2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Arkadaşlar mrb, şu an 17. Haftama girdim. tüp bebek ile hamile kaldığımdan ilk 3 ay crinone jel kullanmıştım ( yani progesteron içeren jel). 3 ay bittiğinde tüp bebek doktorum jeli artık bırakabilirsin demişti. İkili test için önceki kadın doktoruma gittiğimde ise bana progestan 100mg kapsül yazdırdı. Ancak henüz almadım.

Progestan kullanan var mı? doktor ne açıdan önerdi ve ne zamana kadar , paylaşırsanız çok iyi olur...yoksa genelimiz kullanmıyor mu acaba?

Bi monurol kaldi zaten kullanmadigim. Purinol filan çok kullandim antibiyotik ile birlikte ama o an geciriyo sonra yine başlıyor. Evlenmeden önce hiç böyle sorunum yoktu nolduysa evlendikten sonra oldu. Hatta antibiyotik kullanmaktan mantar bile oldum ama çok şükür mantarı anlattım.

Her kadının yaşadığı şeyler bunlar tatlım...
Bende senin gibi evlendikten sonra bunları yaşamaya başladım...
Kimi zaman eşten de geçiyormuş.
İyi ki tedavisi var atlata biliyoruz.
Genital bölgeyi çok kuru tutmakta mantar yapıyor canım, hamile kalmadan önce yaşadığım bir durumdu, sürekli havasız ve kuru bırakmak mantara sebep oluyor..
Dikkat etmek lazım.

Kızlar bir sitede 5'li zıbınlar 45 ten, 20 tl ye düşmüş, gayette güzeller düşünen varsa link atabilirim..

slm güzel annelerrr..gelemıyorum ne zamandır bı tasınma tellasıdır aldı benı.. ıslerımı azladım epey yerleştım cok yorgunum bı yandan yerles bı yandan bı yandan grıp bı yandan pasamın bıtmez tukenmez soruları neysekı az kaldı
umarım herkesler ıyıdır kanaması olanlar duzelmıstır..butun annelere ve mınık kuzularına sevgıler gonderıyoruzzzz

jeli bıraktıgın için yazmıştır canım jelle aynı görevi görüyor. ben 200mg kullanıyorum. benimde tüp bebek. heralde hamılelıgın sonuna kadar kullancam. en son gıttıgımde 3 kutu yazmıs hatta:)

Limonu ikiye kesip suyunu içesim geliyor bazen

Senin yine iyiymiş. Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri rahat 3 kilo limonu tek başıma yemişimdir. Hele bulantılarım varken limonu dilimleyip üzerine tuz döküp şapır şupur yiyodum, bi tek onu yiyebiliyodum zaten. şimdi o kadar abartmasam da hala yiyorum

kızlar eşimin doğum günü geliyor ne alacağımı bilemiyorum lütfen yardım:123:

Canm en güsel hediyeyi vermişsin zaten eşine bebeğinizle.. Daha güzelini arasan da bulamazsın..

Benimde tup bebek canim.
Ama ben uc aydan sonrra progestani kestim kullanmıyorum artik.

Kızlar günaydın dünkü mesajım hakkında bilgisi olan varmı şuana kadar sıkıntım yok şükür inşallah olmaz
Bir arkadaşımız daha vardı küveti yıkarken karnını vurmuştu birdaha ne oldu ben mi atladım yoksa yazmadı mı?
Korkuyorum inşallah birşey olmaz bebeğime Allah korusun
hepimizin bebişlerini

Canm ben geçen gece karnımı, hem de tam usg probunu tuttukları yeri çok sert bi şekilde bulaşık makinasının köşesine çarptım. Mosmor oldu karnım. Bi de sağ kasığıma şiddetli bi sancı girdi ama kanama felan olmadı. Hemen acile gittik. O kadar sert çarpmama rağmen hiçbişey yoktu çok şükür bebeğimde. Onlar o kadar güvenli bi yerdeler ki çarparak falan zarar görmeleri çok zormuş, öyle dedi acil dr.u. Ertesi gün kendi dr.uma gittim, o da aynı şeyi söyledi, anca trafik kazalarında kemerin aşırı baskısından ya da yüksekten düşmeyle falan zarar gelebilir ama sen yine de önlem olarak gelmekle iyi yapmışsın, için rahat olur dedi. Anladığım kadarıyla çok sert çarpmamışsın sen. Allahın izniyle turp gibidir bebişin. Meraklanma sen...

İnşallah canımcım. Çok aşırı sert çarpmadım ama çok korktum
İçim rahatladı sen böyle yazınca. Çok teşekkürler canım.

kızlar günaydın işler cok yogun yogun gıremıyorum ama aklım hep sızde umarım hepiniz ıyısınızdır öpüyorum sızı ısler hafıfledıgı an yanınızdayım

Günaydın kızlar ..dün doktora gittim bebiş 19 cm 250 gram olmuş .. Ayak tabanı 3 cm di :) koca ayak dedi :)

ben ıs bası yaptım kızlar bugun 44 gun osnra :) ben lısteyı bırıne devredıcem kılo takıbıı kıme etmelıyım?

30 Ekim de randevum var, beni bekleyin anacııııımmmmm

kızlar dün Mehtap hanıma gittim. çok tatlı, sakin ve bilgi veren bir dr. ultrasonu açar açmaz cinsiyeti ben gördüm, söyliyim mi dedi. bizim çocuk da dünden razıymış meğer göstermeye. oğlum oluyor Allah'ın izniyle Dr un çok negatif yanı Yasemin hanım'ın istemediği birsürü test istedi. Ki bence gereksizdi çünkü bana sayfalar dolusu test yapıldı. ben sadece birini yaptırdım. 2li test de temiz çıktığı için 3lü ve 4lü teste gerek yok dedi. Normal doğum hakkında da konuştuk. ben normal daoğum yanlısı bir dr um, bu hastanede en çok normal doğum yaptıran dr da benim dedi. haber vermek istedim size de.

ben ıs bası yaptım kızlar bugun 44 gun osnra :) ben lısteyı bırıne devredıcem kılo takıbıı kıme etmelıyım?

Hoşgeldin canım hayırlısı olsun yüce rabbim sağlıkla tekrar verir inşallah
hayırlısı böyleymiş şuan nasılsın iyimisin?

Ben şimdi jeli bıraktıktan sonra yaklaşık 1 aydır kullanmıyorum...tüp bebek dr.um birşey dememişti bana... Sende herşey normal değil mi hamilelikte, riskli bir durumun var mıydı? Sen tüp bebek doktorunda mı gebelik takibi yapıyorsun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…