gözünaydın canım,zor geçiriyosun biliyorum ama bak şükür bebiş sağlıklı,devamı gelsiiin
Canım güzel haberler almana sevindim.Peki kanamayla ilgili bişeyler dedimi doktor?devam etmiyor dimi hala?
eşimin seçtiği bir kız ismi var ve ben istemiyorum bu ismi yabancı bi isim w harfi var içinde onu v yapıyo al sana isim diyo manası bişey kimse anlamıyo akılda kalmıyor vs
yanına da kayınvalidem annesinin ismini kızı olmadığı için koyamamış onun ismini koycakmş
Allahtan kadının 2 ismi varmış çünkü sadece ilk ismi olsa kavga çıkarırıdım
hani şu bi erkek ismi yanına iye olan eski isimlerden
Allahtan ikinci ismi benimde çok genç yaşta ölen bi teyzem var onunla aynı
ya y,ne bi ölünün isminin çocuğa verilmesi bana çok mantıklı gelmese de
kayınvalidemi kırmamak için kabuş ed,yorum ama bu kız ismi konusu benim için buyuk dert ya
erkek olursa ben eren koymak istiyorum eşim de ölen dayısının ismini bu kez yanına eklicekmiş ona da bişşey demiyorum ama
doktor kız dedi ve sırf bu isim konusu yüzünden içimden gelerek kızım olsun diyemiyorum
tabiki sağlılloı sıhhatli olsun kız erkek farketmez ama işte bu isim konusunda çok dertliyim
aylarca karnında taşı can ver doğur ama istediğin bi isimle hitap edeme bence çok acı bi durum
benziyo dediği için çok önemseme bence banada 12. haftada erkeğe benziyıo dedi 14 de kız dedi bu sefer benziyo demiyotrum kız diyorum dedi ama ben 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman tam emin olcam
Kiz ismi tavsiye ediyorum
Nil
Eslem
Esila ( abimin kizi )
Sera (arkadasimin kizi )
Iklim
Aklima gelenler bunlar
Burcu kanama alani ne alemde kanama nasil ozeldende yazabilirsin
canım ben 3.bebeğime hamileyim. ilk bebeğimde 4 aylığa kadar içtiğim su da dahil çıkarırdım. :2: hiç bişey yiyemezdim. öyle acillik olmadık ama doktorum vitamin alıyorsun kusmalarda hiç bişey olmaz demişti. ve inan ben 5,5 aylık hamileydim kot giyordum. Annem bile bebekte bir sorunmu var acaba dedi.o zamanda tayinimiz kasabaya çıkmıştı küçük bir yerdeydik. ultrason bu kadar gelişmemişti...sağlık ocağına gittik :) ebeye söyledik eliyle kontrol etti karnımı güldühiçbir sorun yok merak etmeyin dedi. sonra rahatladık biraz İyidir bebişin rabbimin izniyle
canım benim ilk hamileliğimde benimde ilk aylar hiç göbeğim yoktu 6 aydan sonra çıkmıştı takma kafana bebeğin sağlıklıdır
Biz 3 aylıkken 6 aylık görünüyor diye hayıflanalım sen göbüşüm çıkmadı diye:) iç karnın geniş demekki göbeğinin çıkması ile bebişin sağlığının ilgisi yok canım zaten şuan kaç gram ki:)
eşimin seçtiği bir kız ismi var ve ben istemiyorum bu ismi yabancı bi isim w harfi var içinde onu v yapıyo al sana isim diyo manası bişey kimse anlamıyo akılda kalmıyor vs
yanına da kayınvalidem annesinin ismini kızı olmadığı için koyamamış onun ismini koycakmş
Allahtan kadının 2 ismi varmış çünkü sadece ilk ismi olsa kavga çıkarırıdım
hani şu bi erkek ismi yanına iye olan eski isimlerden
Allahtan ikinci ismi benimde çok genç yaşta ölen bi teyzem var onunla aynı
ya y,ne bi ölünün isminin çocuğa verilmesi bana çok mantıklı gelmese de
kayınvalidemi kırmamak için kabuş ed,yorum ama bu kız ismi konusu benim için buyuk dert ya
erkek olursa ben eren koymak istiyorum eşim de ölen dayısının ismini bu kez yanına eklicekmiş ona da bişşey demiyorum ama
doktor kız dedi ve sırf bu isim konusu yüzünden içimden gelerek kızım olsun diyemiyorum
tabiki sağlılloı sıhhatli olsun kız erkek farketmez ama işte bu isim konusunda çok dertliyim
aylarca karnında taşı can ver doğur ama istediğin bi isimle hitap edeme bence çok acı bi durum
Kızlar nasılsınız?
Doktordan geliyorum..
Cinsiyet için tahmin yürüttü ve çıkıntı (pipi) göremediği için kız dedi =)
Sanırım bir meleğim olacak..
