2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

gözün aydın burcucum.

ayyy ne güzelll
bende palmiyede akın beye gidiyorum senin dr iyiymiş bikaç kişiden duymuştum iyi diye. iilk ay kanamam olduğnda acilde o denk gelmşti sağolsun çok iyi ilgilenmişti

ben de daha cumartesi buldum doktoruma çok güzel ilgilendi sağolsun.

bende kendimi çok ağır hissediyorum arada kasıklarım ağrıyor beyaz akıntım oluyor uykum oluyor ama bebeğim iyi olsun da ben bunları çekmeye razıyım:)

biz gününü bile zor beklerken cinsiyet için siz öğrenmeyeceğim diyorsunuz:18:

kızlar bakıyorumda ısımlerden yola cıkmışız bende mira ismini düşünüyorum eşim tam karar veremedi ama onuda ikna etmeye çalışıyorum anlamı gökyüzündekı en parlak yıldız ve yunuslar yolunu bu yıldız sayesınde bulurmuş bır diğer anlamıda mıra hira mağarasından geliyormuş bu arada bende elimi sol tarafa koyduğumda seyirme hıssediyorum bazen

Kanamanın geçmesine de , bebeğinin iyi olmasına da çok ama çok sevindim canım
Allah yüzünde ki, o tebessümü daim etsin.
İnşallah bundan sonrasını da hep böyle gülücüklerle geçirirsin

amin canım sağolasın ama kanamam geçmedi inş. yakında o da biter rahimde kanama yokmuş ama kanamam ara ara oluyor çok dikkat ediyorum bugun ayakta kaldım inş. bişeycik olmaz sanırım sende dr gittin tam detaylı okuyamadım umarım bebiş iyidir ultrasonda görmek çok heycanlı oluyor :)

tek tansiyon sorunu yasayan galiba benim
bu hafta boyunca sağlık ocağına gidip ölçturucem
dun 12-9 du bugun 13-8 bakalım yarın ne çıkıcak

Kizlar ben iki aylik hamileyim sadece ve
bir iki kilo aldim simdiden
hadi o onemli degilde
benim gobegim hamile gibi yani =D
hamileyim tabi ama sanki 5 6 aylik hamileyim
bu siskinlik midir acaba ?
yada normalmidir sizce ?
Böyle dombilik olanlar oldumu hiç iki ayda ?:101:

gaz vardir bir arkadasim hamile ayni durumda her bedende degisiklik gosterebiliyor, benim ilk hamileligimde karnim daha azdi bunda sanirim daha hizli sisicek pantalonlarim belden sikmaya basladi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…