2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

gözün aydın canım ben ikili teste girmedim o yüzden yorumlayamıyorum :)

Cinsiyetle ilgili bişi sööledi mi dr? Benzer kalp atımı ile bana kız olma ihtimali erkeğe göre daha yüksek demişti de
diğer ölçümleri de intenetten araştırdıklarıma ve kızların yazdıklarına göre gayet normal sanırım, maşallah bebişine..

e sonuç açıklandı :) 86.7 :)
gözün aydın canım hadi inşallah darısı kese ve kalp atışlarına :))
maşallah herşey yolunda görünüyor.
inşallah bende cuma günü senin gibi mutlu olurum
sağlıklım olsun da boşver cinsiyetini.
inşallah canım sağol evet bende bebişime bakarken ne cinsiyet nede başka bişey aklıma gelmedi
gözün aydın canım ben ikili teste girmedim o yüzden yorumlayamıyorum :)

sağol canım birazdan ultrason fotolarını da eklicem.

yok cinsiyetle ilgili bişey demedi benimde sormak aklıma gelmedi. doktor herşeyi normal dedi zaten canım inşallah kan sonuçlarımda normal çıkar

[QUOTEkatre1986;32222499]Kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim aranizda gaz sancisi ceken var mi[3

3 gün çektim canım gaviscon vermişti doktor onu içtim bide arada soda içtim geçti.dene istersen

Kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim aranizda gaz sancisi ceken var mi

Canım ben acillik bile oldum gaz sancısından. zehirlenme falan sandılar bişey yok tabi doktor muayene edinece anlaşıldı. Ama bende hamilelikden öncede vardı. Hatta bebeğin kalp atısını dinleyeceğimiz ilk hafta izled,ik sadece gazdan sesi duyamadık düşün yani. Nedeni nedir bilmiyorum ama bende cko muzdaripim. Kızlar bide bugun doktoruma sordum kalça agrımı. Kalsiyum eksikliği ve bide vucutta belirti göstermeyen hastalığın olabilir grip falan gibi dedi. Haftaya kadar geçmezse kan ve idrar testimöe bakacak.

yediklerinden olabilir devlet hastanesindeki doktor yediğin bişey etkilemiştir demişti.ya da ilaçların etkisi zamanla geçiyormuş
ondandır

bende kendimi çok ağır hissediyorum arada kasıklarım ağrıyor beyaz akıntım oluyor uykum oluyor ama bebeğim iyi olsun da ben bunları çekmeye razıyım:)

benimde oluyor beyaz akıntım bazen yeşil gibi tahlillerim temiz çıkmıştı.hava soğuk olduğu için sular da soğuk bide sık tuvaalete gidiyoruz üşütüyoruz galiba

sagolasın canım inşallah inşallah onları da hayırlısıyla yaşarım :) çok erken dahageç döllenme oldugu için zaman alıcak kesenin görünmesi kalp atışı :)

MERHABA KIZLAR DOKTORDAN GELİYORUM DÜN BAĞIRSAKTA PARLAKLIK GÖRMÜŞTÜ ÜÇLÜYÜ YAPAN DOKTOR. KENDİ DOKTORUM DA 21 İNDE TEKRAR BAKALIM 21 İNDE TEKRAR BAKALIM EĞER DEVAM EDERSE AMNİYOSENTEZ YAPALIM DEDİ. İNŞALLAH HİÇ BİR ŞEY ÇIKMAZ. BU ARADA CİNSİYETİMİZ DE BELLİ OLDU OĞLUŞUM GELİYOR İNŞALLAH

Bence senin de büyük ihtimalle kızın olacak canım benim eşimde bana "i" ve "s" ile başlasın ne koyarsan koy diyor ama ben kesin başka harf koyar doğuma kadar onu ikna ederim

benziyo dediği için çok önemseme bence banada 12. haftada erkeğe benziyıo dedi 14 de kız dedi bu sefer benziyo demiyotrum kız diyorum dedi ama ben 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman tam emin olcam

yani sana tatlı bir kız gözükmüş:)

fmf ne canım iç tabi kanama daha zararlıdır bebişe

bence boş yere evham yapıyorsun çokta sağlıklı şekilde alacaksın kucağına keşke benimde karnım dümdüz olsa

hadi hayırlısı canım çok sevindim

Ben cok yeni ve sylenmesi zor isim sevmiyorum.

Cok eski isimde sevmiyorum.

Benim bebek isimsiz kalacak sanirim

kız isimlerinde seçenek çok fazla ve çok güzel isimler var zorlanacağımız kesin ama buluruz birtane

mrb kızlar aranıza yeni katıldık yarın konrolum var belki cinsiyeti belli olur

hoş geldin inşallah canım

Bugün daha iyiyim esimle dargindik iki gündür malum benim hormonlarim ve onun inadi alttan almamasi =) hersey duzeldi sonunda çok sukur bebegime yansimasindan da çok korkuyordum

hamiş eşler alttan alınmalı ne zaman öğrenecekler bunu

offf bazen benim bir şişiyor 6 aylık gibi oluyorum

sabrına hayran kaldım ben bayramdan sonra dr a gitmeye karar vermiştim belki dayanamaz bu akşam bile giderim o derece sabırsızım yani:)

yani çok kızdım arkadaşım sana boşver evi sen dinlenmene bak vücudunun enerji depolamaya ihtiyacı var mazallah kötü bir şey de olabilir o kadar zorlanır mı vücut

benim anladığım kadarı ile çok iyi gözün aydın canım

süper bir kaygana daha:) Tebrik ederim canım çok güzel bir haber

Kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim aranizda gaz sancisi ceken var mi

bende bazen oluyor folic asiti sırf bu nedenle içmiyorum süt içmiyorum yumurtada yemiyorum iyi beslenmem lazım ama kendime çok kızıyorum

sata göre 10+3 olacaktım şimdi 11+3 üm ama sat dan emin değilim haklısın nekadar çabuk atlatsak süreci okadargüzel olur bian önce kavuşalım meleklerimze

Ha bu arada arkadaşlar benim bebiş hep önden gidiyor şimdi de 17 haftalık görünüyor. Ultrasonda önde görünen var mı aynı bu şekilde

oğluşun hayırlı olsun canım moralini bozma inşallah hiçbişey çıkmıcak
14 buçuk haftalik hamileym ama bebegimin hiç bir hareketini hala hissetmiyorm
normal mi

ilk gebeliğin mi canım ilk gebelikte 16. haftadan 20. haftaya kadar hissediliyormuş

Hayırlı olsun canım...
Genelde kalp atışı hızlı ise erkek derler =)
Benim mesela 156 çıkmıştı, bugün de tahmin yürütüp kız dediler =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…