Hep,ayni dr aradim kanama artmazsa kirmizda olsa olsun diyor canim cok sikiliyor esim paxara gitti simdi aksama ailesi gelcekmis onlar gelebe kadar uyuyaim diyorum annemde oglani aldi gitti evine normalde ayri kalmak istemiyorum ancak hic durmuyot kendimide aglamaktan harap ediyor brnide yatirmiyo bugun az daha koltugun arkasindan yanima gelirkrn kafasiyla karnima dusuyodu :) neyseki 4 saat sonra uyucak sabah hemen geliyolar
Oyle yani bygun saclarimi masa yapicaktim can sikintisi esimin ailesi geliyo diye yapmadim da dun gittiler o kadar tuvaleye gitmemi gezinme girdu birde saci masalasam kuafore gittin derdi :)
ben kola hiç içmiyorum hamlelikten öncede içmezdim çok zararlı maddeler var içinde içme canım bebeğini düşün kolanın kanser yaptığı bile açıklandı
cutem napıyorsun sen canikom :) ne saça maşa yapması ben 10 gündür duş almadım süslenmeyi boşver simdi süslenilcek zamanmı yatman lazım benim halimi bi görsen... valla kanamam olmasın diye duş bile almaya korkuyorum
Kizlar merhaba ne zamandir yazamiyorum. Gecen hafta persembe gecesi asiri sanciyla hastaneye gittik, bebek dusuruyorum sandik. Hastane hemen doktorumu aradi geldi ultrasona girdim bebek cok iyi dedi bobreklerime bakti sapasaglamdi ama apandiste bir geldi ki patlamak uzereymis. Hemen ertesi gunu amleliyata alindim. Bebek icin cok riskliydi ama olmazsam patlarsa ikimiz icin de daha buyuk tehlike olacakti. Hamilelik nedeniyle ameliyattan con erken uyandirildim ve hic bir agri kesici ilac veremediler. Sadece parol o da bas agrisi ilaci ve gunde 1 tane. 3 gun cektigim sancinin tarifi yok. Ameliyat icin verilen karbindioksit gazini atamadigimdan kemiklerim yandi acidan. En son care lagman yaptilar ama onunla da tamamen atamadim. 3 gun sonra hastanede yapacak birsey kalmayinca eve geldik. Zaman ve yuruyusle gazi attim ve sadece dikis acilarim kaldi. Bugun kontrole gittik bebek gayt iyi, ense kalinligi, burun gelisimi yerinde masallah. 2li test yaptirmiycaktim ama yatirdim. haftaya sonuc alinacak. Sargilarim alindi gobek deligim cok fena dikisli, ama acilarim azaldi. Doktorum 2013 de oldugumuza bakma orta cag teknikleriyle ameliyat etmek zorunda kaldik seni dedi. Rabbim e binlerce kez sukurler olsun ben de bebegimde buyuk bir tehlike atlattik. Verilecek sadakamiz varmis. Bu arada bugun doktorumuz bebek kiza benziyor ama net bisey soyleyemem dedi. Bakalim haftaya test sonuclarina gittgimizde ntlesir insallah :) herkes iyidir umarim opuyorum...
aynennn..alışverişe gidip kıyafet bile alamadım kendime..bu korkuyla nasıl giderim onuda bilmiyorum
Teyzeleri ben dayanamayıp iki parça bir şey aldım
canım yok bir iki yudum çok nadiren önümde içen olursa yudumluyorum o ka.
