kızlar selam , söylemesi ayıp günlerdir tuvalete çıkamıyorum, kayısı hoşafı yaptım, 2 gündür midemi bulandırsa da içiyorum, bi işe yaramadı, öneriniz var mı? patlamak üzereyim
kızlar selam , söylemesi ayıp günlerdir tuvalete çıkamıyorum, kayısı hoşafı yaptım, 2 gündür midemi bulandırsa da içiyorum, bi işe yaramadı, öneriniz var mı? patlamak üzereyim
sıkı sık tuvalete git otur tuvaletin gelsede gelmesede.makatına vazelin sür yada yumuşak tutacak yağlı bir krem le masaj yap. canın acımasın diye.hem fazla ıkınmak zorunda kalmazsın.bol su iç.fazla oturma yürüyüş yap biraz.kızlar selam , söylemesi ayıp günlerdir tuvalete çıkamıyorum, kayısı hoşafı yaptım, 2 gündür midemi bulandırsa da içiyorum, bi işe yaramadı, öneriniz var mı? patlamak üzereyim
Kızlar idrar yolu iltihabim azdı yine 2 gündür. Sürekli tuvaletteyim sanki cok varmış gibi ama 2 damla yapıyorum bitiyo. Bide yaparken çok yanıyorum napcam ben yaaa
Arkadaşlar aranızda Ankara da yaşayan var mı?
Nolur bana doktor ya da hastane tavsiye edin...
Burcucm Bende de previa var proluton depo ve günde 400 mg progestan kullandım şimdiye kadae ama 10 gündür kanamam olmadığı için doktor iki ilacı da kesti plesenta devrede o da progrstan salgılıyor hem kız bebek sonuçta fazlası kıllanma yapar dedi kararsız kaldım güvensem mi sadece progestan a devam etsem mi bilemedimben en bastan beri kullanıyorum hala bırakmadım şimdide plasenta aşağıda olduğu için kullanmaya devam edicem haftada 1 defa proluton depot 500mg oluyorum
Burcucm Bende de previa var proluton depo ve günde 400 mg progestan kullandım şimdiye kadae ama 10 gündür kanamam olmadığı için doktor iki ilacı da kesti plesenta devrede o da progrstan salgılıyor hem kız bebek sonuçta fazlası kıllanma yapar dedi kararsız kaldım güvensem mi sadece progestan a devam etsem mi bilemedim
Ee tabi başta sağlık gelir ama 2 erkek evlattan sonra kız için heveslenirde insan =)sağol canım seninde gözün aydın olsun gerçekten çok güzel bir duygu iki oğlum vardı herkes kızmı istiyorsun diyordu ama ben sağlıklı olsunda hayırlısı farketmez diyordum çünkü ikiside evlat ama kızım olacağına da sevindim açıkçası.. oğlum olsada yine aynı heycanı sevinci yaşardım oda ayrı bir mevzu:))
2 haftada yukarı çıkacağını sanmıyorum canım bebek içi bi sıkıntı oluşturmasında çok fazla mühim değil kanama olmadıktan sonra çıkmasada o kadar problem olmuyormuş moralim dün çok bozuktu ama bugun iyiyim burası olmasa evde çok fazla sıkılırdım sizlerle herşeyimi paylaşıyorum iyiki varsınız
ben ıs bası yaptım kızlar bugun 44 gun osnra :) ben lısteyı bırıne devredıcem kılo takıbıı kıme etmelıyım?
Ee tabi başta sağlık gelir ama 2 erkek evlattan sonra kız için heveslenirde insan =)
Gayet normal bence..
Bak Allah gönlüne göre vermiş, inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın canım
İyi olmana çok ama çok sevindim burcum
En büyük ilaç her zaman moraldir, bunu çok iyi biliyorum..
Moralini iyi tut gerisi Allahın izniyle düzene girecektir
oy cnm çok sağol tabiki rabbim inşallah cümlemize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
benimkide kız bebek ama doktor bana hiç kıllanma yapar demedi açıkçası ben iğneyi bırakmaya korkuyorum çünkü erken doğum riskini önlüyor zaten previa başlı başına erken doğum riski oluşturuyor bende var zaten o yüzden bırakmaya korkuyorum doktor bana bırak demedi haftada 1 e devam et dedi sen benden yüksek doz kullanıyormuşsun ben hap kullanmıyorum sadece haftalık oluyorum istersen hapı bırakıp sende benim gibi iğneye devam edebilirsin ama kaçıncı haftada olduğunda önemli burada kaç haftalık olduğun yazmıyor canım?
