Evet canim sadece anneden bir tupkan aliniyor ve kan yurt disina gidiyor 15 gunde sonuc veriyor.
Ve % 99.1 kesin sonuc veriyormus.
Cvs ve amniyosentez gibi az da olsa dusuk riski yok yani sadece kan veriyorsun..hemde amniyo icin 16. Haftsyi beklemen gerekiyor ve sonuc dahs gec cikyor..bunda daha erken ve erken gebelik haflslarinda da yapiliyor.
Birde ankarada bu yaptiracagim yerdeki ucreti amniyosentez sentezle ayni neredeyse..her yonden daha iyi görünüyor yani.
kızlar canım kahve çekti sütlü kahve yapıp içtim içine 1 çay kaşığından biraz az nescafe koydum hamilelikte kahve içmek iyi değil diye biliyordum kafein rahim kaslarını kasabiliyomuş sizde böyle bişey duydunuzmu? kahve içiyormusunuz? aklıma takıldı inş. bişey olmaz
Evet canim sadece anneden bir tupkan aliniyor ve kan yurt disina gidiyor 15 gunde sonuc veriyor.
Ve % 99.1 kesin sonuc veriyormus.
Cvs ve amniyosentez gibi az da olsa dusuk riski yok yani sadece kan veriyorsun..hemde amniyo icin 16. Haftsyi beklemen gerekiyor ve sonuc dahs gec cikyor..bunda daha erken ve erken gebelik haflslarinda da yapiliyor.
Birde ankarada bu yaptiracagim yerdeki ucreti amniyosentez sentezle ayni neredeyse..her yonden daha iyi görünüyor yani.
ben içiyorum valla..hamile kalmadan önce günde 5 fincan içerdim günde 1 fincan içiyorum kahvesini az koymaya çalışıyorum .benim doktorum herşeyi ye iç dedi ama az az.içtiğin suda bile zehir var dedi..hangi birine dikkat edeceksin dedi.hani kahve sana bana bişey yapmaz ama başkasına iyi gelmez nebileyim bünye meselesikızlar canım kahve çekti sütlü kahve yapıp içtim içine 1 çay kaşığından biraz az nescafe koydum hamilelikte kahve içmek iyi değil diye biliyordum kafein rahim kaslarını kasabiliyomuş sizde böyle bişey duydunuzmu? Kahve içiyormusunuz? Aklıma takıldı inş. Bişey olmaz
evet canım bende öyle biliyorum..ama bir bardakla bişey olmaz Allahın izniyle.
kızlar canım kahve çekti sütlü kahve yapıp içtim içine 1 çay kaşığından biraz az nescafe koydum hamilelikte kahve içmek iyi değil diye biliyordum kafein rahim kaslarını kasabiliyomuş sizde böyle bişey duydunuzmu? kahve içiyormusunuz? aklıma takıldı inş. bişey olmaz
biliyorum canım ama ilaçda bana zarar veriyor inan şaşırdım kaldım ben ikisinide denedim sonuç aynı bünyem çok hasas zaten fmf ten sonra hep hasta olur oldum ben 4 senedir hastayım 22 yaşımda ortaya çıktı ondan önce hiçbi şikayetim yoktu rabbim daha beterinden korusun bizim imtihanımızda demekki böyle bebeğime zarar vermesin şuan başka bişey istemiyorum ishalin ilaçtan olabilir reçetesidede yazıyor
ben içiyorum valla..hamile kalmadan önce günde 5 fincan içerdim günde 1 fincan içiyorum kahvesini az koymaya çalışıyorum .benim doktorum herşeyi ye iç dedi ama az az.içtiğin suda bile zehir var dedi..hangi birine dikkat edeceksin dedi.hani kahve sana bana bişey yapmaz ama başkasına iyi gelmez nebileyim bünye meselesi
masallah sen baya içiyomuşsun ben önceden pek içmezdim ayda yılda bi içerdim canım çekmese hiç içmeyi düşünmüyordum ama gel görki kahveye aşerdim :)
canım bende tavuk et yemıyorum mıdem bulanıyor peynır yumurta salata meyve yıyorum ve kızım olacak benımde doktora bunları yemeğimi söyledim balık ye dedı haftada 2 kez somon yıyorum
canım 2,76 negatif olmayabilir,negatif 0.1 çıkıyo,seninki yükselicek bikaç güne bak görürsün,mutlaka testi yenile
canım ayda yılda bir bir bardaktan bişi çıkmaz bence. ben de içerdim hamile kalmadan önce türk kahvesi nescafe bayılırdım şimdi hiç canım çekmiyor. arada bir iki yudum kola kaçırıyorum çaktırmadan :)
yok canım kafamızı şişirmiyorsun aksine seni de görünce mutlu oluyoruz
hadi bakalım inşallah hamişsindir:)
yani ortalama ne kadar oluyor amniyosentez ne kadar onu bile bilmiyorum ben 13. haftaya girdim sanırım bende yaptırsam olur
valla güzel anniş ben 2 haftadır mide bulanıtısı yaşamadığım için ki çok şükür inşallahda yaşamam artıkişte 2 haftadır bende azar azar içiyorum 2-3 günde 1 çay bardağı içiyorum canın çektiyse iç sonuçta çocuk istiyo
ay demın butıkbebege gırdım ay cok guzel seyler vardı cınsıyetı bellı olsayd kesın kac takım almıstım cok uygundu ...ayyyy masallah kızlarla erkekler aynı sayıya ulastılar kızlar atak yaptı erkeklere yetısmısler benım melegım ne olacak acaba bende haftaya gıdıcem 12. haftamda olmus olacagm acaba cınsıyetı bellı olurmu:):) catlamak zuzerıyım merktan ay saglıklı olsunda kızlar ben ıkılı test yaptırsam mı yaptırmasam mı cok arada kaldım yaptırmk ıstemıyorum bı yandanda bebegın ıcın yaptır dıyor sonuc kotu cıkarsa kendımı uzup duracagım bana ne olur akıl verın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?