kızlar ben artık yorulmaya başladım iyice .
Uyku tulumu gibi oldum ben ya =)
Uykuya doyamıyorum, eşim geç geliyor zaten şimdi kafayı koyup yastığa bir kaç saat kestirsem hiç fena olmaz..
Şimdilik kendinize iyi bakın bacılarım
merhaba kızlar doktor kontrolunden geldim ama haberler pek iyi değilplasentam rahim ağzını kapatıyomuş ve orda kanama varmış totalismişim yukarı çıkması zor ihtimal dedi biz 4 lü test yaptırmıştık onun sonucundada yüksek riskli gruptaymışım 75de 1 ihtimalle down sendromu olma olasılığı varmış o da canımı sıktı dr hemen amniyosentez dedi bende kabul etmedim zaten onun ısrarıyla bu testi yaptırdık yoksa benim içim çok rahattı hiç düşünmüyordum Allahın izniyle bebeğimde bişeycik yok diye düşünüyorum o testlere güvenmiyorum ama yinede insanın aklını bulandırıyolar hastaneye gittiğimede pişman oldum tek güzel haber kızım olacağını öğrenmek oldu... hep içime kız gibi doğuyordu rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlat versinde kız olmuş erkek olmuş mühim değil 50 mt bile yürümedim hemen karın kasık ağrım basladı kanamam olacak diye yolda korkudan ağladım durdum inşallah kanamam olmaz çok korkuyorum şimdi yatıyorum ama ben bu gidişle hep yatıcam anlaşılan Allahım bana sabır ve dayanma gücü versin psikolojim çok yoruldu bebeğime bişey olacak onu kaybedicem diye o kadar çok korkuyorumki....
Mrb benim 3lü test cıktı aradım doktora ulasamadım anlayan baka bilirmi
Eki Görüntüle 843921 Eki Görüntüle 843922
canım kağıdın en altında low risk yani düşük risk diyo. Merak edilecek bişey yok yanii.Bu arda bende şimdi aradım öğrendim benimkide normalmişşş
Mrb benim 3lü test cıktı aradım doktora ulasamadım anlayan baka bilirmi
Eki Görüntüle 843921 Eki Görüntüle 843922
nezle oldum dr. yanında bişiyim yoktu şimdi burnum başladı akmaya galiba bademciğim de yanıyorne yapsam ki
yalnız ilgimi bişey çekti bu yapılan testte o gün bebeğim 16+3 günlüktü ama kağıtta gebelik yasıma 17+2 günlük yazmışlar açıkçası ben biraz şüphelendim acaba yanlışmı hesapladılar? bu konuda bilgisi olanlar var mı? eğer gebelik yası yanlış yazılırsa sonuçta yanlışmı çıkar? dönüşte uğrayıp soracaktım ama çok sancım olduğu için eşim boşver bu halde daha fazla ayakta durma deyip o hastaneye götürmedi beni kafam çok karıştı bilen varsa yardımcı olun kızlar
slm kızlar benim bebişte kızmış
bilmyorum bunaldım artık ne testi yaptırırsam hep bi hastalık çıkıyor ortaya
sen nasıl besleniyorsun nelere dikkat etmeliyiz?günlük kan ölçümü yapıyormusun ben en çokta ondan korkuyorum ödüm kopuyor iğneden
slm kızlare ben ikili testimi bugün gösterdim ve riskli çıkmış sonuçtan anlayan varmı
age risk 1:587
combined trisomy 21 risk 1:130
trisomy 13/18+nt 1:10000
sonuçlar bunlar moralimiz bozuldu ama rabbime emanet haftaya ayrıntılı ultrasyon var amniyo sentez yaparız dedi ve üçlüyü yapmıyoruz dedi burda amniyo sente yaptıran varmıydı
radyoda da inadına duygusal parçalar çıkıyorişyerindeyim .karşı kaldırıma çocuk parkı yapıyorlar.acaba ben bebeğimi o salıncakta sallayacakmıyım. parkın adı cemal süreya parkı
onun bir sözü var benim bebeğimi beklerken ki heyecanımı anlatıyor.ama hep içim de gizlice yaşadığım bir heyecan.
