Kizlar ben iki aylik hamileyim sadece ve
bir iki kilo aldim simdiden
hadi o onemli degilde
benim gobegim hamile gibi yani =D
hamileyim tabi ama sanki 5 6 aylik hamileyim
bu siskinlik midir acaba ?
yada normalmidir sizce ?
Böyle dombilik olanlar oldumu hiç iki ayda ?:101:
neden canım ne oldu ki
biz gününü bile zor beklerken cinsiyet için siz öğrenmeyeceğim diyorsunuz:18:
Ben ilk hamileligimde son ay ogrenmistim, bunda ilk hamilelik gibi degilim daha rahatim sanirim hayirlisi olsun zaten yurtdisinda yasiyorum mumkun oldukca soylemek istemiyor doktorlar bazi nedenlerden dolayi sorucam birz buyusun soylemek istemezse israr etmicem dogdugunda supriz olur :)
hadi o onemli degilde
yada normalmidir sizce ?
Bugün daha iyiyim esimle dargindik iki gündür malum benim hormonlarim ve onun inadi alttan almamasi =) hersey duzeldi sonunda çok sukur bebegime yansimasindan da çok korkuyordum
Son aya kadar ben tam çatlardımeşyaları doğunca mı alınıcak,renk sıkıntısı olmaz mı
kızlarrr bugun bebişimi gördüm. Bi görseniz o kadar cok hareketlikiii. Resmen ayaga kalktı zıpladı yaa. Surekli donuyo ters duruyo zıplıyo. Bacakları elleri cok netleşmiş.Kemik yapısı tamamlanmıs. Boyuda 14 cm. O kadar cok hareketliki cinsiyetini kesinleştiremedik. Daha once erkek gibi demişti. Bu kez bizmki oynadı oynadı sonra resmen bagdas kurdu göstermedi. Çatlayacagım artık bi netleşseydi. Gerçi bana erkek gibi geliyo ama. Bide cok kilo almısın dedi doktor. Uyardı. Dikkat etcem artıkbayramdan sonra 3lü için çağırdı. Benim 2 li testim baska bi hastanede oldu ama sonucu kaybettiler sonra buldular falan guvenemedik pek. Doktorumda guvenmedi kendi istedi. Super bişey yaa o kadar cok hareketi nasıl hissedemiyorum hayret yaa. Grip asısını olayımmı dedim yyok dedi. Onu neden istemedi anlamadım.Size bişey dendimi grip asısı ile ilgili..
hadi o onemli degilde
yada normalmidir sizce ?
kizlar öldum doktorum duysa cok kizar valla mutfagi bastan sona temizledim iki caminini sildim supurdum sildim beyazlari yikadim guneslikleri yikiyorum ve kqc gundur canim patatesli borek cekiyordu onuda yaptim firana attim tam dinlenicktim kayonvalidem aradi napiyorsn dedi cam sildim dedim ayyy bi kizdihakli biliyorum 3 aydir silmiyorum.utaniyorum komsulardan yeminle ya (
kizlar öldum doktorum duysa cok kizar valla mutfagi bastan sona temizledim iki caminini sildim supurdum sildim beyazlari yikadim guneslikleri yikiyorum ve kqc gundur canim patatesli borek cekiyordu onuda yaptim firana attim tam dinlenicktim kayonvalidem aradi napiyorsn dedi cam sildim dedim ayyy bi kizdihakli biliyorum 3 aydir silmiyorum.utaniyorum komsulardan yeminle ya (
ilk aylarda bende de olmuştu.şimdide ayına göre büyük ama ilk 2 ay daha büyük görünüyordu. gaz problemin oldu hazımsızlığım,ondan dolayı çok şiştimKizlar ben iki aylik hamileyim sadece ve
hadi o onemli degilde
yada normalmidir sizce ?
ya okulda çocuklar çok yoruyor eksikleri var defter tutamıyorlar çok uğraşıyorum pert olup eve geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?