2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
günaydınnn herkese... umarım herkes iyidir ve herkesin morali yüksektir.evdeyim gene okulu falan unuttum yatıyorum dinleniyorum. lekelenmelerim de çok azaldı çok şükür. inş en yakın zamanda geçer ve plasentam yukarı çıkar. hiç bi iş yapmamak çok güzelmiş iyi alıştım valla. eşim yemekleri yapıyo bulaşıkları falan hallediyor saolsun ama ev biraz tozlandı. onu da annem gelince halleder artık:)

Günaydın kızlar
Dün kan vermiştim 3lü tarama için. Cuma akşam çıkar demişti laboratuvar ama bir baktım çıkmış sonuçlarım. İkiz gebelik olduğu için çok sağlıklı sonuç vermez demişti doktorum ama yine de düşük riski görmek içimi rahatlattı Diğer testlerden anladığım kadarıyla da kansızlığım ve idrar yolu enfeksiyonum var. Bakalım onlara ne diyecek doktorum.

merhabalar..gününüz güzel geçsin..

kzlar sizde benimgibi heycanlımısınız..yani ben çok erken ama bebeğim doğsun seveyim istiyorum ..henüz hareketlerini pek hissetmiyorum ..yani şöyle bazen karnımda küçük pıtpıtlar duyuyorum ama emin olamıyorum ....

şimdi diğer forumlara baktım..ben hamile kalmaya uğraşırken takip ettiğimbir iki topik vardı..ordaki çoğu kızlar doğurmuş kotmuşlar fotoları ..ay nasıl tatlılıar maşallhhh..hepside yok uykusu böyle yok şöyle emmiyo gazı var vs...bir heveslendim..

beşiklere bakıyorum pusetlere nasıl heycanlıyım..

Rabbim heyecanımızı daim eylesin herkesle birlikte ..çok güzel şeyler bunlar..

selam günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim minik prensesime mendil yaptım iğne oyalı ve başörtüsü yapıyorum şimdi banyo yaptırınca çok lazım oluyor:) benim 3. gebeliğim olmasına rağmen bunda hala hareketlerini çok fazla hissetmiyorum galiba biraz ağır hareket ediyor:)) bende kasımın 28 kontrole gidicem o güne kadar nasıl beklicem bakalım:)) şimdiden çok özledim:))

Günaydın...

Günaydın kızlar ..dün doktora gittim bebiş 19 cm 250 gram olmuş .. Ayak tabanı 3 cm di :) koca ayak dedi :)

Gözün aydın canım, maşallah meleğine ne güzel büyümüş Sen şimdiden patik vs ayarla o zaman

Gözün aydın canım. Hoş gelsin tosunun

ben ıs bası yaptım kızlar bugun 44 gun osnra :) ben lısteyı bırıne devredıcem kılo takıbıı kıme etmelıyım?

Selam canım. Nasılsın?

maşallah canım çok sevindim değerlerinin iyi çıkmasına. kan ilacıyla kanın normale döner inş. idrar yolu enfeksiyonu için bol bol su içmen lazım..

ayy pınarcım oğlun mu geliyo,gözünüzaydın,benim de kızım geliyomuş,sağlıkla doğsunlar,bahtları güzel olsun inşallahhh

bu arada doktor bulamamışsın henüz,Central Hospital Başak hn dene istersen,ben Figen'e gidiyorum,Figen detaylı bilgiler vermiyor,detaylı istersen Başak çok anlatıyomuş.

maşallah canım çok sevindim değerlerinin iyi çıkmasına. kan ilacıyla kanın normale döner inş. idrar yolu enfeksiyonu için bol bol su içmen lazım..

demir hapı kullanıyorum aslında ama yetmiyor demek ki, bakalım başka ne ilaç verecek... Suyu da içmeye çalışıyorum aslında ama fazlalaştırmam lazım demek ki...

