2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Dediğin gibi bir araştırayım...
Şu hamilelikte alınan test ücretleriyle bir aile geçinir ya..
Valla dokunuyor bana o kadar ücret ödemek..
260 bile çok bence..

ben dün göztepe üni. hastanesindeydim ayrıntılı ultrason için gittim bana gün vermediler çok doluymuş şimdiden daha 5-6 haftalık hamilelere gün veriyolarmış kadın bana 6 haftalıktan büyüklere gün veremiyoruz çok dolu dedi boşu boşuna gittim devlet hastanelleri çok kalabalık yer bulamazsın canım ben galiba özelde yaptırıcam ama baya yüksek fiyat söylüyolar nasıl olcak bilmiyorum

ben ıs bası yaptım kızlar bugun 44 gun osnra :) ben lısteyı bırıne devredıcem kılo takıbıı kıme etmelıyım?

çok büyük geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda hayırlısıyla yeni bir evlat sahibi olmanı nasip eder inşallah

Ben ilk 3 ay kullanmadım ama 3 aydan sonra günde 2 kolşisin kullanıyorum bir tanıdığımız var o kullandı çocuğunda hiçbir sorun yok onu düşünüp rahat ediyorum ataklar çok zor çünkü hatta normal doğumun ağrısını çok hissetmediğini atakların günlerce süren ağrılarının daha zor olduğunu söyledi...bize de yasak ilişki zaten o kadar endişeden spnra insanın gözünde olmuyor...ben de hiç iş yapmıyorum yemek wc hariç uzanıyorum ayaklarjm yukarda ama sürekli yatmak da pıhtı oluşturabileceği için tehlikeli oluyormuş işte biraz ayaklaıp odalar arası dolaşmak ama yine uzanmak lazım gerhalde...Moral en önemlisi....dikkat edip sorunsuz doğum yapan çok insan var ....etmeyip sıkıntı yaşayan da .... Allah bizlere bağışlasın yavrularımızı...yarına kadar progestan a da devam ediyim bakalım ne diyecek doktorum inş iyi haberlerle gelirimmmm

Tek kullanımlık bi ilaç yazdı. Akşam yatarken iç. Mümkünsede sabaha akdar tuvalete çıkma dedi. Olurda geçmezse idrar kültürü isteriz dedi. Ama ilacı alamadım henüz. Akşam iş çıkışı alıcam. Şu anda iyiyim aslında ama akşam tutuyo lanet olasıca.

geçmiş olsun canlar..
fmf hastalığı artık bizim hayatımızın bir parçası kızım dada kocamdada var .. ama doktorunuza danışmadan sakın ilacı bırakmayın.. çünkü yüksek ateşi engelleyen tek şey colsişin ve ateş hamilelikte çok tehlikeli..
RABBİM şafi ismi hürmetine şifanızı versin inşALLAH

Selin2011 kasık ağrısı gerçekten çok zor senin bahsettiğin ilaç kalsiyum magnezyum ve D vitamini içeriyor daha iyi gibi sanki kullandığında yorumunu yazarsan çok sevinirim canım

Tanıdık buldum ben canım, bilgi işlem personeli...
Ben randevu dahi almayacağım halledecek sağolsun..
Faydam dokunursa sana da çok sevinirim..
Haftaya gideceğim, konuşayım senin içinde istersen.

mERHABA CANIM NASILSIN. biz seninle ta hamile olmaya calıstıgımız zamanlarda konusuyorduk dimi yaa..:)) Nerden nereye Zeynep Ecrine kız kardes mi erkek kardes geliyo bakalım:

Âmin canım inş .. Benim apandisit zehirlenme boğaz enf. vb hep yanlış teşhisler kondu ve epey geç anlaşıldı hastalığım onun için 24 saatlik tahlilimde protein çıkıyor keşke hiö olmasaydı hastalığı kızının ama en azından erken teşhis edilmiş buna şükür inş hiç ataksız hayatlarınız olur ...bebekleriniz için bol bol dua edin onda bari olmasın diye

kızlar ben dun karnıma darbeyi aldıgımdan beri karnım ve kasıklarım agrıyo. Normalmi ki bebeğimde bişey mi var acaba offf offffffff

mERHABA CANIM NASILSIN. biz seninle ta hamile olmaya calıstıgımız zamanlarda konusuyorduk dimi yaa..:)) Nerden nereye Zeynep Ecrine kız kardes mi erkek kardes geliyo bakalım:

DEMİ Ya aaa inanırmısın bende arzuma bakıyordum biliyormusun.. onu merak ettim ........ ah canım ne stresli zamanlardı..
zeynebe sanırım erkek kardeş geliyor.. dün doktor ben hiç sormadan erkek dedi.. hatta bacakları açık bişekilde tam aradan bana gösterdi.. şaşırdım.. inanamıyorum hala .. ALLAH biliyorya erkek çocuk istiyordum hatırlarsın.. çok dua ettim.. hani kız erkek ayrımından değil bi kızım var bide oğlum olsun diye .. b.ide 3. çocuğu istiyorum yani 3 kardeş olmalarını çok istiyorum.. ama bu kız olursa herkes erkek için yapıyor diyecek bunu istemiyordum.....
hayırlısı tabi ALLAH biliyor içimden geçenleri..
işte insanoğlu ilk çocuğum erkek olsaydı bunu deli gibi kız isterdim.. orası kesin..
sen nasılsın herşey yolunda demi

