2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
selam kızlar uzun süredir giremedim nasılsınız?
Cute canım iyi olmana çok sevindim.
Aysuncum maşallah kuzumuza.
Sdtive üçlüyü ikiz gebeliklerde yapmıyorlar ama yinede için rahatlamış oldu.
Benimde haftaya kontrolüm var bakalım cinsiyetlerini gösterecekmi benim veletler:)

yok canım çok şükür ne ağrım ne kanamam ne vs. Allaha Şükür
Bulantılar da azaldı ya bazen de korkuyorum daha da net kıpırtı olmadığından ve kasımda br bebiş kaybettiğinden acaba iyimi sağlıklımı kalbinde sorun yoktur inşallah deyip duruyorum
Sonra da kendi kendimi teselli ediyorum burda mı başka bir yerde mi okudum hatırlamıyorum ama bir arkadaşımız korkmayın sağlıklı olmasa 2 güne kadar yüksek ateş vs oluyormuş diye okuyup rahatlatıyorum kendimi
Korkmamak elde değil işte hepimiz inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

benimki 12. haftada erkekdi. 16. haftada kız oldu. Neyseki tam donuyo. Sonuç olarak heralde kız dıyorum ki hep bi kızım olsun isterdim ben. Senin bebeğin cinsiyeti ne canım

Bana 13. haftada kız gibi görünüyor ama kesin söylemek istemiyorum, daha erken dedi. Pazartesi günü (4 Kasım'da) belli olacak inşallah gösterirse :) Çokkk heyecanlıyımmm

Merhabalar kızlar bugün sağlıkocağından aradılar aşı için ne aşısı bu daha erken değil mi

Bana o kapsülü alttan kullanmamı söyledi, eczane de kutuya yazdı. Ama ilaç açıklamasında ağızdan yazıyor, demek 2 şekilde kullanılabiliyor. Alttan daha etkili oluyor diye okumuştum, böylece de mide ağrısı olmaz heralde diyeceğim, ama zaten bırakmışsın ilacı.
Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım cnm...:)))

2 haftada yukarı çıkacağını sanmıyorum canım bebek içi bi sıkıntı oluşturmasında çok fazla mühim değil kanama olmadıktan sonra çıkmasada o kadar problem olmuyormuş moralim dün çok bozuktu ama bugun iyiyim burası olmasa evde çok fazla sıkılırdım sizlerle herşeyimi paylaşıyorum iyiki varsınız

Son düzenleme:

Canm ben o kadar kötü çarptım ki anlatamam. Hem de tam usgyi tuttukları yer avuçiçi kadar mosmor oldu. Dr usg ye bakarken çok canm yandı ama ona rağmen bebeğin bişeyciği yoktu ama sen çok taktıysen gidiver bi dr.a. usg de bebişini gör, kalbini dinle rahatlarsn ama ben bi sıkıntı olmadığına eminim.

çok şükür canım iyiyim.. sen de iyisin inşallah.. benim bir ara işlerim çok yoğundu.. arkasından yıllık izne ayrıldım... o arada ağır gribal enfeksiyon geçirdim.. ancak dönebildim canım...

çok şükür keyfimiz yerinde.. sen de de herşey yolunda mı

sende öyle diyorsan yoktur canım birşey allahın izniyle
sağol canım çok öptüm.

orası uzak bize ben yenimahallede yaşıyorum.
Turgut özAL Üniversite Hastanesi nasıl?
Bilginiz var mı?
ben turgut özal hastanesine gittim (hastane durağının oradaki)ama sırf cinsiyeti için.normalde zekai tahir e gidiyorum.
2 tane kadın doğumcu vardı turgut özal da
ikisinide tanımadığım için ünvanı yüksek olanı tercih ettim tecrübelidir diye.
50 tl muayene ücreti verdik girdik 2 dk sürmedi muayenesi kızınız olacak dedi gönderdi. suratsız bişeydi.
ne bişey sordu ne bişey söyledi.ne başka bişeyini kontrol etti.sepetledi bizi resmen ve bende sonrakilere de öyle yapmış.
yenimahallede lina var oraya çok iyi diyorlar.

Son düzenleme:
kızlar selam , söylemesi ayıp günlerdir tuvalete çıkamıyorum, kayısı hoşafı yaptım, 2 gündür midemi bulandırsa da içiyorum, bi işe yaramadı, öneriniz var mı? patlamak üzereyim

ben en bastan beri kullanıyorum hala bırakmadım şimdide plasenta aşağıda olduğu için kullanmaya devam edicem haftada 1 defa proluton depot 500mg oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…