkler desene 2 prens geliyor bızde ısım telaşına düştük şimdi
eZ
aklısın aysuncum belkı sen ben bazıları gıdıyor ama gıdemıyenlerde var bazen para sağlığın önune geçiyor devletde doğru düzgün doç prof. kalmadı hepsi özelde kımse düşünmüyor tabı gıdemıyenlerın halı ne olacak
Arkadaşlar iki de bir kafanızı şişiriyorum bu topiği rahatsız ediyorum kusura bakmayın :26: Adet olmadım çoktan olmam gerekirdi bi belirti de yok üstelik ne bi akıntı ne ağrı.inşallah hamileyimdir dünki kan sonucuna ragmen umarım geç döllenmedir
bende bayram sonrrası başlayacağım gerçi ablamla kardeşim başlamış. ablam doğum için şeker pasta kalıbı alıp yapacak. biberon olmasına karar verdim dün
Ufaktan ufaktan başlamak daha iyi hep birlikte alırsak biraz maddi olarak yorabilir. Hatta eşim aralıkta oda takımını alırız diyor. Doğuma kadar oda bekleyecekmiş. Ben artık o odadan çıkmam
Cok haklisin canim..
Inan bizde tup bebek yaptirdik borcla o kadar pahali ki.
Tam onu toparlar bebegimize dogana kadar rahatlariz dedik.
Bu cikti test cok pahali koru daha uygunms Allah'tan.
Ama ne yapalim borc harc gidecegiz...uc gundur uykum yok gib bisey bu stres herseyden kotu.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Cok haklisin canim..
Ama ne yapalim borc harc gidecegiz...uc gundur uykum yok gib bisey bu stres herseyden kotu.
selam nisan anneleri bende aranızdayım bebişlerinin cinsiyetlerini öğrenenleriniz var mı ben 13 haftalıgım 14. haftada gidicem insallah ögrenebilirim.. bu arada annenin içine doğarmış benimkisi biraz karmaşık sizde duruumlar nasıl evet içime doğmuştu gerçekten doğruymuş diyebileniniz var mı yada ruyasını görmüştüm tuttu diyecek olan merak ediyorum..
Cok haklisin canim..
canım benim...çoğumuz aynı şeyleri yaşadık senin gibi... Stresten falanda geçikebilirsin hem hamile olduğun zamanda adet olacakmış gibi belirtilerin olur ama adet kanaman olmaz. Sen 2-3 gün sabret (bunu diyende hergün test yapan ..benarkadaşlar iki de bir kafanızı şişiriyorum bu topiği rahatsız ediyorum kusura bakmayın :26: Adet olmadım çoktan olmam gerekirdi bi belirti de yok üstelik ne bi akıntı ne ağrı.inşallah hamileyimdir dünki kan sonucuna ragmen umarım geç döllenmedir
Ay Rabbim hayırla kucağımıza almayıda nasip etsinn inşallahhh...
hızlısınız siz ben korkuyorum yine de Allah korusun bilmiyorum
aysun harmony test i ne için yaptırıyorsun ve kesin sonuç veriyor mu
sadece kandan mı bakılıyor yada nasıl bakılıyor fiyatı nedir
benim aynı sorunum var ama karıncalanma yok direk iğne olmuş da şişmiş gibi çok acıyor.gece de uykumdan uyarıyor ben yarın dr. test sonucu için arayacağım aradığımda soracağım yazarım tatlım
Arkadaşlar iki de bir kafanızı şişiriyorum bu topiği rahatsız ediyorum kusura bakmayın :26: Adet olmadım çoktan olmam gerekirdi bi belirti de yok üstelik ne bi akıntı ne ağrı.inşallah hamileyimdir dünki kan sonucuna ragmen umarım geç döllenmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?