2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Brnim eltim amniyosentezi 1000 tl ye yaptirdi baskent hastanesinde.
Harmony kan testi koru hastsnesinde 1350 tl imis..
Oyle deei lab.daki bayan
Senin sonuc kac cik ti ki

benim riskli çıkmadı daha doğrusu çoğul gebelik olduğu için yaptırmadım ikili testi

Kizlar merhaba ne zamandir yazamiyorum. Gecen hafta persembe gecesi asiri sanciyla hastaneye gittik, bebek dusuruyorum sandik. Hastane hemen doktorumu aradi geldi ultrasona girdim bebek cok iyi dedi bobreklerime bakti sapasaglamdi ama apandiste bir geldi ki patlamak uzereymis. Hemen ertesi gunu amleliyata alindim. Bebek icin cok riskliydi ama olmazsam patlarsa ikimiz icin de daha buyuk tehlike olacakti. Hamilelik nedeniyle ameliyattan con erken uyandirildim ve hic bir agri kesici ilac veremediler. Sadece parol o da bas agrisi ilaci ve gunde 1 tane. 3 gun cektigim sancinin tarifi yok. Ameliyat icin verilen karbindioksit gazini atamadigimdan kemiklerim yandi acidan. En son care lagman yaptilar ama onunla da tamamen atamadim. 3 gun sonra hastanede yapacak birsey kalmayinca eve geldik. Zaman ve yuruyusle gazi attim ve sadece dikis acilarim kaldi. Bugun kontrole gittik bebek gayt iyi, ense kalinligi, burun gelisimi yerinde masallah. 2li test yaptirmiycaktim ama yatirdim. haftaya sonuc alinacak. Sargilarim alindi gobek deligim cok fena dikisli, ama acilarim azaldi. Doktorum 2013 de oldugumuza bakma orta cag teknikleriyle ameliyat etmek zorunda kaldik seni dedi. Rabbim e binlerce kez sukurler olsun ben de bebegimde buyuk bir tehlike atlattik. Verilecek sadakamiz varmis. Bu arada bugun doktorumuz bebek kiza benziyor ama net bisey soyleyemem dedi. Bakalim haftaya test sonuclarina gittgimizde ntlesir insallah :) herkes iyidir umarim opuyorum...

canımm çokkk geçmiş olsunnn

Deliayten gecmia olsun ama neden agri kesici veremediler ben dusuk tehdidiyle hast yattigimda agri kesici serum bagladilar parol gunde 3 tanede icilebiliyor sasirdim cektigin eziyete

Aysunun kaynanalari donmusmu ankaraya onlarin yaninami gidiyolar

cok gecmis olsun rabbim korumus seni ve melegini

çok büyük geçmiş olsun canım bebeğine iyki bişey olmamış apandist patlayınca öldürüyor rabbim sizi korumuş inş. atlatırsın bu kötü günleri kendine dikkat et cnm Allahtan erken farketmişsiniz

canım çok geçmiş olsun.Allahtan erken farketmişsiniz.

çok geçmiş olsun büyük şeyler atlatmışsın.rabbimin büyüklüğü yaşatmak istediğinde ne olursa olsun ömür biçiyor.hamile kadın bazen bi yere uzanınca düşük yapıyor ama sende oldugu gibi bu kadar badire atlatıp bebeği hayatta kalıyorbazılarınında maşallah subhanallah...

Deliayten gecmia olsun ama neden agri kesici veremediler ben dusuk tehdidiyle hast yattigimda agri kesici serum bagladilar parol gunde 3 tanede icilebiliyor sasirdim cektigin eziyete

Aysunun kaynanalari donmusmu ankaraya onlarin yaninami gidiyolar

cnm bebek saglikli oldugundan gunde 1 paroldan fazlasini verip riske atmayalim dediler, cok dayanamazsan voltaren veririz gebelik boyunca sadece 3 kere alabilirsin dediler ben istemedim izdirapla gecirdim valla. Cok sukur gecti gitti...

Tebrik ederim bu yaşta anneanne olmuşsun:)

Çok geçmiş olsun canım bende bulantılarından giremediğini sandım Allah beterinden korusun seni bebişini ve hepimizi
çok çok öpüyorum

Hep,ayni dr aradim kanama artmazsa kirmizda olsa olsun diyor canim cok sikiliyor esim paxara gitti simdi aksama ailesi gelcekmis onlar gelebe kadar uyuyaim diyorum annemde oglani aldi gitti evine normalde ayri kalmak istemiyorum ancak hic durmuyot kendimide aglamaktan harap ediyor brnide yatirmiyo bugun az daha koltugun arkasindan yanima gelirkrn kafasiyla karnima dusuyodu :) neyseki 4 saat sonra uyucak sabah hemen geliyolar
Oyle yani bygun saclarimi masa yapicaktim can sikintisi esimin ailesi geliyo diye yapmadim da dun gittiler o kadar tuvaleye gitmemi gezinme girdu birde saci masalasam kuafore gittin derdi :)

Allah razi olsun bugun doktorumuz benzerlerini soyledi yasamak istiyor bebegin sana ve yasama tutundu dedi, hic leke bile gormedim Rabbime sukurler olsun. Rabbim hepimizin evlatlarini hayirlisiyla sagligiyla kucagina versin ins.

Birazda kendi tercihin galiba dimi o zaman neyseki simdi gecmis canim verilmis sadakaniz varmis valla

cutem napıyorsun sen canikom :) ne saça maşa yapması ben 10 gündür duş almadım süslenmeyi boşver simdi süslenilcek zamanmı yatman lazım benim halimi bi görsen... valla kanamam olmasın diye duş bile almaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…