2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım neden okuyorsun öyle şeyleri ağlayınca streslenince bebeğin daha çok riskte olmuyor mu :26: lütfen kendini üzme ben kötü şeyleri duyunca tv bile kapatıyorum etkilenmeyeyim diye yapma böyle canım duanı ediyorsun evladını Rabbime emanet ediyorsun bundan gerisi hikaye korursa O korur zaten yapma canım

bılmıyorum bırazda swıkıntıdan sıla doruk bır suru korkum var neredeyse bu bebege hıc hazır degılım gıbı hıssedıyorum olan bıten herseyın altında ezılıyorum cırpınıyorum ama hayır toparlıyamıyorum
2009haziran subat
donemını sırf yatarak gecırmıs bırı olarak saglıklı olmayı dılemıstım Allahtan

Herkese selam umarım iyisinizdir.ben 5.haftada başlayan ve hala devam eden bulantıyla uğraşyorum 4 gün hastnede yattım.var mı bulantısı devam eden acaba

canım böyle yapma ama bak kuzun gelmiş annesine sarılmış sana umut olacak olumsuz düşünme canım bak yakın zamanda sağlıkla hamileliğine devam edeceksin keyfini çıkaracaksın

1 tane grup var 2014 nisan anneleri diye o grup mu

bende gıttım sonunda doktor ortopedıye gorun dedı ama rontgen faln olmaz ne anlycaklar suan bılemıyorum,bende egılemıyorum oturamıyorum..yıne benı haberdar edersen sevınırm saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…