2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Burcu kanama alani ne alemde kanama nasil ozeldende yazabilirsin

Canım güzel haberler almana sevindim.Peki kanamayla ilgili bişeyler dedimi doktor?devam etmiyor dimi hala?

ediyor canım daha tam kesilmedi iğneye devam ediyoruz inş. o da geçicek dr rahimde kanama yok dedi plesantada asağıda değilmiş bu kanamalar heralde ben atak geçiriyorum diye oluyor bende fmf var dikkat ettim hep atak sonrası oluyor ilacıma basladık bakalım nolacak ilacın bebeği etkilemesinden korkuyorum ama içmessemde düşük riskim geçmeyecek gibi mecburen içicem artık bebeğim Allaha emanet

off valla ben daraldım,niye insanlar saygı göstermez ki,senin ve eşinin kararı olmalı kesinlikle,Allah yardımcın olsun,inşallah halledersin,gerekirse otur ağla eşine,valla anlasın..

benziyo dediği için çok önemseme bence banada 12. haftada erkeğe benziyıo dedi 14 de kız dedi bu sefer benziyo demiyotrum kız diyorum dedi ama ben 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman tam emin olcam

bu da ilginçmiş,erkekse kıza nası dönüyosa,erkekse var işte ...

Kiz ismi tavsiye ediyorum
Nil
Eslem
Esila ( abimin kizi )
Sera (arkadasimin kizi )
Iklim
Aklima gelenler bunlar

Eslem,Esila hiç duymamıştım,değişikmiş

Burcu kanama alani ne alemde kanama nasil ozeldende yazabilirsin

rahimde görünen bişey yokmuş plesanta asağıda değilmiş ama benim kanama daha kesilmedi ara ara devam ediyor iğneye devam edicez 3 günde 1 canım ben fmf hastası olduğum için düşük riskim geçmiyor ataklarım tutunca kanama yaşıyorum ilaca basladık inş. ataklarım gecer bu ataklar bebeği etkiliyomuş kanama ondan oluyor ilacda bebeğe bişey yapcak diye içim içimi yiyor ama mecburen içeceğim yoksa düşük riski bitmicek

Kızlar nasılsınız?
Doktordan geliyorum..
Cinsiyet için tahmin yürüttü ve çıkıntı (pipi) göremediği için kız dedi =)
Sanırım bir meleğim olacak..
Eşim erkek diye kendini şartlamıştı biraz, yüzü düştü =)
Alışacak ama
Kesin belli olması için haftaya glirsin bakarız dedi ama bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum..
sağlıklı gelsinde annesi ölür ona

Allah razı olsun içimi ferahlattın inşallah bir sorun yoktur

canım benim ilk hamileliğimde benimde ilk aylar hiç göbeğim yoktu 6 aydan sonra çıkmıştı takma kafana bebeğin sağlıklıdır

İnşallah güzelim bunu sağ salim kucağıma alsam bir daha düşünmem sanırım hamilelik çok zormuş

Ayy keşke benimde 6 aylık gibi görünse canım ne kadar güzel böyle üstüme hiçbir kıyafetim olmasa bebeğimin büydüğünü hissetsem ama karnım içine göçmüş gibi İnşallah bir gerileme filan yoktur büyüyodur

Eşininde rızası olmalı tabi ama bence bir çocuğun ismini koymak herkesten önce annesine düşüyor. Daha zaman var fikirler değişir canını sıkma.

Hayırlı ve sağlıklı evlat olsun maşallah

e sonuç açıklandı :) 86.7 :)

Gözünüz aydın maşallah. Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.

Maşallah canim prenses geliyor demek.
Saglikla gelsin inşallah

simca teşekkürler
daha öncede yapmıştım sadece hamilelik takvimi yazıyordu böyle ayrıntlı çıkmamıştı. silip baştan yaptım oldu

Çok sağol canım

Gözünüz aydın maşallah. Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Çok sağol tatlım.. Amin cümlemizinkini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

Maşallah canim prenses geliyor demek.
Saglikla gelsin inşallah
Teşekkür ederim canım
Ben hala erkek hissediyorum ama =)
Ne olacak belli olur..

benimkilerden biri kesin erkek, ona kerem düşünüyoruz..hatta ömer kerem...ömer ismine de bayılırım...öyle hikayesi anısı olan bir isim değil, herhangi bir aile büyüğü de değil, hz. ömer gibi adaletli olsun diye...
diğeri de erkekse kaan olabilir, ama eğer kızsa, neva,ela, elvin var şimdilik aklımda...bakalım...

Ben cok yeni ve sylenmesi zor isim sevmiyorum.

Cok eski isimde sevmiyorum.

Benim bebek isimsiz kalacak sanirim

kızlarrr bugun bebişimi gördüm. Bi görseniz o kadar cok hareketlikiii. Resmen ayaga kalktı zıpladı yaa. Surekli donuyo ters duruyo zıplıyo. Bacakları elleri cok netleşmiş.Kemik yapısı tamamlanmıs. Boyuda 14 cm. O kadar cok hareketliki cinsiyetini kesinleştiremedik. Daha once erkek gibi demişti. Bu kez bizmki oynadı oynadı sonra resmen bagdas kurdu göstermedi. Çatlayacagım artık bi netleşseydi. Gerçi bana erkek gibi geliyo ama. Bide cok kilo almısın dedi doktor. Uyardı. Dikkat etcem artık bayramdan sonra 3lü için çağırdı. Benim 2 li testim baska bi hastanede oldu ama sonucu kaybettiler sonra buldular falan guvenemedik pek. Doktorumda guvenmedi kendi istedi. Super bişey yaa o kadar cok hareketi nasıl hissedemiyorum hayret yaa. Grip asısını olayımmı dedim yyok dedi. Onu neden istemedi anlamadım.Size bişey dendimi grip asısı ile ilgili..

Maşallah bebişine allah sağlıklı hayırlı evlat olarak kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kanamanın geçmesine de , bebeğinin iyi olmasına da çok ama çok sevindim canım
Allah yüzünde ki, o tebessümü daim etsin.
İnşallah bundan sonrasını da hep böyle gülücüklerle geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…