Evet valla doğru söylüyosun ama ben çok karıştırıyorum ortalığı farkındayım evdede böyleyim dün akşama kadar eşime patlıyodum:))canım doktor yorumlamış ya zaten,niye altında kötü bişey arıyosun,ben 12+2 deyken 56 mm di,gayet iyi seninki,iyi haberlere sevinip mutlu geçir,altında bişey arama,böyle 9 ay bitmez,maşallah bak bebişine de sana da
kızlar bu arada bu gece rüyamda bebeğimi ultrasonda seyrediyorum bi de ne göreyim, koccaman bi pipiş:)) acaba erkek mi olacak, heralde 3-4 haftaya belli olur, ya da rüyalar ters çıkar derler:)) sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım da Allahın izniyle..
Cabuk buyumus dimi ?
Yok cnm bir daha o doktorun kapisindan gecmem
Ben iki doktora gidiyordum birine 11+6 da .bu uyuza 12+3 te gittim.
11+6 da burun kemigi gorundu usg.de 4 gun sonra kayip mi oldu kiaptal dr isini iyi yapmadi kesin.bizi de boyle uzdu.
Zaten sonra ankaraya gittik iyi bir uzman doktora orda da goruldu nb.
Sadce kandan ikilim gene riskli onu kabul ediyorum amanb yok deyince 1/8 risk cikkiskabus gibiydi.
Harmony test bayramda cikacak sonucu..
10 saat surdu sanırım ama işe yaradı normal doğum yaptı
bende rüyalarımda hep erkek bebek gordum ama oktor kız dedi
bense hakla tam emin olamıyorum kız olduğuna o kadar yoğun erkek hissediyodun ki :)
Kızlar doktordan geldim şimdi.çok büyük risk var diyemem dedi.kombine riske bakıyorum oda 1/568 dedi.amniyo sentezi çok önermedi düşük riskin var dedi.çok garanti veren bir test degil istersen üçlü yaptır dedi.bende gerek yok benim içim rahat dedim.ayrıntılı ultrasona gircekmişim 20.haftada.bebiş uyuyordu kocamsn olmuş maşallah.
merhaba arkadaşlar..
ayda 1 girip yazıyorum dolayısıyla da pk kaale alınmıyorum
ama malum 14 aylık canavar bir oğlum var gerçekten nefes aldırmıyor, karnımdaki minik bile şansa büyüyor diye düşünüyorum bazen..
aranıza katılmaya geç kalmadıysam daha sık gimeye çalışacağıma söz verebilirim
bu arada bebeğimi en son 10 gün önce gördüm, çok şükür herşey yolundaydı, cumartesi günü 2li testimiz var ve belki cinsiyetimizi öğrenicez... heyecan şimdiden dorukta :18:
daha çok yeni bir hamilelik geçirmiş olmama rağmen sanki ilkmiş gibi heyecanlanıyor insan, herşeyi unutuyor sanki ilk defa yaşıyomuş gibi.. harika bir duygu ne diyebilirim ki..
ay keşke bizde doğuma gittiğimiz günleri görebilsek... şimdilik bana çok uzak geliyor daha çok zaman var
Korkma canım anlattıklarından hepsi gayet normal ve herşey yolunda gibi geldikızlar 12.haftamıza girdik ama ara ara kasık ağrılarım oluyor birde şeffaf akıntım var.
Mide bulantım hala devam ediyor bu cuma kontrolüm var ama hep korkuyorum inşallah büyümüş olarak ve kalp atışlarını hep görürüz
korkuyorum inanın.
Evet canım bebişin ben burdayım diyecek uyuduğu zamanlarda da uyandırmaya çalışacaksın:)ay keşke hemen hissetmeye başlasam :) sen bu konuda tecrübelisin daha erken hissedersin nasıl bişey olcak çok merak ediyorum bi kere hissetmeye başlayınca sürekli hergün oynadığını anlayabilecekmiyiz?
Merhaba kizlarrrr.gecmisi okuyamadim ins.herkes iyidir.
Sizeiyi bir lhaberim var...bugun testimi cok kotu cikaran ankaradaki duzen la.aradim..labratuvardaki biyokimya uzmani ile görüştüm.
Adimi vs aldi testimi acti..dedi ki doktorunuz NB: burun kemigine YOK diye yazmis rskiniz o yuzden cok yuksek cikmis dedi.ama dedim burn vardi. Tum sorumluluk dr nin dedi..cok sinirlendim ama bir yandan da sevindim..riskimiz 1/8dgil yani cok sukur Allaha...1/65 riskimiz en kotu yani.ki orada da dr ense kalinligini oldugundan cok gosterdi.daha da dusuk yani.... diger testte de 1/600 cikmisti...
