2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

gazdır gaz :) benimde oylkeydi şimdi bile o kadar yok göbişim foto koymultum buraya kocamann 1 ay önceki halim

biz gününü bile zor beklerken cinsiyet için siz öğrenmeyeceğim diyorsunuz:18:

Ben ilk hamileligimde son ay ogrenmistim, bunda ilk hamilelik gibi degilim daha rahatim sanirim hayirlisi olsun zaten yurtdisinda yasiyorum mumkun oldukca soylemek istemiyor doktorlar bazi nedenlerden dolayi sorucam birz buyusun soylemek istemezse israr etmicem dogdugunda supriz olur :)

kizlar öldum doktorum duysa cok kizar valla mutfagi bastan sona temizledim iki caminini sildim supurdum sildim beyazlari yikadim guneslikleri yikiyorum ve kqc gundur canim patatesli borek cekiyordu onuda yaptim firana attim tam dinlenicktim kayonvalidem aradi napiyorsn dedi cam sildim dedim ayyy bi kizdi hakli biliyorum 3 aydir silmiyorum.utaniyorum komsulardan yeminle ya(

Son aya kadar ben tam çatlardım eşyaları doğunca mı alınıcak,renk sıkıntısı olmaz mı

Ayenen karnım hemen buyudu benimde. İç karnın dar diyor buyuk hanımlar

Annem iki gundur sagolsun perde cam temuzligindeydi bugun dogru duzgun uzanamadim Allaha emanet insallah burcu fmd gastaligida nedir usg kanama alani gormemeleei guzel ama tatmin edici degil zira benim doktorum en yogun kanamalarda masallah kanama alani yok demisti bir gun sonra baska hastanede kabak gibi cikmisti
Ama kahve olarak devam etmesi gene iyi
Bende akinti basladi sari bu kanama sayilmaz dimi islak hissediyorum bi bakiyorum ped sararmis boyle ara ara yoksa lekelenmemi bumu insallah bitecek yarabbim bugunude atlatsam ben i.sallah

Sonra bugun cok dua ettim hem bizler icin hem baska arkadaslar icin cok huzirluyum
buarada sabah girdugunuz resimdeki pijema ileyim hala esimin ailesi gelicek yibe ama tayt giymek istemiyorum bi tanesi cok rahat ama kirlide pijema yelek bilduginiz eski modele dondum
Princeaa bu arada tansuyon sorunun varmis buyuk gecmis olsun ama cok yuksej degil dimi

Bugün daha iyiyim esimle dargindik iki gündür malum benim hormonlarim ve onun inadi alttan almamasi =) hersey duzeldi sonunda çok sukur bebegime yansimasindan da çok korkuyordum

aman iyi olun o da biraz alttan alsın canım:)
hamilelerin psikolojisini okut eşine biraz daha anlayışlı olur.
Korkma allahın izniyle bebeğine birşey olmaz ama sen yinede çok sinirlenme.

Bence benim karnimda buyuk ya bende hemen buyusun istemiyorum kesimlikle iki hafta arayla resim yukluyorum

Biri bugun 12+5 digeride 10+5 acaba kiyafettenmi ayni kiyafeti giyinip cekilmesli esasen

Eklentiler

• $IMG_20130925_174811.webp
    11 KB · Görüntüleme: 28
Son aya kadar ben tam çatlardım eşyaları doğunca mı alınıcak,renk sıkıntısı olmaz mı

bebek odasi koyu kahve ve beyaz yani her iki cinsiyete uygun ,ilk kiyafetleride beyaz ve krem belki bir iki sari vardir yani kizimda boyle yapmistim sanirim ayni alirim cok pembe kiyafeti yoktu zaten kizimin ilk aylar biraz bir kac ay olduktan sonra elbiseler ile renklendi dolap simdi 3 yasinda tam bir kokos oldu prenses gecelikle uyuyor ,prenses kostumu ile geziyor evde :)

maşallah cnm bebişine... benimki de geçen hafta öleydi çok hareketliydi. poposunu belini falan havalara atıyodu. öle görmek çok müthiş bişey...

kızlarrr masllah topıdıgımızz baya kalablık ne cok nısan annesı varmıs bende ozledım vallahı ıs yapmayı esım asker annemlerde kalıyrum yemek anneme temızlık ablama bakıyo bense cok nadır haafıfı ısler yapyorumm gecende doktora gıttım 3 aylık dedı bebıs ıcın kasım 1 de 3 test ıstedı ve cınsıyeet solıcek mıs cokk merak edıyorum acaba ney dıye 1 hafta sonra esım gelıcek oda gormek ıstıyo acaba bı benzetme yaprmı kızlarr sızlere bıse dedılermı cınsıyet hakında

Bende esimlw darginim ama haberi yok kirginim acikcasi uc haftadir basbasa kalamadik benim ona cok ihtiyacim var son uc dort gubdur annesi yoktu bi aksam yemege geldiler gec gittiler obur aksam esim mac izlemeye gitti obursu gun annemler burda kaldi yemege sonraji gun kanamam oldu hemen uyudum sonra dun 5 ten sabaha kadar uyudu bu aksam ailesi geliyor
Esime resmen hasret kaldim acaba farkindami :%

bende de göbek çok şiş. karnımın yukarısı daha çok şiş gözüküyor. normal galiba yani fiziksel yapıya göre. sen gene normal kilo almışsın ben 5 kilo aldım. ama önceden boyuma göre çok zayıftım.

Beğendim ama beğenmedim. Ama bende yapcam artık aksamları mecburen. Ben yapamıyorum işten yorgun geliyorum. E bern yapmayınca kimse yapmıyo tabi..Ev perişan halde. Alerjim azmış iyice bide. Tozları yok etmem lazım biliyorum

canım banada gelsene temizliğe ya camlar en son ramazanda silmiştim
dip köşe iyi bi temizliğe ihti,yacım var ama hiç elim vafrmıyo ustten ustten yapıyorum oylesine

ilk aylarda bende de olmuştu.şimdide ayına göre büyük ama ilk 2 ay daha büyük görünüyordu. gaz problemin oldu hazımsızlığım,ondan dolayı çok şiştim

Ve yaklasik 1.5 gunun ardindan yine kirmizi kanama evdede,yalnizim

haklısın ama yapma çok sonra allah korusun kasık ağrın ya da en kötüsü kanaman olmasın
kayınvaliden yada başkası gelemezmiydi temizliğe. Hiç olmadı temizlikçi bayan tutsaydın keşke yorma kendini lütfen.
Sende hak vermişsin ki kayınvaliden bu konuda haklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…