canım açlıktan midendeki safrayı kusmuşsun normal hamilelikte
aç bırakma kendini otobüse binerken çubuk kraker falan al yanına
Canım benim hamileliğim sürpriz oldu bana da planlı değil yine de çok sevindim grubumuzda daha küçük bebişi olanlar var galiba bir tane 9 aylık bir tanede 14 aylık var hatırladığım
Senin ilk bebişin mi canım?
canım açlıktan midendeki safrayı kusmuşsun normal hamilelikte
aç bırakma kendini otobüse binerken çubuk kraker falan al yanına
ahhh ahhh geceleri sabahları yemek yemediğim anlarda Allahtan bol bol yiyorum yerken bulanmıyor o sarı-krem mide suyu yada asiti sanırım hep çıkıyor bendenBir hafta mühlet verdim bitecek bitmezse 16. hafta yada 40. haftayı bekleriz maalesef
canım geçmiş olsun. bana sorarsan aç olduğun için bulanmış miden, tatlı yiyince de iyice kötü olmuşsun. bak ben bu zamana kadar kusmadım, ama sabahları çok aç uyanıyorum, ağzıma hemen birşeyler atmazsam öğürme geliyor. sen de yanında çubuk kraker falan bulundur ve aç kalmamaya bak
O sarı su bu sabah bendende çıktı canım. Hamilelikten.
aysuncum inanıyorum sağlıkla doğacak prensesin..bu arada balgat koruya gidiyosun yanlış hatırlamıyorsam, muayene ücreti ve doğum ücreti nedir?
beni bıraksalar hiç kalkmayacağım, aslında çok da iyi uyuyamıyorum belkide ondan sürekli uyku halim...halsizlik yorgunluk diyeyim bendek duruma daha doğru
selin takviminde gördüm ilk kuzucuğun küçükmüş daha...kim bilir ne zor oluyodur , ama ard arda olmasının ilerde çok avantajı var
Kızlar dün akşam ilk defa kustum.Aslında kusmak değildi.Otobüse aç bindim.Yolum da 1 saat.İnmeme yakın fena oldum çantamda lokum vardı ondan yedim.İyice bulandı.Hemen o durakta indim.Öğürmeye başladım.Ama hiçbişey çıkmadı.Sonra biraz sarı su çıktı.Sizce bu yediğimden bişey dokundu anlamında mı?Yoksa hamilelikten mi?Ben çözemedim.
Kızlar dün akşam ilk defa kustum.Aslında kusmak değildi.Otobüse aç bindim.Yolum da 1 saat.İnmeme yakın fena oldum çantamda lokum vardı ondan yedim.İyice bulandı.Hemen o durakta indim.Öğürmeye başladım.Ama hiçbişey çıkmadı.Sonra biraz sarı su çıktı.Sizce bu yediğimden bişey dokundu anlamında mı?Yoksa hamilelikten mi?Ben çözemedim.
Herkese Merhaba :) Kızlar alışveriş yapmaya başladınız mı :)
Kızlar ben çok endişeliyim. perşembe günü tam 3 aylık olcaz ama hiç göbeğim çıkmadı hatta sabahları bir tabir vardır karnı sırtına yapışmış diye ya o moddayım. Uzun süre bulantıdan hiç bir şey yiyemedim serumlarla ayakta kaldım. Doktorlar sadece kalp atışları iyi diye bilgi verdiler şimdiye kadar tabi sürekli acile gitmemin etkisi olabilir. Demem o ki bebek gelişmiyor olabilirmi
Kızlar ben çok endişeliyim. perşembe günü tam 3 aylık olcaz ama hiç göbeğim çıkmadı hatta sabahları bir tabir vardır karnı sırtına yapışmış diye ya o moddayım. Uzun süre bulantıdan hiç bir şey yiyemedim serumlarla ayakta kaldım. Doktorlar sadece kalp atışları iyi diye bilgi verdiler şimdiye kadar tabi sürekli acile gitmemin etkisi olabilir. Demem o ki bebek gelişmiyor olabilirmi
kızlar daha önce söyledim mi hatırlayamadım,sağlık ocağına kayıt yaptırmanızı tavsiye ederim,deli gibi takip ediyolar,her muayene sonucunda arıyolar,ne dedi doktorunuz vs diye,atladığı bişey olursa doktorunuzun onlar buluyo,özellikle doğumdan sonra bebişin aşılarını yapıyolar..
Ben hala saglik ocagina gitmedim
Aile hekimi ne de gitmedim
Ewt, ben daha öğrendiğim ilk haftalarda gitmiştim. Kan, idrar testleri v.s. yaptılar. Tetanos aşısı da yapıcaklar kasımda. Gerçekten çok ilgililer. Hemşireleri çok sevdim, dr.dan da bi o kadar nefret ettim. Bidahaki gidişimde direkt aile hekimimi değiştiricem!!!
günaydın kızlar dün çok kötüydüm yazmıştım acile gittim ama hiçbirşey yapmadılar evde o ağrıyı çektim şimdi daha iyiyim inşallah geçer bugün 15.10 da doktor kontrolüm var geldiğimde size haber veririm.Geçmişi okuyamadım ama herkes iyidir umarım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?