2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Doktorum banada copk almısın dedi. 5 hesapladı ama ben 5 kilo almadım hamilelik öncesi kilomu sordum doyledim ama o kilo sabah ac karnına tuvaletimi yaptıktan sonraki cıplak halimle tartılandı. Doktorun tartıgı ise tok tuvalete sıkısıkken ve üstümede kot pantolon bot, thirt ve sweet varkenki hali.

anladım canım allah kolaylık versin.

merhaba,aslında ben mayıs annesi olacaktım 03/05/2014 tü tahmini doğum tarihim fakat SAT ımı yanlış hatırladım yada üstüne görme olabilir dedi doktorum 11+3 günlük gebeyim,budurumda Nisan annesi olacağım kısmetse, mayıs annelerinden nisan annelerine izninizle transfer oluyorummmm

Kesinlikle simdi basima gelenlerden sonra o kadar calisiyodum ayda hadu fazla koyayim 200 tl verio evi temizletemezmiydim temizletirdim pismanim tasidigim kovalara herseye

genetik bi hastalık canım karında şiddetli ağrılar yapıyor karındaki bu ağrılar galiba kanamaya yol açıyor bebeği etkiliyor ağır bi hastalık ömür boyu sürüyor daha detaylı bilgiyi için internetten bak istersen sarı akıntın basladıysa kanama bitmiştir ama sen yinede dikkat et tekrar baslamasın

Demekki kanaman bitmiş sarı akıntı normal bence. Çok sevindim bitmesine.
Boşver nasıl rahatsan öyle ol yabancı değiller sonuçta.

ben geldim kızlar doktor kontrolümüz çok güzel geçti 2li tarama çok iyi kan verdik bayramdan sonra çıkçak sonucum kızlar ya çok sevimliydi kıpır kıpır hareketlerini gördüm zıppır zıppır zıplıyodu. 2 lide yazanları size de yazayım yorumlayın
kalp atımı:180
crl:56mm
nt:0.8mm
nazal kemik:mevcuttur
cinsiyetini söylemedi bende sormadım :)

maşallah cnm bebişine... benimki de geçen hafta öleydi çok hareketliydi. poposunu belini falan havalara atıyodu. öle görmek çok müthiş bişey...

bu cuma benimde kontrolüm var en son iki hafta önce görmüştüm hareketli demişti doktorum inşallah tekrar öyle görürüm

Bitti derken basladiya bu meret anam ya.ne guzel dun geceden beri yoktu dun gece derken bygunyde atlatsaydik iki gun dolu dolu temiz gecircektim ah keske olmasaydi normakde paranoyak oldum islajlik gekince bakiyom yik ama kan gelince pit diyo bisey akiyor
Burcu sende pedde kullaniyomusun gubde 5_6 ped degisiyorum huylaniyoeum islak olmasin diye millet gebeyken dogacak bebege vez stoklar biz daha benim seyi durduramadik

kızlar biraz önce doktordan geldim ve bebişimi gördüm. cinsiyetini de öğrendik, aramıza bir yakışıklı katılcakmış. sağlığımızda iyiymiş. darısı diğer hamişlerimizin başına.......

Benim da ikili olmadi benim gibi henuz yaptiramayan varmi gecen sali dr 10 gun sonra seni gorucem o zaman demisti cuma gunu insallah oda bi ayri stres yaxamasamda.aysundaki olamlari gorunce ulan kime guvenicem oluyorum yarabbim

hoşgeldin aramıza.

sen hamile halinle niye kendini bu kadar zorluyorsun canım ya bebeğini düşün bu kadar yorma kendini kayınvalidende haklı yani bırak pis görsünler onlar sana şuna bak ay camları ne kadar pis derlerse desin hamilesin kendine dikkat etmen lazım valla bende kızdım sana o bebeğe Allah korusun bişey olsa sonra çok üzülürsün cam silme falan ağır işler ailenden birinden rica edersin yaparlar

canım banada gelsene temizliğe ya camlar en son ramazanda silmiştim
dip köşe iyi bi temizliğe ihti,yacım var ama hiç elim vafrmıyo ustten ustten yapıyorum oylesine

valla elimden gelse hepinize vardim ederim banada bi anda geldi temizlik valla gerisinide kayinvalidem yapick belim kopuyor bir daha yapmayi dusunmuyorum ama birileri gelir diye korkuyorum ev istedigim temiz olmayinca aman bebegim iyi olsunda onu zor elde ettim bundan sonra dikkat edicem insallh iyidir melegim bi oynadigini hissetsem icimiz rahat eder bugun oynadi oh iyi deriz:)

Mayis annesinden transfer olan ark dr bunu nasi anladi benim bebekte bi hafra ondeydi oda adetten hemen oncesini isaret ediyodu ama ben onu kale almiyorum :) normalde kac olacaktin sata gore kacsin
Ama ne guzel dimi dr bana simdi 20 haftaliksin dese gobek atarimki

maşallah herşey yolunda görünüyor.
inşallah bende cuma günü senin gibi mutlu olurum
sağlıklım olsun da boşver cinsiyetini.

üzerindeki kıyafetler 2 kilo falan tutmuştur belki. bana da doktorum çok almışsın dedi. 20. haftaya kadar 5 kilo alınırmış. bi de ben tiroid ilacı kullanıyorum. bu ilacı kullananlar hamilelikte fazla kilo alırlarmış. aman neyse cnm o kadar da önemli değil nasılsa göbekler iyice şişecek inş. ben hamilelikte 20 25 kilo alanı duydum ver kiloları sonra baya iyi vermişler. e bi de şimdi ben de iştah da açık yiyorum da yiyorum:)

canım umarım bu sıkıntıların bir an önce geçer ve sağlığına kavuşup, bebişine cicilerini hazırlamaya başlarsın.

ben sürekli ped kullanmıyorum günlük ped kullanıyorum pedler çok kaşıntı yapıyor bana

haklisiniz valla belim kopuyor cok dikkat ederek yaptim insallh iyidir melegim yapmicam valla ya kuzum daha kiymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…