Ben tatlıyı oldum olası sevmem hamilelikle birlikte hepten tiksindim duymak bile istemiyorum ve ekşiye iyice düştüm. Herkes kesin kız dedi ama oğlum olacak. Hayatta dayanamam ekşiye.
eynen kızlar ekşi diye deli oluyorum tatlıyı çok sevmezdim zaten şimdi hiç istemiyo canım..Limonu ikiye kesip suyunu içesim geliyor bazen
ah ah hiçbir şey kar etmiyor neler denedim neler
en güzeli yatak+battaniye+pijama galiba
cnm Allah yardımcın olsun, sabrın ve tevekkülün çok güzel gerçekten benim de 2lim risk grubu sınırına yakın çıktı ama 4lü istemedim kalbi atan kıpır kıpır hareket eden yavrumu engelli diye aldıramam, Allah yardımcımız olsun, yüzümüzü güldürsün inşallah
çok çok geçmis olsun canım.
allah sabır versin.
test sonucu için canını sıkma.aysunay arkadaşımızın 8/1 çıkmıştı hatırladın mı ama sonuçları süper çıktı
kafanı test sonucuna takma
kızın hayırlı olsun inşallah
offf bende işte buna sinir oluyorum,ya o test sonuçları yanlışsa,bak nasıl üzüyolar insanı.Çok çok geçmiş olsun.sen pozitif düşünmeye devam et elinden geldiğince,yoksa bebiş de etkilenir,sen mutlu ol o da mutlu bebiş olsun.Kızını sağlıkla kucağına al inşallah
Tatlım endişelenme inşallah her şey düzelecek, sıkma o tatlı canını..
Kaç aydır diken üstünde bir hamilelik geçiyorsun çoğumuz şahidiz buna.
Güçlü bir kadınsın, Rabbim her şeyin hayırlısını versin hakkında...
Testlere güven olmadığını hepimiz biliyoruz, içini ferah tut...
Allahım kızını sana bağışlayacak, ben böyle hissediyorum...
İnşallah geçecek bu durumun, sen de tadını çıkartacaksın bebeğinin..
Rabbim sana şifa versin balım, içinde ki, o güzel umudu asla kaybetme
Canım bu testler %100 doğru sonuç verimiyo.Bunu sen de çok iyi biliyosun.Ne problemler atlattın bunu hiç kafana takma.Ben bu tip bişeyle karşılaşmamak için ne 2li ne 3lü ne de 4lü test yaptırmadım.Doktorum da anlayışla karşıladı.İnşallah bebeklerimiz sağlıklılardır.Allah'ın takdir ettiğine kanaat getirmeliyiz.Yüreğini ferah tut.Kızın bıcır bıcır sağlıklı bi cimcime.
Burcu cok gecmis olsun canım . inanıyorum ki bebegin cok saglikli inanma o testlere.
bende seni merak ediyordum inan öğleden önce baktım yazmayınca daha dr a gitmemiştir diye düşündüm öğleden sonra işlerden fırsat bulup bakamadım ancak gördüm.Canını sıkma korkmada hiçbirşey olmaz merak etme gönlünü ferah tut bu durumlarda psikolojik olarak rahat olmak lazımki sonuna kadar ilerleyebilesin herşey olucağına varıyor burcu kendini parçalasanda ne yaşıyacaksan yaşıcaksın.o yüzden sürekli bu durumunu düşünüp kendini kurma olurmu ne imkansız denilenler oluyor hayatta bi düşün bak seninki hiç bişey.sağ salim alıcaksın kucağına inşallah kızını hiç merak etme bu haftaya kadar geldi ya direndi bu kadar sonuna kadarda bekler bişeycikler olmaz meleğine......
canım ikili test yaptırmış mıydın evet riskin yüksek çıkmış olabilir fakat bu kesin sonuç değil sende aysunayy gibi harmony testimi yaptırsan? Tabi durumlar müsaitse...
bence sağlıklıdır bebişin ama insanın içine bir kere şüphe düşmeye görsün moral falan kalmamıştır
sana da geçmiş olsun cnm. evet dediklerini artık hiç yapmıyorum. doktor bana da bebek büyüdükçe plasenta yukarı çıkacak dedi. bi de rahimdeki açıklık da geçerse çok çok sevinicem. Allahtan çok yoğun kanama yok. kahverenginde lekelenmeler. inş sıkıntılarımız azalır cnm... dua edelim:) senin kanamaların ne kadar sürmüştü cnm???
