2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

cnm su an için iyiyiz çok şükür. öncesinde bebeklerim ikizdi. malesef birinin kalbi durdu. o süreçte jel+100mg hap kullandım. jeli bıraktım 200 mg kullanıyorum şimdi. yok cnm tup bebek doktorumla devam etmıyorum. cunku sehırler farklı gıtgel zor olurdu. bence bı sonrakı gıttıgınde doktorunla konusursun. önlem amaclı vermıs olabılır....

ayenen bende hatta sanki mandalina yıyormusum gibi yıyorum:)) Herkes guluyo bana ama napayım. Allahtan şimdi kalmadı ama baslardsada deli gibi tursu suyu içtim. Litrelerce hatta. Nasıl içim yanöadı bilmiyorum

Ben de soğandan nefret etmeme rağmen, çoban salatasını bol soğanla kaşık kaşık yedim :)) abim ve eşim beni hayretler içinde seyretti

cnm bence en rahat ulasabılecegın doktora gıt. sonucta bız bebeıslere kolay sahıp olmadıgımıza herhalde bıraz daha evhamlı davranıyoruz. doktorunla rahat ıletısım kurman onemlı. sezeryan veya normal dogum bence duruma gore degısır heralde. zaten sen sezeryan dıyosan da sezeryan yaparlar heralde...

İnşallah canımcım. Çok aşırı sert çarpmadım ama çok korktum
İçim rahatladı sen böyle yazınca. Çok teşekkürler canım.

Rica ederim tatlım, gönlünü ferah tut sen. Bebişin gayet sağlıklı merak etme. Bi sorun olursa kısa sürede sancı kanama vs ile belirti verirmiş.

ben ıs bası yaptım kızlar bugun 44 gun osnra :) ben lısteyı bırıne devredıcem kılo takıbıı kıme etmelıyım?

Hoşgeldin canm. İşe başladığına göre de iyisin demek ki, çok sevindim. Allah seni oğluna ve eşine bağışladı. Çok çok geçmiş olsun tekrar..

çatlak önlemek için badem yağı aldım ama daha kullanmadım. karnımıza direk bi kaç damla mı sürücez bilemedim?

Canm badem yağı tüyleri besler. Zaten hamilelikten çoğumuz karnında tüylenme olacak, badem yağıyla iyice azdırmayalım. Krem değil de illa yağ kullanmak istiyosan kakao yağı, keten tohumu yağı, gliserin yağı ve zeytin yağını karıştırıp sürebilirsin. Keten tohumu yağı biraz zor bulunuyo o yüzden koymasan da olur. Gliserin bulamazsan da bi kapta diğer yağlarla gliserinli bi kremi karıştır, içine biraz da bebek yağı koyabilirsin, hem daha rahat emilir. Ama kakao yağı gerçekten en iyi gelen yağ sanırım, özellikle kullanan anneler hep tavsiye ediyor.

ben progestanı ilk iki ay kullandım düşük tehlikem vardı,ilk ay 200 lük vermişti ikinci ay 100lük kullandım ama hepsini de kullanmadım açıkcası.çok mide ağrısı yapıyodu.ilk kızımda da 3 ay kadar kullanmıstım onda da tehlikem vardı.

Kızlar bir sitede 5'li zıbınlar 45 ten, 20 tl ye düşmüş, gayette güzeller düşünen varsa link atabilirim..

bana atsana canım alışveriş yapasım var:)

kızlar günaydın işler cok yogun yogun gıremıyorum ama aklım hep sızde umarım hepiniz ıyısınızdır öpüyorum sızı ısler hafıfledıgı an yanınızdayım

ne iş yapıyorsun bende çok yoğunum aynı işimi yapıyoruz, benim muhasebe finans

Günaydın kızlar ..dün doktora gittim bebiş 19 cm 250 gram olmuş .. Ayak tabanı 3 cm di :) koca ayak dedi :)

maşallah gözün aydın yerim ben onun koca ayaklarını

Günaydın güzel nisan anneleri. Herkes için güzel bir gün olur umarım

senin içinde güzel bir gün olsun günaydın canım

ben ıs bası yaptım kızlar bugun 44 gun osnra :) ben lısteyı bırıne devredıcem kılo takıbıı kıme etmelıyım?

