2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bak hamişsin işte yeni hamiş hoşgeldin:)
Birkaç günde tekrarla değerlerini. Hayırlısı olsun canım.

hoşbulduukk teşekkür ederim :) sonuca internetten baktım 2 gün sonra tekrar doktora gidicem hem sonucu gösterir muayene olurum hem yeni kan testi yaptırırım inşallah :)

İnsanın psikolojisiyle nasıl da oynuyo bazı dr.lar di mi!!! Öyle doktorlarla karşılaşmayalım inşallah...

e sonuç açıklandı :) 86.7 :)

ya bak ben sana sölemiştim hmşlesin sen diye :)
72 saat sonra aynı yerde kan testini tekrarla 2 kat yükselmesi lazım ama yükselir merak etme benimki 25 den 172 ye çıkmıştı
nasıl bi heyecandı anlatamam

kızlar bu arada üşenmedim isim arayışına girenlere face listemdedki miniklerin isim listesini yaptım
belki işinize yarar

erkek
Umut, poyraz, boran, yiğit efe, batu alp, egemen, kıvanç, kerem, alperen, tuğrul buğra, kutay berk, tunç, akif, ege, yusuf kağan, kayra, kuzey, ahmet emir, mert ali, ata, tibet, efram bora, utku, çınar

kız
Eylül, deniz, duru, asya, ilke, bade eva, hanne, yağmur, bahar, elif, gülse, karin su, irem, öykü, alya, yaren-deren (ikiz), berra, gökçe, eda, gülce berin, alara, azra, mayra, rengin, naz, melis, ceylin

beni görenlerde 5 aylık mı diyorlar.diyemiyorum ki 3 ay yeni bitti.
aynen

ben bilmiyodum maaşlarının arttığını,nası oluyo ki,ilginçmiş:26:

yalnız cidden başkası olsa neler yapar,ya ne deliler var,doğuda olsan adam seni vurur! böyle doktorlara topluca bişey diyorum,anladınız siz kızlar!!

evetttt :) gidicem inşallah bu arada benim isimler çoktan hazır erkek olursa emir kız olursa zeynep yada merve ama ilk zeynep koymak istiyoruz ve kızz istiyoruuuz rabbim nasip ederse :)

merhaba kızlar. umarım herkes iyidir. eşim iş için şehir dışında 2 gün sonra gelicek. ofiste işler evde oğlumun tüm bakımı bana kaldı :) çooooook yoruluyom çok.
dün ofiste koridora çıktım altta yemekhaneden pişmemiş yaprak sarması kokusu geldi ama alakasız yemekler vardı. canım çekecek yer arıyordu herhalde :) babanemi aradım o içini hazırladı ben aldım yaprağı gittim. çiğ çiğ sarıp sarıp yedim. eşim beni izliyor gülerek. katır kutur pirinç çiğniyom :) önceden de çok severdim pişmeden yemeyi ama böyle yumulmak komik oldu hakkaten de ya :)

aile hekimliğinde kişi sayısına göre ücretlendirme var bildiğim kadarıyla. hani hastanelerde kamuda performansa göre ücret diye bişeyler çıktı ya. hasta sayısı arttıkça az da olsa, maaşta değişiklik oluyor prim gibi bişey diye biliyorum.

kızlar ben bu linkteki hamilelik takvimini indirdim,hani bugün kaç günlük olduk, + ne diye şaşırıyosanız direk burdan takip edin,bende bu takvimin verdiğiyle doktorumunki aynı çıkıyo,takvime göre 12+4'sem doktorumda da 12+4 çıkıyo.aklınızda bulunsun.excel tablo hem,hergün bakabilirsiniz.randevularınızı not edeblirsiniz.
hamile kalma tarihine son adet günü girin,gerisini hesaplıyo.sol üstte çıkıyo kaç haftalık/günlük olduğunuz.

Hamilelik takvimi - Şablonlar - Office.com

Bende merakla beklemedeyim. Mutlaka haberdar et bizleri inşallah güzel haberler alırsın.

canım mesaj yazıcağın kişinin mesajından alıntı yaparsan,yazan kişiye ulaşır,benim ona cevabımdan alıntı yaptıgında ona değil,bana geliyo mesajın,şeyden söylüyorum,o kişi sonra sana cevap vermedi sanma,bildirim gelmez çünkü ona,sen ona direk yazmadığın için.aklında olsun.

