hayır
Ankara da hiç tanıdığım yok maalesef.
benimki 12. haftada erkekdi. 16. haftada kız oldu. Neyseki tam donuyo. Sonuç olarak heralde kız dıyorum ki hep bi kızım olsun isterdim ben. Senin bebeğin cinsiyeti ne canım
Merhabalar kızlar bugün sağlıkocağından aradılar aşı için ne aşısı bu daha erken değil mi
tetanoz aşısı için çağırıyorlar. 20 haftada yapıyorlar mecburen
Merhabalar kızlar bugün sağlıkocağından aradılar aşı için ne aşısı bu daha erken değil mi
o zaman gidiyim yaptırıryım diii mitetanoz aşısı için çağırıyorlar. 20 haftada yapıyorlar mecburen
ben progestanı ilk iki ay kullandım düşük tehlikem vardı,ilk ay 200 lük vermişti ikinci ay 100lük kullandım ama hepsini de kullanmadım açıkcası.çok mide ağrısı yapıyodu.ilk kızımda da 3 ay kadar kullanmıstım onda da tehlikem vardı.
Seni merak ettim ben de tüm gün. 4'lü test sonucun ile ilgili yorum yapmayacağım. Arkadaşlar söylemişler zaten. Meleğin çok iyi,Allah nazarlardan saklasın Totalis olması kötü oldu ama henüz 20. haftada bile değilsin. Hemen moralini bozma lütfen. Dinlenmeye, yatak istirahatine devam. Bebeğin büyüdükçe en azından marjinalis olur diye umuyorum. Daha önce de söylemiştim moral-motivasyon gıda kadar önemli. Sıkıntını da & sevincini de paylaş. Hepimiz aşağı yukarı benzer sıkıntıları yaşıyoruz Moralini yüksek tut, bizler buradayız:107::
yok canım çok şükür ne ağrım ne kanamam ne vs. Allaha Şükür
Bulantılar da azaldı ya bazen de korkuyorum daha da net kıpırtı olmadığından ve kasımda br bebiş kaybettiğinden acaba iyimi sağlıklımı kalbinde sorun yoktur inşallah deyip duruyorum
Sonra da kendi kendimi teselli ediyorum burda mı başka bir yerde mi okudum hatırlamıyorum ama bir arkadaşımız korkmayın sağlıklı olmasa 2 güne kadar yüksek ateş vs oluyormuş diye okuyup rahatlatıyorum kendimi
Korkmamak elde değil işte hepimiz inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
bana atsana canım alışveriş yapasım var:)
ne iş yapıyorsun bende çok yoğunum aynı işimi yapıyoruz, benim muhasebe finans
maşallah gözün aydın yerim ben onun koca ayaklarını
senin içinde güzel bir gün olsun günaydın canım
çok geçmiş olsun sağlığına kavuşmana çok sevindim
ikilinin iyi çıkmasına çok sevindim sanırım
sen nasılsın hiç topiğe gelmiyorsun piorri keyifler iyi mi?
Sağlık Ocağı'nda yaptırmak zorunda mıyız ? Hastanede yaptırabilir miyiz acaba bilen var mı? :44:
Canm ben o kadar kötü çarptım ki anlatamam. Hem de tam usgyi tuttukları yer avuçiçi kadar mosmor oldu. Dr usg ye bakarken çok canm yandı ama ona rağmen bebeğin bişeyciği yoktu ama sen çok taktıysen gidiver bi dr.a. usg de bebişini gör, kalbini dinle rahatlarsn ama ben bi sıkıntı olmadığına eminim.
o zaman gidiyim yaptırıryım diii mi
ben turgut özal hastanesine gittim (hastane durağının oradaki)ama sırf cinsiyeti için.normalde zekai tahir e gidiyorum.orası uzak bize ben yenimahallede yaşıyorum.
Turgut özAL Üniversite Hastanesi nasıl?
Bilginiz var mı?
Arkadaşlar mrb, şu an 17. Haftama girdim. tüp bebek ile hamile kaldığımdan ilk 3 ay crinone jel kullanmıştım ( yani progesteron içeren jel). 3 ay bittiğinde tüp bebek doktorum jeli artık bırakabilirsin demişti. İkili test için önceki kadın doktoruma gittiğimde ise bana progestan 100mg kapsül yazdırdı. Ancak henüz almadım.
Progestan kullanan var mı? doktor ne açıdan önerdi ve ne zamana kadar , paylaşırsanız çok iyi olur...yoksa genelimiz kullanmıyor mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?