2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bişey aklıma geldi
şu yaptığımız tabloya ilk tekme diye sütun eklesek,kaçıncı haftada tekme hissettik yazsak güzel olmaz mı sizce de,hem ne zaman tekmeliyo diye merak edenlere de örnek olur.o heyecanı da paylaşalım bence. fefilifaaa

Son düzenleme:

onların işi daha zor demek...benim oğlum 4.5 yaşında...biz anca fırsat bulduk...zor bi bebekti

canım açlıktan midendeki safrayı kusmuşsun normal hamilelikte
aç bırakma kendini otobüse binerken çubuk kraker falan al yanına

O sarı su bu sabah bendende çıktı canım. Hamilelikten.

Cevaplar için sağolun kızlar.Çok şükür hamileliğim çok rahat hiç kusmam ve bulantım yoktu.Dünkü de bence açlıktandı.Normalde çantamda atıştırmalık taşırdım.Dün otobüse yetişmek için büfeye uğrayamadım.Bu da ders oldu bana.

Evet canim koru ya gidiyorum Ümit beye muayene 97 TL. Doğum bu yıl 3000 tl dediler. Epiduralli sezeryan 3500 TL dediler.ama ocak ayinda zam gelcekmis..

Geçmiş olsun canım ben neredeyse hamile kaldım kalalı kusuyorum o suyu Endişelenme.

bende de oluyor canım özellikle sabahları hamileliktendir diye biliyorum
bende midem bulanmaya başlayınca tatlı yeyince çıkarma gereği duyuyorum sonra da boğazım kötü oluyor

Ben de başlamadım alsverise daha erken.
Hangisinden baslayacagimi da bilmiyorum zaten..liste buluruz netten yavas yavas başlarım. 5 ay gelsi de azicik.

Kızlar ben çok endişeliyim. perşembe günü tam 3 aylık olcaz ama hiç göbeğim çıkmadı hatta sabahları bir tabir vardır karnı sırtına yapışmış diye ya o moddayım. Uzun süre bulantıdan hiç bir şey yiyemedim serumlarla ayakta kaldım. Doktorlar sadece kalp atışları iyi diye bilgi verdiler şimdiye kadar tabi sürekli acile gitmemin etkisi olabilir. Demem o ki bebek gelişmiyor olabilirmi

canım benim ilk hamileliğimde benimde ilk aylar hiç göbeğim yoktu 6 aydan sonra çıkmıştı takma kafana bebeğin sağlıklıdır

canım ben 3.bebeğime hamileyim. ilk bebeğimde 4 aylığa kadar içtiğim su da dahil çıkarırdım. :2: hiç bişey yiyemezdim. öyle acillik olmadık ama doktorum vitamin alıyorsun kusmalarda hiç bişey olmaz demişti. ve inan ben 5,5 aylık hamileydim kot giyordum. Annem bile bebekte bir sorunmu var acaba dedi.o zamanda tayinimiz kasabaya çıkmıştı küçük bir yerdeydik. ultrason bu kadar gelişmemişti...sağlık ocağına gittik :) ebeye söyledik eliyle kontrol etti karnımı güldü hiçbir sorun yok merak etmeyin dedi. sonra rahatladık biraz İyidir bebişin rabbimin izniyle

Son düzenleme:

Biz 3 aylıkken 6 aylık görünüyor diye hayıflanalım sen göbüşüm çıkmadı diye:) iç karnın geniş demekki göbeğinin çıkması ile bebişin sağlığının ilgisi yok canım zaten şuan kaç gram ki:)

Ewt, ben daha öğrendiğim ilk haftalarda gitmiştim. Kan, idrar testleri v.s. yaptılar. Tetanos aşısı da yapıcaklar kasımda. Gerçekten çok ilgililer. Hemşireleri çok sevdim, dr.dan da bi o kadar nefret ettim. Bidahaki gidişimde direkt aile hekimimi değiştiricem!!!

Ben hala saglik ocagina gitmedim
Aile hekimi ne de gitmedim

ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde 6 haftalık filandık gittim kan ve idrar testi yaptı aile hekimi kanın düşük bunun dışında bir problem yok. 20. haftada tetanoz yapılacak.mutlaka gel dedi o kadar.

Son düzenleme:

Dr.u neden sevmedin ?

günaydın kızlar dün çok kötüydüm yazmıştım acile gittim ama hiçbirşey yapmadılar evde o ağrıyı çektim şimdi daha iyiyim inşallah geçer bugün 15.10 da doktor kontrolüm var geldiğimde size haber veririm.Geçmişi okuyamadım ama herkes iyidir umarım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

günaydın geçmiş olsun mutlaka haberlerini bekliyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…