Canım ikili test sonucunn nasıl cıkmıstı. Diğer testlere göre güvenilirliği en yuksek olan test o. Hatta cogu kişi ikilisinde risk yoksa baska test yaptırmıyo ki bencede gereksiz:) Gerçi 3 lü testi bende yaptırdım. Hİç gerek görmesemde. Sonucunuda hiç merak etmiyorum acıkcası.
Kızlar günaydın nasılsınız?
Pazartesi kasık ağrım olduğunu söylemiştim doktoruma idrar tahlili istemişti, temiz çıkmamış sonuçlar.
Bugün gidip idrar kültürü vereceğim...
Sanırım yine enfeksiyon kaptım =S
İnşallah bugün vereceğim kültür sonuçları normal çıkar...
Kalın sağlıcakla
Günaydın kızlar,
Bayram tatili derken bayadır yazamadım,geçmiş çook birikmiş,okuyamadım da,inşallah herkes iyidir.
Benim kızım olucakmış,o kadar erkek hissederken kız çıktısağlığı yerinde çok şükür gerisi boş zaten.Hala isim bulamadık,ona sinir oluyorum,gelicek ismi de ne zaman bakalım
Günaydın kızlar
3-4 gündür şehir dışındaydım çok sık takip edemedim burayı. telefondan girebildiğim kadarıyla ancak. Cuma akşamı kontrole gitmiştim. bebeklerim iyilermiş, biri 180 gr diğeri 220 gr civarıydı. Biri hala önden gidiyor. sanırım sonuna kadar da öyle olur. Çok şükür bir sıkıntı görünmedi. 2li testi yaptırmamıştık. 3lü için kararı bize bıraktı doktorumuz. İkiz gebelikte sağlıklı sonuç vermez ama isterseniz yaptıralım dedi. ben de bu sabah gidip kan verdim. Ultrason bulgularıyla beraber laboratuvara teslim ettik. Cuma akşam çıkacakmış sonuç. İnşallah bizi endişelendirecek bir sonuçla karşılaşmayız
Kızlar herkese mrb. Daha öncede yazmıştım kendimi göremedim listede bizide eklerseniz seviniriz. yaş:26 2. bebiş(ilki 8 aylık:)) şehir:konya sat:15.07.2013 BDT:21.04.2014 cinsiyet erkek gibi dedi ama kesin olarak yarınki kontrolümüzde söyliycek.
Ben tatlıyı oldum olası sevmem hamilelikle birlikte hepten tiksindim duymak bile istemiyorum ve ekşiye iyice düştüm. Herkes kesin kız dedi ama oğlum olacak. Hayatta dayanamam ekşiye.
Ofisten dışarı çıktım. Beşiktaş çarşıda bir çiğ köfteciye girdim. Bir porsiyon çiğ köfteyi büyük bir ayranla mideye indirdim. Bol limonlu hemdeEkşiye çok düşkün oldum kızlar ben. Benim çocuğum ekşi seviyor hep. Eskiden hamile kalmadan önce sürekli tatlı yerdim. Şimdi aklıma gelince midem bulanıyor. Elmayı bile ekşi yiyorum artık.
