çatlak önlemek için badem yağı aldım ama daha kullanmadım. karnımıza direk bi kaç damla mı sürücez bilemedim?
Ben şimdi jeli bıraktıktan sonra yaklaşık 1 aydır kullanmıyorum...tüp bebek dr.um birşey dememişti bana... Sende herşey normal değil mi hamilelikte, riskli bir durumun var mıydı? Sen tüp bebek doktorunda mı gebelik takibi yapıyorsun cnm?
Limonu ikiye kesip suyunu içesim geliyor bazen
ayenen bende hatta sanki mandalina yıyormusum gibi yıyorum:)) Herkes guluyo bana ama napayım. Allahtan şimdi kalmadı ama baslardsada deli gibi tursu suyu içtim. Litrelerce hatta. Nasıl içim yanöadı bilmiyorum
Cnm sana progesteronu öneren tüp bebek doktorun mu, gebelik takibini kendisi mi yapıyor?
Benim bu konuda biraz kafam karışık, tüp bebek doktoruma tüp bebek için yine koşa koşa giderim, ama gebelik takibinde hem rahat etmiyorum kendisinde, hem doğum için endişeliyim. Olabilirse normal doğum, gerekirse sezeryan diye düşünüyorum.Yaşım 35 olacak Aralıkta bu arada. Normal doğum bu yaşta sorun olur mu acaba?
Gebelik takibi için önceden gittiğim bir doktorum var, ancak o haftada 1 gün Gayrettepe Florence'e geliyor, geri kalan zaman karşıda.
E doğum sancılarım geldiğinde nolacak, işini bırakıp gelecek mi bu trafikte? Nasıl olur bu durum, sizce bu durumda hergün ulaşabileceğim bir doktoru mu yercih etmeliyim? Bu tabii en ideali, ama bu doktorda rahatım.. Siz olsanız ne yapardınız?
İnşallah canımcım. Çok aşırı sert çarpmadım ama çok korktum
İçim rahatladı sen böyle yazınca. Çok teşekkürler canım.
ben ıs bası yaptım kızlar bugun 44 gun osnra :) ben lısteyı bırıne devredıcem kılo takıbıı kıme etmelıyım?
çatlak önlemek için badem yağı aldım ama daha kullanmadım. karnımıza direk bi kaç damla mı sürücez bilemedim?
Arkadaşlar aranızda Ankara da yaşayan var mı?
Nolur bana doktor ya da hastane tavsiye edin...
Arkadaşlar mrb, şu an 17. Haftama girdim. tüp bebek ile hamile kaldığımdan ilk 3 ay crinone jel kullanmıştım ( yani progesteron içeren jel). 3 ay bittiğinde tüp bebek doktorum jeli artık bırakabilirsin demişti. İkili test için önceki kadın doktoruma gittiğimde ise bana progestan 100mg kapsül yazdırdı. Ancak henüz almadım.
Progestan kullanan var mı? doktor ne açıdan önerdi ve ne zamana kadar , paylaşırsanız çok iyi olur...yoksa genelimiz kullanmıyor mu acaba?
ayenen bende hatta sanki mandalina yıyormusum gibi yıyorum:)) Herkes guluyo bana ama napayım. Allahtan şimdi kalmadı ama baslardsada deli gibi tursu suyu içtim. Litrelerce hatta. Nasıl içim yanöadı bilmiyorum
Kızlar bir sitede 5'li zıbınlar 45 ten, 20 tl ye düşmüş, gayette güzeller düşünen varsa link atabilirim..
kızlar günaydın işler cok yogun yogun gıremıyorum ama aklım hep sızde umarım hepiniz ıyısınızdır öpüyorum sızı ısler hafıfledıgı an yanınızdayım
Günaydın kızlar ..dün doktora gittim bebiş 19 cm 250 gram olmuş .. Ayak tabanı 3 cm di :) koca ayak dedi :)
Günaydın güzel nisan anneleri. Herkes için güzel bir gün olur umarım
ben ıs bası yaptım kızlar bugun 44 gun osnra :) ben lısteyı bırıne devredıcem kılo takıbıı kıme etmelıyım?
Günaydın kızlar
Dün kan vermiştim 3lü tarama için. Cuma akşam çıkar demişti laboratuvar ama bir baktım çıkmış sonuçlarım. İkiz gebelik olduğu için çok sağlıklı sonuç vermez demişti doktorum ama yine de düşük riski görmek içimi rahatlattıDiğer testlerden anladığım kadarıyla da kansızlığım ve idrar yolu enfeksiyonum var. Bakalım onlara ne diyecek doktorum.
iyiyim kuzucum sagol..işler güçler, yıllık izin derken bir de grip oldum..giremedim... kanaman kalmadı değil mi canım..
Ben Ankara'da yaşıyorum, birkaç defa daha yazmıştım. Özel Akropol Hastensi Ebru Yüce'yi tavsiye ederim, ben kendisine gidiyorum çok memnunum.
orası uzak bize ben yenimahallede yaşıyorum.
Turgut özAL Üniversite Hastanesi nasıl?
Bilginiz var mı?
Ben de soğandan nefret etmeme rağmen, çoban salatasını bol soğanla kaşık kaşık yedim :)) abim ve eşim beni hayretler içinde seyretti
bende eti pek sevmem ama hayatım boyunca hiç bakıpta ağlamadım:) Kurban bayramı boyunca salya sumuk gezdim yaa. Bide beni kesimhaneye goturduler onda beri her et gorusumde aglıyorum ki ben gıda muhendisiyim ve suan da et işlenen bir yerde calışıyorum. Kuzu karkaslar her geldiğinde aglıyorum
Arkadaşlar aranızda Ankara da yaşayan var mı?
Nolur bana doktor ya da hastane tavsiye edin...
Orası hakkına bir bilgim yok maalesef. Google'dan hiç araştırma yaptınız mı ?Veya herhang bir tanıdıığınız gitmiş mi daha önce ?
Ben de hamileliğimin başından beri sürekli et yemekleri yiyorumçok garip bir süreç ya :)) sizin bebişin cinsiyeti belli oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?