bende kız istiyorum aslında çünkü hiç arkadaşım yok burda ve kız olursa bana arkadaş olur güzel olur diyodum ama hamile kaldıktan sonra nedense hep erkek olduğunu hissetim zasten banada hep oyle tahmişn ediyolardı senin kesin oğlun olcak diyolardı bakalım ya değişir mi acaba bilemiyorum arkadaşım oyle dedi 3buçuk aylık kız demişler sonra 4 aylık erkek demişler :) oglu oldu
dun babaannesi kızıma çorap aldı ama annanem de yelek örmüş
eşim de diyoki sonra birde erkek çıkarsa elimizde patlamasın bunlar
bende dedim ki e birde kız yaparız o zaman
Kötü bir şey getirme aklına. Kan görmek rüyayı bozar. Kalbini ferah tut sen.
ben gebe kalmadan önce çok güzel rüyalar görürdüm şimdi doğru düzgün rüya görmüyorum üstelik gördüğümü de hiç hatırlamıyorum .canım elham yapma
Çok sağolun kızlar mesajlarınız beni rahatlattı inşallah birşey olmasın benim ve kimsenin bebişine.
Canim bende tup bebek tedavisinde test icin gun sayarken hep adet oldugumu ve kan aktigini gorurdum cok uzgun uyanır aglsrdim
Ama hamile oldugumu ogrendim.gercektende kan gormek aslinda kotu bisey degil..kotu ruyayi bozar derler.icini ferah tut bebegin iyidir ins.
ya benim uyku hali ne güzel geçmişti,2 gündür yine ofiste kafamı zor kaldırıyorum,masaya koycam kafamı az kaldı,sizde nasıl ?
göğüs,bel ağrısını söylemiyorum bile,onlara alıştım zaten,o kadar da olsun,uyku zorluyo tek işteyken..
Canim ankaraya gidiyoruz artik iyi bir uzman doktora..
Ikiliye gerekvyok artik dedi o dr..ya ayrintiliyi bekleyeceksiniz (20.hafta) ya amniyosentez uaptiracaksiniz
Yada hemen harmony test yapalim 10 gu e cikar kesin sonuc dedi bizde uaptirdik.
Bakalim bayramda belli olacak.son testte sadece kandski riskimiz 1/65 ama 1/8 den cok iyidir.
4 gjn once kki testte de 1/600 cikmisti..
Kesinlestirmek icin en yisk bu harmony test idi bakalim bekliyoruz.
inşallah bu defa öyle olur canım benimde kasımda düşük tehlikem vardı bir kere gördüm kanama yaşadım sonra kanamam durdu başka birgün yine gördüm bu defa kalp durması sonucu bebeğimi katybetmiştim 8 haftalıkken.
Bu bebeğimde 12.haftamızdayız çok şükür düşük tehlikem yok hatta doktorum gelişimin gayet güzel dedi ama yinede korktum işte.
Ama senin mesajın beni bayağı umutlandırdı. Bu cuma kontrolüm var inşallah büyümüş sağlıklı görürüm bebeğimi. Çok teşekkür ederim:)
hayırlısı ile bir şey olmaz umarım canım zaten 1/8 çıkması demek kesin sorunlu olduğu veya 1/10000 çıkması da sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor burun kemiği olayı önemli o da var zaten
inşallah şu harmony testi de güzel çıkarda rahat bir nefes alırsınız bende 20. hafta ayrıntılı ultrasona gireceğim dr mu değiştirmeyi düşünüyordum senin yazdıklarını okuyunca vazgeçtim ne sorumsuz Dr.lar var
doktor buldun mu canım kime gidiyosun?bende gıttım sonunda doktor ortopedıye gorun dedı ama rontgen faln olmaz ne anlycaklar suan bılemıyorum,bende egılemıyorum oturamıyorum..yıne benı haberdar edersen sevınırm saol canım
bende annelerimiz gibi en normalinden yapmak istiyorum bakalım kısmet olcak mıay bayıldımmm,ben kiloluydum zaten göbekten,ama benim de baya farketti,sertleşti göbüş,seninki süper,zayıf olunca iyice tatlı olmuş,maşallah
haklısın ama yanına kar kalmasa o adamın,başkalarını da üzüyodur,şikayet etmek,duyurmak lazım aslında ya
ayy süperrr,benim de hayalim,epidural olmadan mümkünse bakalım,zaman ne göstericek
ben kayıt yaptırdım ama seninkiler kadar ilgili değiller senin sağlık ocagfının maşallahı varmış :)kızlar daha önce söyledim mi hatırlayamadım,sağlık ocağına kayıt yaptırmanızı tavsiye ederim,deli gibi takip ediyolar,her muayene sonucunda arıyolar,ne dedi doktorunuz vs diye,atladığı bişey olursa doktorunuzun onlar buluyo,özellikle doğumdan sonra bebişin aşılarını yapıyolar..
bende ilk zamanlar hjep kanamam olduğunu düşük yaptığımı falan goruyodum Allah'a şükür herşey yolundakızlar ben dün rüyamda adet olmuşum diye gördüm yani adet mi bilmiyorum ama altımda ped değil bez varmış ve kan vardı.