Aynen bende. Geçen gün dolma yaptım 1 limon içine sıktım tencerenin 1 limonda kesip üstüne koydum. Eşim ekşiliğinden yiyeme. Bana ekşisi az geldi
İnşallah sonuçların güzel çıkar canım. Zaten biliyorsundur ama, bol su iç
eynen kızlar ekşi diye deli oluyorum tatlıyı çok sevmezdim zaten şimdi hiç istemiyo canım..
limonu kesip tuzlayıp yiyorum
1 haftadır da turşu diye deli oluyorum hafta sonu ankaraya gittiğimizde k.validemden 2 kavanoz getirdim 1 tanesi bitti bilesuyunu da bardak bardak içtim
kendim yapıcam pazardan alıp yoksa hazıra dağ dayanmaz
:92: hehehe
merhaba kızlar doktor kontrolunden geldim ama haberler pek iyi değilplasentam rahim ağzını kapatıyomuş ve orda kanama varmış totalismişim yukarı çıkması zor ihtimal dedi biz 4 lü test yaptırmıştık onun sonucundada yüksek riskli gruptaymışım 75de 1 ihtimalle down sendromu olma olasılığı varmış o da canımı sıktı dr hemen amniyosentez dedi bende kabul etmedim zaten onun ısrarıyla bu testi yaptırdık yoksa benim içim çok rahattı hiç düşünmüyordum Allahın izniyle bebeğimde bişeycik yok diye düşünüyorum o testlere güvenmiyorum ama yinede insanın aklını bulandırıyolar hastaneye gittiğimede pişman oldum tek güzel haber kızım olacağını öğrenmek oldu... hep içime kız gibi doğuyordu rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı evlat versinde kız olmuş erkek olmuş mühim değil 50 mt bile yürümedim hemen karın kasık ağrım basladı kanamam olacak diye yolda korkudan ağladım durdum inşallah kanamam olmaz çok korkuyorum şimdi yatıyorum ama ben bu gidişle hep yatıcam anlaşılan Allahım bana sabır ve dayanma gücü versin psikolojim çok yoruldu bebeğime bişey olacak onu kaybedicem diye o kadar çok korkuyorumki....
slm kızlar benim bebişte kızmış
merhaba arkadaşlar bende dr dan geliyorumm, bebeğim iyiymiş suyu normal gelişimi normal dedi dr, ama cinsiyeti söylemedi, daha belli olmaz deyip kestirip attı bakmadı bile, bende heveslenmiştim öğrenirim diye 10 gün sonrada 3 tarama için gel dedi
Ofisten dışarı çıktım. Beşiktaş çarşıda bir çiğ köfteciye girdim. Bir porsiyon çiğ köfteyi büyük bir ayranla mideye indirdim. Bol limonlu hemdeEkşiye çok düşkün oldum kızlar ben. Benim çocuğum ekşi seviyor hep. Eskiden hamile kalmadan önce sürekli tatlı yerdim. Şimdi aklıma gelince midem bulanıyor. Elmayı bile ekşi yiyorum artık.
Limonu ikiye kesip suyunu içesim geliyor bazen
:92: hehehe
Kızlar idrar yolu iltihabim azdı yine 2 gündür. Sürekli tuvaletteyim sanki cok varmış gibi ama 2 damla yapıyorum bitiyo. Bide yaparken çok yanıyorum napcam ben yaaa
Canim bende tam tersi eksiden baska gozun bisry gormuyoKızlar şimdi ben cinsiyetimden emin oldum siz böyle yazınca kesin kızım olacak benim=)
Ekşi ve acı delisi olan ben ağzıma dahi vuramıyorum hamilelikte..
Tatlıyla pek aram yok ama tatlıdan başka bir şey yiyemez oldum =)
Bir ihtimal ama midem de ekşime ve yanmadan dolayı canım dahi çekse ekşi yiyemiyorum..
Belki ondandır..
canım nasılsınnnn.. ben giremiyorum uzun zamandır.. herşey yolunda mı tatlım...
Kızlar idrar yolu iltihabim azdı yine 2 gündür. Sürekli tuvaletteyim sanki cok varmış gibi ama 2 damla yapıyorum bitiyo. Bide yaparken çok yanıyorum napcam ben yaaa
Bol bol su ic canim.3 lt en az
Geçmiş olsun tatlım...Yarın sağlık ocağına gidince sorcam bakalım ilaç filan verecekmi. Bebekten öncede tutardi boyle ama 1 demet maydanozu kaynatip suyunu zorlada olsa icerdim aninda kesilirdi. Şimdi onuda yapamıyorum maydanoz suyu zararlı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?