2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canim ben iki doktora gittim ikiside % 100 kz dedi.
Hani bebegin altini degistirirsin bacaklari yukarida oyle poz verdi bizimki
Sonra kesin kiz dedi
Bakalim kismet tabi

Çok sağolun kızlar mesajlarınız beni rahatlattı inşallah birşey olmasın benim ve kimsenin bebişine.

Canim bende tup bebek tedavisinde test icin gun sayarken hep adet oldugumu ve kan aktigini gorurdum cok uzgun uyanır aglsrdim

Ama hamile oldugumu ogrendim.gercektende kan gormek aslinda kotu bisey degil..kotu ruyayi bozar derler.icini ferah tut bebegin iyidir ins.

inşallah canım çok sağolun hepiniz iyiki varsınız:)

Bir kaç gündür var bendede uyku hali. Eşim bile şaşırdı geçen cumartesi 9:30 a kadar uyudum. Normalde hafta içi 6:30 gibi kalkıyorum, hafta sonuda en geç 08:00 de. Bende geçen iki gün üst üste bebeğimi gördüm rüyamda. İlkinde emzirmeye çalışıyordum. Göğüslerimden sütler o kadar çok akıyordu ki. Çocuk emerken boğulacak diye korkuyordum. Sonra bebeğim kollarımın arasından düşüyordu. Kayınvalidem gelip yerden alıyormuş çocuğu. Diyor ki kızım bebeğin ölmüş. Bildiğiniz kabustu. Sonra ikinci gün yine bebeğimi emzirmeye çalışırken gördüm kendimi. Bu seferde göğüslerimden süt gelmiyordu öyle uyandım.

hayırlısı ile bir şey olmaz umarım canım zaten 1/8 çıkması demek kesin sorunlu olduğu veya 1/10000 çıkması da sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor burun kemiği olayı önemli o da var zaten
inşallah şu harmony testi de güzel çıkarda rahat bir nefes alırsınız bende 20. hafta ayrıntılı ultrasona gireceğim dr mu değiştirmeyi düşünüyordum senin yazdıklarını okuyunca vazgeçtim ne sorumsuz Dr.lar var

ilk hamilelikte düşük çok normal bence sağlıkla alacaksın kucağına bakarsın kız olur:) dinlenmene beslenmene özen göster yeter canım

ya bende geçen gittiğimde ayrıntılı ultrasonu sordum ben zaten ayrıntılı bakıyorum dedi
yani ne bilim tek tek organlarına bakılıyo falan diye biliyorum dedim ben bakıyorum sen merak etme dedi
bende sustum

bende gıttım sonunda doktor ortopedıye gorun dedı ama rontgen faln olmaz ne anlycaklar suan bılemıyorum,bende egılemıyorum oturamıyorum..yıne benı haberdar edersen sevınırm saol canım
doktor buldun mu canım kime gidiyosun?

bende annelerimiz gibi en normalinden yapmak istiyorum bakalım kısmet olcak mı

ben kayıt yaptırdım ama seninkiler kadar ilgili değiller senin sağlık ocagfının maşallahı varmış :)

bende ilk zamanlar hjep kanamam olduğunu düşük yaptığımı falan goruyodum Allah'a şükür herşey yolunda

Aynen oyle canim biz de biktik buradski doktorlardan kendilerini doktor saniyorlsr zaten kucuk yerlere iyi doktor gelir mi.

Artik ayda bir ankaraya gidecegiz oradaki dr cok iyi..bayram sonrasi ici randevumuzu aldik.so rada bi de ayrintiliya gideriz.

Dogumu da kismet olursa ankarada yapicsm.annemler orads..burdakiler doğumu nasil yapar Allah bilir. .

Sen de eger doktorun iyiyse degistirme canim...gerci buyuk sehirdeki doktorlsr buradsn cok iyi olur zaten

Son düzenleme:

korkmalarımızdan dolayı rüyalar görüyoruz sanırım sonra da hatırlayınca etkisinde kalıp üzülüyoruz
inşallah Allahın izniyle birşey olmayacak bebişlerimize canım.

Hamilelikte çok rüya görülür sabaha kadar rüya görmekten yoruluyorum resmen neler neler...
Senin ki biraz kabus olmuş canım endişelendiğin bir durum olduysa ondan kaynaklanabilir

korkmalarımızdan dolayı rüyalar görüyoruz sanırım sonra da hatırlayınca etkisinde kalıp üzülüyoruz
inşallah Allahın izniyle birşey olmayacak bebişlerimize canım.

Hamilelikte çok rüya görülür sabaha kadar rüya görmekten yoruluyorum resmen neler neler...
Senin ki biraz kabus olmuş canım endişelendiğin bir durum olduysa ondan kaynaklanabilir

Bu cumartesi kontrol var ya kötü bir şey duyarım diye endişeleniyorum o yüzden gördüm bence.

Kızlar dün akşam ilk defa kustum.Aslında kusmak değildi.Otobüse aç bindim.Yolum da 1 saat.İnmeme yakın fena oldum çantamda lokum vardı ondan yedim.İyice bulandı.Hemen o durakta indim.Öğürmeye başladım.Ama hiçbişey çıkmadı.Sonra biraz sarı su çıktı.Sizce bu yediğimden bişey dokundu anlamında mı?Yoksa hamilelikten mi?Ben çözemedim.

aysuncum inanıyorum sağlıkla doğacak prensesin..bu arada balgat koruya gidiyosun yanlış hatırlamıyorsam, muayene ücreti ve doğum ücreti nedir?

beni bıraksalar hiç kalkmayacağım, aslında çok da iyi uyuyamıyorum belkide ondan sürekli uyku halim...halsizlik yorgunluk diyeyim bendek duruma daha doğru

selin takviminde gördüm ilk kuzucuğun küçükmüş daha...kim bilir ne zor oluyodur , ama ard arda olmasının ilerde çok avantajı var

canım açlıktan midendeki safrayı kusmuşsun normal hamilelikte
aç bırakma kendini otobüse binerken çubuk kraker falan al yanına

ahhh ahhh geceleri sabahları yemek yemediğim anlarda Allahtan bol bol yiyorum yerken bulanmıyor o sarı-krem mide suyu yada asiti sanırım hep çıkıyor benden Bir hafta mühlet verdim bitecek bitmezse 16. hafta yada 40. haftayı bekleriz maalesef

günaydın hanımlar

canım geçmiş olsun. bana sorarsan aç olduğun için bulanmış miden, tatlı yiyince de iyice kötü olmuşsun. bak ben bu zamana kadar kusmadım, ama sabahları çok aç uyanıyorum, ağzıma hemen birşeyler atmazsam öğürme geliyor. sen de yanında çubuk kraker falan bulundur ve aç kalmamaya bak

O sarı su bu sabah bendende çıktı canım. Hamilelikten.

selin takviminde gördüm ilk kuzucuğun küçükmüş daha...kim bilir ne zor oluyodur , ama ard arda olmasının ilerde çok avantajı var

Canım benim hamileliğim sürpriz oldu bana da planlı değil yine de çok sevindim grubumuzda daha küçük bebişi olanlar var galiba bir tane 9 aylık bir tanede 14 aylık var hatırladığım

Senin ilk bebişin mi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…