geçmiş olsun bende iyiyim canım kızım olacak:) sende cinsiyet belli oldu mu kaçırdım mı?
meyve armut falan ye canım bol su iç yoğurt falanda düzenliyor sanırım birde zeytin çekirdeği yutuyorlardı bir araştır istersen
risk fazla çıkmamış 1/250 çıkarsa amnio sentez istiyorlar sanırım
bende de çok ağrı oluyor yarın ostrecare alacağım umarım işe yarar
90 gün muayane olabiliyorsun mustehaklık sorgulamasından bakarsan provizyon alıp alamayacağın yazıyor canım
eşinin sigortası bağkuru varsa onun üstüne geç istersen ne olur ne olmaz
ben medipole randevu aldım 260 TL sigortalıya ayrıntılı ultrason afiyette sordum perinatologları yokmuş orasıda bayağı bir ücret istedi
Dün hamile pantolonu aldım..
Anem bir rahat bir rahat =)
Keşke önceden alsaymışım...
Ama beden bulmak zor..
Zar zor 34 beden buldum...
Bu arada doktorum ayrıntılı istemişti 17-18. haftalarda yaptırmam gerek..
Kalp incelemesi için de 21-22. haftalarda fetal ekokardiyografi yaptırmam gerekmiş...
İşi bırakalı 3 ayı geçti o yüzden ücretli yaptırmam lazım..
Ümraniye devlette 100 tl üzeriymiş ayrıntılı usg..
Sanırım orada yaptıracağım..
ben ıs bası yaptım kızlar bugun 44 gun osnra :) ben lısteyı bırıne devredıcem kılo takıbıı kıme etmelıyım?
16 haftalıksın iğneye devam et canım için rahat etsin ben öyle kıllanma yapacağını falan düşünmüyorum 9 ay kullananlar var bu gidişle bende 9 ay kullanıcam gibi :) seni çok iyi anlıyorum benim fmf ataklarım hamileliğimde çok şiddetlendi ben ilaç kullanmıyordum belki benimde kanamalarım hep ataklardan dolayı oldu bazen öyle düşünüyorum 4. aya girdiğim gibi ilaca başladım günde 1 adet alıyorum ilk zamanlar çok tedirgin oldum bebeğime bişey olurmu diye ama içmessemde ataklardan etkilenip düşük yaşamaktanda çok korktum rabbimin izniyle bişey olmadı inşalah olmazda kullanmayınca erken doğum da olabiliyomuş yani kullanmak en iyisi için rahat olsun bebeğini Allaha emanet et öyle iç inşalah previa sorun çıkarmaz kanama olunca sorun oluşuyor ben kanamam olmasın diye hiç bi iş yapmıyorum 1 kiloyu bile kaldırmıyorum genelde uzanıyorum yada oturuyorum doktor özellikle birleşmeyi yasakladı bilgin olsun biz zaten 4 aydır yapmıyorduk artık doğuma kadar yasaklıyız :)
Tek kullanımlık bi ilaç yazdı. Akşam yatarken iç. Mümkünsede sabaha akdar tuvalete çıkma dedi. Olurda geçmezse idrar kültürü isteriz dedi. Ama ilacı alamadım henüz. Akşam iş çıkışı alıcam. Şu anda iyiyim aslında ama akşam tutuyo lanet olasıca.geçmiş olsun canım bol su içmeye çalış doktora gidebilirsen çok daha iyi olur belki ilerlemeden bebeğe dokunmayacak bi ilaçla enfeksiyonun ilerlemesi önlenir yoksa öyle beklemekle çeklimez onun acısı ağrısı
ben dün göztepe üni. hastanesindeydim ayrıntılı ultrason için gittim bana gün vermediler çok doluymuş şimdiden daha 5-6 haftalık hamilelere gün veriyolarmış kadın bana 6 haftalıktan büyüklere gün veremiyoruz çok dolu dedi boşu boşuna gittim devlet hastanelleri çok kalabalık yer bulamazsın canım ben galiba özelde yaptırıcam ama baya yüksek fiyat söylüyolar nasıl olcak bilmiyorum
Ben ilk 3 ay kullanmadım ama 3 aydan sonra günde 2 kolşisin kullanıyorum bir tanıdığımız var o kullandı çocuğunda hiçbir sorun yok onu düşünüp rahat ediyorum ataklar çok zor çünkü hatta normal doğumun ağrısını çok hissetmediğini atakların günlerce süren ağrılarının daha zor olduğunu söyledi...bize de yasak ilişki zaten o kadar endişeden spnra insanın gözünde olmuyor...ben de hiç iş yapmıyorum yemek wc hariç uzanıyorum ayaklarjm yukarda ama sürekli yatmak da pıhtı oluşturabileceği için tehlikeli oluyormuşişte biraz ayaklaıp odalar arası dolaşmak ama yine uzanmak lazım gerhalde...Moral en önemlisi....dikkat edip sorunsuz doğum yapan çok insan var ....etmeyip sıkıntı yaşayan da .... Allah bizlere bağışlasın yavrularımızı...yarına kadar progestan a da devam ediyim bakalım ne diyecek doktorum inş iyi haberlerle gelirimmmm
ben dün göztepe üni. hastanesindeydim ayrıntılı ultrason için gittim bana gün vermediler çok doluymuş şimdiden daha 5-6 haftalık hamilelere gün veriyolarmış kadın bana 6 haftalıktan büyüklere gün veremiyoruz çok dolu dedi boşu boşuna gittim devlet hastanelleri çok kalabalık yer bulamazsın canım ben galiba özelde yaptırıcam ama baya yüksek fiyat söylüyolar nasıl olcak bilmiyorum
geçmiş olsun canlar..
fmf hastalığı artık bizim hayatımızın bir parçası kızım dada kocamdada var .. ama doktorunuza danışmadan sakın ilacı bırakmayın.. çünkü yüksek ateşi engelleyen tek şey colsişin ve ateş hamilelikte çok tehlikeli..