Son düzenleme:

erkek olursa Batu koyacağız ilk hamileliğimde karar vermiştik bence kız olacak onun ismini henüz düşünmedim derin olabilir mesela
siz karar verebildiniz mi?

slm kızlar bende ikinci bebeğime hamileyim. şu takvimi yapmak istiyorum yapamadım bana yardımcı olurmusunuzvv

bu arada bebeklerinin cinsiyetini öğrenen varmı? ben 12+1 günlük hamileyim dr gecen hafta kıza benziyo dedi erken değilmi?

selam kızlar dr kontrolunden geldik çok yoruldum aslında bişey de yapmadım ama 3 merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum hamilelik ilerleyince napıcam düşünemiyorum :) bebeğimizin keyfi yerindeymiş cinsiyeti sordum ama bizimkinin poziyonu müsayit değildi :) dr sadece tahminde bulundu yanılma payımız yüksek dedi ve erkeğe benzetti :) inş. 2 hafta sonra kesinleşecek ama içime hep kız doğmuştu erkek gibi gelmiyordu ne olursa olsun çok sevineceğim yeterki yavrum sağlıklı olsun...

slm kızlar bende ikinci bebeğime hamileyim. şu takvimi yapmak istiyorum yapamadım bana yardımcı olurmusunuzvv

hoşgeldiin,sırasıyla; sağ en üstte kullanıcı kontrol paneli,sonra profili düzenleye gir,Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihihesaplama aracıda bu cümlenin altında,ordan son adet gününü girip öğrenebilirsin) doğum tarihini de aralara çizgi koyarak girmen gerek.18-04-2013 gibi.kaydet tamamdır.

bu arada bebeklerinin cinsiyetini öğrenen varmı? ben 12+1 günlük hamileyim dr gecen hafta kıza benziyo dedi erken değilmi?

valla öğrenen çok var,erken değil.ben de çatlıyorum

gözünaydın canım,zor geçiriyosun biliyorum ama bak şükür bebiş sağlıklı,devamı gelsiiin

Canım güzel haberler almana sevindim.Peki kanamayla ilgili bişeyler dedimi doktor?devam etmiyor dimi hala?

erkek olursa Batu koyacağız ilk hamileliğimde karar vermiştik bence kız olacak onun ismini henüz düşünmedim derin olabilir mesela
siz karar verebildiniz mi?

eşimin seçtiği bir kız ismi var ve ben istemiyorum bu ismi yabancı bi isim w harfi var içinde onu v yapıyo al sana isim diyo manası bişey kimse anlamıyo akılda kalmıyor vs
yanına da kayınvalidem annesinin ismini kızı olmadığı için koyamamış onun ismini koycakmş
Allahtan kadının 2 ismi varmış çünkü sadece ilk ismi olsa kavga çıkarırıdım
hani şu bi erkek ismi yanına iye olan eski isimlerden
Allahtan ikinci ismi benimde çok genç yaşta ölen bi teyzem var onunla aynı
ya y,ne bi ölünün isminin çocuğa verilmesi bana çok mantıklı gelmese de
kayınvalidemi kırmamak için kabuş ed,yorum ama bu kız ismi konusu benim için buyuk dert ya

erkek olursa ben eren koymak istiyorum eşim de ölen dayısının ismini bu kez yanına eklicekmiş ona da bişşey demiyorum ama
doktor kız dedi ve sırf bu isim konusu yüzünden içimden gelerek kızım olsun diyemiyorum

tabiki sağlılloı sıhhatli olsun kız erkek farketmez ama işte bu isim konusunda çok dertliyim
aylarca karnında taşı can ver doğur ama istediğin bi isimle hitap edeme bence çok acı bi durum

benziyo dediği için çok önemseme bence banada 12. haftada erkeğe benziyıo dedi 14 de kız dedi bu sefer benziyo demiyotrum kız diyorum dedi ama ben 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman tam emin olcam

Kiz ismi tavsiye ediyorum
Nil
Eslem
Esila ( abimin kizi )
Sera (arkadasimin kizi )
Iklim
Aklima gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…