Hamile kadın için düşük diye okumuştum diğer hamileliğimde korkmaya başladım
Diğer hamileliğimde bu rüyayı gördüm bunda çok şükür görmedim diye aklımdan geçiriyordum acaba bilinç altımda olduğundan mı neden gördüm bilemedim ama korkmaya başladım. off..
hayırlısı ile bir şey olmaz umarım canım zaten 1/8 çıkması demek kesin sorunlu olduğu veya 1/10000 çıkması da sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor burun kemiği olayı önemli o da var zaten
inşallah şu harmony testi de güzel çıkarda rahat bir nefes alırsınız bende 20. hafta ayrıntılı ultrasona gireceğim dr mu değiştirmeyi düşünüyordum senin yazdıklarını okuyunca vazgeçtim ne sorumsuz Dr.lar var
Bir kaç gündür var bendede uyku hali. Eşim bile şaşırdı geçen cumartesi 9:30 a kadar uyudum. Normalde hafta içi 6:30 gibi kalkıyorum, hafta sonuda en geç 08:00 de. Bende geçen iki gün üst üste bebeğimi gördüm rüyamda. İlkinde emzirmeye çalışıyordum. Göğüslerimden sütler o kadar çok akıyordu ki. Çocuk emerken boğulacak diye korkuyordum. Sonra bebeğim kollarımın arasından düşüyordu. Kayınvalidem gelip yerden alıyormuş çocuğu. Diyor ki kızım bebeğin ölmüş. Bildiğiniz kabustu. Sonra ikinci gün yine bebeğimi emzirmeye çalışırken gördüm kendimi. Bu seferde göğüslerimden süt gelmiyordu öyle uyandım.
Bir kaç gündür var bendede uyku hali. Eşim bile şaşırdı geçen cumartesi 9:30 a kadar uyudum. Normalde hafta içi 6:30 gibi kalkıyorum, hafta sonuda en geç 08:00 de. Bende geçen iki gün üst üste bebeğimi gördüm rüyamda. İlkinde emzirmeye çalışıyordum. Göğüslerimden sütler o kadar çok akıyordu ki. Çocuk emerken boğulacak diye korkuyordum. Sonra bebeğim kollarımın arasından düşüyordu. Kayınvalidem gelip yerden alıyormuş çocuğu. Diyor ki kızım bebeğin ölmüş. Bildiğiniz kabustu. Sonra ikinci gün yine bebeğimi emzirmeye çalışırken gördüm kendimi. Bu seferde göğüslerimden süt gelmiyordu öyle uyandım.
korkmalarımızdan dolayı rüyalar görüyoruz sanırım sonra da hatırlayınca etkisinde kalıp üzülüyoruz
inşallah Allahın izniyle birşey olmayacak bebişlerimize canım.
Hamilelikte çok rüya görülür sabaha kadar rüya görmekten yoruluyorum resmen neler neler...
Senin ki biraz kabus olmuş canım endişelendiğin bir durum olduysa ondan kaynaklanabilir
aysuncum inanıyorum sağlıkla doğacak prensesin..bu arada balgat koruya gidiyosun yanlış hatırlamıyorsam, muayene ücreti ve doğum ücreti nedir?Ben kz bebrgim olsun cok stiyordum.
Cevremde herkes bu erkek olacak vs dediler.gobegim one dogruydu cunku.
Birde cin takvimi.kalp aris hizi vs hep erkek diyordu
Bende dedim sanirim erkek kendimi inandirmsys baslamistim..
Kiz dedi dr cok sasirdim cok mutlu oldumtabiki herseyden once saglikkkk..ama insan bir tarafa yoneliyo illaki.mben bekarkenden beri kiz isterdim hep
Insallah Allahim saglikli sıhhatli nasip eder
beni bıraksalar hiç kalkmayacağım, aslında çok da iyi uyuyamıyorum belkide ondan sürekli uyku halim...halsizlik yorgunluk diyeyim bendek duruma daha doğruya benim uyku hali ne güzel geçmişti,2 gündür yine ofiste kafamı zor kaldırıyorum,masaya koycam kafamı az kaldı,sizde nasıl ?
göğüs,bel ağrısını söylemiyorum bile,onlara alıştım zaten,o kadar da olsun,uyku zorluyo tek işteyken..
Hamilelikte çok rüya görülür sabaha kadar rüya görmekten yoruluyorum resmen neler neler...
Senin ki biraz kabus olmuş canım endişelendiğin bir durum olduysa ondan kaynaklanabilir
Kızlar dün akşam ilk defa kustum.Aslında kusmak değildi.Otobüse aç bindim.Yolum da 1 saat.İnmeme yakın fena oldum çantamda lokum vardı ondan yedim.İyice bulandı.Hemen o durakta indim.Öğürmeye başladım.Ama hiçbişey çıkmadı.Sonra biraz sarı su çıktı.Sizce bu yediğimden bişey dokundu anlamında mı?Yoksa hamilelikten mi?Ben çözemedim.
Kızlar dün akşam ilk defa kustum.Aslında kusmak değildi.Otobüse aç bindim.Yolum da 1 saat.İnmeme yakın fena oldum çantamda lokum vardı ondan yedim.İyice bulandı.Hemen o durakta indim.Öğürmeye başladım.Ama hiçbişey çıkmadı.Sonra biraz sarı su çıktı.Sizce bu yediğimden bişey dokundu anlamında mı?Yoksa hamilelikten mi?Ben çözemedim.
selin takviminde gördüm ilk kuzucuğun küçükmüş daha...kim bilir ne zor oluyodur , ama ard arda olmasının ilerde çok avantajı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?