aynen ben kendime hiçbişey almadım çarşı pazar değil dr zor gidiyorum bebişler için herşeye katlanılır
bende öyle..dra giderken bile korkuyorum..hareketlerini hissetemeye başlasak korku azalır belki
Tebrik ederim bu yaşta anneanne olmuşsun:)
Çok geçmiş olsun canım bende bulantılarından giremediğini sandım Allah beterinden korusun seni bebişini ve hepimizi
çok çok öpüyorum
herkese hayırlı huzurlu mutlu güzel akşamlar :) bende 2014 nisan annesi olucam inş,sat:26 haziran bdt:3 nisan 2014 özelden mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazmak istedim gerçekten çok güzel ve faydalı bi konu açmışınız ... bende burda sizinle gelişmeleri palaşıcam
geçmiş olsun canım benim annemde kardeşime 6 aylık hamileyken apandisit ameliyatı olmuştu şükürler olsun kardeşime bişey olmamıştı ve şimdi 12 yaşında sende biran önce atlatıp sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallahKizlar merhaba ne zamandir yazamiyorum. Gecen hafta persembe gecesi asiri sanciyla hastaneye gittik, bebek dusuruyorum sandik. Hastane hemen doktorumu aradi geldi ultrasona girdim bebek cok iyi dedi bobreklerime bakti sapasaglamdi ama apandiste bir geldi ki patlamak uzereymis. Hemen ertesi gunu amleliyata alindim. Bebek icin cok riskliydi ama olmazsam patlarsa ikimiz icin de daha buyuk tehlike olacakti. Hamilelik nedeniyle ameliyattan con erken uyandirildim ve hic bir agri kesici ilac veremediler. Sadece parol o da bas agrisi ilaci ve gunde 1 tane. 3 gun cektigim sancinin tarifi yok. Ameliyat icin verilen karbindioksit gazini atamadigimdan kemiklerim yandi acidan. En son care lagman yaptilar ama onunla da tamamen atamadim. 3 gun sonra hastanede yapacak birsey kalmayinca eve geldik. Zaman ve yuruyusle gazi attim ve sadece dikis acilarim kaldi. Bugun kontrole gittik bebek gayt iyi, ense kalinligi, burun gelisimi yerinde masallah. 2li test yaptirmiycaktim ama yatirdim. haftaya sonuc alinacak. Sargilarim alindi gobek deligim cok fena dikisli, ama acilarim azaldi. Doktorum 2013 de oldugumuza bakma orta cag teknikleriyle ameliyat etmek zorunda kaldik seni dedi. Rabbim e binlerce kez sukurler olsun ben de bebegimde buyuk bir tehlike atlattik. Verilecek sadakamiz varmis. Bu arada bugun doktorumuz bebek kiza benziyor ama net bisey soyleyemem dedi. Bakalim haftaya test sonuclarina gittgimizde ntlesir insallah :) herkes iyidir umarim opuyorum...
sağlıkla iyi günlerde giyer inşallah bebişin canımTeyzeleri ben dayanamayıp iki parça bir şey aldım
Benim zaten ülserim var bir de reflü ama çok enteresan hamile olduğum andan beri mide ilaçlarımı kullanmıyorum ki Dr ma sormuştum devam edebilirmiyim benim ilaçlarım var die mide ilaçlarında problem yok demişti ama dokunan şeyler var kavrulmuş kıyma kavrulmuş soğan sarımsak beni mahvedio gaviscon diyorum tek care mide ekşimesine birde süt iç bir kaç yudum ılık...
canım hastane kanımı aldı ankarada bir lab.a gönderdi sonuç oradan geldi aslında buradakilerin suçu yok..
kanımda bakılan o değerler birden fırlamış sanırım..işte bu endişelendiren durum bizi de..
endişeli bekleyişim daha kesin sonuç alana kadar bitmeyecek sanırım..
canım bizim durum biraz riskli ya.o yüzden doktor bizi perinatoloğa yönlendirdi yani riskli gebelik uzmanına Hacettepe de prof..
o bir merkez açmış ankarada deren klinik orayla bir görüşeceğim yarın...biz belki oraya gideceğizbelli değil bakalım kısmet...
ama inş.bir gün tanışırız çok isterim
Tamam şimdi gördüm mesajınızı
Bilgilerinizi bu sekilde mı girmemi istersiniz yoksa tamamlamak istermisiniz?
Yas sehir cinsiyet?
bence adetinin gecikmesini bekle ve tekrar kan testi yaptır
bende tombişim :) 70.7 ile hamile kaldım şu anda 73.7yim
benim doktorum ben ikiliye çok itibar etmiyorum dedi ense kalınlığının da katıldığı kombine test yaptı ama esas ben 4lu testte bi prıtein değeri var ona bakıyorum mutlaka dedi
bende şimdi bakıcam 4lu ne zaman yapılıyomuş ona göre randevu alıcam
senin durumuna da çok şaşırdım canım ya yani ikinci testi yaptırmasan için rahat olacaktı
ne garip değil mi
çok çok üzüldüm başın sağolsun rabbim mekanını cennet etsin sanada sabır versin
rabbim annelerimizi babalarımızı korusun
canım ıhlamur iç ve c vitamini takviyesi al bence bol bol mandalina ye
benim korkum kanama olması salı gidicem ama bi yandan gitmesem yol sarsar bi yandan bebeği çok merak ediyorum eğer bu hafta gitmessem ta ayın 21ine kalı araya bayram girecek o zamana ben meraktan çatlarım bebek ne durumda diye :)
Canım ya anneleriniz kıymetini bilin fırsat oldukca ellerini öpün, ben annemi kaybettim 10 gün önce hayat onsuz nasıl devam edecek bilemiyorum hala şoktayım. Ona en çok ihtiyacım olduğu zamanda kaybetttim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?