çok geçmiş olsun sağlığına kavuşmana çok sevindim

ikilinin iyi çıkmasına çok sevindim sanırım

iyiyim kuzucum sagol..işler güçler, yıllık izin derken bir de grip oldum..giremedim... kanaman kalmadı değil mi canım..

sen nasılsın hiç topiğe gelmiyorsun piorri keyifler iyi mi?

ya kızlar alakasız ama forumdaki reklam var ya hamamböcekli,midemi altüst ediyo,sayfayı zor okuyorum valla

Ben de soğandan nefret etmeme rağmen, çoban salatasını bol soğanla kaşık kaşık yedim :)) abim ve eşim beni hayretler içinde seyretti

bende eti pek sevmem ama hayatım boyunca hiç bakıpta ağlamadım:) Kurban bayramı boyunca salya sumuk gezdim yaa. Bide beni kesimhaneye goturduler onda beri her et gorusumde aglıyorum ki ben gıda muhendisiyim ve suan da et işlenen bir yerde calışıyorum. Kuzu karkaslar her geldiğinde aglıyorum

Ben de hamileliğimin başından beri sürekli et yemekleri yiyorum çok garip bir süreç ya :)) sizin bebişin cinsiyeti belli oldu mu ?

Arkadaşlar aranızda Ankara da yaşayan var mı?
Nolur bana doktor ya da hastane tavsiye edin...

Canım bende ankarada yasıyorum. Akropolde eltim dogum aptı. Şartları guzel. Odaları fena değil fiyatıda blgata göre ucuz. Ama doğumda bence acem,ce davrandılar. Tabiki bu benim fikrim. O gun bes dogum oldu hepsi normaldi. Herkse 10-12 saat sancı cekti sonunda bir hariç hepsi sezweryan oldu. Bende eger uzak dememzsen Balgat koruda Ümit beyi, fiyatı ve yakınlığı daha makul olsun dersende Sincan koruda seda hanım yada meltem hanımı önreririm. Turgut özal hastanesi hakkındada hiç iyi şeyler duymadım ben. Bu forumda bikaç yerde de okudum. iyi arastır orayı bence.

Ben de hamileliğimin başından beri sürekli et yemekleri yiyorum çok garip bir süreç ya :)) sizin bebişin cinsiyeti belli oldu mu ?

benimki 12. haftada erkekdi. 16. haftada kız oldu. Neyseki tam donuyo. Sonuç olarak heralde kız dıyorum ki hep bi kızım olsun isterdim ben. Senin bebeğin cinsiyeti ne canım

Mrb arkadaşlar
2014 Nisan annelerinin min ik bebislerine aldığı ciciler bölümünde paylastım sizinlede paylaşmak istedim
Cinsiyetimizi öğrendik ve ben yavas yavas alıs verise baslamayı düsünüyorum ama nerden baslayacagım ne alacagım bilemediğim için
Dün Nisan 2013 annelerinden yardım istedim gerekli kullanışlı şeyler almak istiyorum ve onlarda benimle bilgilerini paylaştılar cok sagolsunlar belki sizede faydası olur
1- emzirme minderi illa c şeklinde olması şart değil küçüklerde çok işe yarıyormuş
2- penye battaniye 4-5 adet sürekli kustukları için cok kullanılıyormus
3- yün battaniye 1 adet sadece dısarıya cıkarken kullanılıyormuş
4- ağız silme mendili 10-15 adet
5- pike 2-3 bebek kustugu için altına seriyormussun onu yıkamak daha kolaymış
6- alt acma minderi alt acmak içindegil ama kucaga daha rahat almak için cok işe yarıyormus evdede heryere rahatlıkla yatıra biliyormussun
7-Göğüs Pedi
8-ayaklı pijama 2-3 ilk zaman 2 corap giydirmektense bi corap ayaklı pijama daha rahatmış
9-tulum ilk zamanlat için altını degiştimek kolay oluyormus ama iki tarafı cıtcıtlı olacakmış
10-Eldiven ince lastikli genişler cabuk cıkıyormus elden
11-penye yelek 4-5 adet
12-Tülbent (mermerşahi) cok kullanıslıymıs ter için özellikle hersey de kullanılıyormus boyboy önerdiarkadas yıkarken bile bunu kullanmıs süngerlerden daha iyimiş
13- sümük pompası yerine otribebe nazal aspiretör önerdi
14-lansioh göhüs ucu kremi yazan arkadas 3 ay önce baslamıs hiç ucu olmamasına ragmen hiç yara olmamış

Not(Yazımız hep kısa kollu tişörtler sıfır kollu çıtçıtlılar şortlar ve dizaltı penyelerle geçti elbiseleri çok az giydirdim)
Şimdilik bukadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…