İyi olmana çok ama çok sevindim burcum
En büyük ilaç her zaman moraldir, bunu çok iyi biliyorum..
Moralini iyi tut gerisi Allahın izniyle düzene girecektir
çok şükür canım iyiyim.. sen de iyisin inşallah.. benim bir ara işlerim çok yoğundu.. arkasından yıllık izne ayrıldım... o arada ağır gribal enfeksiyon geçirdim.. ancak dönebildim canım...
çok şükür keyfimiz yerinde.. sen de de herşey yolunda mı
Kızlar 4 lü testimi 15 artı 3 iken yaptrıdık.usgye göre böyle normalde 16 oluyor heralde neyse inşallah sorun çıkmaz.Cuff off nedir ben sınır değer diye anladım ama.1:350 yazıyor down için.risk assesment dada 1:11500 yazıyor.Anlayan yardım etsin
Benim kasığımda ağrı olduğu için ve sürekli yattığım için doktorum magnezyum verdi . bağırsakları çok iyi çalıştırıyor hem de ağrılara iyi geliyor istersen bir sor doktoruna bi de bol su iç 2-3 lt kadar inşallah rahatlatsın
Dün hamile pantolonu aldım..
Anem bir rahat bir rahat =)
Keşke önceden alsaymışım...
Ama beden bulmak zor..
Zar zor 34 beden buldum...
Bu arada doktorum ayrıntılı istemişti 17-18. haftalarda yaptırmam gerek..
Kalp incelemesi için de 21-22. haftalarda fetal ekokardiyografi yaptırmam gerekmiş...
İşi bırakalı 3 ayı geçti o yüzden ücretli yaptırmam lazım..
Ümraniye devlette 100 tl üzeriymiş ayrıntılı usg..
Sanırım orada yaptıracağım..
ben progestanı ilk iki ay kullandım düşük tehlikem vardı,ilk ay 200 lük vermişti ikinci ay 100lük kullandım ama hepsini de kullanmadım açıkcası.çok mide ağrısı yapıyodu.ilk kızımda da 3 ay kadar kullanmıstım onda da tehlikem vardı.
ben en bastan beri kullanıyorum hala bırakmadım şimdide plasenta aşağıda olduğu için kullanmaya devam edicem haftada 1 defa proluton depot 500mg oluyorum
evet canım moral iyi olunca sıkıntıların azalıyor inşalah bugunleride atlatıcaz bebişlerimizin sağsalim doğdukları günleri birbirimizle paylaşıcaz senin idrar yolları iltihaplanmış geçmiş olsun canım umarım kültürde temiz çıkar sen bol bol su içmeye devam et iç çamaşırlarını ütüle wc de önden arkaya temizlenmek çok önemli çünkü arka taraftaki mikroplar ön tarafa geçince enfeksiyon oluşturuyor dikkat et ve sirkeli suyla taharetlen ama sen çalıştığın için bu biraz zor evde olduğun saatlerde yapabilirsin ben artık sürekli sirkeli ılık su kullanıyorum içim daha çok rahat ediyor
Kızlar 4 lü testimi 15 artı 3 iken yaptrıdık.usgye göre böyle normalde 16 oluyor heralde neyse inşallah sorun çıkmaz.Cuff off nedir ben sınır değer diye anladım ama.1:350 yazıyor down için.risk assesment dada 1:11500 yazıyor.Anlayan yardım etsin
15+4 teyiz kız bekliyoruz canım hatta doktorum kızlar daha dayanıklı oluyor erkek olda çoktan düşmüştü dedi. 2 doktorla devam ediyorum çünkü biri en kanamalı zamanlarımı biiyor daha tedbirli davranıyor, diğeri üni hastanesinde Doç ama kanamalardan sonradan gittiğim için daha rahat bırak ilaçları diyor kafam çok karışık her an korkuyla hareket etmek çok zor her wc ye girişte korkmak ...aynı şeyleri yaşamak istemiyorum inş hepimizinki olması gereken yere çıkar en kısa zamanda ... Bu arada ben de fmf hastasıyım ve Doç olan doktor previa dan önce olan kese içi kanamalarının ondan olmuş olabileceğini söylemişti...ilaca tekrar başladım...Allah en kısa zamanda şifamızı versin inş. Ya Mubdi yi çok okuduk ama ben Ya Lâtif okumanın da çok yararını gördüm aklında bulunsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?