Bebegim cok iyi inanıyorum benkizimmmmmmm
O doktorunda Allah nasil biliyosa oyle yapsin
arkadaşlar gebelikte göğüslerde ağrı zamanla geçiyormu yoksa 9ay devammı ediyor
Merhabalar kızlar üçlü test yaptırdım bugün test sonucum ikili gibi güzel çıktı fakat doktor ultrasonda hiperekojenik barsak gördü bebeğin bağırsaklarında parlama demekmiş bu da.
Kendi doktorum prof bu doktor tıpta araştırma görevlisi hocama göster bu sonucu dedi. Inşallah hiç bir şey yoktur bebeğimde. Biraz tedirginim anlayacağınız.
kızlar ankara buz...ilk kez böyle bi ekim geçiriyoruz, kat kat giyinmeme rağmen titredim işte bugün...bulantı tam gaz devam, göğüs ağrısı, bel ağrısı devam ediyor, oğlan henüz iyileşemedi, mızmız ağlayıp duruyor, ev berbat halde, dolapta tabi ki yemek yok,koca işte....haberler böyle...ama geçecek arkadaşlar hepimizin sıkıntıları azalacak....annelik dünyadaki en düzel duygu..tabiki bedeli olacak
Slm kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyiydir.
Bende bugün doktora gittim ikili için.Kan verdim 10 gün sonra sonuç çıkacak.
Bide ultrasona girdim ama kafam karışık.
NT: 0.8 mm yazıyo sonuçta.
Bide fetal kardiak aktivite mevcuttur.gebelik kesesi düzgündür. yazıyo.
Bunları bana yorumlayabilir mi bilen birileri doktor iyi dedi ama değer çok düşük deil mi? çok merak ediyorum:18:
Bide burda burun kemiğinden bahsedilmiş benim ultrason sonucumda öyle bişey yok.Doktorda bişey demedi Allahım nolur biriniz cevp yazın meraktan ölcem...
Bu aarada bebek 59 mm 12+3 te
geçmiş olsun dr a git neden ayrıyor acaba?kızlar başımın ağrısından duramıyorum acile gitsem bir işe yararmı dayanılcak gibi değil lütfen yardım edin
Herkese iyi akşamlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı kaçıncı haftda belli olur ki acaba inş sağlıklı olması başta olmak üzere tabi ki :)
esım ısten geldıgındenberı uyuyor ben sıkıntıdan kendımı bır o yana bır bu yana atıp duruyorum
Herkese selam umarım iyisinizdir.ben 5.haftada başlayan ve hala devam eden bulantıyla uğraşyorum 4 gün hastnede yattım.var mı bulantısı devam eden acaba
kızlar bu arada bu gece rüyamda bebeğimi ultrasonda seyrediyorum bi de ne göreyim, koccaman bi pipiş:)) acaba erkek mi olacak, heralde 3-4 haftaya belli olur, ya da rüyalar ters çıkar derler:)) sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalım da Allahın izniyle..
bende rüyalarımda hep erkek bebek gordum ama oktor kız dedi
bense hakla tam emin olamıyorum kız olduğuna o kadar yoğun erkek hissediyodun ki :)
kızlar ben dün rüyamda adet olmuşum diye gördüm yani adet mi bilmiyorum ama altımda ped değil bez varmış ve kan vardı.
Hamile kadın için düşük diye okumuştum diğer hamileliğimde korkmaya başladım
Diğer hamileliğimde bu rüyayı gördüm bunda çok şükür görmedim diye aklımdan geçiriyordum acaba bilinç altımda olduğundan mı neden gördüm bilemedim ama korkmaya başladım. off..
Kizlar doktora gittik cok iyi bir dr. Kesin kızımız geliyormus
Ultrasonda hersey guzel cikti burnu kalem gibi ensesi haftssi buyumesine ragmen 1.8 mm boyu guni onde.vs.
Kan verdik harmony icin 10-15 gune sonuclanacak..bu arada kz yanlış bilgi vermis 2150 tl imis fiyati.
Bakalim ins . heyecanli beklryis basladi:26:
Eki Görüntüle 823364teyzeleri bu kez kipir kipirdi kizim.
