2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Evet valla doğru söylüyosun ama ben çok karıştırıyorum ortalığı farkındayım evdede böyleyim dün akşama kadar eşime patlıyodum:))

Bide ben üç aylığım göbeğim yok diyecekitm doktora tam o sırada başka bi kadın vardı. O sordu ben 6 aylığım ama hiç göbeğim yok diye:))) doktorda ultrasondan baktık mı sana dedi kadın evet dedi bi sorun yoktu değilmi dedi oda evet dedi doktorda o zaman boşa telaşlanıyosun böyle geçmez aylar söylim sana dedi kadında utandı biraz:))

Allahtan ben sormamışım çok komik olurdu valla.Doktor yuh derdi heralde:))

bende rüyalarımda hep erkek bebek gordum ama oktor kız dedi
bense hakla tam emin olamıyorum kız olduğuna o kadar yoğun erkek hissediyodun ki :)

Ben de 3.5 kilo aldim gobegim artik baya belli
Zayif ve uzun boyle olanlarinki gec belli olur..bende boy uzun degil.gobekte once dende vardi ne olacak.
O yuzden rrkenden cikti

Son düzenleme:
Cabuk buyumus dimi ?

ay bayıldımmm,ben kiloluydum zaten göbekten,ama benim de baya farketti,sertleşti göbüş,seninki süper,zayıf olunca iyice tatlı olmuş,maşallah

haklısın ama yanına kar kalmasa o adamın,başkalarını da üzüyodur,şikayet etmek,duyurmak lazım aslında ya

10 saat surdu sanırım ama işe yaradı normal doğum yaptı

ayy süperrr,benim de hayalim,epidural olmadan mümkünse bakalım,zaman ne göstericek

bende rüyalarımda hep erkek bebek gordum ama oktor kız dedi
bense hakla tam emin olamıyorum kız olduğuna o kadar yoğun erkek hissediyodun ki :)

Ben kz bebrgim olsun cok stiyordum.
Cevremde herkes bu erkek olacak vs dediler.gobegim one dogruydu cunku.
Birde cin takvimi.kalp aris hizi vs hep erkek diyordu
Bende dedim sanirim erkek kendimi inandirmsys baslamistim..

Kiz dedi dr cok sasirdim cok mutlu oldum tabiki herseyden once saglikkkk..ama insan bir tarafa yoneliyo illaki.mben bekarkenden beri kiz isterdim hep

Insallah Allahim saglikli sıhhatli nasip eder

kızlar daha önce söyledim mi hatırlayamadım,sağlık ocağına kayıt yaptırmanızı tavsiye ederim,deli gibi takip ediyolar,her muayene sonucunda arıyolar,ne dedi doktorunuz vs diye,atladığı bişey olursa doktorunuzun onlar buluyo,özellikle doğumdan sonra bebişin aşılarını yapıyolar..

Kilo alip almadigimi bilmiyorum ama almis,olabilirim siskin hissediyorum krmdimi 1 kilo almis olabilirim ama boyumda uzundu aslinda :) kiloluda degildim ama gobek bir anda cikti

Yani canım senin sonucun riskli çıkmamış ki 1/250 olması veya ona yakın değerler riskli olarak değerlendirilir 20. haftada ayrıntılı ultrason yapsan yeterli olur bence de boşver 3 lü testi

canım Allah kolaylık versin sana ama bizi de ihmal etme umarım cumartesi cinsiyetini de öğrenirsin

ay keşke bizde doğuma gittiğimiz günleri görebilsek... şimdilik bana çok uzak geliyor daha çok zaman var

O günlerde gelecek canım sen biraz zor hamilelik geçiriyorsun şimdilik tad alamaman normal çocuk doğunca daha da zor günler bizi bekliyor ama en fazla 2 yaşına kadar 1 yaşa kadar da diyebiliriz hareketler yaklaşık 20. haftada duyulmaya başlanıyor o da ayrı bir zevk doğrusu

Korkma canım anlattıklarından hepsi gayet normal ve herşey yolunda gibi geldi

ay keşke hemen hissetmeye başlasam :) sen bu konuda tecrübelisin daha erken hissedersin nasıl bişey olcak çok merak ediyorum bi kere hissetmeye başlayınca sürekli hergün oynadığını anlayabilecekmiyiz?
Evet canım bebişin ben burdayım diyecek uyuduğu zamanlarda da uyandırmaya çalışacaksın:)

yani hakikaten yuh total riskiniz ne son testteki canım bencede gün geçmeden testi tekrarla uzman biri olması boşa endişelerinde önüne geçiyor

arkadaşlar gebelikte göğüslerde ağrı zamanla geçiyormu yoksa 9ay devammı ediyor

şuan aynı sorunu bende yaşıyorum kişiye göre değişiyor bu sanırım

Daha bağırsak gelişimini tamamlamamıştır ki bence içini ferah tut gayet iyi sonucun

Yardımcı olacak biri olsa sana gerçekten bu halde çok zor evi falan boşver oğluşuna kendine iyi bak yeter... Bayramda bizde memlekete gideceğiz dönüşte anıtkabiri ziyaret etmeyi düşünüyoruz desene donacağız:)

nt ense kalınlığı bizim 1 çıkmıştı gayet iyi fetal kardiakta kalp atışı mevcut demiş gayet güzel burun ve boy ölçüsüde yazıyordur biryerlerde mutlaka testin sonucunda çıkar canım

kızlar başımın ağrısından duramıyorum acile gitsem bir işe yararmı dayanılcak gibi değil lütfen yardım edin
geçmiş olsun dr a git neden ayrıyor acaba?

