bende de göbek çok şiş. karnımın yukarısı daha çok şiş gözüküyor. normal galiba yani fiziksel yapıya göre. sen gene normal kilo almışsın ben 5 kilo aldım. ama önceden boyuma göre çok zayıftım.
anladım canım allah kolaylık versin.
Annem iki gundur sagolsun perde cam temuzligindeydi bugun dogru duzgun uzanamadim Allaha emanet insallah burcu fmd gastaligida nedir usg kanama alani gormemeleei guzel ama tatmin edici degil zira benim doktorum en yogun kanamalarda masallah kanama alani yok demisti bir gun sonra baska hastanede kabak gibi cikmisti
Ama kahve olarak devam etmesi gene iyi
Bende akinti basladi sari bu kanama sayilmaz dimi islak hissediyorum bi bakiyorum ped sararmis boyle ara ara yoksa lekelenmemi bumu insallah bitecek yarabbim bugunude atlatsam ben i.sallah
Sonra bugun cok dua ettim hem bizler icin hem baska arkadaslar icin cok huzirluyum
buarada sabah girdugunuz resimdeki pijema ileyim hala esimin ailesi gelicek yibe ama tayt giymek istemiyorum bi tanesi cok rahat ama kirlide pijema yelek bilduginiz eski modele dondum
Princeaa bu arada tansuyon sorunun varmis buyuk gecmis olsun ama cok yuksej degil dimi
Annem iki gundur sagolsun perde cam temuzligindeydi bugun dogru duzgun uzanamadim Allaha emanet insallah burcu fmd gastaligida nedir usg kanama alani gormemeleei guzel ama tatmin edici degil zira benim doktorum en yogun kanamalarda masallah kanama alani yok demisti bir gun sonra baska hastanede kabak gibi cikmisti
Ama kahve olarak devam etmesi gene iyi
Bende akinti basladi sari bu kanama sayilmaz dimi islak hissediyorum bi bakiyorum ped sararmis boyle ara ara yoksa lekelenmemi bumu insallah bitecek yarabbim bugunude atlatsam ben i.sallah
Sonra bugun cok dua ettim hem bizler icin hem baska arkadaslar icin cok huzirluyum
buarada sabah girdugunuz resimdeki pijema ileyim hala esimin ailesi gelicek yibe ama tayt giymek istemiyorum bi tanesi cok rahat ama kirlide pijema yelek bilduginiz eski modele dondum
Princeaa bu arada tansuyon sorunun varmis buyuk gecmis olsun ama cok yuksej degil dimi
maşallah cnm bebişine... benimki de geçen hafta öleydi çok hareketliydi. poposunu belini falan havalara atıyodu. öle görmek çok müthiş bişey...
merhaba,aslında ben mayıs annesi olacaktım 03/05/2014 tü tahmini doğum tarihim fakat SAT ımı yanlış hatırladım yada üstüne görme olabilir dedi doktorum 11+3 günlük gebeyim,budurumda Nisan annesi olacağım kısmetse, mayıs annelerinden nisan annelerine izninizle transfer oluyorummmm
kizlar öldum doktorum duysa cok kizar valla mutfagi bastan sona temizledim iki caminini sildim supurdum sildim beyazlari yikadim guneslikleri yikiyorum ve kqc gundur canim patatesli borek cekiyordu onuda yaptim firana attim tam dinlenicktim kayonvalidem aradi napiyorsn dedi cam sildim dedim ayyy bi kizdihakli biliyorum 3 aydir silmiyorum.utaniyorum komsulardan yeminle ya (
canım banada gelsene temizliğe ya camlar en son ramazanda silmiştim
dip köşe iyi bi temizliğe ihti,yacım var ama hiç elim vafrmıyo ustten ustten yapıyorum oylesine
Beğendim ama beğenmedim. Ama bende yapcam artık aksamları mecburen. Ben yapamıyorum işten yorgun geliyorum. E bern yapmayınca kimse yapmıyo tabi..Ev perişan halde. Alerjim azmış iyice bide. Tozları yok etmem lazım biliyorum
haklısın ama yapma çok sonra allah korusun kasık ağrın ya da en kötüsü kanaman olmasın
kayınvaliden yada başkası gelemezmiydi temizliğe. Hiç olmadı temizlikçi bayan tutsaydın keşke yorma kendini lütfen.
Sende hak vermişsin ki kayınvaliden bu konuda haklı.
ben geldim kızlar doktor kontrolümüz çok güzel geçti 2li tarama çok iyi kan verdik bayramdan sonra çıkçak sonucum kızlar ya çok sevimliydi kıpır kıpır hareketlerini gördüm zıppır zıppır zıplıyodu. 2 lide yazanları size de yazayım yorumlayın
kalp atımı:180
crl:56mm
nt:0.8mm
nazal kemik:mevcuttur
cinsiyetini söylemedi bende sormadım :)
Doktorum banada copk almısın dedi. 5 hesapladı ama ben 5 kilo almadım hamilelik öncesi kilomu sordum doyledim ama o kilo sabah ac karnına tuvaletimi yaptıktan sonraki cıplak halimle tartılandı. Doktorun tartıgı ise tok tuvalete sıkısıkken ve üstümede kot pantolon bot, thirt ve sweet varkenki hali.
Bitti derken basladiya bu meret anam ya.ne guzel dun geceden beri yoktu dun gece derken bygunyde atlatsaydik iki gun dolu dolu temiz gecircektim ah keske olmasaydi normakde paranoyak oldum islajlik gekince bakiyom yik ama kan gelince pit diyo bisey akiyor
Burcu sende pedde kullaniyomusun gubde 5_6 ped degisiyorum huylaniyoeum islak olmasin diye millet gebeyken dogacak bebege vez stoklar biz daha benim seyi durduramadik
Bitti derken basladiya bu meret anam ya.ne guzel dun geceden beri yoktu dun gece derken bygunyde atlatsaydik iki gun dolu dolu temiz gecircektim ah keske olmasaydi normakde paranoyak oldum islajlik gekince bakiyom yik ama kan gelince pit diyo bisey akiyor
Burcu sende pedde kullaniyomusun gubde 5_6 ped degisiyorum huylaniyoeum islak olmasin diye millet gebeyken dogacak bebege vez stoklar biz daha benim seyi durduramadik
sen hamile halinle niye kendini bu kadar zorluyorsun canım ya bebeğini düşün bu kadar yorma kendini kayınvalidende haklı yani bırak pis görsünler onlar sana şuna bak ay camları ne kadar pis derlerse desin hamilesin kendine dikkat etmen lazım valla bende kızdım sana o bebeğe Allah korusun bişey olsa sonra çok üzülürsün cam silme falan ağır işler ailenden birinden rica edersin yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?