ben ıs bası yaptım kızlar bugun 44 gun osnra :) ben lısteyı bırıne devredıcem kılo takıbıı kıme etmelıyım?
Günaydın kızlar ..dün doktora gittim bebiş 19 cm 250 gram olmuş .. Ayak tabanı 3 cm di :) koca ayak dedi :)
kızlar dün Mehtap hanıma gittim. çok tatlı, sakin ve bilgi veren bir dr. ultrasonu açar açmaz cinsiyeti ben gördüm, söyliyim mi dedi. bizim çocuk da dünden razıymış meğer göstermeye. oğlum oluyor Allah'ın izniyleDr un çok negatif yanı Yasemin hanım'ın istemediği birsürü test istedi. Ki bence gereksizdi çünkü bana sayfalar dolusu test yapıldı. ben sadece birini yaptırdım. 2li test de temiz çıktığı için 3lü ve 4lü teste gerek yok dedi. Normal doğum hakkında da konuştuk. ben normal daoğum yanlısı bir dr um, bu hastanede en çok normal doğum yaptıran dr da benim dedi. haber vermek istedim size de.
ben ıs bası yaptım kızlar bugun 44 gun osnra :) ben lısteyı bırıne devredıcem kılo takıbıı kıme etmelıyım?
Günaydın kızlar
Dün kan vermiştim 3lü tarama için. Cuma akşam çıkar demişti laboratuvar ama bir baktım çıkmış sonuçlarım. İkiz gebelik olduğu için çok sağlıklı sonuç vermez demişti doktorum ama yine de düşük riski görmek içimi rahatlattıDiğer testlerden anladığım kadarıyla da kansızlığım ve idrar yolu enfeksiyonum var. Bakalım onlara ne diyecek doktorum.
Selamm güzel annelerr
Cumartesi doktor randevumuz vardı.. Bebeğimiz elini çenesine koymuş poz veriyordu bize''Gelişimi çok iyi, her şey yolunda'' dedi doktorumuz..
İkili testimizde her şey normal çıkmıştı ama yine de üçlü test de istedi yaptırdık. İkili testle birebir aynı şekilde yapılıyor..
Detaylı ultrason için 20. hafta gidicez...
Cinsiyetimiz de kesinleşti , topiğimize bir erkek daha geliyorAnkette de işaretledim.. Sağlıklı olsun da kız-erkek hiç fark etmez tabii..
Öpücüklerr
maşallah canım çok sevindim değerlerinin iyi çıkmasına. kan ilacıyla kanın normale döner inş. idrar yolu enfeksiyonu için bol bol su içmen lazım..
merhabalar..gününüz güzel geçsin..
kzlar sizde benimgibi heycanlımısınız..yani ben çok erken ama bebeğim doğsun seveyim istiyorum ..henüz hareketlerini pek hissetmiyorum ..yani şöyle bazen karnımda küçük pıtpıtlar duyuyorum ama emin olamıyorum ....
şimdi diğer forumlara baktım..ben hamile kalmaya uğraşırken takip ettiğimbir iki topik vardı..ordaki çoğu kızlar doğurmuş kotmuşlar fotoları ..ay nasıl tatlılıar maşallhhh..hepside yok uykusu böyle yok şöyle emmiyo gazı var vs...bir heveslendim..
beşiklere bakıyorum pusetlere nasıl heycanlıyım..
Rabbim heyecanımızı daim eylesin herkesle birlikte ..çok güzel şeyler bunlar..
Gününüz aydın olsun, bacılarım ve minik mucizelerimize
jeli bıraktıgın için yazmıştır canım jelle aynı görevi görüyor. ben 200mg kullanıyorum. benimde tüp bebek. heralde hamılelıgın sonuna kadar kullancam. en son gıttıgımde 3 kutu yazmıs hatta:)
Hoşgeldin canım hayırlısı olsun yüce rabbim sağlıkla tekrar verir inşallah
hayırlısı böyleymiş şuan nasılsın iyimisin?
Hoşgeldin canım, nasılsın?
Günaydın...
Gözün aydın canım, maşallah meleğine ne güzel büyümüşSen şimdiden patik vs ayarla o zaman
Gözün aydın canım. Hoş gelsin tosunun
Selam canım. Nasılsın?
Canim bende tam tersi eksiden baska gozun bisry gormuyoama kiz benimki de..
Tatlıyi hiic canim stemiyo..
Iyiyim priorim cok sukur sen nasılsın.
iyiyim kuzucum sagol..işler güçler, yıllık izin derken bir de grip oldum..giremedim... kanaman kalmadı değil mi canım..
Yok canim cok sukur 5 hafta oldu kanamam yokgecti zor gunler cok sukur.ins.bundsn böyle de opmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?