Ben hareketlerini hissediyorum ve çok heyecanlanıyorum. Konuşuyorum biraz ama hepsi o. Acele etmek istemiyorum alışveriş için. Doğsun alınır herşeyi diyorum. Ama büyükanneleri durmuyorlar maşallah, sürekli örüyorlar birşeyler. Allah sonumuzu hayır etsin:124:

Gününüz aydın olsun, bacılarım ve minik mucizelerimize

sağol canım seninde gözün aydın olsun gerçekten çok güzel bir duygu iki oğlum vardı herkes kızmı istiyorsun diyordu ama ben sağlıklı olsunda hayırlısı farketmez diyordum çünkü ikiside evlat ama kızım olacağına da sevindim açıkçası.. oğlum olsada yine aynı heycanı sevinci yaşardım oda ayrı bir mevzu:))

Cnm sana progesteronu öneren tüp bebek doktorun mu, gebelik takibini kendisi mi yapıyor?
Benim bu konuda biraz kafam karışık, tüp bebek doktoruma tüp bebek için yine koşa koşa giderim, ama gebelik takibinde hem rahat etmiyorum kendisinde, hem doğum için endişeliyim. Olabilirse normal doğum, gerekirse sezeryan diye düşünüyorum.Yaşım 35 olacak Aralıkta bu arada. Normal doğum bu yaşta sorun olur mu acaba?
Gebelik takibi için önceden gittiğim bir doktorum var, ancak o haftada 1 gün Gayrettepe Florence'e geliyor, geri kalan zaman karşıda.
E doğum sancılarım geldiğinde nolacak, işini bırakıp gelecek mi bu trafikte? Nasıl olur bu durum, sizce bu durumda hergün ulaşabileceğim bir doktoru mu yercih etmeliyim? Bu tabii en ideali, ama bu doktorda rahatım.. Siz olsanız ne yapardınız?

ben ıs bası yaptım kızlar bugun 44 gun osnra :) ben lısteyı bırıne devredıcem kılo takıbıı kıme etmelıyım?

Cnm foruma çok girmemiştim önceleri, yazılarını görünce senin için çok üzüldüm. Çook geçmiş olsun, umarım sen ve miniğin sağlıkla, güvenli bir hamilelik geçirirsiniz. Sizi düşünmemek mümkün değil, artık herşey sağlıkla gelişsin, olumsuzluklar uzak dursun. Bebişini de sağlıkla kucağına alacaksın inşallah. Kendine de dikkat et, çok yorma...) Sağlıkla, sevgiyle kal..

Hoşgeldin canım hayırlısı olsun yüce rabbim sağlıkla tekrar verir inşallah
hayırlısı böyleymiş şuan nasılsın iyimisin?

Hoşgeldin canım, nasılsın?

ıyıyım kızlar hanı arada uzuluyorum neden dıye ama kendı hayatımı kaybetmekten o kadar co k korkmustumkı acıkcası suanda saglıklı olduguma sukredıyorum benım bırde evladım var o yuzden dahada korkakktım
hayırlısı Allahtan teslım olmak gerekıyor bende oyle yaptım

Canim bende tam tersi eksiden baska gozun bisry gormuyo ama kiz benimki de..
Tatlıyi hiic canim stemiyo..

Iyiyim priorim cok sukur sen nasılsın.

iyiyim kuzucum sagol..işler güçler, yıllık izin derken bir de grip oldum..giremedim... kanaman kalmadı değil mi canım..

iyiyim kuzucum sagol..işler güçler, yıllık izin derken bir de grip oldum..giremedim... kanaman kalmadı değil mi canım..

Yok canim cok sukur 5 hafta oldu kanamam yok gecti zor gunler cok sukur.ins.bundsn böyle de opmaz.

çatlak önlemek için badem yağı aldım ama daha kullanmadım. karnımıza direk bi kaç damla mı sürücez bilemedim?

Masallah kizlsr nazli bebeklerinizeee gozunuz aydin hep guzel haberleri gesin inşallah
Telden giriyorum alinti yapmak zor.

Sdtve ikilinin iyi cikmasina cok sevindim

Cutem iyi olmana cok sevindim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…