''Parkta 'salıncak' sırası bekleyen çocuk gibi bekledim seni. Biraz heyecan, birazda salıncağı 'başkası kapacak' korkusu işte...
benim ablam 7 aylık hamileyken help geçirdi. bebeğini sezeryanla aldılar.ablamı da kaybediyorduk neredeyse.bu rahatsızlık hamileliğin 7 . ayın da ortaya çıkıyor muş.ne kucağına aldı bebeğini nede emzirebildi. sadece 2 damla sağdığı sütü boğazından geçti.adını ben SENA koymuştum.kızı 1 hafta sonra öldü.pembe mermerden mezarlık yaptılar.ne gömmeye gitti nede bir kere mezarına.
hala kız bebekler için yazılmış ninnileri dinleyip ağladığını biliyorum.çok güçlü bir kadındır.ama içinin param parça olduğunu ben görüyorum.doktorlar tekrar çocuk sahibi olmasının çok zor olduğunu söylediler.
ablamın bebeği yokken benim bebeğimin olması ona haksızlık olur du ama bu benim düşüncemdi.
en çokta kızım olacağını duyduğumda çok üzüldüm.
ablam benden biraz soğudu uzaklaştı sanki.
birazcık bile olsa üzülmesinde ekim olduysa ki kesin olmuştur,her karnıma baktığımda şimdiki gibi hüngür hüngür ağlıyorum
Ofisten dışarı çıktım. Beşiktaş çarşıda bir çiğ köfteciye girdim. Bir porsiyon çiğ köfteyi büyük bir ayranla mideye indirdim. Bol limonlu hemdeEkşiye çok düşkün oldum kızlar ben. Benim çocuğum ekşi seviyor hep. Eskiden hamile kalmadan önce sürekli tatlı yerdim. Şimdi aklıma gelince midem bulanıyor. Elmayı bile ekşi yiyorum artık.
amin inşallah Rabbim ablama da nasip etsin .Canım aynı senin durumunda olan bi tanıdığım var. 1er hafta ile hamileliklerini öğreniyor 2 kardeş. Ama büyük olanın bebeği karnında ölüyor. Diğeri kardeşim bu acıyı yaşarken ben nasıl doğum yaparım diye düşünüp duruyor ve sürekli aklında ya onunda bebeği olsun biran önce yada ben bu hamileliği yaşamayayım diye geçiriyor ki kendi bebeği de ölüyor. Sonra bebeği ilk ölenin çocuğu oluyor ama benim tanıdığım ablanın 6-7 sene çocuğu olmuyor. Ama şu anda 2sininde çocuğu var hatta daha olmasın yeter diyip tüplerini bağlattı. Her şeyde bir hayır vardır. İnşallah ablanda bu güzel duyguyu tekrar tadacaktır.
radyoda da inadına duygusal parçalar çıkıyorişyerindeyim .karşı kaldırıma çocuk parkı yapıyorlar.acaba ben bebeğimi o salıncakta sallayacakmıyım. parkın adı cemal süreya parkı
onun bir sözü var benim bebeğimi beklerken ki heyecanımı anlatıyor.ama hep içim de gizlice yaşadığım bir heyecan.
''Parkta 'salıncak' sırası bekleyen çocuk gibi bekledim seni. Biraz heyecan, birazda salıncağı 'başkası kapacak' korkusu işte...
benim ablam 7 aylık hamileyken help geçirdi. bebeğini sezeryanla aldılar.ablamı da kaybediyorduk neredeyse.bu rahatsızlık hamileliğin 7 . ayın da ortaya çıkıyor muş.ne kucağına aldı bebeğini nede emzirebildi. sadece 2 damla sağdığı sütü boğazından geçti.adını ben SENA koymuştum.kızı 1 hafta sonra öldü.pembe mermerden mezarlık yaptılar.ne gömmeye gitti nede bir kere mezarına.
hala kız bebekler için yazılmış ninnileri dinleyip ağladığını biliyorum.çok güçlü bir kadındır.ama içinin param parça olduğunu ben görüyorum.doktorlar tekrar çocuk sahibi olmasının çok zor olduğunu söylediler.
ablamın bebeği yokken benim bebeğimin olması ona haksızlık olur du ama bu benim düşüncemdi.
birazcık bile olsa üzülmesinde ekim olduysa ki kesin olmuştur,her karnıma baktığımda şimdiki gibi hüngür hüngür ağlıyorum
Ben tatlıyı oldum olası sevmem hamilelikle birlikte hepten tiksindim duymak bile istemiyorum ve ekşiye iyice düştüm. Herkes kesin kız dedi ama oğlum olacak. Hayatta dayanamam ekşiye.
hayırlısı inşallah .. Allah herkesin gönlüdekini versin.o bebeğin dünyaya gelmesinde ve ölmesinde de bir hayır vardır ama işte insanın aklından hiç çıkmıyor bu düşünce .dediğin gibi o günleri görmek nasip olur inşallah.bence ablan seni üzmemek adına senden uzaklaşmıştır içindeki acıyı sana gösterip üzmek istememiştir ama sen üzülür ve bebeğini üzersen ablan bu duruma daha çok üzülür emin ol
hastalık hakkında bilgim yok dr ların söylediği büyük olasılıktır ama tamamen %100 değil ki bence ablan denesin hiç olmaz diyenlerin oluyor bizler yaşayan canlı organizmayız Dr.ların dediği en çok o anki verilerin ve o anki durumu gösteriyor şimdi o günler geride kalmalı bence
Limonu ikiye kesip suyunu içesim geliyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?