ben geldim kızlar doktor kontrolümüz çok güzel geçti 2li tarama çok iyi kan verdik bayramdan sonra çıkçak sonucum kızlar ya çok sevimliydi kıpır kıpır hareketlerini gördüm zıppır zıppır zıplıyodu. 2 lide yazanları size de yazayım yorumlayın
kalp atımı:180
crl:56mm
nt:0.8mm
nazal kemik:mevcuttur
cinsiyetini söylemedi bende sormadım :)
ben geldim kızlar doktor kontrolümüz çok güzel geçti 2li tarama çok iyi kan verdik bayramdan sonra çıkçak sonucum kızlar ya çok sevimliydi kıpır kıpır hareketlerini gördüm zıppır zıppır zıplıyodu. 2 lide yazanları size de yazayım yorumlayın
sağol canım sen nasıl oldun?
gözün aydın canım hadi inşallah darısı kese ve kalp atışlarına :))e sonuç açıklandı :) 86.7 :)
inşallah canım sağol evet bende bebişime bakarken ne cinsiyet nede başka bişey aklıma gelmedimaşallah herşey yolunda görünüyor.
inşallah bende cuma günü senin gibi mutlu olurum
sağlıklım olsun da boşver cinsiyetini.
gözün aydın canım ben ikili teste girmedim o yüzden yorumlayamıyorum :)
Cinsiyetle ilgili bişi sööledi mi dr? Benzer kalp atımı ile bana kız olma ihtimali erkeğe göre daha yüksek demişti de
diğer ölçümleri de intenetten araştırdıklarıma ve kızların yazdıklarına göre gayet normal sanırım, maşallah bebişine..
Kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim aranizda gaz sancisi ceken var mi
yediklerinden olabilir devlet hastanesindeki doktor yediğin bişey etkilemiştir demişti.ya da ilaçların etkisi zamanla geçiyormuşelevit dışında bişey kullanmıyorum ama, tahlil yaptırmadan 1-2 gün içinde epey çikulata şekerli bakkal ürünleri ceviz badem fındık felan yemiştim. suni şeyler yememek gerekiyomuş, bu hafta güzel beslenip, haftaya yeniden tahlil yaptıracam. geçen ayki tahlillerimde hiç bi sorun yoktu ondan endişelendim ama 1 hafta daha beklicem dahiliyeciye gitmeden önce.
bende kendimi çok ağır hissediyorum arada kasıklarım ağrıyor beyaz akıntım oluyor uykum oluyor ama bebeğim iyi olsun da ben bunları çekmeye razıyım:)
iyiyim ben. dinlenemiyorum pek ama idare ediyorum. ruhen ve bedenen yorgun hissediyorum fazlasıyla ama yapacak bişey yok işimiz bu çalışıyoruz canım.
benimde oluyor beyaz akıntım bazen yeşil gibi tahlillerim temiz çıkmıştı.hava soğuk olduğu için sular da soğuk bide sık tuvaalete gidiyoruz üşütüyoruz galiba
gözün aydın canım hadi inşallah darısı kese ve kalp atışlarına :))
inşallah canım sağol evet bende bebişime bakarken ne cinsiyet nede başka bişey aklıma gelmedi
sağol canım birazdan ultrason fotolarını da eklicem.
eşimin seçtiği bir kız ismi var ve ben istemiyorum bu ismi yabancı bi isim w harfi var içinde onu v yapıyo al sana isim diyo manası bişey kimse anlamıyo akılda kalmıyor vs
yanına da kayınvalidem annesinin ismini kızı olmadığı için koyamamış onun ismini koycakmş
Allahtan kadının 2 ismi varmış çünkü sadece ilk ismi olsa kavga çıkarırıdım
hani şu bi erkek ismi yanına iye olan eski isimlerden
Allahtan ikinci ismi benimde çok genç yaşta ölen bi teyzem var onunla aynı
ya y,ne bi ölünün isminin çocuğa verilmesi bana çok mantıklı gelmese de
kayınvalidemi kırmamak için kabuş ed,yorum ama bu kız ismi konusu benim için buyuk dert ya
erkek olursa ben eren koymak istiyorum eşim de ölen dayısının ismini bu kez yanına eklicekmiş ona da bişşey demiyorum ama
doktor kız dedi ve sırf bu isim konusu yüzünden içimden gelerek kızım olsun diyemiyorum
tabiki sağlılloı sıhhatli olsun kız erkek farketmez ama işte bu isim konusunda çok dertliyim
aylarca karnında taşı can ver doğur ama istediğin bi isimle hitap edeme bence çok acı bi durum
benziyo dediği için çok önemseme bence banada 12. haftada erkeğe benziyıo dedi 14 de kız dedi bu sefer benziyo demiyotrum kız diyorum dedi ama ben 2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman tam emin olcam
ediyor canım daha tam kesilmedi iğneye devam ediyoruz inş. o da geçicek dr rahimde kanama yok dedi plesantada asağıda değilmiş bu kanamalar heralde ben atak geçiriyorum diye oluyor bende fmf var dikkat ettim hep atak sonrası oluyor ilacıma basladık bakalım nolacak ilacın bebeği etkilemesinden korkuyorum ama içmessemde düşük riskim geçmeyecek gibi mecburen içicem artık bebeğim Allaha emanet
Allah razı olsun içimi ferahlattın inşallah bir sorun yoktur
İnşallah güzelim bunu sağ salim kucağıma alsam bir daha düşünmem sanırım hamilelik çok zormuş
Ayy keşke benimde 6 aylık gibi görünse canım ne kadar güzel böyle üstüme hiçbir kıyafetim olmasa bebeğimin büydüğünü hissetsem ama karnım içine göçmüş gibiİnşallah bir gerileme filan yoktur büyüyodur
Kızlar nasılsınız?
