selam kızlar dr kontrolunden geldik çok yoruldum aslında bişey de yapmadım ama 3 merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum hamilelik ilerleyince napıcam düşünemiyorum :) bebeğimizin keyfi yerindeymiş cinsiyeti sordum ama bizimkinin poziyonu müsayit değildi :) dr sadece tahminde bulundu yanılma payımız yüksek dedi ve erkeğe benzetti :) inş. 2 hafta sonra kesinleşecek ama içime hep kız doğmuştu erkek gibi gelmiyordu ne olursa olsun çok sevineceğim yeterki yavrum sağlıklı olsun...
ayyy ne güzelll
bende palmiyede akın beye gidiyorum senin dr iyiymiş bikaç kişiden duymuştum iyi diye. iilk ay kanamam olduğnda acilde o denk gelmşti sağolsun çok iyi ilgilenmişti
Merhaba
Ben de 14 haftanin icerisindeyim, sizi ara ara zaman buldukca takip edicem.
Cinsiyetini henuz bilmiyorum buyuk ihtimal ogrenmicem , henuz ultrason vb kontrollere girmedim
yurtdisinda yasiyorum Turkiye tatilindeyim dondukten sonra halledicem kendi doktorumla mecburi ve cok gerekli gorduklerimi .
Saglikli bir hamilelik ve dogum diliyorum hepimiz icin :)
kızlar bakıyorumda ısımlerden yola cıkmışız bende mira ismini düşünüyorum eşim tam karar veremedi ama onuda ikna etmeye çalışıyorum anlamı gökyüzündekı en parlak yıldız ve yunuslar yolunu bu yıldız sayesınde bulurmuş bır diğer anlamıda mıra hira mağarasından geliyormuş bu arada bende elimi sol tarafa koyduğumda seyirme hıssediyorum bazen
Kanamanın geçmesine de , bebeğinin iyi olmasına da çok ama çok sevindim canım
Allah yüzünde ki, o tebessümü daim etsin.
İnşallah bundan sonrasını da hep böyle gülücüklerle geçirirsin
amin canım sağolasın ama kanamam geçmedi inş. yakında o da biter rahimde kanama yokmuş ama kanamam ara ara oluyor çok dikkat ediyorum bugun ayakta kaldım inş. bişeycik olmaz sanırım sende dr gittin tam detaylı okuyamadım umarım bebiş iyidir ultrasonda görmek çok heycanlı oluyor :)
Bugün daha iyiyim esimle dargindik iki gündür malum benim hormonlarim ve onun inadi alttan almamasi =) hersey duzeldi sonunda çok sukur bebegime yansimasindan da çok korkuyordum
Kizlar ben iki aylik hamileyim sadece ve
bir iki kilo aldim simdiden
hadi o onemli degilde
benim gobegim hamile gibi yani =D
hamileyim tabi ama sanki 5 6 aylik hamileyim
bu siskinlik midir acaba ?
yada normalmidir sizce ?
Böyle dombilik olanlar oldumu hiç iki ayda ?:101:
Kizlar ben iki aylik hamileyim sadece ve
bir iki kilo aldim simdiden
hadi o onemli degilde
benim gobegim hamile gibi yani =D
hamileyim tabi ama sanki 5 6 aylik hamileyim
bu siskinlik midir acaba ?
yada normalmidir sizce ?
Böyle dombilik olanlar oldumu hiç iki ayda ?:101:
gaz vardir bir arkadasim hamile ayni durumda her bedende degisiklik gosterebiliyor, benim ilk hamileligimde karnim daha azdi bunda sanirim daha hizli sisicek pantalonlarim belden sikmaya basladi .