Herkese iyi akşamlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı kaçıncı haftda belli olur ki acaba inş sağlıklı olması başta olmak üzere tabi ki :)

şanslı olanlar 11.ci haftadan öğrenmeye başlıyorlar ben kesin sonuç olsun diye 17. haftada gitmeyi düşünüyorum

esım ısten geldıgındenberı uyuyor ben sıkıntıdan kendımı bır o yana bır bu yana atıp duruyorum

ne yapsın adamda yorulmuştur canım bu süreç onun içinde çok zordur eminim

Herkese selam umarım iyisinizdir.ben 5.haftada başlayan ve hala devam eden bulantıyla uğraşyorum 4 gün hastnede yattım.var mı bulantısı devam eden acaba

olmaz mı bir sürü var inşallah kısa süre sonra geçecek

bakalım hayırlısı sende erkek hissediyorsan kesin erkek olur

kızlar ben dün rüyamda adet olmuşum diye gördüm yani adet mi bilmiyorum ama altımda ped değil bez varmış ve kan vardı.
Hamile kadın için düşük diye okumuştum diğer hamileliğimde korkmaya başladım
Diğer hamileliğimde bu rüyayı gördüm bunda çok şükür görmedim diye aklımdan geçiriyordum acaba bilinç altımda olduğundan mı neden gördüm bilemedim ama korkmaya başladım. off..

kan rüyayı bozar canım, bende ilk hamileliğimde düşük tehdidim vardı görmüştüm çokta sağlıklı şekilde doğdu kızım

kızlar hepinize günaydın dün işe gelmedım 3 gündür sürekli kusuyorum su bıle ıçsem cıkarıyorum 3 aydan sonra başladı benık doğru düzgün birsey yıyemıyorum inş. bebeğim beslenıyordur perşembe kontrolumuz var ınsallah hersey yolundadır sızler nasılsınız cutem sen nasıl oldun

Eki Görüntüle 823364 teyzeleri bu kez kipir kipirdi kizim.

ben sana ne dedim herşey güzel olacak canım benım yerım ben onun o mınık burnunu maşallah süpanallah allahım sağlıklı sıhatlı sana bağışlasın

maşallah cok tatlı güzel günlerde gıysın prensesın

sıla doruk benıde eklermısın amnıyotık bant var bendede suay82 ama gerçek adım sultan kılıç ınsallah rabbım dualrımızı kabl eder

seni bulamıyorum birazdan özeline mesaj atıcam.

benıde ekle sultan akkaya kılıç

Son düzenleme:

Kötü bir şey getirme aklına. Kan görmek rüyayı bozar. Kalbini ferah tut sen.

Canim ankaraya gidiyoruz artik iyi bir uzman doktora..
Ikiliye gerekvyok artik dedi o dr..ya ayrintiliyi bekleyeceksiniz (20.hafta) ya amniyosentez uaptiracaksiniz
Yada hemen harmony test yapalim 10 gu e cikar kesin sonuc dedi bizde uaptirdik.
Bakalim bayramda belli olacak.son testte sadece kandski riskimiz 1/65 ama 1/8 den cok iyidir.
4 gjn once kki testte de 1/600 cikmisti..
Kesinlestirmek icin en yisk bu harmony test idi bakalim bekliyoruz.

bende kız istiyorum aslında çünkü hiç arkadaşım yok burda ve kız olursa bana arkadaş olur güzel olur diyodum ama hamile kaldıktan sonra nedense hep erkek olduğunu hissetim zasten banada hep oyle tahmişn ediyolardı senin kesin oğlun olcak diyolardı bakalım ya değişir mi acaba bilemiyorum arkadaşım oyle dedi 3buçuk aylık kız demişler sonra 4 aylık erkek demişler :) oglu oldu
dun babaannesi kızıma çorap aldı ama annanem de yelek örmüş
eşim de diyoki sonra birde erkek çıkarsa elimizde patlamasın bunlar
bende dedim ki e birde kız yaparız o zaman

ya benim uyku hali ne güzel geçmişti,2 gündür yine ofiste kafamı zor kaldırıyorum,masaya koycam kafamı az kaldı,sizde nasıl ?

göğüs,bel ağrısını söylemiyorum bile,onlara alıştım zaten,o kadar da olsun,uyku zorluyo tek işteyken..

Son düzenleme:
kan rüyayı bozar canım, bende ilk hamileliğimde düşük tehdidim vardı görmüştüm çokta sağlıklı şekilde doğdu kızım

inşallah bu defa öyle olur canım benimde kasımda düşük tehlikem vardı bir kere gördüm kanama yaşadım sonra kanamam durdu başka birgün yine gördüm bu defa kalp durması sonucu bebeğimi katybetmiştim 8 haftalıkken.
Bu bebeğimde 12.haftamızdayız çok şükür düşük tehlikem yok hatta doktorum gelişimin gayet güzel dedi ama yinede korktum işte.
Ama senin mesajın beni bayağı umutlandırdı. Bu cuma kontrolüm var inşallah büyümüş sağlıklı görürüm bebeğimi. Çok teşekkür ederim:)

ben gebe kalmadan önce çok güzel rüyalar görürdüm şimdi doğru düzgün rüya görmüyorum üstelik gördüğümü de hiç hatırlamıyorum .canım elham yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…