RABBİM şafi ismi hürmetine şifanızı versin inşALLAH
geçmiş olsun canlar..
fmf hastalığı artık bizim hayatımızın bir parçası kızım dada kocamdada var .. ama doktorunuza danışmadan sakın ilacı bırakmayın.. çünkü yüksek ateşi engelleyen tek şey colsişin ve ateş hamilelikte çok tehlikeli..
RABBİM şafi ismi hürmetine şifanızı versin inşALLAH
mERHABA CANIM NASILSIN. biz seninle ta hamile olmaya calıstıgımız zamanlarda konusuyorduk dimi yaa..:)) Nerden nereye Zeynep Ecrine kız kardes mi erkek kardes geliyo bakalım:
DEMİ Ya aaa inanırmısın bende arzuma bakıyordum biliyormusun.. onu merak ettim ........ ah canım ne stresli zamanlardı..
zeynebe sanırım erkek kardeş geliyor.. dün doktor ben hiç sormadan erkek dedi.. hatta bacakları açık bişekilde tam aradan bana gösterdi.. şaşırdım.. inanamıyorum hala .. ALLAH biliyorya erkek çocuk istiyordum hatırlarsın.. çok dua ettim.. hani kız erkek ayrımından değil bi kızım var bide oğlum olsun diye .. b.ide 3. çocuğu istiyorum yani 3 kardeş olmalarını çok istiyorum.. ama bu kız olursa herkes erkek için yapıyor diyecek bunu istemiyordum.....
hayırlısı tabi ALLAH biliyor içimden geçenleri..
işte insanoğlu ilk çocuğum erkek olsaydı bunu deli gibi kız isterdim.. orası kesin..
sen nasılsın herşey yolunda demi
Âmin canım inş .. Benim apandisit zehirlenme boğaz enf. vb hep yanlış teşhisler kondu ve epey geç anlaşıldı hastalığım onun için 24 saatlik tahlilimde protein çıkıyorkeşke hiö olmasaydı hastalığı kızının ama en azından erken teşhis edilmiş buna şükür inş hiç ataksız hayatlarınız olur ...bebekleriniz için bol bol dua edin onda bari olmasın diye
OO sevindim senin adına canım. Ben cok ıyıydım hiç sıkıntım olmadı. Yani abartacak kadar olmadı. Ama dun iş yerimde karnıma araba çarptı. Karnıma ve bacagıma carptı. Bac agım mosmor. Kasıklarım agrıyo şimdide. Korkuyorum biraz ama herkes bişey olmaz diyo olmazsa aksam acile gitcem. Kocaman karnım var benim 6 aylık gibi. SıgdıraMIYORUM ARTIK HİÇ BİR YERE. Sen,in hamileliğin nasıl gidiyo canım.
Dediğin gibi bir araştırayım...
Şu hamilelikte alınan test ücretleriyle bir aile geçinir ya..
Valla dokunuyor bana o kadar ücret ödemek..
260 bile çok bence..
Selin2011 kasık ağrısı gerçekten çok zor senin bahsettiğin ilaç kalsiyum magnezyum ve D vitamini içeriyor daha iyi gibi sanki kullandığında yorumunu yazarsan çok sevinirim canım
kızlar ben dun karnıma darbeyi aldıgımdan beri karnım ve kasıklarım agrıyo. Normalmi ki bebeğimde bişey mi var acaba offf offffffff
Tanıdık buldum ben canım, bilgi işlem personeli...
Ben randevu dahi almayacağım halledecek sağolsun..
Faydam dokunursa sana da çok sevinirim..
Haftaya gideceğim, konuşayım senin içinde istersen.
OO sevindim senin adına canım. Ben cok ıyıydım hiç sıkıntım olmadı. Yani abartacak kadar olmadı. Ama dun iş yerimde karnıma araba çarptı. Karnıma ve bacagıma carptı. Bac agım mosmor. Kasıklarım agrıyo şimdide. Korkuyorum biraz ama herkes bişey olmaz diyo olmazsa aksam acile gitcem. Kocaman karnım var benim 6 aylık gibi. SıgdıraMIYORUM ARTIK HİÇ BİR YERE. Sen,in hamileliğin nasıl gidiyo canım.
canım süper olur benim hastanelerde tanıdığım yok ve maddi durumlar çok sıkışık nasıl ayarlicaz diye düşünüp duruyoruz eğer ayarlayabilirsen çok sevinirim ben kayışdağda oturuyorum ümraniye uzak sayılmaz koşa koşa giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?