2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım bugün gülbene çıkan profda bu testi destekledi..

kızlar canım kahve çekti sütlü kahve yapıp içtim içine 1 çay kaşığından biraz az nescafe koydum hamilelikte kahve içmek iyi değil diye biliyordum kafein rahim kaslarını kasabiliyomuş sizde böyle bişey duydunuzmu? kahve içiyormusunuz? aklıma takıldı inş. bişey olmaz

evet canım bende öyle biliyorum..ama bir bardakla bişey olmaz Allahın izniyle.

yani ortalama ne kadar oluyor amniyosentez ne kadar onu bile bilmiyorum ben 13. haftaya girdim sanırım bende yaptırsam olur

ben içiyorum valla..hamile kalmadan önce günde 5 fincan içerdim günde 1 fincan içiyorum kahvesini az koymaya çalışıyorum .benim doktorum herşeyi ye iç dedi ama az az.içtiğin suda bile zehir var dedi..hangi birine dikkat edeceksin dedi.hani kahve sana bana bişey yapmaz ama başkasına iyi gelmez nebileyim bünye meselesi

kızlar bizim evde nüfus patlaması olucak
kuşlarım yuva örmüşler yakında yumurtalar geliyor yani.
hamileliğimi öğrendiğim gün kadar sevinçliyim.her gün bakardım neden yuvayla ilgilenmiyolar diye.
torunlarım olucak

canım ayda yılda bir bir bardaktan bişi çıkmaz bence. ben de içerdim hamile kalmadan önce türk kahvesi nescafe bayılırdım şimdi hiç canım çekmiyor. arada bir iki yudum kola kaçırıyorum çaktırmadan :)

Bendede 20-22 gibi çıktı ama kardeşimde 3 yaşında çıktı. Şu anda 23 yaşında. Bazı kişilerde mesela sivilce yapıyo diye ilacı yıkayıp üstündeki kırmızı boyasını akıtarak içiyolarmış. ve sivilce sorunları ortadan kalkmış. Bebişlerimize bişi olmasın biz hastalanalım sorun yok.

masallah sen baya içiyomuşsun ben önceden pek içmezdim ayda yılda bi içerdim canım çekmese hiç içmeyi düşünmüyordum ama gel görki kahveye aşerdim :)

canım bende tavuk et yemıyorum mıdem bulanıyor peynır yumurta salata meyve yıyorum ve kızım olacak benımde doktora bunları yemeğimi söyledim balık ye dedı haftada 2 kez somon yıyorum

onları bende yiyorum canım ama balığı sevmiyorum hemde hiç sevmiyorum ama yemek zorundayım başka çarem yok ben onları yemediğim zamanda eşimde beni suçluyo bebeği aç bırakıyosun beslenemiyor senin yüzünden diyo

valla güzel anniş ben 2 haftadır mide bulanıtısı yaşamadığım için ki çok şükür inşallahda yaşamam artık işte 2 haftadır bende azar azar içiyorum 2-3 günde 1 çay bardağı içiyorum canın çektiyse iç sonuçta çocuk istiyo

ben kola hiç içmiyorum hamlelikten öncede içmezdim çok zararlı maddeler var içinde içme canım bebeğini düşün kolanın kanser yaptığı bile açıklandı

yani ortalama ne kadar oluyor amniyosentez ne kadar onu bile bilmiyorum ben 13. haftaya girdim sanırım bende yaptırsam olur

Brnim eltim amniyosentezi 1000 tl ye yaptirdi baskent hastanesinde.
Harmony kan testi koru hastsnesinde 1350 tl imis..
Oyle deei lab.daki bayan
Senin sonuc kac cik ti ki

Son düzenleme:

banada bugun doktor tam ıkılı test vaktı yaptırmak ıstersen dedı..ama ınan tereddutum bıle yok yaptırma konusunda,yaptırmıycam..bence sende bosuna tereddutle uzme canım kendını,cunku sonuc kotu olsa bıle yapabılıceqın hıc bsy yok dedı ddoktor ve sonuclara hıc guven olmuyo,ya bosuna uzulceksın ya bosuna sevınceksın doguma kadar,sadece bebegını kucagına aldıgında emın olcaksın herseyden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…