2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım drum bana ilk 12.haftadaki kanamalar riskli demişti.sonra gelirse korkma dedi..ama kanamaya sancı ve parça düşürme eklanirse o ayrı..ki inşallah hiçbirimizde öylr bir durum olmayacak..ben aylardır ne maşa ne fön saldım kendimi(( yeterki kuzucuklar ii olsun sağ salim alalım kucaklarımıza

aynennn..alışverişe gidip kıyafet bile alamadım kendime..bu korkuyla nasıl giderim onuda bilmiyorum

ay canım ya neler yaşamışsınız ana evlat kıyamam ya. çok çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun

Teyzeleri ben dayanamayıp iki parça bir şey aldım

Eklentiler

• $d418f7a96c994787aeed6f8142c65e51-Buyuk.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $3dea07797aa74859b06520ac8d507bd2-Buyuk.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 33
bende öyle..dra giderken bile korkuyorum..hareketlerini hissetemeye başlasak korku azalır belki

benim korkum kanama olması salı gidicem ama bi yandan gitmesem yol sarsar bi yandan bebeği çok merak ediyorum eğer bu hafta gitmessem ta ayın 21ine kalı araya bayram girecek o zamana ben meraktan çatlarım bebek ne durumda diye :)

Tamam şimdi gördüm mesajınızı
Bilgilerinizi bu sekilde mı girmemi istersiniz yoksa tamamlamak istermisiniz?
Yas sehir cinsiyet?

geçmiş olsun canım benim annemde kardeşime 6 aylık hamileyken apandisit ameliyatı olmuştu şükürler olsun kardeşime bişey olmamıştı ve şimdi 12 yaşında sende biran önce atlatıp sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah
Teyzeleri ben dayanamayıp iki parça bir şey aldım
sağlıkla iyi günlerde giyer inşallah bebişin canım

Doktorum rennie veya talcid kullanabilirsindedi bana da biber taze soğan soğan sarımsak dokunuyor onları yenemeye çalışıyorum ama yine de eksiyor napalim bebisleri icin katlanacagiz

Kızlar 1 haftadır telefon ve dolayısıyla internetim arızalı olduğu için giremedim hiç foruma. Geçmişe de bakacak kadar vaktim yok maalesef. Umarım siz de bebişleriniz de iyisinizdir 1 haftadır.

Canim nasilsin? Sonuclar ne zaman çıkacak belli mı :26:

Tamam şimdi gördüm mesajınızı
Bilgilerinizi bu sekilde mı girmemi istersiniz yoksa tamamlamak istermisiniz?
Yas sehir cinsiyet?

yaş 25 canım memmleketi değil yaşadığımız şehri yazıyoruz demi ? cinsiyeti de daha belli olmadı merakla bekliyoruz :) bu arada siz nası oldunuz bugün öyle ya mübdi okudum siz ve bütün sıkıntılı arkadaşlar için

Canim veririz ins sağlıklı sıhhatli olsunda bebisler korkmuyorum kilodan ama sağlıklı kilodan

sürekli kuzucuğumu görmek istiyorum bende..el ultrasonum olsa keşke:))) çok pahalı ama..

Canım ya anneleriniz kıymetini bilin fırsat oldukca ellerini öpün, ben annemi kaybettim 10 gün önce hayat onsuz nasıl devam edecek bilemiyorum hala şoktayım. Ona en çok ihtiyacım olduğu zamanda kaybetttim ((

Ah! Satırların bitti bende onlarla bittim
Rabbim mekanını cennet etsin ins
Ne buyuk bir acıdır bilirim ana baba acısı
Bende babacığımı kaybettim
Üzülme demek istemiyorum çünkü ne kadar desekte olmuyor
Rabbim sana güç kuvvet sabır versin yine göreceğiz ins onları ben inanıyorum
Annen icin dua edeceğim
Basın sagolsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…