bak hamişsin işte yeni hamiş hoşgeldin:)
Birkaç günde tekrarla değerlerini. Hayırlısı olsun canım.
boşver sen takma kafana aysun a da aynı durumu yaşattılar
nasıl doktorlar var anlamıyorum benimde 6.haftada bebeğim görünmedi radyolojiye gönderdi doktorum aynen şöyle dedi:
kesen düzgün ama embriyo gelişmemiş kürtaj diye yazmış kağıda doktorum da kanaman yok kesen düzgün bir hafta daha bekleyelim dedi gittiğimde hem bebeğim hem kalp atışımız vardı çok şükür bugünlere geldik. Bazı doktorlar çok acımasız oluyor.
e sonuç açıklandı :) 86.7 :)
aynenbeni görenlerde 5 aylık mı diyorlar.diyemiyorum ki 3 ay yeni bitti.
ben bilmiyodum maaşlarının arttığını,nası oluyo ki,ilginçmiş:26:aile hekimine mutlaka gidip kaydını yaptır canım. çok ilgililer, sonuçta hanelerine bi kişi daha ekleniyor, o da maaşa yansıyor:)) ben hemen kayıt olmuştum, hamileliğim süresince 3 kez gittim, bedava kan tahlili, vitamin eksikliği,tiroit..vs. herbi şeyi seve seve yapıyo doktorum. o sonuçları alıp, kadın doğum doktoruma gösteriyorum kontrol zamanlarımda. bu tahlilleri özelde yaptırsanız en az 100-150 tl. ne gerek var?
Hadi hepsini geçtim ya sen ya eşin cinsel yolla kapmışsn diyo bi de. Walla böyle tutucu, asabi bi eşim falan olsa al sana aile faciası!!! Allahtan o çok destek oldu. O dedi zaten daha dzgün bi yerde tekrarlatalım diye..
evet buldum canım cıhan hastanesı lutfıye hanım daha gıtmedm ama ıns ıyıdır..
ya bak ben sana sölemiştim hmşlesin sen diye :)
72 saat sonra aynı yerde kan testini tekrarla 2 kat yükselmesi lazım ama yükselir merak etme benimki 25 den 172 ye çıkmıştı
nasıl bi heyecandı anlatamam
kızlar bu arada üşenmedim isim arayışına girenlere face listemdedki miniklerin isim listesini yaptım
belki işinize yarar
erkek
Umut, poyraz, boran, yiğit efe, batu alp, egemen, kıvanç, kerem, alperen, tuğrul buğra, kutay berk, tunç, akif, ege, yusuf kağan, kayra, kuzey, ahmet emir, mert ali, ata, tibet, efram bora, utku, çınar
kız
Eylül, deniz, duru, asya, ilke, bade eva, hanne, yağmur, bahar, elif, gülse, karin su, irem, öykü, alya, yaren-deren (ikiz), berra, gökçe, eda, gülce berin, alara, azra, mayra, rengin, naz, melis, ceylin
aynen
ben bilmiyodum maaşlarının arttığını,nası oluyo ki,ilginçmiş:26:
yalnız cidden başkası olsa neler yapar,ya ne deliler var,doğuda olsan adam seni vurur! böyle doktorlara topluca bişey diyorum,anladınız siz kızlar!!
Bende merakla beklemedeyim. Mutlaka haberdar et bizleri inşallah güzel haberler alırsın.
ya bak ben sana sölemiştim hmşlesin sen diye :)
72 saat sonra aynı yerde kan testini tekrarla 2 kat yükselmesi lazım ama yükselir merak etme benimki 25 den 172 ye çıkmıştı
nasıl bi heyecandı anlatamam
kızlar bu arada üşenmedim isim arayışına girenlere face listemdedki miniklerin isim listesini yaptım
belki işinize yarar
erkek
Umut, poyraz, boran, yiğit efe, batu alp, egemen, kıvanç, kerem, alperen, tuğrul buğra, kutay berk, tunç, akif, ege, yusuf kağan, kayra, kuzey, ahmet emir, mert ali, ata, tibet, efram bora, utku, çınar
kız
Eylül, deniz, duru, asya, ilke, bade eva, hanne, yağmur, bahar, elif, gülse, karin su, irem, öykü, alya, yaren-deren (ikiz), berra, gökçe, eda, gülce berin, alara, azra, mayra, rengin, naz, melis, ceylin
slm kızlar bende ikinci bebeğime hamileyim. şu takvimi yapmak istiyorum yapamadım bana yardımcı olurmusunuzvv
bu arada bebeklerinin cinsiyetini öğrenen varmı? ben 12+1 günlük hamileyim dr gecen hafta kıza benziyo dedi erken değilmi?
selam kızlar dr kontrolunden geldik çok yoruldum aslında bişey de yapmadım ama 3 merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum hamilelik ilerleyince napıcam düşünemiyorum :) bebeğimizin keyfi yerindeymiş cinsiyeti sordum ama bizimkinin poziyonu müsayit değildi :) dr sadece tahminde bulundu yanılma payımız yüksek dedi ve erkeğe benzetti :) inş. 2 hafta sonra kesinleşecek ama içime hep kız doğmuştu erkek gibi gelmiyordu ne olursa olsun çok sevineceğim yeterki yavrum sağlıklı olsun...
selam kızlar dr kontrolunden geldik çok yoruldum aslında bişey de yapmadım ama 3 merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum hamilelik ilerleyince napıcam düşünemiyorum :) bebeğimizin keyfi yerindeymiş cinsiyeti sordum ama bizimkinin poziyonu müsayit değildi :) dr sadece tahminde bulundu yanılma payımız yüksek dedi ve erkeğe benzetti :) inş. 2 hafta sonra kesinleşecek ama içime hep kız doğmuştu erkek gibi gelmiyordu ne olursa olsun çok sevineceğim yeterki yavrum sağlıklı olsun...
erkek olursa Batu koyacağız ilk hamileliğimde karar vermiştik bence kız olacak onun ismini henüz düşünmedim derin olabilir mesela
siz karar verebildiniz mi?
bu arada bebeklerinin cinsiyetini öğrenen varmı? ben 12+1 günlük hamileyim dr gecen hafta kıza benziyo dedi erken değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?