OO sevindim senin adına canım. Ben cok ıyıydım hiç sıkıntım olmadı. Yani abartacak kadar olmadı. Ama dun iş yerimde karnıma araba çarptı. Karnıma ve bacagıma carptı. Bac agım mosmor. Kasıklarım agrıyo şimdide. Korkuyorum biraz ama herkes bişey olmaz diyo olmazsa aksam acile gitcem. Kocaman karnım var benim 6 aylık gibi. SıgdıraMIYORUM ARTIK HİÇ BİR YERE. Sen,in hamileliğin nasıl gidiyo canım.

hayırlısı canım kızımın birinci yaş günü hastanede bitmişti 40 küsür ateşle anlamadılar aylarca deli gibi antibiyotik kullandık yetmedi lösemiden şüphelendiler.. ama şükürler olsun fmf diyince doktor resmen sevinçten ağladım eşimden bildiğimiz bi hastalık tanıdığımız.. ilaçları kullanıyoruz.... protein konusunda sıkıntı yaşadı eşimde.. ama dikkat ediyoruz herşeye.. resmen herşeyi irdeliyorum.. RABBİMDEN gelen başımız üstüne rabbim daha kötüsünden sakınsın .. işin garibi kızımda çok etkin bunun sebebide benim ailemde fmf hastası olması.. zaten doktor kız olursa olma ihtimali yüksek demişti.. bakalım bunda ne olacak.. bu arada eşimi hem apandisit hem fıtık ameliyatı yapmışlar biliyormusun.. herkes aynı yanib..
hala hastaneye gidince fmf ne diyen doktorlar görüyorum

benimkide bol kanamalı geçti canım .. ikizmiş başlangıçta sonra biri gitmiş.. şükürler olsun kalan iyi..
benimde karnım kocaman ya .. hamilelik giymeye başladım valla kızımda 8. ayda bukadardı..
sen korkma ama tedbir için git bi doktora.. emin ol yaradan onları çok güzel koruyor.. zaten bişey olsa kanaman olurdu..

Anam ben daha ikili testi yeni atlattım sizler dörte geçmişsizin Çok şükür sonuç güzel çıktı.1/10000 çıktı.Ense kalınlığı ile birlikte risk cut off sınırının altında çıktı.Bir tek idrarda enfeksiyon çıktı biraz ona da ilaç vermedi bol bol su iç dedi.Bu arada şansımızada özel hastanelere %200 zam geldi medicalde 978 tl olan sezeryan 3 bine yakın olacakmış.Bizdekide ne şans

Dediğin gibi bir araştırayım...
Şu hamilelikte alınan test ücretleriyle bir aile geçinir ya..
Valla dokunuyor bana o kadar ücret ödemek..
260 bile çok bence..

bencede çok canım resmen sömürüyorlar bizleri ama güvenilmeyen bir yere yaptırıp tekrarlamaktansa daha güvendiğim bir yere yaptırmayı tercih ediyorum

Selin2011 kasık ağrısı gerçekten çok zor senin bahsettiğin ilaç kalsiyum magnezyum ve D vitamini içeriyor daha iyi gibi sanki kullandığında yorumunu yazarsan çok sevinirim canım

canım ilk hamileliğimde kullanmıştım dr vermişti şimdi oturup kalkamıyorum kasık ağrısı dışında leğen kemiklerimden özellikle akşam hareket edemiyorum daha önce iyi gelmişti bariz etkisini yine görürsem yazarım

kızlar ben dun karnıma darbeyi aldıgımdan beri karnım ve kasıklarım agrıyo. Normalmi ki bebeğimde bişey mi var acaba offf offffffff

canım kesin bir şey olmamıştır ama hamilelikte hiç bir şey ihmale gelmez sen yinede dr git için rahat etsin hem bebişini görür mutlu olursun

Tanıdık buldum ben canım, bilgi işlem personeli...
Ben randevu dahi almayacağım halledecek sağolsun..
Faydam dokunursa sana da çok sevinirim..
Haftaya gideceğim, konuşayım senin içinde istersen.

canım süper olur benim hastanelerde tanıdığım yok ve maddi durumlar çok sıkışık nasıl ayarlicaz diye düşünüp duruyoruz eğer ayarlayabilirsen çok sevinirim ben kayışdağda oturuyorum ümraniye uzak sayılmaz koşa koşa giderim

geçmiş olsun canım doktora gidip bebeği kontrol ettirdinmi inşalah bişeycik olmaz bebeğine içini ferah tut ama bi gidip kontrol ettirmekte fayda var

Tamam canım inşallah hallede bilirim ama senin bu hafta mı gitmen lazım?
Benim doktorum 17-18. haftalar dedi yaptırmam lazımmış..
Ne kadar zamanın var senin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…