üçlü teste giren var mı arkadaşlar
Yok cnm ben ikili den sonra direk harmony test yaptirdim..uclu dortlu stresi yasamak istemedim.beklemek zorhemde artik güvenmiyorum.
kızlar başımın ağrısından duramıyorum acile gitsem bir işe yararmı dayanılcak gibi değil lütfen yardım edin
Canim benimkini de tup bebek.
5-6 doktora gittim hepsi de sat.a gore hesapladi ona gore de. 11hafta 4 gunluk bebegin:
harmony ne canım ilk kez duydumYok cnm ben ikili den sonra direk harmony test yaptirdim..uclu dortlu stresi yasamak istemedim.beklemek zorhemde artik güvenmiyorum.
benimde yüksek çıkmıştı ALT önce 55 sonra 78 sonra 51 yani önce arttı sonra düştü benim tüp bebek olduğu için doktor olabilir kullanılan ilaçlardandır dedi artmaya devam etseydi yani 150 200 ü geçseydi ilaç başlıycaktı ama benim düştü çok şükürkızlar kan tahlillerinizi de yaptırıp kontrol ediyor mu doktorunuz. ben geçen hafta yaptırmıştım. karaciğer enzimleri AST ve ALT değerlerim çok yüksek çıktı. doktora gittiğimde cumartesi yine yaptırdım yine yüksek çıktı, karaciğerde sorun olabilir dedi doktorum, haftaya yine yaptıracam eğer yüksek çıkarsa yine, dahiliyeciye gitmem gerekiyormuş. şimdiye kadar hiç olmuyodu, acaba hamilelikten dolayı mı anlamadım.
sağlık ocağında yaptırdığım ALT 0-35 aralığında olması gerekirken 76, AST 0-35 aralığında olması gerekirken 44. seninkiler kaç?
Herkese iyi akşamlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı kaçıncı haftda belli olur ki acaba inş sağlıklı olması başta olmak üzere tabi ki :)
canım 18 temmuzu bebeğin ilk günü sayıyorsun 11 hafta 4 günlüksün ama doktorum dediki aynı doktora gittiğinde ultrasona göre tam tarih belirleniyormus.
ay kuzim 11 haftalik olmus :) cok saol cnm
canım senin test sonucun çıktı mı?
bu arada kuzenm doğum yaptı gozumuz aydın darısı da başımıza :)
kızlar benım gibi bebişini özleyen varmıııııııııı
bana 10. haftada bebeğin erkek dediler ben de soka ugradım bu kadar erken belli olur mu diye
Herkese iyi akşamlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı kaçıncı haftda belli olur ki acaba inş sağlıklı olması başta olmak üzere tabi ki :)
cok saol cnm ay acaba cumartesi cinsiyetini ogrenenilirmiyim:)
harmony ne canım ilk kez duydum
Sila doruk bende okudum 13200 tane suanda
Merhaba kizlarrrr.gecmisi okuyamadim ins.herkes iyidir.
Sizeiyi bir lhaberim var...bugun testimi cok kotu cikaran ankaradaki duzen la.aradim..labratuvardaki biyokimya uzmani ile görüştüm.
Adimi vs aldi testimi acti..dedi ki doktorunuz NB: burun kemigine YOK diye yazmis rskiniz o yuzden cok yuksek cikmis dedi.ama dedim burn vardi. Tum sorumluluk dr nin dedi..cok sinirlendim ama bir yandan da sevindim..riskimiz 1/8dgil yani cok sukur Allaha...1/65 riskimiz en kotu yani.ki orada da dr ense kalinligini oldugundan cok gosterdi.daha da dusuk yani.... diger testte de 1/600 cikmisti...
Bebegim cok iyi inanıyorum benkizimmmmmmm
O doktorunda Allah nasil biliyosa oyle yapsin
kızlar benım gibi bebişini özleyen varmıııııııııı
ya kizlar benim kafam karisik lutfen yardn edermisiniz tup bebk yaptiranlar bnim adet tarihim 18 temmuz tranafer tarihim 5 agustos nasil hesaplayacagim kac haftalik oluyorum(
kızlar facebook grubumuzda olmak isteyenler bana özelden facebook adlarını yollarlarsa ekleyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?