2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Herkese iyi akşamlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı kaçıncı haftda belli olur ki acaba inş sağlıklı olması başta olmak üzere tabi ki :)

migren mi var sende benim hiç baş ağrısı sorunum yoktu hamile oldugumdan beri zonk zonk her gün . migreni tetikliyormus hamilelik dayanamayacak gibiysen kadın doğumcunla görüş git derse gidersin hastaneye

benimde yüksek çıkmıştı ALT önce 55 sonra 78 sonra 51 yani önce arttı sonra düştü benim tüp bebek olduğu için doktor olabilir kullanılan ilaçlardandır dedi artmaya devam etseydi yani 150 200 ü geçseydi ilaç başlıycaktı ama benim düştü çok şükür

sağlık ocağında yaptırdığım ALT 0-35 aralığında olması gerekirken 76, AST 0-35 aralığında olması gerekirken 44. seninkiler kaç?

bunlar karaciğer enzimleri kullanılan ilaçlar arttırıyor diye biliyorum ben başka sebebi var mı bilmiyorum

canım senin test sonucun çıktı mı?

bu arada kuzenm doğum yaptı gozumuz aydın darısı da başımıza :)

Yok canım henuz cikmadi bayramda cikacsk ins...ama testte hata yapildigini ogrendim bugun. riskim yuksek gene de ama en azindan 1/8 değilmis ckk sukur.

Allah anali babali buyutsun bebeginizi saglikli huzurlu mutlu bir omru olsun..hayırlı evlat olsun insallah
Darisi basimiza..

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı kaçıncı haftda belli olur ki acaba inş sağlıklı olması başta olmak üzere tabi ki :)

cok saol cnm ay acaba cumartesi cinsiyetini ogrenenilirmiyim:)

11+6 da kza benziyo dedi doktor..13+2 dede kesin kiz dedi belli olabilir kizlar sizinki de..

harmony ne canım ilk kez duydum

Canim amniyosentezle ayni amac icin yapilan ondan sonrs cikan br test..ama hic bir riski yok..uclu dortlu icin haftalarca beklemeye gerek yok.
Sadece anneden 2 tup kan aliniyor ve risk taraniyor kesin sonuc veriyormus..
İkili tedti cok riskli cikanlar icin bence b test..az risk icin gerek yok..cok pahali cunku..biz mecbur kaldik. Riskimiz yuksek cikti baya..o yuzden bekleyemedik.

Sila doruk bende okudum 13200 tane suanda

ekliyorum güzel hamiş

Allahım çok şükür bin şükür masum meleğimiz sağlıklı o doktora da sövüyorum da içimden bebekler duymasın ayıp

kızlar benım gibi bebişini özleyen varmıııııııııı

ben ben ben cumartesi gideceğiz ama tam bir ay oldu görmeyeli çook özledim kuzumuu belki ikili testle birlikte cinsiyetini de öğreniriz

ya kizlar benim kafam karisik lutfen yardn edermisiniz tup bebk yaptiranlar bnim adet tarihim 18 temmuz tranafer tarihim 5 agustos nasil hesaplayacagim kac haftalik oluyorum (

canım internette tüp bebek içinde otomatik hesaplayıcılar var transferden sonrayı bazalıyor genelde

esım ısten geldıgındenberı uyuyor ben sıkıntıdan kendımı bır o yana bır bu yana atıp duruyorum

bende facebook yok ınstagram var tamucharf dıye bulunabılırım

onun dısında sıkıntıdanaglıyıorumbıraz okudumda plesantaya baglı kanamalar dogumakadar yatıyormus
buısın madddı boytutu benı cok korkutuyor daha ayın 7 sı bız 250tl ıcerdeyız Allahım

ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog,burcu,buket_asude (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Hadi Bismillah
Okunacak sayı: 70000

kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
monarosa:3000
snowyy:20.000
buket_asude:15.000
UmRan_63:3000
fefilia:32.000
cutemom:13.200

Toplam okunan : 103.200

Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri

09.10.2013 ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR DUALARIMIZA DEVAM EDEBİLİRİZ ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPLAM SAYIYI ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİNE TOPLAYIP CUMA GÜNÜ DE DUALAYACAĞIZ NASİPSE

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…