2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar is cıkısı otobüsteydim tam ınecektım kapının önündeydım sofor sert durunca düsecek gıbı oldum karnım bır kadına carptı suan bır sıkıntım yok sükür ama korktum bırsey yoktur ınsallah randevumda 8 kasımda daha var of.

Ben tatlıyı oldum olası sevmem hamilelikle birlikte hepten tiksindim duymak bile istemiyorum ve ekşiye iyice düştüm. Herkes kesin kız dedi ama oğlum olacak. Hayatta dayanamam ekşiye.

Limonu ikiye kesip suyunu içesim geliyor bazen
eynen kızlar ekşi diye deli oluyorum tatlıyı çok sevmezdim zaten şimdi hiç istemiyo canım..

limonu kesip tuzlayıp yiyorum

1 haftadır da turşu diye deli oluyorum hafta sonu ankaraya gittiğimizde k.validemden 2 kavanoz getirdim 1 tanesi bitti bilesuyunu da bardak bardak içtim

kendim yapıcam pazardan alıp yoksa hazıra dağ dayanmaz

Burcu cok gecmis olsun canım . inanıyorum ki bebegin cok saglikli inanma o testlere.

Hepiniz çok sağolun kızlar. Bana moral verdiniz. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah..

canım ikili yaptırmamıştım. hatta bu dörtlüyü de yaptırmayacaktım ama doktorlar o kadar çok ısrar etti ki "yaptırıverelim bari" dedik.
harmony test düşünmüyorum. maddi dururumuz onu yaptırmaya müsait değil.

Benim kanamalarım hamileliğimin en başından beri ara ara devam etmekte. bazen yoğun oluyor. 10 gündür yoktu ama bugün ayakta kaldığım için karın ağrım var inşallah kanamam başlamaz.

Canım ben ikili test yapıtırmamıştım. Doktor 4 lü testin 3lü testten daha güvenilir olduğunu söylediği için 4lü yaptırdık.. bana kalsa ben bu testleri yaptırma taraftarı hiç değildim. doktor ısrarıyla yaptırdık. şimdiki aklım olsa hiç yaptırmazdım. boşuna kafamda karışmazdı.

arkadaşlar geçen gün bir arkadaş limon ile tuzu karıştırıp mı yiyin demişti

şimdi hatırlayamıyorum

ama çok da canım çekti

İnşallah sonuçların güzel çıkar canım. Zaten biliyorsundur ama, bol su iç

Maşallah prensesine İsim bulmak gerçekten zor iş, hele ömür boyu bu isimle çağrılacağını düşününce. Allah kolaylık versin:107:

Maşallah meleklerine İnşallah güzel sonuçlar alırsın:107:

Hoş geldin Maşallah tosununa

Ben tatlıyı oldum olası sevmem hamilelikle birlikte hepten tiksindim duymak bile istemiyorum ve ekşiye iyice düştüm. Herkes kesin kız dedi ama oğlum olacak. Hayatta dayanamam ekşiye.

Aynen bende. Geçen gün dolma yaptım 1 limon içine sıktım tencerenin 1 limonda kesip üstüne koydum. Eşim ekşiliğinden yiyeme. Bana ekşisi az geldi

Kızlar şimdi ben cinsiyetimden emin oldum siz böyle yazınca kesin kızım olacak benim =)
Ekşi ve acı delisi olan ben ağzıma dahi vuramıyorum hamilelikte..
Tatlıyla pek aram yok ama tatlıdan başka bir şey yiyemez oldum =)
Bir ihtimal ama midem de ekşime ve yanmadan dolayı canım dahi çekse ekşi yiyemiyorum..
Belki ondandır..

canım nasılsınnnn.. ben giremiyorum uzun zamandır.. herşey yolunda mı tatlım...

Seni merak ettim ben de tüm gün. 4'lü test sonucun ile ilgili yorum yapmayacağım. Arkadaşlar söylemişler zaten. Meleğin çok iyi, Allah nazarlardan saklasın Totalis olması kötü oldu ama henüz 20. haftada bile değilsin. Hemen moralini bozma lütfen. Dinlenmeye, yatak istirahatine devam. Bebeğin büyüdükçe en azından marjinalis olur diye umuyorum. Daha önce de söylemiştim moral-motivasyon gıda kadar önemli. Sıkıntını da & sevincini de paylaş. Hepimiz aşağı yukarı benzer sıkıntıları yaşıyoruz Moralini yüksek tut, bizler buradayız:107:

slm kızlar benim bebişte kızmış

Gözünüz aydın arkadaşlar. Maşallah meleklerinize

Akşam akşam bu yaptığın zulmü, düşman yapmazdı. Çok canım çekti:112:

Limonu ikiye kesip suyunu içesim geliyor bazen

Yap hiç bekleme, çok güzel oluyor

:118:

Kızlar idrar yolu iltihabim azdı yine 2 gündür. Sürekli tuvaletteyim sanki cok varmış gibi ama 2 damla yapıyorum bitiyo. Bide yaparken çok yanıyorum napcam ben yaaa

Kızlar idrar yolu iltihabim azdı yine 2 gündür. Sürekli tuvaletteyim sanki cok varmış gibi ama 2 damla yapıyorum bitiyo. Bide yaparken çok yanıyorum napcam ben yaaa

Su içeceksin canım. Yanından bardağı-şişeyi eksik etme sürekli iç. Yarın bu saatlere birşeyin kalmaz inşallah

Canim bende tam tersi eksiden baska gozun bisry gormuyo ama kiz benimki de..
Tatlıyi hiic canim stemiyo..
canım nasılsınnnn.. ben giremiyorum uzun zamandır.. herşey yolunda mı tatlım...

Iyiyim priorim cok sukur sen nasılsın.

Geçmiş olsun tatlım...
Bende de enfeksiyon çıktı bugün kültür verdim cuma günü çıkacak sonuç..
Bende idrar yaparken yanma falan yok ama kasık ağrısı yapıyor...
Bugün su içmeyi çoğalttım şu an birşey yok şükür..
En büyük çaresi bol su içmek, en fazla yapacağı da doktorun MONUROL Saşe vermek olur canım..
Tekrar geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…