2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızzlar bende face grubunu istiyorum :) hepinize sağlıklı günler diliyorum rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah..anne olmak zzor zanaatmış heralde şimdiye kadar iştahsızlıktan epeyce sıkıldım halada devam ama herşeye değermiş:)

Gunaydinnnnnnnn..

Kizima isim bulmamta zorlaniyordjm site bana bulmus sagolsun
Safiye sultan olsun

Birde 3.ayim bugun dolmushesap bizim yaptigimiz gibi degil sanirim:44:

Gunaydinnnnnnnn..

Kizima isim bulmamta zorlaniyordjm site bana bulmus sagolsun
Safiye sultan olsun

Birde 3.ayim bugun dolmushesap bizim yaptigimiz gibi degil sanirim:44:

Günaydın sanada kızınada:)))

Hangi site isim bulmuş anlamadım.

Safiye sultanda güzelmiş ama
Evet benim hesapta bi türlü tutumuyo doktora gittiğimde öğreniyorum kaç haftalık olduğunu:)))

Günaydın sanada kızınada:)))

Hangi site isim bulmuş anlamadım.

Safiye sultanda güzelmiş ama
Evet benim hesapta bi türlü tutumuyo doktora gittiğimde öğreniyorum kaç haftalık olduğunu:)))

Altta yaziyo cnm safiye sultan koyun diyo

Yok ben haftami biliyorum 14+0 bugun ben 3.5 aylik olduk diyordum altta 3 ayiniz bitti diyor:44:

inşallah canım inşallah
sen üzme kendini herşey düzelecek ben inanıyorum

Altta yaziyo cnm safiye sultan koyun diyo

Yok ben haftami biliyorum 14+0 bugun ben 3.5 aylik olduk diyordum altta 3 ayiniz bitti diyor:44:

Aaaaa hakkatten erkek olursada ali galip:))))
Ama sadece sende yazıyo bende yok site sana torpil geçmiş

Maalesef ben hala öğrenemedim cinsiyeti meraktan çatlamak üzereyim:)))
Canım benim sat tarihlerim çok düzensiz old için ne zaman tuttturduk bilemiyoruz ama doktorn hesabına göre doğru gidiyo şimdilik:))

ben de cumartesi yaptırdım 12+2 iken. kan sonuçlarını haftaya alacam. ultrason raporumda benim de burun kemiği ile ilgili bişey yazmıyor ama o anda ben sormuştum burun var mı diye, var demişti doktor, zaten görülmemesi imkansız, anası babası gibi gargamel bi burun:)) ense kalınlığı bi kaç kez ölçtü 0.90 çıktı, sonra 1.00 çıktı, biraz daha dikkatli bakalım dedi 1.14 mm çıktı. normal sınırlarda dedi. ben de acaba düşük sorun olur mu kafaya taktım internette epey araştırdım düşük olmasının herhangi bir soruna yol açtığı hiçbiyerde yazmıyor. 3mm den büyük ise sıkıntı olurmuş. sende de kalp atımı falan normalmiş işte kese düzgünmüş bence kafaya takmayalım kan sonuçlarını bekleyelim. hem ultrason çıktısı varsa elinde burun kemiği bariz gözüküyor görürsün ordan. doktorun görmese zaten sana söylerdi ve raporuna eklerdi.

elevit dışında bişey kullanmıyorum ama, tahlil yaptırmadan 1-2 gün içinde epey çikulata şekerli bakkal ürünleri ceviz badem fındık felan yemiştim. suni şeyler yememek gerekiyomuş, bu hafta güzel beslenip, haftaya yeniden tahlil yaptıracam. geçen ayki tahlillerimde hiç bi sorun yoktu ondan endişelendim ama 1 hafta daha beklicem dahiliyeciye gitmeden önce.

Ayyy valllahi içimi rahatlattın canım çok sağol.Bende dünden beri araştırıyorum nette ama hep yüksek dedğerden bahsetmiş.
Bide kadınlar külübünün geçmişini okudum ordada 0.8, 0.7 çıkanlara doktor iyi demiş onu görüncede biraz rahatladım:))

Gerçekten yazdığın iyi oldu.Benim ense kalınlıına sadece bi kez baktı dışarda hastala var diye sadece iyi dedi.Burunuda ben sormayı unuttum olmasaydı söylerdi heralde yada rapora eklerdi dediğin gibi:))Ben çok evhamlıyım galiba.

Bu arada çok güldüm gargamel buruna benimde eşiminde burnu büyük kesin çocuğunda büyük olur:)))

kızlar bu arada bu gece rüyamda bebeğimi ultrasonda seyrediyorum bi de ne göreyim, koccaman bi pipiş:)) acaba erkek mi olacak, heralde 3-4 haftaya belli olur, ya da rüyalar ters çıkar derler:)) sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım da Allahın izniyle..

canım gözünaydın,ama doktoruna sor mutlaka neden öyle yapmış,çünkü burun ve burun kemiği farklı şeyler diye biliyorum,sen bi sor,sonra da çarkına yap benceharmony test sonucun ne zaman çıkıyo?

kendımden bıraz bahsedeyım

18 gundur kanama gercegı ıle yasıyorum......

canım ne güzel yazmışsın içten içten,ben kısalttım kopyalarken sayfa uzamasın diye,
inşallah gönlüne göre olsun herşey,ama eşine çok takılma,sen anlatmıştınieşin sen hastanedeyken ağlamış evde,sen de ağlamışsın diye,seven adam ağlar,sana bu kadar düşkünken böyle şeylerle kafanı yorma bence,cep kurcalamak en fenası,insanı hasta eder,ona da ayıp olur,yapma valla,senin stressiz geçirmen lazım,dert ekleme,olmayan şeyler yazma kuzum,sana tavsiyem böyle şeyler düşününce meleklerim/Allah'ım lütfen düşüncelerimi güzelleştir"de,farkı görüceksin

canım doktor yorumlamış ya zaten,niye altında kötü bişey arıyosun,ben 12+2 deyken 56 mm di,gayet iyi seninki,iyi haberlere sevinip mutlu geçir,altında bişey arama,böyle 9 ay bitmez,maşallah bak bebişine de sana da

ben de baktım internetten neymiş bu diye,kötü senaryolar yoktu,sağlıkla gelicek inşallah annesi

canım senin test sonucun çıktı mı?

bu arada kuzenm doğum yaptı gozumuz aydın darısı da başımıza :)

gözünüzaydıın,noldu suni sancı işe yaradı mı,kaç saat sürdü?

Son düzenleme:
Cabuk buyumus dimi ?

Eklentiler

• $2013-10-04 13.33.41.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $2013-10-04 13.33.57.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 48

Yok cnm bir daha o doktorun kapisindan gecmem
Ben iki doktora gidiyordum birine 11+6 da .bu uyuza 12+3 te gittim.
11+6 da burun kemigi gorundu usg.de 4 gun sonra kayip mi oldu ki aptal dr isini iyi yapmadi kesin.bizi de boyle uzdu.
Zaten sonra ankaraya gittik iyi bir uzman doktora orda da goruldu nb.
Sadce kandan ikilim gene riskli onu kabul ediyorum amanb yok deyince 1/8 risk cikkis kabus gibiydi.

Harmony test bayramda cikacak sonucu..

10 saat surdu sanırım ama işe yaradı normal doğum yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…