Kizlar fıstığımın babasının prensesimize aldığı ilk ciciyi sizlerle paylaşmak istiyorum 7 yıldır bu ani özlemle bekliyorum yazarken bile gozlerim dolu dolu
aliexpressten aldık bakalım elimize ne zaman geçecek
Sizce nasil ? Hemde 8$
ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog,burcu,buket_asude (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Hadi Bismillah
Okunacak sayı: 70000
kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
monarosa:3000
snowyy:20.000
buket_asude:15.000
UmRan_63:3000
fefilia:32.000
adenizli:1400
Toplam okunan : 91.400
Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri
09.10.2013 ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR DUALARIMIZA DEVAM EDEBİLİRİZ ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPLAM SAYIYI ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİNE TOPLAYIP CUMA GÜNÜ DE DUALAYACAĞIZ NASİPSE
seni bulamıyorum birazdan özeline mesaj atıcam.
10 saat surdu sanırım ama işe yaradı normal doğum yaptı
kızlar ben dün rüyamda adet olmuşum diye gördüm yani adet mi bilmiyorum ama altımda ped değil bez varmış ve kan vardı.
Diğer hamileliğimde bu rüyayı gördüm bunda çok şükür görmedim diye aklımdan geçiriyordum acaba bilinç altımda olduğundan mı neden gördüm bilemedim ama korkmaya başladım. off..
Yani canım senin sonucun riskli çıkmamış ki 1/250 olması veya ona yakın değerler riskli olarak değerlendirilir 20. haftada ayrıntılı ultrason yapsan yeterli olur bence de boşver 3 lü testi
canım Allah kolaylık versin sana ama bizi de ihmal etme umarım cumartesi cinsiyetini de öğrenirsin
O günlerde gelecek canım sen biraz zor hamilelik geçiriyorsun şimdilik tad alamaman normal çocuk doğunca daha da zor günler bizi bekliyor ama en fazla 2 yaşına kadar 1 yaşa kadar da diyebiliriz hareketler yaklaşık 20. haftada duyulmaya başlanıyor o da ayrı bir zevk doğrusu
Korkma canım anlattıklarından hepsi gayet normal ve herşey yolunda gibi geldi
Evet canım bebişin ben burdayım diyecek uyuduğu zamanlarda da uyandırmaya çalışacaksın:)
yani hakikaten yuh total riskiniz ne son testteki canım bencede gün geçmeden testi tekrarla uzman biri olması boşa endişelerinde önüne geçiyor
şuan aynı sorunu bende yaşıyorum kişiye göre değişiyor bu sanırım
Daha bağırsak gelişimini tamamlamamıştır ki bence içini ferah tut gayet iyi sonucun
Yardımcı olacak biri olsa sana gerçekten bu halde çok zor evi falan boşver oğluşuna kendine iyi bak yeter... Bayramda bizde memlekete gideceğiz dönüşte anıtkabiri ziyaret etmeyi düşünüyoruz desene donacağız:)
nt ense kalınlığı bizim 1 çıkmıştı gayet iyi fetal kardiakta kalp atışı mevcut demiş gayet güzel burun ve boy ölçüsüde yazıyordur biryerlerde mutlaka testin sonucunda çıkar canım
geçmiş olsun dr a git neden ayrıyor acaba?
şanslı olanlar 11.ci haftadan öğrenmeye başlıyorlar ben kesin sonuç olsun diye 17. haftada gitmeyi düşünüyorum
ne yapsın adamda yorulmuştur canım bu süreç onun içinde çok zordur eminim
olmaz mı bir sürü var inşallah kısa süre sonra geçecek
bakalım hayırlısı sende erkek hissediyorsan kesin erkek olur
Ben kz bebrgim olsun cok stiyordum.
Cevremde herkes bu erkek olacak vs dediler.gobegim one dogruydu cunku.
Birde cin takvimi.kalp aris hizi vs hep erkek diyordu
Bende dedim sanirim erkek kendimi inandirmsys baslamistim..
Kiz dedi dr cok sasirdim cok mutlu oldumtabiki herseyden once saglikkkk..ama insan bir tarafa yoneliyo illaki.mben bekarkenden beri kiz isterdim hep
Insallah Allahim saglikli sıhhatli nasip eder
kan rüyayı bozar canım, bende ilk hamileliğimde düşük tehdidim vardı görmüştüm çokta sağlıklı şekilde doğdu kızım
diğer hamileliğimde bu rüyayı gördüm bunda çok şükür görmedim diye aklımdan geçiriyordum acaba bilinç altımda olduğundan mı neden gördüm bilemedim ama korkmaya başladım. Off..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?