Demek ki, bünyede ki ihtiyaçla alakalı bir mevzu =)Canim bende tam tersi eksiden baska gozun bisry gormuyoama kiz benimki de..
Tatlıyi hiic canim stemiyo..
Bi monurol kaldi zaten kullanmadigim. Purinol filan çok kullandim antibiyotik ile birlikte ama o an geciriyo sonra yine başlıyor. Evlenmeden önce hiç böyle sorunum yoktu nolduysa evlendikten sonra oldu. Hatta antibiyotik kullanmaktan mantar bile oldum ama çok şükür mantarı anlattım.Geçmiş olsun tatlım...
Bende de enfeksiyon çıktı bugün kültür verdim cuma günü çıkacak sonuç..
Bende idrar yaparken yanma falan yok ama kasık ağrısı yapıyor...
Bugün su içmeyi çoğalttım şu an birşey yok şükür..
En büyük çaresi bol su içmek, en fazla yapacağı da doktorun MONUROL Saşe vermek olur canım..
Tekrar geçmiş olsun..
Bi monurol kaldi zaten kullanmadigim. Purinol filan çok kullandim antibiyotik ile birlikte ama o an geciriyo sonra yine başlıyor. Evlenmeden önce hiç böyle sorunum yoktu nolduysa evlendikten sonra oldu. Hatta antibiyotik kullanmaktan mantar bile oldum ama çok şükür mantarı anlattım.
Arkadaşlar mrb, şu an 17. Haftama girdim. tüp bebek ile hamile kaldığımdan ilk 3 ay crinone jel kullanmıştım ( yani progesteron içeren jel). 3 ay bittiğinde tüp bebek doktorum jeli artık bırakabilirsin demişti. İkili test için önceki kadın doktoruma gittiğimde ise bana progestan 100mg kapsül yazdırdı. Ancak henüz almadım.
Progestan kullanan var mı? doktor ne açıdan önerdi ve ne zamana kadar , paylaşırsanız çok iyi olur...yoksa genelimiz kullanmıyor mu acaba?
Limonu ikiye kesip suyunu içesim geliyor bazen
kızlar eşimin doğum günü geliyor ne alacağımı bilemiyorum lütfen yardım:123:
Arkadaşlar mrb, şu an 17. Haftama girdim. tüp bebek ile hamile kaldığımdan ilk 3 ay crinone jel kullanmıştım ( yani progesteron içeren jel). 3 ay bittiğinde tüp bebek doktorum jeli artık bırakabilirsin demişti. İkili test için önceki kadın doktoruma gittiğimde ise bana progestan 100mg kapsül yazdırdı. Ancak henüz almadım.
Progestan kullanan var mı? doktor ne açıdan önerdi ve ne zamana kadar , paylaşırsanız çok iyi olur...yoksa genelimiz kullanmıyor mu acaba?
kızlar is cıkısı otobüsteydim tam ınecektım kapının önündeydım sofor sert durunca düsecek gıbı oldum karnım bır kadına carptı suan bır sıkıntım yok sükür ama korktum bırsey yoktur ınsallah randevumda 8 kasımda daha var of.
Kızlar günaydın dünkü mesajım hakkında bilgisi olan varmı şuana kadar sıkıntım yok şükür inşallah olmaz
Bir arkadaşımız daha vardı küveti yıkarken karnını vurmuştu birdaha ne oldu ben mi atladım yoksa yazmadı mı?
Korkuyorum inşallah birşey olmaz bebeğime Allah korusun
hepimizin bebişlerini
Canm ben geçen gece karnımı, hem de tam usg probunu tuttukları yeri çok sert bi şekilde bulaşık makinasının köşesine çarptım. Mosmor oldu karnım. Bi de sağ kasığıma şiddetli bi sancı girdi ama kanama felan olmadı. Hemen acile gittik. O kadar sert çarpmama rağmen hiçbişey yoktu çok şükür bebeğimde. Onlar o kadar güvenli bi yerdeler ki çarparak falan zarar görmeleri çok zormuş, öyle dedi acil dr.u. Ertesi gün kendi dr.uma gittim, o da aynı şeyi söyledi, anca trafik kazalarında kemerin aşırı baskısından ya da yüksekten düşmeyle falan zarar gelebilir ama sen yine de önlem olarak gelmekle iyi yapmışsın, için rahat olur dedi. Anladığım kadarıyla çok sert çarpmamışsın sen. Allahın izniyle turp gibidir bebişin. Meraklanma sen...
30 Ekim de randevum var, beni bekleyin anacııııımmmmm
ben ıs bası yaptım kızlar bugun 44 gun osnra :) ben lısteyı bırıne devredıcem kılo takıbıı kıme etmelıyım?
jeli bıraktıgın için yazmıştır canım jelle aynı görevi görüyor. ben 200mg kullanıyorum. benimde tüp bebek. heralde hamılelıgın sonuna kadar kullancam. en son gıttıgımde 3 kutu yazmıs hatta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?