Eşim erkek diye kendini şartlamıştı biraz, yüzü düştü =)
Alışacak ama
Kesin belli olması için haftaya glirsin bakarız dedi ama bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum..
sağlıklı gelsinde annesi ölür ona
Merhaba
Ben de 14 haftanin icerisindeyim, sizi ara ara zaman buldukca takip edicem.
Cinsiyetini henuz bilmiyorum buyuk ihtimal ogrenmicem , henuz ultrason vb kontrollere girmedim
yurtdisinda yasiyorum Turkiye tatilindeyim dondukten sonra halledicem kendi doktorumla mecburi ve cok gerekli gorduklerimi .
Saglikli bir hamilelik ve dogum diliyorum hepimiz icin :)
e sonuç açıklandı :) 86.7 :)
selam kızlar dr kontrolunden geldik çok yoruldum aslında bişey de yapmadım ama 3 merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum hamilelik ilerleyince napıcam düşünemiyorum :) bebeğimizin keyfi yerindeymiş cinsiyeti sordum ama bizimkinin poziyonu müsayit değildi :) dr sadece tahminde bulundu yanılma payımız yüksek dedi ve erkeğe benzetti :) inş. 2 hafta sonra kesinleşecek ama içime hep kız doğmuştu erkek gibi gelmiyordu ne olursa olsun çok sevineceğim yeterki yavrum sağlıklı olsun...
Kızlar nasılsınız?
Doktordan geliyorum..
Alışacak ama
Kesin belli olması için haftaya glirsin bakarız dedi ama bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum..
Kızlar nasılsınız?
Doktordan geliyorum..
Alışacak ama
Eşininde rızası olmalı tabi ama bence bir çocuğun ismini koymak herkesten önce annesine düşüyor. Daha zaman var fikirler değişir canını sıkma.
Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun maşallah
Çok sağol tatlım.. Amin cümlemizinkini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbimGözünüz aydın maşallah. Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Teşekkür ederim canımMaşallah canim prenses geliyor demek.
Saglikla gelsin inşallah
ya bak ben sana sölemiştim hmşlesin sen diye :)
72 saat sonra aynı yerde kan testini tekrarla 2 kat yükselmesi lazım ama yükselir merak etme benimki 25 den 172 ye çıkmıştı
nasıl bi heyecandı anlatamam
kızlar bu arada üşenmedim isim arayışına girenlere face listemdedki miniklerin isim listesini yaptım
belki işinize yarar
erkek
Umut, poyraz, boran, yiğit efe, batu alp, egemen, kıvanç, kerem, alperen, tuğrul buğra, kutay berk, tunç, akif, ege, yusuf kağan, kayra, kuzey, ahmet emir, mert ali, ata, tibet, efram bora, utku, çınar
kız
Eylül, deniz, duru, asya, ilke, bade eva, hanne, yağmur, bahar, elif, gülse, karin su, irem, öykü, alya, yaren-deren (ikiz), berra, gökçe, eda, gülce berin, alara, azra, mayra, rengin, naz, melis, ceylin
Merhaba bayanlar nasılsınız ?
kızlarrr bugun bebişimi gördüm. Bi görseniz o kadar cok hareketlikiii. Resmen ayaga kalktı zıpladı yaa. Surekli donuyo ters duruyo zıplıyo. Bacakları elleri cok netleşmiş.Kemik yapısı tamamlanmıs. Boyuda 14 cm. O kadar cok hareketliki cinsiyetini kesinleştiremedik. Daha once erkek gibi demişti. Bu kez bizmki oynadı oynadı sonra resmen bagdas kurdu göstermedi. Çatlayacagım artık bi netleşseydi. Gerçi bana erkek gibi geliyo ama. Bide cok kilo almısın dedi doktor. Uyardı. Dikkat etcem artıkbayramdan sonra 3lü için çağırdı. Benim 2 li testim baska bi hastanede oldu ama sonucu kaybettiler sonra buldular falan guvenemedik pek. Doktorumda guvenmedi kendi istedi. Super bişey yaa o kadar cok hareketi nasıl hissedemiyorum hayret yaa. Grip asısını olayımmı dedim yyok dedi. Onu neden istemedi anlamadım.Size bişey dendimi grip asısı ile ilgili..
selam kızlar dr kontrolunden geldik çok yoruldum aslında bişey de yapmadım ama 3 merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum hamilelik ilerleyince napıcam düşünemiyorum :) bebeğimizin keyfi yerindeymiş cinsiyeti sordum ama bizimkinin poziyonu müsayit değildi :) dr sadece tahminde bulundu yanılma payımız yüksek dedi ve erkeğe benzetti :) inş. 2 hafta sonra kesinleşecek ama içime hep kız doğmuştu erkek gibi gelmiyordu ne olursa olsun çok sevineceğim yeterki yavrum sağlıklı olsun...
Maşallah bebişine allah sağlıklı hayırlı evlat olarak kucağına almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?