2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Uyku tulumu gibi oldum ben ya =)
Uykuya doyamıyorum, eşim geç geliyor zaten şimdi kafayı koyup yastığa bir kaç saat kestirsem hiç fena olmaz..
Şimdilik kendinize iyi bakın bacılarım

bende seni merak ediyordum inan öğleden önce baktım yazmayınca daha dr a gitmemiştir diye düşündüm öğleden sonra işlerden fırsat bulup bakamadım ancak gördüm.Canını sıkma korkmada hiçbirşey olmaz merak etme gönlünü ferah tut bu durumlarda psikolojik olarak rahat olmak lazımki sonuna kadar ilerleyebilesin herşey olucağına varıyor burcu kendini parçalasanda ne yaşıyacaksan yaşıcaksın.o yüzden sürekli bu durumunu düşünüp kendini kurma olurmu ne imkansız denilenler oluyor hayatta bi düşün bak seninki hiç bişey.sağ salim alıcaksın kucağına inşallah kızını hiç merak etme bu haftaya kadar geldi ya direndi bu kadar sonuna kadarda bekler bişeycikler olmaz meleğine......

Bendede tam tersi bu son iki haftada acaip enerjiğim. Ki gun boyu ayaktayım ben. kzılar ben cok duzenli besleniyorum. Tatli falan tuketmıyoum. Ekmeğide azalttım ama kilo almam durmuyo. Napcam ben. Şimdiden 5 kilo aldım bile sonumu dusunemiyourm yaa. Yaa bide ben kendimi anne gibi hissetmiyorum. Psikologa mi gitsemkii??

Ofisten dışarı çıktım. Beşiktaş çarşıda bir çiğ köfteciye girdim. Bir porsiyon çiğ köfteyi büyük bir ayranla mideye indirdim. Bol limonlu hemde Ekşiye çok düşkün oldum kızlar ben. Benim çocuğum ekşi seviyor hep. Eskiden hamile kalmadan önce sürekli tatlı yerdim. Şimdi aklıma gelince midem bulanıyor. Elmayı bile ekşi yiyorum artık.

slm kızlare ben ikili testimi bugün gösterdim ve riskli çıkmış sonuçtan anlayan varmı
age risk 1:587
combined trisomy 21 risk 1:130
trisomy 13/18+nt 1:10000
sonuçlar bunlar moralimiz bozuldu ama rabbime emanet haftaya ayrıntılı ultrasyon var amniyo sentez yaparız dedi ve üçlüyü yapmıyoruz dedi burda amniyo sente yaptıran varmıydı

Mrb benim 3lü test cıktı aradım doktora ulasamadım anlayan baka bilirmi
Eki Görüntüle 843921 Eki Görüntüle 843922

riskin düşük canım gözünaydın

nezle oldum dr. yanında bişiyim yoktu şimdi burnum başladı akmaya galiba bademciğim de yanıyor ne yapsam ki

geçmiş olsun canım tavuk suyu sebzeli çorba en iyisi galiba

canım ikili test yaptırmış mıydın evet riskin yüksek çıkmış olabilir fakat bu kesin sonuç değil sende aysunayy gibi harmony testimi yaptırsan? Tabi durumlar müsaitse...
bence sağlıklıdır bebişin ama insanın içine bir kere şüphe düşmeye görsün moral falan kalmamıştır

slm kızlar benim bebişte kızmış

Tebrikler canım

bende pazar kan aldırdım çok başım dönüyor ve hala midem bulanıyor şekerden şüphelendim iyi çıktı umarım sizinde iyi çıkar

Bozma moralini canım senin 1/130 çıkmış 1/80 çıkanların bile bebişleri sağlıklı çıkıyor bir şey yoktur umarım

Canım aynı senin durumunda olan bi tanıdığım var. 1er hafta ile hamileliklerini öğreniyor 2 kardeş. Ama büyük olanın bebeği karnında ölüyor. Diğeri kardeşim bu acıyı yaşarken ben nasıl doğum yaparım diye düşünüp duruyor ve sürekli aklında ya onunda bebeği olsun biran önce yada ben bu hamileliği yaşamayayım diye geçiriyor ki kendi bebeği de ölüyor. Sonra bebeği ilk ölenin çocuğu oluyor ama benim tanıdığım ablanın 6-7 sene çocuğu olmuyor. Ama şu anda 2sininde çocuğu var hatta daha olmasın yeter diyip tüplerini bağlattı. Her şeyde bir hayır vardır. İnşallah ablanda bu güzel duyguyu tekrar tadacaktır.

Ben tatlıyı oldum olası sevmem hamilelikle birlikte hepten tiksindim duymak bile istemiyorum ve ekşiye iyice düştüm. Herkes kesin kız dedi ama oğlum olacak. Hayatta dayanamam ekşiye.

amin inşallah Rabbim ablama da nasip etsin .

bence ablan seni üzmemek adına senden uzaklaşmıştır içindeki acıyı sana gösterip üzmek istememiştir ama sen üzülür ve bebeğini üzersen ablan bu duruma daha çok üzülür emin ol
hastalık hakkında bilgim yok dr ların söylediği büyük olasılıktır ama tamamen %100 değil ki bence ablan denesin hiç olmaz diyenlerin oluyor bizler yaşayan canlı organizmayız Dr.ların dediği en çok o anki verilerin ve o anki durumu gösteriyor şimdi o günler geride kalmalı bence

hayırlısı inşallah .. Allah herkesin gönlüdekini versin.o bebeğin dünyaya gelmesinde ve ölmesinde de bir hayır vardır ama işte insanın aklından hiç çıkmıyor bu düşünce .dediğin gibi o günleri görmek nasip olur inşallah.

off canım yaa ağlattın beni öyle düşünme sakın Allahın yaptıgı her işte mutlaka bir hayır vardır,biz görmesekte... ablanın yaşadıgı çok zor,Allah kimseye evlat acısı vermesin...ama imtihan dünyası işte,bazısının evladı ölür imtihan olunur bazısınınki yaşar büyür hayırsız olur onunla imtihan olur.Başımıza ne geleceğini nerden bilebiliriz.Her zaman hayırlısını isteyelim.senin de ablana haksızlık yapma gibi bir durumun yok,kendini bu yüzden kötü hissetme.Allah ablana hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip eylesin.samimi edilen bir dua ile olmayacak şey yok.Olmaz denileni olduran Allahtır.DOktor çocugun olmaz der Allah iki tane birden verir.Ne olur umutsuzluğa kapılmayın...

Arkadaşlar merhaba... Yazılanları hep takip ediyordum ancak burcu153 ve diğer kanaması olup sonucu riskli çıkan arkadaşların üzüntüsünü görünce yazmaya karar verdim ... Ben 15+4 günlük hamileyim ..gebeliğin başında kanama alanları ile sonra da plesenta previa ile hep kanama ve tedirginlik yaşadım ve doktorum kanaması olan hastalarda bu testlerin hatalı sonuç verdiğini, daha çok kafa karıştırdığını ve bu sebepten hiç bir tehlke olmadığı halde oluşturduğu stresle daha kötü sonuçlar doğurableceğini söylediği için ben yaptırmadım .... Anneler hisseder içiniz rahatça hiç takmayın sonuçları aysunay ı düşünün iyi çıktı çok şükür siZlerde de hiç problem olmayacak inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…