canım neden okuyorsun öyle şeyleri ağlayınca streslenince bebeğin daha çok riskte olmuyor mu :26: lütfen kendini üzme ben kötü şeyleri duyunca tv bile kapatıyorum etkilenmeyeyim diye yapma böyle canım duanı ediyorsun evladını Rabbime emanet ediyorsun bundan gerisi hikaye korursa O korur zaten yapma canım
bılmıyorum bırazda swıkıntıdan sıla doruk bır suru korkum var neredeyse bu bebege hıc hazır degılım gıbı hıssedıyorum olan bıten herseyın altında ezılıyorum cırpınıyorum ama hayır toparlıyamıyorum
2009haziran subat
donemını sırf yatarak gecırmıs bırı olarak saglıklı olmayı dılemıstım Allahtan
Herkese selam umarım iyisinizdir.ben 5.haftada başlayan ve hala devam eden bulantıyla uğraşyorum 4 gün hastnede yattım.var mı bulantısı devam eden acaba
bılmıyorum bırazda swıkıntıdan sıla doruk bır suru korkum var neredeyse bu bebege hıc hazır degılım gıbı hıssedıyorum olan bıten herseyın altında ezılıyorum cırpınıyorum ama hayır toparlıyamıyorum
2009haziran subat
donemını sırf yatarak gecırmıs bırı olarak saglıklı olmayı dılemıstım Allahtan
canım böyle yapma ama bak kuzun gelmiş annesine sarılmış sana umut olacak olumsuz düşünme canım bak yakın zamanda sağlıkla hamileliğine devam edeceksin keyfini çıkaracaksın
şöyle yapsak olur mu sen özelden yaz adını ben seni bulayım ekleyim birazdan sen eklemezsn beni sadece adımı gör diye profil resmimde oğlumunn resmi var
canım dün gittim dr. iltihap sökücü ve parol ağrı kesici verdi. geçmezse seni fizik tedavi bölümüne yollayacağım bel fıtığı olabilir dedi.emarın bebeğe zararı yok dedi ama korkuyorum ay sonu yine gideceğim o zaman yönlendirecek geçmedi çünkü ağrılarım.merdiven çıkarken yürüken topallıyorum artık