Doktordan geliyorum..
Cinsiyet için tahmin yürüttü ve çıkıntı (pipi) göremediği için kız dedi =)
Sanırım bir meleğim olacak..
Eşim erkek diye kendini şartlamıştı biraz, yüzü düştü =)
Alışacak ama
Kesin belli olması için haftaya glirsin bakarız dedi ama bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum..
sağlıklı gelsinde annesi ölür ona
Ben cok yeni ve sylenmesi zor isim sevmiyorum.
Cok eski isimde sevmiyorum.
Benim bebek isimsiz kalacak sanirim
mrb kızlar aranıza yeni katıldık yarın konrolum var belki cinsiyeti belli olur
Bugün daha iyiyim esimle dargindik iki gündür malum benim hormonlarim ve onun inadi alttan almamasi =) hersey duzeldi sonunda çok sukur bebegime yansimasindan da çok korkuyordum
Kizlar ben iki aylik hamileyim sadece ve
bir iki kilo aldim simdiden
hadi o onemli degilde
benim gobegim hamile gibi yani =D
hamileyim tabi ama sanki 5 6 aylik hamileyim
bu siskinlik midir acaba ?
yada normalmidir sizce ?
Böyle dombilik olanlar oldumu hiç iki ayda ?:101:
Ben ilk hamileligimde son ay ogrenmistim, bunda ilk hamilelik gibi degilim daha rahatim sanirim hayirlisi olsun zaten yurtdisinda yasiyorum mumkun oldukca soylemek istemiyor doktorlar bazi nedenlerden dolayi sorucam birz buyusun soylemek istemezse israr etmicem dogdugunda supriz olur :)
kizlar öldum doktorum duysa cok kizar valla mutfagi bastan sona temizledim iki caminini sildim supurdum sildim beyazlari yikadim guneslikleri yikiyorum ve kqc gundur canim patatesli borek cekiyordu onuda yaptim firana attim tam dinlenicktim kayonvalidem aradi napiyorsn dedi cam sildim dedim ayyy bi kizdihakli biliyorum 3 aydir silmiyorum.utaniyorum komsulardan yeminle ya (
kızlar biraz önce doktordan geldim ve bebişimi gördüm. cinsiyetini de öğrendik, aramıza bir yakışıklı katılcakmış. sağlığımızda iyiymiş. darısı diğer hamişlerimizin başına.......
Kizlar nasilsiniz ben hic iyi degilim aranizda gaz sancisi ceken var mi
Mayis annesinden transfer olan ark dr bunu nasi anladi benim bebekte bi hafra ondeydi oda adetten hemen oncesini isaret ediyodu ama ben onu kale almiyorum :) normalde kac olacaktin sata gore kacsin
Ama ne guzel dimi dr bana simdi 20 haftaliksin dese gobek atarimki
oğluşun hayırlı olsun canım moralini bozma inşallah hiçbişey çıkmıcakMERHABA KIZLAR DOKTORDAN GELİYORUM DÜN BAĞIRSAKTA PARLAKLIK GÖRMÜŞTÜ ÜÇLÜYÜ YAPAN DOKTOR. KENDİ DOKTORUM DA 21 İNDE TEKRAR BAKALIM 21 İNDE TEKRAR BAKALIM EĞER DEVAM EDERSE AMNİYOSENTEZ YAPALIM DEDİ. İNŞALLAH HİÇ BİR ŞEY ÇIKMAZ. BU ARADA CİNSİYETİMİZ DE BELLİ OLDU OĞLUŞUM GELİYOR İNŞALLAH
14 buçuk haftalik hamileym ama bebegimin hiç bir hareketini hala hissetmiyorm
normal mi
Hayırlı olsun canım...ben geldim kızlar doktor kontrolümüz çok güzel geçti 2li tarama çok iyi kan verdik bayramdan sonra çıkçak sonucum kızlar ya çok sevimliydi kıpır kıpır hareketlerini gördüm zıppır zıppır zıplıyodu. 2 lide yazanları size de yazayım yorumlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?